Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κουκου!

nunu σουπερ τα μωρα!!!

παω ενα γυμναστηριακι τωρα! ωραια να μη δουλευει κανεις ΚΑΙ να εχει βοηθεια!!!!

Πας και γυμναστηριάκι? Ωραία. Χαρά στο κουράγιο σου. Μπράβο. :-P:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κοριτσίνια!

Δεν διάβασα κανένα νέο, μόνο τα σχόλιά σας στις φωτό μας! Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση!!!

Πάάάάάάάάρα πολλή δουλειά εδώ (στο γραφείο), τώρα μπόρεσα να σας πω ένα γεια!

rPPrp3.png

Να 'μαι παλι.

Κοριτσια, πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει αν πρέπει να πάνε σταθμό του χρόνου. Ερώτηση: ξέρετε αν πρέπει να είμαι δημότης του δήμου που διαμένω ή απλά να αποδεικνύω ότι είμαι κάτοικος;

Glorr στη δουλειά θα πάω τον Οκτώβριο. Το θέμα είναι σε ποιά δουλειά, γιατί πλέον ούτε ξέρουμε που ανήκουμε. Και επειδή η χρονιά θα έχει ξεκινήσει, όλα είναι άγνωστα. Τώρα για τα επαγγελματικά σου, ψάχνεις μόνο σε φροντιστήρια; Γιατί παίρνουν αρκετούς μειωμένου ωραρίου στα σχολεία, αν σε ενδιαφέρει. Επίσης τα ΙΕΚ, ΚΕΕ, ΚΕΚ κλπ τα σκέφτεσαι; Αν σε ενδιαφέρουν επίσης τα σεμινάρια για ενίσχυση του cv σου, έλα να πάμε μαζί.

linaki G, και εγώ αναπολώ τις εποχές του ήσυχου και ανέμελου ύπνου... πάει πια. Βεβαια, έχω τσεκάρει τη μαγουλου και αν κοιμόμαστε μαζί, δεν ξυπνάει καθόλου. Αλλα είμαι κατά του co-sleeping στην περιπτωση μου, αφ' ενός γιατί δεν θηλάζω, αφ' ετέρου γιατί θα είναι σα να ρίχνω λάδι στη φωτιά.

melenia21 πως πάει η δουλεια; Πως τα έχεις ρυθμίσει;

nufi/ agorakia, ξαναρίχνω την ιδέα: θέλετε να πάμε σε ένα σταθμό μαζί για να μας κάνουν καλύτερη τιμή... οικονομίες κλίμακος!

Φωτο θα δω μετά... τάσμα τώρα.

Μην το γελάς καθόλου!

Εκεί που πήγαμε εμείς, ήταν πολύ όμορφα! Αν το δείτε και συμφωνήσετε, μπορούμε να κάνουμε ένα τμήμα από μόνοι μας! Μάνι μάνι θα είμαστε 6 παιδάκια. Σκεφτείτε το, εγώ το βλέπω πολύ θετικά!

rPPrp3.png

εχουμε δοντιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η μικρη μου τα καταφερε!!!!!

δε φαινεται ακομη,αλλα το νιωθω στο δαχτυλο μου, κ ακουγεται τακ τακ οταν ακουμπαω στο ουλο μεταλλικο κουταλι.

ταρατατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ανακοινωση τελος!καληνυχτιζω!!

Σιδερένιοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Με γεια!

Και στα επόμενα!!!!! :)

rPPrp3.png

Καλημέρα και από εμάς!!! Χαρούμενα μηνογενέθλια στα μπεμπέ που γιορτάζαν τις προηγούμενες μέρες!! και ένα μεγάααααλο μεγειά και καλοδάγκωτο στο καινούργιο δοντάκι που σκάει μύτη στο φόρουμ!!!!:D:D:D:D

Σήμερα πήγαμε ΙΚΑ να κάνουμε ένα γύρο πνευμονιόκοκκο. Μας ζυγίσαν, μας μετρήσαν και προσωπικά με εκνευρίσαν.....:D:D Μα είμαι τόσο ξινίδου μάνα, πείτε μου ειλικρινά τη γνώμη σας, θα γίνω από αυτές τις κατίνες μάνες?????

Αρχικά να σας πώ τις μετρήσεις μας

Μπέμπης ύψος: 71cm βάρος:8530kg (+900 από προηγούμενη μέτρηση)

Μπέμπα ύψος: 65cm βάρος:7030kg (+800 από προηγούμενη μέτρηση)

Πως μας βρίσκετε?

Κατα τ άλλα εκνευρίστηκα γιατί κάθε παιδίατρος λέει και άλλα. Μου λέει αυτή σήμερα, καλά έχει αλλεργία το μωρό και του δίνεις μοσχάρι??? Λάθος κάνει η παιδίατρος σου....και πίνεις και γαλακτοκομικά??? αααααααααα

Να πάτε σε γαστρεντερολόγο:confused::confused::confused::confused::confused: χωρίς καμία εξήγηση.

Μια χαρούλα, τα nunukakia!

Είστε μικρότεροί μας και με τον μεγάλο μου (και ελαφρώς πιο μικροκαμωμένο από τον μικρό μου) ο μπεμπάκος σου είναι σχεδόν το ίδιο, για να μην πω εντελώς το ίδιο!

Μπάβο, μπάβο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

ειχω λιγες μερες να μπω αλλα δεν εχουμε γυρισει ακομα σπιτι μας.

αγορακια τωρα ειδα το πμ σου,πολυ καλο!;)

λοιπον καναμε την β επιπεδου,ολα καλα!!!βεβαια εφυγα απο το κεντρο με τα νευρα στο ταβανι,γιατι μας κρατησε μονο 30 λεπτα και μου εδωσε μονο μια τρισδιατατη φωτο απο το ενα μωρακι γιατι λεει το αλλο δεν ηθελε!!αν περιμεναμε 1 λεπτο θα γυρνουσε αλλα.....

τεσπα πηρα το γιατρο μου και του ειπα οτι με ξεπεταξε και μου ειπε απλα :εμβρυο 1 ολα καλα,εμβρυο 2ολα καλα!μια χαρα ειστε και γεια σας!!

μου ειπε οτι για να λεει ολα καλα αυτος ετσι ειναι και οτι του εχει πολυ εμπιστοσυνη.Μακαρι να μπορουσα να πω το ιδιο.

τα πολλα νευρα μου εφυγαν βεβαια σημερα,γιατι παραγγειλαμε τα επιπλακια μας!!!!!!!!!!!

επισης μια βδομαδα τωρα εψαχνα για καροτσια,μου βγηκαν τα ματια στον υπολογιστη και εκανα ολοκληρη παρουσιαση στον αντρα μου για το καθε καροτσι με πλεονεκτηματα,μειωνεκτηματα κλπ....,μιλαμε για επαγγελματικη δουλεια και τελικα μολις του δειχνω ενα μου λεει:Ωχ!!εχει και δισκοφρενα?????αυτο θα παρουμε!!!!!!!!!!!

μου ακυρωσε ολοκληρη ερευνα!!!!:shock:

επειδη κουραστηκα με το θεμα αυτο μαλλον θα το αφησω πανω του και θα του γκρινιαζω μετα,αν δε μου αρεσει η επιλογη του,χιχιχι!

με το θεμα του δωματιου μου(που δεν χωραει κουνια) θα καταληξω στη λυση του παρκοκρεβατου που ειναι πιο στενο και θα το χρησιμοποιησω και μετα,οταν πηγαινουμε σε καμια γιαγια κλπ(θα παρω αυτα που μπορεις να βαλεις το στρωματακι πιο ψηλα και χωρανε και τα 2 μεσα).Ετσι δεν χρειαζεται να παρω και 2 λικνο ή καλαθουνες ουτε και τα αντιστοιχα σεντονια τους,θα βαζω αυτα της κουνιας. Ειναι η πιο φθηνη λυση που εχω σκεφτει.

φανελακια ποσα να τους παρω και σεντονακια?κυριως φορμακια δεν φερνουν δωρο?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ξεχασα να πω οτι ο ενας ειναι 384 γραμ. και ο αλλος 447 γραμμ. και τραχηλος 3,5 εκ.(πολυ καλο μου ειπε).Το βαρος καλο δεν ειναι?μονο ο μικρουλης να ηταν λιγο πιο βαρυς αλλα ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια.

και εχουν και οι 2 κατι χειλαρες!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ξεχασα να πω οτι ο ενας ειναι 384 γραμ. και ο αλλος 447 γραμμ. και τραχηλος 3,5 εκ.(πολυ καλο μου ειπε).Το βαρος καλο δεν ειναι?μονο ο μικρουλης να ηταν λιγο πιο βαρυς αλλα ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια.

και εχουν και οι 2 κατι χειλαρες!!!!

Μπράβο μπράβο. Όλα καλά. Άντε να περάσει ο καιρός και να τα κρατήσεις κι εσύ στα χερια σου. θα πάθεις πλάκα. Αλλά τι λέω? Εδώ έπαθες που τα είδες στον υπέρηχο. Φαντάσου μετά. Μια χαρά είναι τα μωράκια σου. Αφού έτσι σου είπε κι ο γιατρός μην ανησυχείς. :rolleyes:

Όσο για τα φορμάκια θα σου χρειαστούν. Σεντονάκια πάρε και από αυτά . Όλα χρειάζονται. Αν όχι τώρα θα σου χρειαστούν και αργότερα. Πάρε και μικρά για να τα σκεπάζεις και μεγάλα που θα σου μείνουν και αργότερα για την κούνια. Βέβαια για αρχή πάρε λίγα. Να δεις τι θα σου φέρουν έτσι ώστε αν σου φέρουν κάτι που δεν σου άρεσει ή δεν σου χρειάζεται να μπορείς να τ' αλλάξεις και να έχεις εναλλακτικές.

Naki μπράβο για την β' επιπέδου, που είναι όλα καλά με τα μωράκια σου!!! Εμένα μου έφεραν πολλά ρούχα βελουτέ, τα οποία δεν τα έβαλαν σχεδόν καθόλου. Πιό πολύ βολευτήκαμε τα εσωρουχάκια τον πρώτο καιρό λόγω ζέστης και τα ρούχα-φόρμες!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ξεκινήσατε Εσείς αβγό;

Καλά οι φώτο έιναι τέλειες. Μας είπε να ξεκινήσουμε ναι. Απλά εγώ δεν τους έχω δώσει ακόμη. Τώρα αυτές τις μέρες θα το ξεκινήσουμε. Θα το τσουγκρίσουμε πρώτα και μετά θα το φάμε. Χαχαχα.................Εσείς αρχίσατε? Πόση ώρα να το βράζουμε για να είναι μελάτο? Εγώ ή χαζή ξέχασα να την ρωτήσω την παιδίατρο.............Κάθε μέρα δίνουμε αυγό?

Καλά οι φώτο έιναι τέλειες. Μας είπε να ξεκινήσουμε ναι. Απλά εγώ δεν τους έχω δώσει ακόμη. Τώρα αυτές τις μέρες θα το ξεκινήσουμε. Θα το τσουγκρίσουμε πρώτα και μετά θα το φάμε. Χαχαχα.................Εσείς αρχίσατε? Πόση ώρα να το βράζουμε για να είναι μελάτο? Εγώ ή χαζή ξέχασα να την ρωτήσω την παιδίατρο.............Κάθε μέρα δίνουμε αυγό?

Ευχαριστούμε!!!! :)

Μου είπε να το βράζω για 6 λεπτά, από την στιγμή που αρχίζει τις μπουρμπουλήθρες :)

Βέβαια τα αβγά είναι από τις κότες της μαμάς μου. Βγαίνει κάπως μελάτο εσωτερικά στον κρόκο. Είπε να τους δώσω πρώτη μέρα μισό κουταλάκι, την επόμενη 1, την μεθεπόμενη 1,5 μέχρι να φάνε έναν κρόκο ολόκληρο. Για 7 ημέρες.

Ο Κοσμάς ξετρελάθηκε. Ο Bill αναγούλιαζε και το έβγαζε κι έτσι σταμάτησα να του δίνω μέχρι νεωτέρας.

RKdwp3.png

Ευχαριστούμε!!!! :)

Μου είπε να το βράζω για 6 λεπτά, από την στιγμή που αρχίζει τις μπουρμπουλήθρες :)

Βέβαια τα αβγά είναι από τις κότες της μαμάς μου. Βγαίνει κάπως μελάτο εσωτερικά στον κρόκο. Είπε να τους δώσω πρώτη μέρα μισό κουταλάκι, την επόμενη 1, την μεθεπόμενη 1,5 μέχρι να φάνε έναν κρόκο ολόκληρο. Για 7 ημέρες.

Ο Κοσμάς ξετρελάθηκε. Ο Bill αναγούλιαζε και το έβγαζε κι έτσι σταμάτησα να του δίνω μέχρι νεωτέρας.

Ναι ε? Είδες διαφορά από το ένα παιδί στο άλλο? Κι εμένα με ένα κουταλάκι μου είπε να τους ξεκινήσω. Το ασπράδι πότε το δίνουμε αλήθεια? Έτσι πληροφοριακά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...