Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ ναι ναι . Να δουμε και τα ντοκουμέντα.

Μαζί τους βάζεις στο πάρκο? Εγώ αν τα βάλω μαζί μαλλιοτραβιούνται. Καλά όχι επίτηδες αλλά όλο και κάποιο ατύχημα έχουμε . Οπότε βαζω μία το ένα μία το άλλο. Γιατί η μικρή αν την βάλω στο πάρκο το φέρνει βόλτες εκατό φορές το δευτερόλεπτο. Δεν σταματάει λεπτό. Κάνει βαρελάκια γύρω γύρω. Οπότε που χώρος για τον αδελφό της? Έτσι λοιπόν μπαίνουμε εναλλάξ ρηλάξ με πάρκο κ.ο.κ.

Ναι, μαζί τους βάζω. Εντάξει, ο μεγάλος (σταθερά) τραβάει τα μαλλιά του μικρού, πατάει επάνω του (κυριολεκτικά) για να φτάσει στο χερουλάκι και να σηκωθεί, τον δαγκώνει παντού (στο αυτί, στη φτέρνα, στη μύτη), αλλά αδελφάκια είναι, πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται ο ένας την παρουσία του άλλου! Με χαρά, εννοώ!

Από λάθος αντιμετώπιση της κυρίας και της πεθεράς μου, τελευταία ο μικρός άρχισε να φοβάται την παρουσία του μεγάλου μέσα στο πάρκο και θέλει οπωσδήποτε να φύγει. Αλλά αυτό θα το κόψω μαχαίρι και σύντομα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια τι κάνετε; Χάθηκα ξανά..αλλά η δουλειά, τα μωρά , και το laptop που τα έπαιξε... δεν θέλεις και άλλα..

Ετοιμάζεστε για τη βάφτιση; Κλείσατε; Εγώ σχεδόν όλα εκτός από το catering που θέλω να είναι και καλό και οικονομικό, δύσκολος συνδιασμός!

Τα μωρά έχουν αρχίσει κάτι κόλπα, μα κάτι κόλπα που με τρελαίνουν!!!!!!!!!!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Λοιπόν, 910 μου ζήτησαν στον σταθμό και 800 δίνω στην κυρία. Οπότε, νομίζω ότι είναι το ίδιο (από οικονομικής άποψης).

Πω πω ρε παιδί μου.Πολλά λεφτά. Πρέπει να δουλεύεις γι αυτά μόνο.

Καλά ο γιος σου είναι ....................απαιχτίδης έτσι? Κι εσύ αντι να πας να τον σταματήσεις , τον έβγαζες φώτο...................Χαχαχαχαχα................Για να έχεις πειστήρια αργότερα. Μπράβοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

910..10?γιατι κ 10γιουρακια καλε? κουβερ ειναι??

κ εγω 900 δινω στην κυρια.

αν ειναι το ιδιο με σταθμο, μαλλον τουχρονου θα την ξαναπροτιμησω.εκτος αν φτου φτου δεν εχω δουλεια κ αρα δεν.

αχ..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια τι κάνετε; Χάθηκα ξανά..αλλά η δουλειά, τα μωρά , και το laptop που τα έπαιξε... δεν θέλεις και άλλα..

Ετοιμάζεστε για τη βάφτιση; Κλείσατε; Εγώ σχεδόν όλα εκτός από το catering που θέλω να είναι και καλό και οικονομικό, δύσκολος συνδιασμός!

Τα μωρά έχουν αρχίσει κάτι κόλπα, μα κάτι κόλπα που με τρελαίνουν!!!!!!!!!!

Ωπ!!!!!!!!!!!! Γειααααααααααααααααα...............Τι κάνεις εσύ?καιρό έχουμε να σε ακόύσουμε. Τα μωρουλίνια σου τι κάνουν? Μεγαλώνουν ε?

Ωπ!!!!!!!!!!!! Γειααααααααααααααααα...............Τι κάνεις εσύ?καιρό έχουμε να σε ακόύσουμε. Τα μωρουλίνια σου τι κάνουν? Μεγαλώνουν ε?

Μεγαλώνουν και λιώνω, πόση αγάπη μπορεί να χωρέσει σε μια καρδιά;

Τα δικά σου; Βάλατε καμία φώτο να σας δω;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Μεγαλώνουν και λιώνω, πόση αγάπη μπορεί να χωρέσει σε μια καρδιά;

Τα δικά σου; Βάλατε καμία φώτο να σας δω;

Εγώ έχω βάλει. Βάλε κι εσύ καμία καινούρια.

Μπορεί να χωρέσει άπειρη μάλλον..................;)

Διαφημίσεις

Γειά σας ξανά!!

Μη λέτε για ύπνους....θέλω νάαααααανι και χουζουουουούρι!!! Γιώτα και Twins και γω για σταθμό (δημοτικό, αν μας κάτσει) σκέφτομαι, αν και το θέμα των ασθενειών με προβληματίζει. Εγγραφές είναι το Μάϊο?

Είναι λίγο δίλημμα με τη δουλειά...απ ότι βλέπω όλες μας απασχολεί το θέμα...και άντε λες αντι να τα δίνω να κάτσω στο σπίτι. Ασφάλεια? ένσημα κλπ...????

Πάω να δώ φωτό να ανέβω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα και από μας!

Ύπνος... συνεχομενος και ανέμελος... μια ανάμνηση πια...!!!!

Ξενύχτισσες και εμείς για ακόμα μια φορά! Μας ξαναεπισκέφθηκαν οι παλιοκολικοί, το ινφακόλικ δεν κανει δουλειά αυτή τη φορά και η μεγάλη μπουμπού μου υποφέρει κάθε βράδυ...:-(:-(:-(

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με το AC!

Είχα αγχωθεί γιατί νόμιζα ότι απαγορεύεται με τα μωρά, και εμείς το καλοκαίρι το χρησιμοποιούμε πολύ. Αλλά μάλλον πρέπει απλά να προσέχουμε μη κρυώσουν, να ανανεώνεται ο αέρας κτλ, οπότε είμαστε ΟΚ! :)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...