Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εχουμε δοντιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η μικρη μου τα καταφερε!!!!!

δε φαινεται ακομη,αλλα το νιωθω στο δαχτυλο μου, κ ακουγεται τακ τακ οταν ακουμπαω στο ουλο μεταλλικο κουταλι.

ταρατατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ανακοινωση τελος!καληνυχτιζω!!

33E7p2.png

εχουμε δοντιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δε φαινεται ακομη,αλλα το νιωθω στο δαχτυλο μου, κ ακουγεται τακ τακ οταν ακουμπαω στο ουλο μεταλλικο κουταλι.

Τα συγχαρητήρια μας!!!!! Με το καλό να τραγανίζετε όλες τις λιχουδιές που θα φτιάχνει η΄καλή σας μαμά :P:p:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Συγχαρητήρια για το δοντάκι σας, γίνατε ολόκληρα παιδάκια τώρα!

Εμείς δόντια θα αργήσουμε ακόμα να βγάλουμε αλλά, έχουμε πολλά σαλάκια και συνέχεια θέλουν ή να πιπιλάνε δάχτυλο ή να βάζουν κάτι μέσα στο στόμα..

Το ωραίο είναι ότι την αποστείρωση δεν την έχουμε κόψει ακόμα, δε μας αφήνει η παιδίατρος αλλά τα μωρά γλύφουν τα πάντα, άρα αποστείρωση δεν υφίσταται..

Νομίζω θα την κόψω μόνη μου και δεν θα της πω τίποτα...

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας πω έχουμε αρχίσει και χάνουμε τα μαλλάκια μας, με ταχύτατο ρυθμό και ειδικά ο μπέμπης δεν φαίνεται να ξαναβγάλει σύντομα..στο σημείο που του έπεσαν ήταν η νινίδα του παίζει ρόλο;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

ευχαριστουμε!!

melenia μην ανησυχεις πεφτουν τα μαλλακια κ σιγουρα αρχιζουν κ ξαναβγαινουν!!

κ εμεις μειναμε καραφλακια φυσικα κ τωρα ο μικρος εχει νορμαλ μαλλακι, η μικρη λιγα γυρω γυρω αλλα ασυμμετρα μεγαλη φραντζα!!

την αποστειρωση παρα το γεγονος οτι βαζουν τα παντα στο στομα,οι περισσοτεροι παιδιατροι την κοβουν γυρω στον 6ο παντως..

ωραια πραγματα ειδαμε χθες στο βαφτιστικο..καλαισθητα,αλλα η μπομπονιερα που μου αρεσε (απλη,κομψη)ειχε 4γιουρακια..μια θα κανω,αλλα 4γιουρακια?

μου ξαναπερασε απ το μυαλο να κατσω να φτιαξω, αλλα μου ξαναματαεφυγε γρηγορα..δε χαραμιζω το χρονο με τα μωρα μου!

33E7p2.png

Τα συγχαρητήρια μας!!!!! Με το καλό να τραγανίζετε όλες τις λιχουδιές που θα φτιάχνει η΄καλή σας μαμά :P:p:p:p:p:p

εσεις που εχετε τοσα δοντακια καιρο τωρα ,μασουλατε καθολου ψωμακι?

κανενα μπισκοτακι?μπορεις να φτιαξεις με φαριν λακτε μου ειπαν!

33E7p2.png

Καλημέρα και από εμάς!!! Χαρούμενα μηνογενέθλια στα μπεμπέ που γιορτάζαν τις προηγούμενες μέρες!! και ένα μεγάααααλο μεγειά και καλοδάγκωτο στο καινούργιο δοντάκι που σκάει μύτη στο φόρουμ!!!!:D:D:D:D

Σήμερα πήγαμε ΙΚΑ να κάνουμε ένα γύρο πνευμονιόκοκκο. Μας ζυγίσαν, μας μετρήσαν και προσωπικά με εκνευρίσαν.....:D:D Μα είμαι τόσο ξινίδου μάνα, πείτε μου ειλικρινά τη γνώμη σας, θα γίνω από αυτές τις κατίνες μάνες?????

Αρχικά να σας πώ τις μετρήσεις μας

Μπέμπης ύψος: 71cm βάρος:8530kg (+900 από προηγούμενη μέτρηση)

Μπέμπα ύψος: 65cm βάρος:7030kg (+800 από προηγούμενη μέτρηση)

Πως μας βρίσκετε?

Κατα τ άλλα εκνευρίστηκα γιατί κάθε παιδίατρος λέει και άλλα. Μου λέει αυτή σήμερα, καλά έχει αλλεργία το μωρό και του δίνεις μοσχάρι??? Λάθος κάνει η παιδίατρος σου....και πίνεις και γαλακτοκομικά??? αααααααααα

Να πάτε σε γαστρεντερολόγο:confused::confused::confused::confused::confused: χωρίς καμία εξήγηση.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

Nufaki μεγειά το πρώτο σας δοντάκι!!!!

Nunu ουάου... πολύ καλές οι μετρήσεις σας, μπράβο!!!! Για το θέμα αν υφίσταται αλλεργία και τι πρέπει να προσέξεις, μήπως πρέπει να πας σε έναν ειδικό? Τι να πω...λίγο δραματικά στα είπε στο ΙΚΑ....

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια κι από εμένα, λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπαίνω συχνά. Μπήκα σήμερα για να ευχηθώ σε όλες σας και στις οικογενειές σας Καλό Πάσχα. Με υγεία και χαρά. Καλή Ανάσταση να έχουμε. Φιλιά πολλά.

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Καλημέρα και από εμάς. Ευχαριστούμε για τα σχόλια.

Nufakia αρχίσατε κι εσείς με τα δοντάκια. Πω πω Παναγία μου μόνο τα δικά μου μείνανε χωρίς δόντια. Τι θα κάνω?

Nunu μια χαρά τα μωράκια σου Να φανταστείς ότι ο δικός μου ο μπεμπάκος που είναι 9 μηνών είναι ακριβώς στα ίδια με τον δικό σου. 72 πόντους και 8.500 κιλά. Έχουν όμως και πόση διαφορά . Μας φάγατε στην στροφή. Πολύ καλοί είστε. Μπράβο. Οι μπεμπούλες μας έχουν μισό κιλό διαφορά. Η δικιά μου είναι 7.500 και 70 πόντους.

Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω................Πάει.....Μας περάσατε κι εσείς.........:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...