Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Χαρούμενα μηνογενέθλια κοριτσάκια!!!

Λοιπόν, το θέμα με το καρότσι είναι ότι μου αρέσει πολύ ο τρόπος που δένει το μωρό. Νιώθω ότι είναι πολύ ασφαλές ότι και να κάνει! Επίσης, ο τρόπος που κατεβαίνει η πλάτη...είναι πολύ απλός.

Φυσικά ο μπαμπάς που το έσπασε θα πληρώσει.... θα μας πάρει άλλο!

Για τα μαρτυρικά, το πιστεύετε ότι το συζητάω εδώ και δεν ξέρει κανείς τι είναι??? Απίστευτο... στην Ρόδο λέει δεν παίρνουν μαρτυρικά....μα τι να πω....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπερα γλυκες διδυμομανουλες! Να χαιρομαστε όλοι τα ζουζουνια μας που ανθιζουν μηνα με το μηνα, χρονο με το χρονο...Εντωμεταξυ καθε τοσο εμφανιζουν και κατι καινουριο ολα τα παιδάκια το οποιο καλειται ο καθε γονιός να αντιμετωπισει!!! π.χ. υπνο, φαγητο, φοβιες κλπ. αχ βρε ηρωιδες διδυμομανουλες... κι όσο σκεφτομαι οτι σε λιγο καιρο΄θα τα περναω κι εγώ εις τριπλουν... δεν πειράζει όμως χαλάλι τους - τα παιδιά΄είναι ευτυχια μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Με το καλό΄και τα βαπτίσια σας αλλα μην αγχωνεστε ιδιαιτερα-πολυ τα βλεπουν λιγοι τα προσεχουν χι-χι!!! Φιλακια σε ολες

Τωρα που είδα που λέγατε για μαρτυρικα, ο νονός δεν τα αγοράζει αυτά από εκεί που παίρνει τα είδη βάφτισης;

Εμείς λέμε να πάμε με τις νονές να διαλέξουμε μαζί, για να μας κάνουν και καλύτερη τιμη. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν πάμε όοοολες οι διδυμομαμάδες μαζί να μας κάνουν τιμή χονδρικής;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημερα!!!!!!!!!!

linaki τι νουμερο τους ειχες παρει και τωρα δεν τους κανουν?ελεγα να παρω και καποια ρουχα 0-3,αλλα μου λενε να παρω 3-6 κατευθειαν γιατι μεγαλωνουν γρηγορα.Μου φαινεται λιγο μεγαλο ομως γιατι συνηθως τα διδυμακια γεννιουνται γυρω στα 2,5 κιλα,ετσι δεν ειναι?

Εμεις οταν τα πηραμε απο το μαιευτηριο ηταν γυρω στα δυο κιλα και τα ρουχαλακια 00 και 0-3 τους επλεαν!

Τωρα πια γυρω στα τεσσερα κιλα, υπολογιζω η καθε μια, δεν μας κανουν ολα τα 00 κ τα περισσοτερα 0-3. Δηλ. ισα-ισα μας ερχονται, αλλα δεν μπορουμε να τεντωθουμε... Οποτε τα καταργησαμε και περασαμε στα 3Μ, κι ας μας ειναι λιγο μεγαλα!!! ;)

Ναι, συνηθως τα διδυμακια γεννιουνται πιιο μικρουλια, κι αν τα δικα σου δεν ειναι η εξαιρεση του κανονα (γιατι εχω ακουσει κ για διδυμακια 3 κ 3,5 κιλα !) τοτε για τον πρωτο καιρο τα 3-6 θα σας ειναι οντως πολυ μεγαλα!!!

Όσο για τους "καλοπροαιρετους" που σε αποθαρρυνουν, αγνοησε τους, γιατι απλα δεν ξερουν τι τους γινεται!!! Για τη φροντιδα των παιδιων σου οπλίσου με υπομονη και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ εχε εμπιστοσυνη στον εαυτο σου!

Να εισαι απολυτα σιγουρη οτι θα τα καταφερεις, οπως τοσες και τοσες γυναικες πριν απο σενα!

Δε σου λεω οτι ειναι ευκολο, αλλα δεν ειναι και για να απελπιζεσαι!Η μαμα σου για τον πρωτο μηνα θα ειναι η καλυτερη βοηθεια -δεν χρειαζεσαι πολλα ατομα να μπλεκονται στα ποδια σου... Μεχρι να μπεις και εσύ σε ένα ρυθμό και να συνεχίσεις μόνη σου. Όσο για τον πεθερό σου, ό,τι βοηθεια και να σου προσφέρει, θα σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχολείσαι με τα μωρά σου.

Α, και τέλος κάτι που από καιρό ήθελα να σου πω για το θηλασμό (γιατί βλέπω ότι θέλεις πολύ να θηλάσεις) η δική μου συμβουλή είναι μία:

Απευθύνσου οπωσδήποτε σε σύμβουλο θηλασμού!!!

Από τη δική μου -μικρή και πικρή- πειρα ο θηλασμός των διδύμων είναι περιεργη ιστορία και το παιχνίδι του θηλασμού είναι πάαααααρα πολύ ευκολο να το χάσεις!

Εγώ από την αρχή σκεφτόμουν να απευθυνθω σε ειδικό, τελικά δεν το έκανα και ακόμα το μετανιώνω, γιατι αυτή τη στιγμή θα μπορούσα να θηλαζω, ίσως όχι αποκλειστικά, αλλά τουλάχιστον να προσφερω τα πολυτιμα συστατικά του μητρικου γάλατος στα μωρά μου...:-(

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

να σου πω και το αλλο να σε στειλω?

μου λεει μια:αχ,μα ποσο ατυχη εισαι??εκτος του οτι εχεις διδυμα ειναι και τα 2 αγορια!!!!!:shock::shock::shock:

την εκραξα εννοειται!!!!και μαλιστα της ειπα οτι οταν θα ερθει η ωρα σου(δεν εχει παιδι) να δεις που θα κανεις αγορι ή αν ειναι κοριτσι θα σου βγει κανενα τσοκαρο!!!

ε,μα πια!!!!!!!!!!!!

παω για δουλεια,τα λεμε μετα.

Αν είναι δυνατόν!

Τι λεπτός τρόπος να σου πει καποιος τη γνώμη του!!!:confused::confused::confused:

Και εκτός αυτού, με τόσα που ακούμε να γίνονται, υπάρχουν ακόμα ανθρωποι που σκέφτονται τι είναι καλύτερο ή χειρότερο,να ειναι το παιδί αγόρι ή κοριτσι???

Γερά να είναι και οσο για το φύλο... ό,τι θέλει ο Θεός!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Οι καλεσμένοι είναι μάρτυρες στο μυστήριο, που τελέστηκε. Άρα πρέπει τα μαρτυρικά να είναι δύο, αφού θα τελεστούν δύο μυστήρια!

Λέω εγώ τώρα!

κι εγω ετσι το σκεφτομαι.δυο πηραμε κι εμεις.

age.png

Α, και μία ερώτηση για τις παλαιότερες διδυμομανούλες...

Με τα μωρά στο σπίτι χρησιμοποιείτε AIR CONDITION? Εγώ ήξερα οτι δεν κάνει στο δωματιο των παιδιών, αλλά σε αλλους χώρους του σπιτιού μπορούμε να το χρησιμοποιούμε... Ισχύει αυτό ή απαγορεύεται παντού? Αλλά και τα παιδιά δεν μένουν μόνο στο δωματιο τους, έτσι δεν είναι?

Και καλά το χειμώνα, έχουμε τα καλοριφέρ, κάτι γίνεται με το κρύο, αλλά το καλοκαίρι τον καύσωνα πώς τον αντιμετωπίζουμε? Με ανεμιστήρα???

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Α, και μία ερώτηση για τις παλαιότερες διδυμομανούλες...

Με τα μωρά στο σπίτι χρησιμοποιείτε AIR CONDITION? Εγώ ήξερα οτι δεν κάνει στο δωματιο των παιδιών, αλλά σε αλλους χώρους του σπιτιού μπορούμε να το χρησιμοποιούμε... Ισχύει αυτό ή απαγορεύεται παντού? Αλλά και τα παιδιά δεν μένουν μόνο στο δωματιο τους, έτσι δεν είναι?

Και καλά το χειμώνα, έχουμε τα καλοριφέρ, κάτι γίνεται με το κρύο, αλλά το καλοκαίρι τον καύσωνα πώς τον αντιμετωπίζουμε? Με ανεμιστήρα???

Ναι, το καλοκαίρι βάζαμε air-condition, αλλά αφήναμε και λίγο ανοιχτή την μπαλκονοπόρτα να αερίζεται ο χώρος. Αλλωστε, θα το βάλεις στους 22-24 βαθμους, οπότε δεν θα κρυώσουν. Φυσικά, πρέπει να προσέχεις να μην τα φυσάει απευθείας.

Για τον ανεμιστήρα, προσωπικά δεν θα το συνέστηνα καθόλου, γιατί σε περίπτωση καύσωνα, απλά θα τους φυσάει καυτο αέρα. Ασε που θα είναι και στο ρεύμα οπότε κινδυνεύουν να κρυώσουν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Witch τι μπομπονιέρες θα έχετε? Και θα είναι δύο ειδών, άλλη για τα μικρά και άλλη τους μεγάλους?

μια μπομπονιερα θα εχω απλα τα μικρα θα παιρνουν και μπαλονι.ειναι μεταλλικη,ενα ποτιστηρακι κι επανω καθεται μια πασχαλιτσα.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...