Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Όχι, δεν ήταν αυτό, δυστυχώς... αυτό το ντοκιμαντερ που λες είναι ωραίο! Αυτό που είδα ήταν μάλλον αποτρεπτικο και ουσιαστικά είχε θέμα τους νόμους της ζούγκλας στη μήτρα (ας μην μπω σε λεπτομέρειες, φτάνει που τρόμαξα εγώ). Μάλιστα, έδειχνε ένα υπερηχογράφημα που το ένα ρίχνει μπουνιά στο άλλο (κακά παιδιά)!

Α... και χτες είχε ένα άλλο διδυμοντοκιμαντερ στο History Channel που έλεγε για ένα χωριό στη Νότια Αμερική που συνεχώς γίνονται γεννήσεις διδύμων, τόσο στους ανθρώπους, όσο και στα ζώα και εξέταζε θεωρίες συνομωσίας πίσω από αυτό.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι εκανα φασινα σημερα και ειμαι ενα πτωμα!

Καλα ειναι τα ζουζουνια μου!Μιλανε συνεχεια γελανε και πιανουμε παιχνιδια!

Αντε κοντευετε!!!Θα το ξανακανα 100 φορες την στιγμη τη γεννας!Απεριγραπτο συναισθημα!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Σε βλέπω πολύ άνετη να έχεις τα 2 τέκνα και να κάνεις και φασίνα... Σε θαυμάζω :D. Να πως χάνονται τα κιλά!

Αχ και εγώ τη γέννα περιμένω.... και πόσο θέλω!!!! Σου έχω πει ότι ήδη έχω αρχίσει και ονειρεύομαι τη βάφτιση:rolleyes:; 2 μήνες έμειναν!!!!!!!

Για να μη μιλήσω για το τρομακτικό ντοκιμαντερ (γκρρρ), θα μιλήσω για την τρομακτική εμπειρία στην Α/θμια Υγειονομική επιτροπή σήμερα. Πως είναι δυνατόν να καθυστερούν τα χαρτιά 3 μήνες; Πήγα και τρελάθηκα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ασε ολγα μου ...δεν ξερω ..

βρε κοριτσια ειμαι η μοναδικη που νομιζω οτι δεν τα καταφερνω με τα διδυμα??ειναι καμια απο εσας που τα εχει ολη μερα μονη??αλλα μονη???

Maroylaki κι εγω το ιδιο προβλημα εχω, οταν φτανει το βραδυ ειμαι ενα πτωμα και αισθανομαι οτι δεν εχω κανει τιποτε ολη τη μερα!

Ευτυχως που βοηθαει λιγακι κι ο αντρας μου οταν ειναι στο σπιτι....

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

παντως βρε twins το φαινομενο αυτο,δε θυμαμαι πως το λενε, οπου το ενα τρεφεται περισσοτερο, νομιζω συμβαινει κυριως στα μονοζυγωτικα, που ειναι σ ενα σακο.λιγοτερο συχνα παρουσιαζεται στα διαμνιακα,οποτε χαλαρωσε,ε?

Σωστα! Ειναι εξαιρετικα σπανιο να συμβει σε 2 σακκους.

Το ειχαμε κι εμεις το αγχος γιατι ειχαν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους, αλλα τελικα ολα πηγαν μια χαρα.

Και το σαμιαμιδι μας ειναι ΖΩΗΡΟΤΑΤΟ! :D

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Διαφημίσεις

Kaλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε?

twins2010 κάθε πόσο θα πηγαίνεις στο γιατρό? Κάθε βδομάδα? Εμένα στον συγκεκριμένο πήγα τελευταία φορά στην 31η βδομάδα και κλείσαμε μετά ραντεβού για να γεννήσω:)) Α θα πάω για check up την επόμενη Τρίτη!! Τον πεθύμησα:)

Καλημερουδιαααααα

βρε που ειστε?Φαντασου να γεννησουν Στελλιτσα.Θα χαθουν εντελως χιχιχι

εγω εκανα υπερηχο μετα την γεννα αλλα δεν εχω κανει τεστ παπ.Πρεπει να παω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα!! καλά που δεν ειδα το skai γιατι με κάτι τέτοια αγχώνομαι! Εμένα σα να έχουν γίνει πολύ φρόνιμα! Τι γίνεται όλο κοιμούνται?? Κάτι εξωγκόματα κάνει η κοιλιά αλλά εκείνες τις κλωτσίτσες τις ξέχασαν???

Μα τι κάνουν!! γιατι δε μου μιλάνε!!

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα έχω ραντεβού στον γιατρό, σε καμιά ωρίτσα. Θα κάνω έναν μίνι υπέρηχο και θα δούμε τι έχει να μου πει. Ίσως τον ρωτήσω και για το οικονομικό.

Φιλάκια. Θα σας πω αργότερα νεότερα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...