Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα...μπαινω στα γρηγορα στην παρεα σας για να σας ρωτησω μηπως καποια απο σας εχει στο ψυγειο της καποιο πακετο gonal που δεν το χρειαζεται πια....το χρειαζομαι για την επομενη προσπαθεια εξωσωματικης που κανω συντομα στην Αθηνα!

αν ειμαι τυχερη λοιπον ..ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα!

Χιλια ευχαριστω!Να'στε ολες καλα!

Διαφημίσεις

Μην το γελάς καθόλου!

Εκεί που πήγαμε εμείς, ήταν πολύ όμορφα! Αν το δείτε και συμφωνήσετε, μπορούμε να κάνουμε ένα τμήμα από μόνοι μας! Μάνι μάνι θα είμαστε 6 παιδάκια. Σκεφτείτε το, εγώ το βλέπω πολύ θετικά!

μωρε λες????:rolleyes:

33E7p2.png

Το ασπράδι πότε το δίνουμε αλήθεια? Έτσι πληροφοριακά.

Το ασπραδι μετα τον χρονο,οπως και το μελι.

Μολις χρονισουν θα μπορουμε να τους δινουμε και δικα μας φαγητα αλεσμενα ή λιωμενα με το πηρουνι.Εμεις αυγο δεν εχουμε ξεκινησει ακομη αλλα ο ιατρος ειχε πει απ τον 8ο.Ξεκινησαμε ψαρι-ψαροσουπα δλδ κ την φαγανε κ οι δυο....Μετα τις γιορτες θα τους δωσω αυγο μην παθουν καμια αλλεργια κ τρεχουμε....

Τωρα τα αφησα στην κουνια τους μηπως κοιμηθουνε,αφου ηπιανε απο 210γρ ο καθε ενας.Αυριο τελευταια μερα για τον Τασο στον παιδικο για 15 μερες.Αντε να ανοιξει ο καιρος να μη μας φαει η κλεισουρα!!!:D:D:D

Το πρωι μολις αφησω τον Τασο παω να φτιαξω νυχια,εφ οσον γιορταζει ο μεγαλος μου γιος την Κυριακη πρεπει να σενιαριστω!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

μια καλησπερα στο φτερο.αυριο δουλευω απο τις εννια και γυρισα πριν λιγο και πρεπει να μαγειρεψω για παιδια και για μεγαλους και πολλα πολλα αλλα.

δυο πραγματα στα γρηγορα

nufi σιδρενιο

κατω τα χερια απο το πιπινι της jas.

ειδα τις φωτο αλλα δεν σχολιασα ακομα.

agorakia τρελος ο μικρος!!!πολυ μ αρεσει!!!

αααα και νουνου ο μικρος σου ειναι πολυ ψηλος!!!

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, ο μπέμπης μας όντως είναι θηριάκι. Για αυτό πονάει η μέση μου....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χτες χάθηκα γιατί είχα κλείσει ραντεβού και με μια ομοιοπαθητικό παιδίατρο

και γύρισα κομμάτια. Το βράδυ ξερή, τα μωρά ήρθαν με ντιλίβερι για τάϊσμα στο κρεβάτι.

Naki καλώς να τα δεχτείς....ΕΕΕΕΕΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα σας.......................:P:tongue:Που είστε? Εγώ τάισα, σιδέρωσα, έκανα λίστα για το τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας που θα φύγουμε και τώρα θέλω να φιάξω ένα καφεδάκι και βαριέμαι τρελά. Θέλω να αρχίσω σιγά σιγά να μαζεύω κανένα πράγμα.............Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι Α Ι Α Ι Α Ι!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κ απο μενα!!!!

Πριν λιγο γυρισα απο τα νυχια,εφυγε κ η νταντα μας κ ειμαι μονη.

Το βραδυ περιμενουμε τους νονους του Τασου κ του Χρηστου.Του Θανου ηρθε το Σαββατο.Οποτε πρεπει να συμμαζεψω λιγο γιατι ειμαστε μας στην ακαταστασια.Θελω να βγω κ να ψωνισω κ δεν ξερω ποτε να παω......

Καλο μεσημερι μανουλες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Α κι εγώ πήγα στην μία βαφτιστήρα μου. Τώρα μένει η αλλη η οποία βέβαια μένει επαρχία. Οπότε θα την δω τηνΠαρασκευή που θα πάω και θα της δώσω και τα πράγματα. Εμείς δεν έχουμε βαφτιστεί ακόμη για να πάρουμε φέτος λαμπαδες από τις νονές μας. Του χρόνου με το καλό. :P

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Εμάς ήρθαν οι νονές μας χωρίς λαμπάδες εννοείται αλλά με ρουχαλάκια και σοκολατένια αβγουλάκια προφανώς για μας χαχα

Θα πάτε με τα μωρά στην Ανάσταση; Ο άντρας μου θέλει να πάμε αλλά εγώ νομίζω θα τρομάξουν, μικρά δεν είναι;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Εμάς ήρθαν οι νονές μας χωρίς λαμπάδες εννοείται αλλά με ρουχαλάκια και σοκολατένια αβγουλάκια προφανώς για μας χαχα

Θα πάτε με τα μωρά στην Ανάσταση; Ο άντρας μου θέλει να πάμε αλλά εγώ νομίζω θα τρομάξουν, μικρά δεν είναι;

Ε ναι είναι αρκετά μικρά. Εγώ πάντως δεν θα τα πάρω. Κι εκτός από αυτό εκείνη την ώρα θα κοιμούνται . Σιγά μην τα ξυπνάω να τα ντύνω και να τα κουβαλαω νυχτιάτικα στην εκκλησία. Του χρόνου που θα είναι πιο μεγάλα ναι. Τώρα γιατί να ταλαιπωρηθούν? Άποψή μου βέβαια. :)

Glorr συμφωνω μαζι σου.Εγω θα μεινω σπιτι με τα μωρα για να μη χασουν κ τη σειρα τους.Πολυ πιθανον να ειναι κ ο Τασος μαζι μου γιατι δεν νομιζω να αντεξει τοσο αργα.Οποτε οι μανουλες με τα παιδακια στο σπιτι!!!!

Ξεχασα να σας πω....αυριο εχουμε μηνογενεθλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...