Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!

witch πολυ καλα το προσκλητηριο!!μ'αρεσε και το witchιδου!!!!:tongue:

linaki τι νουμερο τους ειχες παρει και τωρα δεν τους κανουν?ελεγα να παρω και καποια ρουχα 0-3,αλλα μου λενε να παρω 3-6 κατευθειαν γιατι μεγαλωνουν γρηγορα.Μου φαινεται λιγο μεγαλο ομως γιατι συνηθως τα διδυμακια γεννιουνται γυρω στα 2,5 κιλα,ετσι δεν ειναι?

λοιπον εχουν αρχισει και με νευριαζουν πολυ ορισμενες μαμαδες που εχουν ενα παιδι και παλι δεν τα καταφερνουν!

τι εννοω:οταν συναντιεμαι με καποια και αρχιζει η συζητηση το πρωτο θεμα ειναι η βοηθεια.

-θα πρεπει να εχεις βοηθεια γιατι δεν θα προλαβαινεις με 2 μωρα.

-θα με βοηθησει τον 10 μηνα η μαμα μου και μετα ο πεθερος μου(η μαμα μου μενει αθηνα και εγω οχι)

-ο πεθερος?τι βοηθεια να σου δωσει ενας αντρας?σιγα μη μπορει να αλλαξει το παιδι ή να το κρατησει,θα ξερει να φτιαχνει γαλα και να ταϊζει?

οχι,οχι θες ουσιαστκη βοηθεια,τουλαχιστον κανα 4μηνο.

και σας ρωταω εσεις τα πρωινα τουλαχιστον μονες σας δεν ειστε?ενταξει ειναι κουραση και εχει τρεξιμο αλλα δεν τα καταφερνετε?

2ο θεμα:-και εσυ με τα διδυμα μην περιμενεις να θηλασεις!!σιγα μην εχεις τοσο πολυ γαλα για 2 μωρα ,αλλα και να εχεις δεν θα προλαβαινεις!

-θα προσπαθησω,γιατι θελω πολυ να θηλασω.Πιστευω οτι η φυση φροντιζει και γι'αυτη την περιπτωση,αλλωστε και ο παππους μου διδυμος ηταν,η προγιαγια μου δεν θα τους θηλασε?

-ε,και να θηλασεις θα ειναι το πολυ για κανα μηνα,μην εχεις μεγαλες προσδοκιες.

:mad:καταλαβαινετε φανταζομαι γιατι ειμαι τοσο αγχωμενη με αυτο το θεμα,ετσι?εκει που λεω ολα καλα θα πανε,ερχεται μια και μου κοβει τα φτερα!

3ο:ξερεις ποσα λεφτα θα χρειαζεσαι μονο για γαλα και πανες??θα θες γυρω στα 800 ευρω το μηνα,τουλαχιστον!:shock::shock:

μα πραγματικα βρε κοριτσια τοσα πολλα ειναι??πειτε μου για να ξερω δηλ να δω τι μπορω να κανω και με τη δουλεια.

και 4ο και κορυφαιο:πρεπει να πας νωρις στην αθηνα γιατι μπορει να τα κανεις επταμηνιτικα:(:mad::mad::mad:

Ελεος με τις Κασσανδρες!!!!!εγω υπολογιζω να παω αθηνα 29 με 30 βδομαδα.αργα ειναι?[/QUO

Επειδη δεν γίνεται να το αφήσω ασχολίαστο.....τελικά ο κόσμος είναι πολύ ηλίθιος!!!!!

Να πεις στις κατινες να κοιτανε την δουλεια τους και τα δικα τους παιδια!

Μια χαρα θα τα καταφερεις όλα.Στο χερι σου ειναι και ο θηλασμος και ολα τα υπολοιπα κοριτσακι μου

800??????Μεταξωτες πάνες θα τους βάλεις?Ελεός!

Μιαχαρα ειναι η εβδομαδα που θα ερθεις Αθήνα.Αρκετα σπανια εχουν γεννησει την 32η,εγω γεννησα 34η και πολλες κοπελες κανονικα στον 9ο!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

να σου πω και το αλλο να σε στειλω?

μου λεει μια:αχ,μα ποσο ατυχη εισαι??εκτος του οτι εχεις διδυμα ειναι και τα 2 αγορια!!!!!:shock::shock::shock:

την εκραξα εννοειται!!!!και μαλιστα της ειπα οτι οταν θα ερθει η ωρα σου(δεν εχει παιδι) να δεις που θα κανεις αγορι ή αν ειναι κοριτσι θα σου βγει κανενα τσοκαρο!!!

ε,μα πια!!!!!!!!!!!!

παω για δουλεια,τα λεμε μετα.

Να πεις χαρετίσματα στην κυρα κατίνα οτι τα αγορια ειναι πολυπιο καλόβολα απο τα κορίτσια!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Να πεις χαρετίσματα στην κυρα κατίνα οτι τα αγορια ειναι πολυπιο καλόβολα απο τα κορίτσια!

Πέστα!!!

φύγαν οι φίλοι μας και σιγά σιγά θα πάω προς το κρεβατάκι μου...Κανένα νέο?

Δεν μου είπατε για 5 μέρες πόσα ρουχαλάκια και φορμάκια θα πέρνατε μαζί σας??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!ο καιρος ειναι για τρελο χουχουλιασμα αλλα εγω δουλευω....

jas ωραια τα τσουρεκια ε?θα χρειαστω τα φωτα σου.ή σημερα ή αύριο θελω να φτιαξω κι εγω.θα τα εφτιαχνα υπο τις οδηγιες της μαμας αλλα η μαμα θα λειπει τελικα και ξεμεινα.το μονο που θυμαμαι ειναι η χαρακτηριστικη κινηση με το χερι στο ''ζυμωμα''.αν εχεις να μου πεις κατι συγκεκριμενο θα με εσωζες.πως ειναι η συνταγη της ολγας μας?ευκολη ή εχει κατι που πρεπει να προσεξω πως θα το κανω?

Nunu δεν ντρεπεσαι που ξεχασες να ρωτησεις?!οσο για το καφε,συνεχεια στο μυαλο μου το εχω και πιστευα οτι τις δυο εβδομαδες του πασχα θα ημουν χαλαρη και θα τον πιναμε (τον καφε βεβαιως βεβαιως) αλλα μου βγηκαν πολλα μαθηματα (ευτυχως δηλαδη) και πηζω

nufaki μια μπομπονιερα και για τα παιδια εκτος απο την μπομπονιερα και μπαλονι και γλυφιτζουρια και σοκολατιτσες και τετοια.

ακουστε και το αλλο.εχω αδυνατισει πολυ οπως σας ειπα και αυτο μου κοστισε ενα νουμερο σουτιεν και στην τσιλια δεν χρειαστηκα δυο νουμερα μικροτερο.σοκ!

age.png

Διαφημίσεις

αφου εισαι της υπερπαραγωγης να στα πω ολα και να σου πω οτι απο μεσα εχει φουστα φουρο!!!τρελαινομαι για φουρο και τουλι γενικοτερα!!!

(το νυφικο μου δε ηταν το εντελως αντιθετο.δαντελα και δεν φορεσα τιποτα απο μεσα.)

Χα! Ξέχασα να σας πω... Εγώ στον γάμο θα ντυθώ τούρτα!

rPPrp3.png

καλημερα!!!ο καιρος ειναι για τρελο χουχουλιασμα αλλα εγω δουλευω....

jas ωραια τα τσουρεκια ε?θα χρειαστω τα φωτα σου.ή σημερα ή αύριο θελω να φτιαξω κι εγω.θα τα εφτιαχνα υπο τις οδηγιες της μαμας αλλα η μαμα θα λειπει τελικα και ξεμεινα.το μονο που θυμαμαι ειναι η χαρακτηριστικη κινηση με το χερι στο ''ζυμωμα''.αν εχεις να μου πεις κατι συγκεκριμενο θα με εσωζες.πως ειναι η συνταγη της ολγας μας?ευκολη ή εχει κατι που πρεπει να προσεξω πως θα το κανω?

Nunu δεν ντρεπεσαι που ξεχασες να ρωτησεις?!οσο για το καφε,συνεχεια στο μυαλο μου το εχω και πιστευα οτι τις δυο εβδομαδες του πασχα θα ημουν χαλαρη και θα τον πιναμε (τον καφε βεβαιως βεβαιως) αλλα μου βγηκαν πολλα μαθηματα (ευτυχως δηλαδη) και πηζω

nufaki μια μπομπονιερα και για τα παιδια εκτος απο την μπομπονιερα και μπαλονι και γλυφιτζουρια και σοκολατιτσες και τετοια.

ακουστε και το αλλο.εχω αδυνατισει πολυ οπως σας ειπα και αυτο μου κοστισε ενα νουμερο σουτιεν και στην τσιλια δεν χρειαστηκα δυο νουμερα μικροτερο.σοκ!

Τόσο πολύ;;;;;

Πώς;;;;

Πες τρόπο!

Εκτός από δίαιτα, εννοώ!

Γιατί τώρα πάω να φτιάξω λίγα μάφινς!

rPPrp3.png

Επίσης, το απόγευμα θα πάμε να γνωρίσουμε την πρώτη μας ξαδέλφη! Είναι μόλις 3 1/2 μηνών και, όταν μεγαλώσουμε, θα την προσέχουμε, διότι είμαστε και αντράκια παλαιάς κοπής, που σημαίνει ότι δεν αφήνουμε να μας πειράζουν την ξαδέλφη μας :):):) Όταν θα πηγαίνουμε στα ξενυχτάδικα, να ακούσουμε λίγο Μάκη, που λέει ο λόγος, λίγο Μακρόπουλο και τα σχετικά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...