Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ πολύ!

Βέβαια είμαι και λίγο στεναχωρημένη..... εχθές αφού γυρίσαμε από ένα παιδικό πάρτυ που μας είχαν καλέσει, έσπασε το καρότσι μας! :( Όχι μόνο του φυσικά ..... κάποιος γρρρρρ δεν πρόσεξε!!! :(

Τώρα που θα έρθουν οι καλές μέρες και θα θέλουμε να βγούμε βόλτες .... γμτ....

Και η φάση είναι ότι το καρότσι με σώζει πάντα... επειδή είμαι μόνη στο σπίτι....για να τα ταίσω, να τα κοιμήσω, να τα ηρεμήσω.... ουφφφφφφφ.... κλαψ.... Και τώρα πρέπει να αγοράσουμε άλλο και το συγκεκριμένο έχει και έλλειψη.... κλαψ

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ πολύ!

Βέβαια είμαι και λίγο στεναχωρημένη..... εχθές αφού γυρίσαμε από ένα παιδικό πάρτυ που μας είχαν καλέσει, έσπασε το καρότσι μας! :( Όχι μόνο του φυσικά ..... κάποιος γρρρρρ δεν πρόσεξε!!! :(

Τώρα που θα έρθουν οι καλές μέρες και θα θέλουμε να βγούμε βόλτες .... γμτ....

Και η φάση είναι ότι το καρότσι με σώζει πάντα... επειδή είμαι μόνη στο σπίτι....για να τα ταίσω, να τα κοιμήσω, να τα ηρεμήσω.... ουφφφφφφφ.... κλαψ.... Και τώρα πρέπει να αγοράσουμε άλλο και το συγκεκριμένο έχει και έλλειψη.... κλαψ

Καλημέρααααααααααααααααα.....................Καλά πως έσπασε? τι κάνανε και έσπασε? Κρίμα ρε γαμώτο. και δεν είναι και φθηνά να παίρνεις ξανά. Αλλά και τι να κάνεις? μήπως να σου πάρει ένα αυτός που σου το έσπασε? Χαχαχαχα...................

jas αν δε βρεις το ιδιο,εγω ειμαι ευχαριστημενη με της maclaren. κ τωρα που ειναι πιο μεγαλα,μπορεις να παρεις το πιο φθηνο μοντελο..

εχει κ ολομαυρο που σ αρεσει

glorr πως ειναι σημερα η μικρη?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

α...glorrinakia χρονια πολλα!!! 9μηνων!!!

Ευχαριστούμε πολύ Nufakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........!!!!!!!!!!!!Χρόνια Πολλά και σε εσάς για προχθές. Το ξεχάσαμε να σας το πούμε με τα χάλια μας. Χα χα.!!! Δεν σας ξεχνάμε όμως. Σήμερα καλυτερα είναι η μικρή. Η μαμά όμως είναι χάλια μια εβδομάδα τώρα με μπουκωμα καταρροή πονόκέφαλο και όλα τα σχετικά. Γκρρρρρρ.........................

Εσείς τι κάνετε?

καλα, προσπαθω να κοιμισω λιγο το μπομπιριδη κ με ταλαιπωρει!

μα γιατι δε γυρνανε πλευρο να κοιμηθουν οταν νυσταζουν????ετσι απλα???

αλλα γκρινιαζουν , βγαζουν πιπιλα, τραβανε το υπνοπανακι κ γενικως βασανιζονται κ μας βασανιζουν????

33E7p2.png

καλα, προσπαθω να κοιμισω λιγο το μπομπιριδη κ με ταλαιπωρει!

μα γιατι δε γυρνανε πλευρο να κοιμηθουν οταν νυσταζουν????ετσι απλα???

αλλα γκρινιαζουν , βγαζουν πιπιλα, τραβανε το υπνοπανακι κ γενικως βασανιζονται κ μας βασανιζουν????

Ακριβως τα ιδια κανουμε κ εμεις αλλα αναποδα. Ο μικρος αμα πεσει γυρναει διακοπτη κ τελος. Σαν τον πατερα του. Εν αντιθεσει με την μικρη που δεν κοιμαται ευκολα . Πρεπει να περασει καμποση ωρα. Σαν την μαμα της. Χαχαχαχα........................:D

Διαφημίσεις

agorakia καλημερουδια!

για ποιο λογο δινουμε τα μαρτυρικα?

γκρινια βεβαιως εχουμε κ εδω..τα φρουτα ομως τα τσακισαμε..κ τωρα το αγαπημενο χομπυ του μικρου που σπαει νευρα!! οι τσιριδες...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...