Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

kαλημερα φθινοπωρινη..

μπορει στην agorakia ν αρεσει αυτος ο καιρος,αλλα εμενα σιγουρα μου χαλαει τη διαθεση..

τεσπα..εχω κ διακοπουλες απο σημερα.

κ ενα ραντεβου το απογευμα με τη νονα του μικρου καπου για βαφτιστικα πολυ ωραια κ ελπιζω να ψιλοκαταληξουμε κ σε προσκλητηριο-μπομπο.

μη φαω κ ολο το πασχα ψαχνοντας..

witchaki κ εγω μια μπομπονιερα κ στα μικρα λεω μια σακουλιτσα ασορτι με τα υπολοιπα γεματη λιχουδιες.

linaki g κ εγω aircondition ειχα στο δωματιο οπου κοιμομασταν με τα μωρα αλλα σε 25βαθμους κ οχι συνεχως.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

naki 82 τι ακους κ συ??

παντως μαζι μ αυτα τα σχολια, σιγουρα θ ακους κ καλα!

εγω θυμαμαι με χαρα κ ενα σωρο υπεροχες αντιδρασεις οταν ελεγα οτι περιμενω διδυμακια..

κρατα τα καλοπροαιρετα κ μη χαλιεσαι για τ αλλα..

33E7p2.png

Καλημέρα και στις ελληνοφωνες και στις γαλλοφωνες :P

Και σε αυτές που ψάχνουν βαπτιστικα και σε αυτές που τα έχουν ψάξει ήδη.

Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα. Η αιτία; Οι λόγοι που έχω προαναφέρει. Μάλλον όμως θα διαλέξω μπομπονιέρες εντελώς ανεξάρτητα από τα βαφτιστικά, γιατί δεν μας βλέπω να μπορούμε να συγχρονιστούμε όλες.

Επίσης, αν βρείτε καλές προσφορές, πείτε από που τα πήρατε....:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!

Εμεις ακομη ξενυχταμε αλλα δεν πτοουμαστε.Ο Τασος εχει αρχιζει κ παιζει με τα διδυμακια και το απολαμβανουμε ολοι!Παρ ολο που δε βγηκαμε εξω το ΣΚ λογω καιρου περασαμε πολυ ομορφα!!!!!

Σας φιλω ολες.Παω να μαγειρεψω φακες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και στις ελληνοφωνες και στις γαλλοφωνες :P

Και σε αυτές που ψάχνουν βαπτιστικα και σε αυτές που τα έχουν ψάξει ήδη.

Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα. Η αιτία; Οι λόγοι που έχω προαναφέρει. Μάλλον όμως θα διαλέξω μπομπονιέρες εντελώς ανεξάρτητα από τα βαφτιστικά, γιατί δεν μας βλέπω να μπορούμε να συγχρονιστούμε όλες.

Επίσης, αν βρείτε καλές προσφορές, πείτε από που τα πήρατε....:P

Εεεε και ιταλόφωνες και ιταλόφωνες :):):):):):):):):):):)

rPPrp3.png

Linaki, κι εμείς είχαμε τα μωρά στο δωμάτιό μας, όπου το aircondition δούλευε σχεδόν συνέχεια! Στους 25 με 26 βαθμούς με δύο τρία δάχτυλα ανοιχτό το παράθυρο για ανακύκλωση του αέρα!

Για φέτος δεν ξέρω τι θα κάνουμε, που δεν έχουμε στο δωμάτιό τους aircondition! Μάλλον θα βάλουμε, διότι νομίζω ότι είναι αρκετά ζεστό!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!

Εμεις ακομη ξενυχταμε αλλα δεν πτοουμαστε.Ο Τασος εχει αρχιζει κ παιζει με τα διδυμακια και το απολαμβανουμε ολοι!Παρ ολο που δε βγηκαμε εξω το ΣΚ λογω καιρου περασαμε πολυ ομορφα!!!!!

Σας φιλω ολες.Παω να μαγειρεψω φακες!!!!

αχ συμπάσχουμε, συμπασχουμε!

Χτες η μαγουλού κοιμήθηκε στις 6 το απόγευμα και ξύπνησε στις 4 το πρωί με διάθεση να πάει στα μπουζουκια. Καημένη μαμά τι τράβηξες....:-(

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αχ συμπάσχουμε, συμπασχουμε!

Χτες η μαγουλού κοιμήθηκε στις 6 το απόγευμα και ξύπνησε στις 4 το πρωί με διάθεση να πάει στα μπουζουκια. Καημένη μαμά τι τράβηξες....:-(

Ωχ. Πολύ ξενύχτισα είναι η μικρή. Χιχιχιχιχ.................Τι να κάνουμε και εμείς οι μαμάδες.................Ουφφφφφφφφφφφ....................

Μα τι θα κάνω επιτέλους με αυτό τον ύπνο; Δεν ειναι δυνατόν... ξυπνάω και είμαι κουρέλι κάθε πρωί. Και βελτίωση δεν βλέπω. Και δεν πεινάει. Δηλαδή αν γίνεται το ίδιο και του χρόνου, αναρωτιέμαι πως θα πηγαίνω στη δουλειά...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Οντως κι εγω το σκεφτομαι αυτο με τη δουλεια.Δεν ξερω καν τι βαρδιες θα κανω,αν θα μπορω να εχω επιλογη και ποια θα ειναι καλυτερη βαρδια που να μας εξυπηρετει ολους.....οταν θα πλησιασει εκεινη η ωρα θα δουμε.Τωρα προεχει να κανουμε εγγραφη στο σταθμο στις 15 Μαιου,ετσι ωστε να πανε τα διδυμα απο Σεπτεμβριο!!!!Μετα θα τη βρουμε την ακρη,αν κ πιστευω πως οταν χρονισουν θα κοψουν το βραδυνο ξυπνημα...ευελπιστω δηλαδη....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...