Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μα τι θα κάνω επιτέλους με αυτό τον ύπνο; Δεν ειναι δυνατόν... ξυπνάω και είμαι κουρέλι κάθε πρωί. Και βελτίωση δεν βλέπω. Και δεν πεινάει. Δηλαδή αν γίνεται το ίδιο και του χρόνου, αναρωτιέμαι πως θα πηγαίνω στη δουλειά...

Αχ κι εγώ νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωω.....................Πότε θα ξαναπέσουμε στο κρεβάτι και θα σηκωθούμε όποτε χορτάσουμε ύπνο? Ποτέ από εδώ και πέρα. Το ξέρω. Γκρρρρρρ..................Ποιος δεν πεινάει? Η μικρή? Ε εντάξει βρε. Του χρόνου θα έχει μεγαλώσει. Δεν θα είναι έτσι. Don't worry!!!!!! Του χρόνου μάλλον θα έρχονται να μας τραβάνε τα σκεπάσματα και να μας ξυπνάνε. Εγώ πάντως περιμένω τώρα το Πάσχα που θα πάμε μια βόλτα στο χωριό μηπως κοιμηθώ λίγο αφού θα πάμε μαζί με τους δικούς μου και θα βοηθάνε. Καλά όχι ότι ξενυχτάω αλλά μου έχει λείψει αυτό το πρωινό χουζούρι και νάνι. :(

Διαφημίσεις

Οντως κι εγω το σκεφτομαι αυτο με τη δουλεια.Δεν ξερω καν τι βαρδιες θα κανω,αν θα μπορω να εχω επιλογη και ποια θα ειναι καλυτερη βαρδια που να μας εξυπηρετει ολους.....οταν θα πλησιασει εκεινη η ωρα θα δουμε.Τωρα προεχει να κανουμε εγγραφη στο σταθμο στις 15 Μαιου,ετσι ωστε να πανε τα διδυμα απο Σεπτεμβριο!!!!Μετα θα τη βρουμε την ακρη,αν κ πιστευω πως οταν χρονισουν θα κοψουν το βραδυνο ξυπνημα...ευελπιστω δηλαδη....

Α εσείς θα πάτε και παιδικό...............μια χαρά. Σε δημόσιο ή ιδιωτικό αν επιτρέπεται? Γιατί για ιδιωτικό ρε γαμώτο είναι πολλά τα λεφτά. Που να βγούμε? Δύσκολα τα πράγματα.

Και εγώ αυτό ελπίζω Γιώτα. Αν και φοβάμαι λίγο να τα στείλω σταθμό του χρόνου γιατί φοβάμαι τις αρρώστιες. Για τιμές δεν έχω ρωτήσει ακόμα στους ιδιωτικούς, αφού στο δημοτικό σταθμό δεν παίρνουν νέες εγγραφές λόγω ελλείψεων προσωπικού.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και εγώ αυτό ελπίζω Γιώτα. Αν και φοβάμαι λίγο να τα στείλω σταθμό του χρόνου γιατί φοβάμαι τις αρρώστιες. Για τιμές δεν έχω ρωτήσει ακόμα στους ιδιωτικούς, αφού στο δημοτικό σταθμό δεν παίρνουν νέες εγγραφές λόγω ελλείψεων προσωπικού.

Εσυ Twins από πότε πάς για δουλειά?

Εγώ κορίτσια πάω προς το παρόν μετά το μεσημέρι. Τώρα από Σεπτεμβριο κι εγώ δεν ξέρω που θα βρίσκομαι. θα έχει ώρες στο φροντιστήριο δεν θα έχει? ένας Θεός ξέρει. Τα πράγματα όσο πάνε και δυσκολεύουν Γι αυτό ψάχνω οτιδήποτε πλέον. Έχω αρχίσει και στέλνω βιογραφικά παντού. Ακόμη και part time μ ενδιαφέρει βέβαια. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω καθόλου τι θα κάνω.

Κουκλίτσες μου, εμένα πάντως σχεδόν το ίδιο μου έρχεται ο παιδικός με τη γυναίκα, περίπου 100 γιούρο διαφορά!

Ψιλοπροτιμώ τον παιδικό, εδώ που τα λέμε, αλλά θυμάστε πόσο ανησυχήσαμε άξαφνα με τις ιώσεις και είπαμε μήπως και χρονίσουν να είναι πιο γεροδεμένοι!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης, το Σάββατο, λίγο πριν φύγουμε για την επίσκεψη, που σας έλεγα, έντυσα τον τζαναμπέτη τον μεγάλο και τον άφησα στο ριλάξ του στο σαλόνι. Ανέβηκα να ντύσω και τον μικρό και να ντυθούμε κι εγώ με τον καλό μου. Όταν κατέβηκα, ο μικρός αλήτης είχε αφήσει το τζιν του δεμένο στο ριλάξ του και ετοιμαζόταν να πηδήξει ξεβράκωτος στο ριλάξ του αδελφού του, που το είχα βάλει δίπλα του για ασφάλεια. Έβγαλα τη φωτογραφική, για να απαθανατίσω τη σκηνή (μόλις μπορέσω και μικρύνω τις φωτό, θα τις δείτε) και το έκανα καρέ καρέ! Τα παιδιά στη δουλειά, που τις είδαν, μου είπαν να τις βάλω στο utube!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν αργούσα δύο λεπτά, θα τον είχα βρει με τα μούτρα στα πλακάκια! Και δεν νομίζω να γελάγαμε σήμερα!!!!!

rPPrp3.png

Επίσης, το Σάββατο, λίγο πριν φύγουμε για την επίσκεψη, που σας έλεγα, έντυσα τον τζαναμπέτη τον μεγάλο και τον άφησα στο ριλάξ του στο σαλόνι. Ανέβηκα να ντύσω και τον μικρό και να ντυθούμε κι εγώ με τον καλό μου. Όταν κατέβηκα, ο μικρός αλήτης είχε αφήσει το τζιν του δεμένο στο ριλάξ του και ετοιμαζόταν να πηδήξει ξεβράκωτος στο ριλάξ του αδελφού του, που το είχα βάλει δίπλα του για ασφάλεια. Έβγαλα τη φωτογραφική, για να απαθανατίσω τη σκηνή (μόλις μπορέσω και μικρύνω τις φωτό, θα τις δείτε) και το έκανα καρέ καρέ! Τα παιδιά στη δουλειά, που τις είδαν, μου είπαν να τις βάλω στο utube!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν αργούσα δύο λεπτά, θα τον είχα βρει με τα μούτρα στα πλακάκια! Και δεν νομίζω να γελάγαμε σήμερα!!!!!

Ωχ τι μας περιμενει από εδώ και πέρα. Ωρε γλέντια..............Πάλι καλά που τον πρόλαβες τον αντάρτη!!!! Χαχαχαχα...............:P

Πω πω και τι θα κάνουμε απο εδώ και πέρα. Κι εγώ έχω πλέον αρχίσει και τα φοβάμαι τα ρηλάξ. Σε λίγο θα τα καταργήσω κι εγώ. Αλλά που θα τα βάζω? Αυτό είναι το θέμα. Μέχρι τώρα καλά είμασταν. Άντε το ένα να το βάζω στο πάρκο και ενναλλάξ. Αλλά εντωμεταξύ το άλλο? Ουφ. Θα έχουμε θέμα από εδώ και πέρα πάντως. Νομίζω βρε παιδιά ότι από εδώ και περα ΄''ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ''.

Πω πω και τι θα κάνουμε απο εδώ και πέρα. Κι εγώ έχω πλέον αρχίσει και τα φοβάμαι τα ρηλάξ. Σε λίγο θα τα καταργήσω κι εγώ. Αλλά που θα τα βάζω? Αυτό είναι το θέμα. Μέχρι τώρα καλά είμασταν. Άντε το ένα να το βάζω στο πάρκο και ενναλλάξ. Αλλά εντωμεταξύ το άλλο? Ουφ. Θα έχουμε θέμα από εδώ και πέρα πάντως. Νομίζω βρε παιδιά ότι από εδώ και περα ΄''ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ''.

Εγώ πάντως τους βάζω μαζί παντού. Όπου είναι ο ένας είναι και ο άλλος!

Μαζί στο πάρκο τους, μαζί στην χοντρή κουβέρτα, όπου παίζουν!

Ζήτησα να μου φτιάξουν την ανάλυση τώρα (αφού εγώ είμαι άχρηστη, είναι πλέον επιβεβαιωμένο) να δω μήπως δείτε καρέ καρέ το άλμα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως τους βάζω μαζί παντού. Όπου είναι ο ένας είναι και ο άλλος!

Μαζί στο πάρκο τους, μαζί στην χοντρή κουβέρτα, όπου παίζουν!

Ζήτησα να μου φτιάξουν την ανάλυση τώρα (αφού εγώ είμαι άχρηστη, είναι πλέον επιβεβαιωμένο) να δω μήπως δείτε καρέ καρέ το άλμα!

Αχ ναι ναι . Να δουμε και τα ντοκουμέντα.

Μαζί τους βάζεις στο πάρκο? Εγώ αν τα βάλω μαζί μαλλιοτραβιούνται. Καλά όχι επίτηδες αλλά όλο και κάποιο ατύχημα έχουμε . Οπότε βαζω μία το ένα μία το άλλο. Γιατί η μικρή αν την βάλω στο πάρκο το φέρνει βόλτες εκατό φορές το δευτερόλεπτο. Δεν σταματάει λεπτό. Κάνει βαρελάκια γύρω γύρω. Οπότε που χώρος για τον αδελφό της? Έτσι λοιπόν μπαίνουμε εναλλάξ ρηλάξ με πάρκο κ.ο.κ.

Α εσείς θα πάτε και παιδικό...............μια χαρά. Σε δημόσιο ή ιδιωτικό αν επιτρέπεται? Γιατί για ιδιωτικό ρε γαμώτο είναι πολλά τα λεφτά. Που να βγούμε? Δύσκολα τα πράγματα.

Σε δημοσιο γιατι σε ιδιωτικο οπως ειπες ειναι πολλα τα λεφτα,αν κ μην ξεχναμε οτι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!:shock::shock::shock:

Παντως σε ιδιωτικο να υπολογιζετε κανενα 600αρι...εμενα δεν με παιρνει οικονομικα οποτε θα πανε σε δημοσιο.Απλα το κακο ειναι οτι θα πανε σε αλλο σταθμο απ του Τασου γιατι θα ειναι μικροτερα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σε δημοσιο γιατι σε ιδιωτικο οπως ειπες ειναι πολλα τα λεφτα,αν κ μην ξεχναμε οτι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!:shock::shock::shock:

Παντως σε ιδιωτικο να υπολογιζετε κανενα 600αρι...εμενα δεν με παιρνει οικονομικα οποτε θα πανε σε δημοσιο.Απλα το κακο ειναι οτι θα πανε σε αλλο σταθμο απ του Τασου γιατι θα ειναι μικροτερα.....

Μπορεί και παραπάνω από 600άρι . Άστα. Πολλά. Ωχ ναι. Εσύ θα τρέχεις σε δύο σταθμούς. Τι να κάνεις? Πακετάκι.:)

Κορίτσια, μου τις έβαλε ανάποδα το σύστημα, δεν ξέρω γιατί!

Η σωστή σειρά είναι η εξής:

1. Κάνοντας την πρώτη απόπειρα

2. Και συνεχίζει

3. Τα κατάφερε

Κι εγώ κιουρία, ήμουν στον πάνω όροφο και ντυνόμουν! Ότι and good, ήταν δεμένος και ασφαλής!

Επίσης, έχω κι άλλες φωτό, από όλα τα στάδια του επιτεύγματός του, αλλά δεν τις έβαλα για ευνόητους λόγους! Τον φωτογράφησα βήμα βήμα! Το ωραίο είναι ότι, ενώ του φώναζα "τι κάνεις εκεί, παιδί μου;" δεν γύρισε να με κοιτάξει καθόλου μα καθόλου, διότι κατάλαβε ότι τον μαλώνω, οπότε σου λέει "αν δεν την κοιτάξω,΄δεν το ξέωρ ότι με μαλώνει". Οπότε και ενώ τον φώναζα πλέον για να φαίνεται στη φωτό, εκείνος επιδεικτικά κοίταζε αλλού!!!!!!!!! Δεν με κοίταξε ούτε λεπτό! Ευτυχώς, κράταγα τη μηχανή, όπως κατέβαινα, επειδή θα πηγαίναμε στην ξαδελφούλα μας, και την χρησιμοποίησα αμέσως!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...