Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μολις επιστρεψαμε απο τη βολτα,καφε με συζυγο.

ριξαμε κ μια πρωτη ματια σε βαφτιστικα γιατι δεν ειχα ιδεα τι παιζει..

ενα μεσο πακετο ειναι γυρω στα 600..

ειδα ωραιο χειροποιητο φορεματακι,απλο αλλα πολυ καλαισθητο 200ευρω..μα για ενα φορεματακι που θα βαλει αντε κ μια φορα ακομη,τοσα λεφτα βλακεια δεν ειναι?δε ξερω..πως το βλεπετε εσεις?

μ αρεσει να τα σταζω εκει που αξιζει.αξιζει εδω??

33E7p2.png

μολις επιστρεψαμε απο τη βολτα,καφε με συζυγο.

ριξαμε κ μια πρωτη ματια σε βαφτιστικα γιατι δεν ειχα ιδεα τι παιζει..

ενα μεσο πακετο ειναι γυρω στα 600..

ειδα ωραιο χειροποιητο φορεματακι,απλο αλλα πολυ καλαισθητο 200εωρω..μα για ενα φορεματακι που θα βαλει αντε κ μια φορα ακομη,τοσα λεφτα βλακεια δεν ειναι?δε ξερω..πως το βλεπετε εσεις?

μ αρεσει να τα σταζω εκει που αξιζει.αξιζει εδω?

Γιατί κοιτάζεις βαφτιστικά; Αυτά πρέπει να τα κοιτάξουν οι Godfathers (padrini) και Godmothers (madrine), νομίζω ή άλλαξε κάτι;;;;;;

rPPrp3.png

ναι, αλλα ριχνω μια ματια εγω γιατι η νονα της αριαδνης εχει πολυ μωρο κ ενα νηπιακι, κ ελαχιστο χρονο για ερευνα.οποτε επειδη υπαρχει ανεση μεταξυ μας μεγαλη, μου ειπε να δω τι μ αρεσει,εστω να καταληξω σε καταστημα, κ να παμε να τα παρουμε.

περιπου τα ιδια κ με του μικρου.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

κ θα ηθελα να ειναι κ απο το ιδιο για να υπαρχει μια κοινη αισθητικη κ στων δυο τα ρουχα,λαμπαδες κλπ

τουρτα λοιπον θα ντυθεις για το γαμο,ε??

λευκο νυφικο ,ζεβρε παπουτσια?

33E7p2.png

Μεγειά το κινητάκι jas, μπρααααααάβο στον σύζυγο!!

Βαφτιστικά είδα και γω και ρώτησα, πήγα να πάρω χτες κάτι φορμακια των μωρών από το Όρχεστρα και είχε ένα τέλειο ζευγαράκι βαφτιστικών στη βιτρίνα. Από τιμή μου είπε 450 ο καθένας :shock::shock::shock::shock:, το βασικό πακέτο, αλλά πιστεύω είναι πολλά λεφτά. Γενικότερα είναι πολύ καλοί φιλοι μας οι νονοί και οι τρείς και θα ψάξουμε να την βγάλουμε πιο οικονομικά. 200 ευρώ για ένα φορεματάκι νομίζω και γω είναι πολλά. Γιατί φαντάσου ότι θέλεις παπούτσάκια, καπελάκια, λαδόπανα κλπ κλπ. Όσες έχουμε χρόνο μπορούμε να κοιτάξουμε σε στοκατζίδικα και να περιμένουμε τις εκπτώσεις.

Agorakia είπαμε, υπερπαραγωγή, τίποτα λιγότερο!!!

Nuuuuuuuufi που είσαι κοπέλα? τι κάνουν τα νουφάκια?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

να μαι!!!

τα νουφακια πηγαν καροτσαδα με το μπαμπα κ εγω πινω καφεδακι με μπισκοτοσοκολατακια χωρις να κινδυνευω να μου κατσουν στο λαιμο απ τη βιασυνη..!

jas μεγειες το κινητο!

nunuki μωρε αν υπηρχε χρονος κ διαθεση θα εκανα πολλα απ αυτα που μας τα υπερχρεωνουν μονη μου..το εχω κανει κ στο παρελθον για φιλες, για το γαμο μου..

τωρα ομως?ουτε χρονος, ουτε διαθεση υπαρχει...

προτιμω να παιξω με τα παιδια απ το να φτιαχνω βαφτιστικο κουτι κ μαρτυρικα!ας κοστισουν παραπανω..:rolleyes:

κ ερωτω

οκ, λαμπαδες πρεπει να ναι 2 κ μπομπονιερες κατα βουληση.

με τα μαρτυρικα τι γινεται? πρεπει να χει το καθε παιδι τα δικα του? θα τους στολισουμε για τα καλα τους καλεσμενους?

δε ξερω το πρωτοκολλο,για πειτε τι κανουμε..:confused:

33E7p2.png

κ εχω κ μια επιθυμια..

ως μανα φαφουτικων μωρων..εντελως..θα ηθελα να δω τα ανηψια μου (τα παιδακια σας δλδ!) σε καμια φωτο με τα καινουργια τους αποκτηματα...θελω να δω δοντακια!!! ας ειναι στα δικα σας μωρα γιατι στα δικα μου δε ξερω ποτε θα δω..κλαψ!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν Νάκι υποσχέθηκα απάντηση και σχολιασμό και τώρα που τα μωρά μου αποφάσισαν να ρίξουν μια τζούρα ύπνου ΕΠΑΝΗΡΘΑ!!!!

Στο θέμα της βοήθειας θα σου πώ την δική μου περίπτωση, που από την ξεροκεφαλιά που με βαράει, μόνο την 1η εβδομάδα δέχτηκα βοήθεια γιατί μου σπάγαν πολύ τα νεύρα μάνα και πεθερά!!! Φυσικά μαγείρεμα, ρούχα μωρών και στις δουλειές σπιτού με βοηθάγαν και ο σύζυξ επίσης καθόταν κάποια δύσκολα πρωϊνα. Η μητέρα σου θα είναι τον 1ο μήνα κοντά σου ή τον 10ο? Αν είναι τον πρώτο (και δε σου σπάει τα νεύρα) πιστεύω είναι καλά. Όσο για τον πεθερό νομίζω και γω ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά, και μέσα στο σπίτι αλλά και έκτός (ψώνια κλπ) αρκεί και πάλι να έχετε άνεση και συμπάθεια. Φυσικά και θέτεις προτεραιότητες και δεν τρελαίνεσαι αν το σύνθετο έχει σκόνη :P:p Γενικότερα μετά τον μήνα αποκτάς αυτοπεποίθηση και ρυθμούς (οχι ότι δεν πήζεις :rolleyes::rolleyes:).

Θέμα θηλασμός...εδώ το βασικότερο είναι να πιστέψεις εσύ αρχικα και να μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει ότι το γάλα δεν φτάνει. Όλα είναι μελετημένα από τη φύση όπως είπες και όταν έρθει η ώρα θα έχεις και την βοήθεια μας. Αν ο περίγυρος σου (σύζυγος μητέρα πεθερά φίλοι) δεν σε υποστηρίζει θα σου δημιουργούνται πολύ συχνά αμφιβολίες και αυτά τα πλασματάκια που έφερες στον κόσμο και θέλουν την αγάπη και την προστασία σου θα σε κάνουν να ανησυχείς ακόμα πιο πολύ. Το σημαντικότερο λοιπόν είναι ότι θα γίνεις μανούλα!!!! είτε θηλάσεις είτε οχι σίγουρα δε θα σε κάνει καλύτερη ή χειρότερη. Εσύ δώσε αγάπη και όλα τα άλλα θα έρθουν αβίαστα.

Για μένα αρχικά διάβασε, ρώτα και μάθε ότι μπορείς για τον θηλασμό (η γνώση χαρίζει αυτοπεποίθηση), δευτερον, ενημέρωσε και πρήξε τους δικούς σου για τον θηλασμό και τη σημαντικότητα του και τρίτον βάλε στόχους!! Τις σαράντα μέρες πρώτα και μετά βλέπεις.

Όσο για τις φαρμακόγλωσσες (που το πιθανότερο είναι να μη θηλάσαν ούτε το ένα τους παιδί) σου είπα χτες, κλείσε τα αυτάκια σου, χαμογέλα και σκέψου ότι κάθονται σε ένα καζάνι και βράζουν με κρεμμυδάκια στιφάδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ????????????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

κ εχω κ μια επιθυμια..

ως μανα φαφουτικων μωρων..εντελως..θα ηθελα να δω τα ανηψια μου (τα παιδακια σας δλδ!) σε καμια φωτο με τα καινουργια τους αποκτηματα...θελω να δω δοντακια!!! ας ειναι στα δικα σας μωρα γιατι στα δικα μου δε ξερω ποτε θα δω..κλαψ!

Κυριακή του Πάσχα θα ξεφυτρώσουν!!!χεχε!!!

και γω φαφουτομάνα είμαι....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειαααα και από εμένα . Ούτε κι εμείς έχουμε δοντάκιαααααααα...................Συμπάσχουμε λοιπόν. Τι νέα? Εμένα σήμερα η μικρή είναι αδιάθετη . Έχει δέκατα κι έκανε κι έναν εμετό. Τίποτα άλλο όμως. Και βέβαια κακοδιάθετη. Ίσως και από τα δόντια. Δεν ξέρω. :P

Nufi εγώ και για τα δύο τα ίδια μαρτυρικά έχω. Σιγά μην πάρω διαφορετικά.

ωωω περαστικουλια glorrini,ελπιζω να μη την πατησε παλι το μωρο..

ωραια κ εγω ενα μαρτυρικο θελω,αλλα δεν ηξερα αν επιβαλλεται ας πουμε να εχει το καθενα το δικο του..

βρεχει...κ αυριο πως θα κανουμε τις βολτες μας????

33E7p2.png

Νέος χρόνος ρεκόρ!! Nunu VS nunukakia 1:0!! Ξερά στις 9 παρά τέταρτο!!

Περαστικά στη μικρή glorrula!!

Nufi μου εφ όσον ξεκινήσατε τις τσάρκες τίποτα δε σας σταματά ε?!! Τι είναι λίγη βροχούλα?? Εμείς θα πάμε σε φίλους για φαγητό, θα πάρουμε το ταπεράκι μας, το μιξεράκι μας και τα πιατάκια μας και Γειά σας!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...