Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ωχ naki μην ακους τους γυρω σου γιατι θα μουρλαθεις.ολα γινονται.εμενα οταν λειπω ο μπαμπας μου τα κραταει και τα κρατουσε απο 40 ημερων και τα καταφερνει αψογα.και τα κοριτσια θα σου επιβεβαιωσουν οτι και ο θηλασμος δεν ειναι απιαστο ονειρο αν το θελεις και το προσπαθησεις.απο την πρωτη ημερα που γυρισα στο σπιτι τα εκανα ολα μονη μου.και το σπιτι και μαγειρεμα και δουλεψα πολυ συντομα.τρεχεις σαν το κατσικι αλλα η αγκαλια τους σε δικαιωνει.με βοηθαει ομως παρα πολυ ο αντρας μου και πολλες φορες αφηνω το σπιτι ανω κατω για να παιξω ή να παω βολτα τα μικρα μου.βαλε προτεραιοτητες με τα δικα σου κριτηρια και ολα θα ειναι μια χαρα.αλλα προς θεου μην φας κανενα κολλημα με την καθαριοτητα και το σπιτι και χασεις το μεγαλωμα των μωρων σου.πεφτεις ευκολα σε αυτο το τρυπακι και ξαφνικα συνειδητοποιεις οτι τα παιρνεις αγκαλια μονο για να τα ταισεις.

age.png

Διαφημίσεις

Buongiorno, τρελοκόριτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου λείψατε δύο μέρες, που δεν μπήκα αλλά εδώ καιγόμεθα, λόγω Πάσχα (πάντα στις γιορτές έχουμε πολλή περισσότερη δουλειά)

Φιλάκια πολλά!

Α! α! α! Τα μπεμπίνια μου πίνουν σχεδόν όλο το γάλα τους το βραδινό (ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ), διότι πήρα την πρωτοβουλία, η μάνα, και βάζω μέσα "κοιμάμαι-μεγαλώνω". Παλιότερα με το almiron goodnight τα αποτελέσματα δεν ήσαν τόσο θεαματικά!

Εδώ και πάρα πολύ καιρό πίνουν το πολύ 120 (με το ζόρι) τα βράδια και μετά έχουμε γκρίνια, αϋπνίες και πολλή πείνα το πρωί (για να ξαναφάνε πάλι 130-140!!!)

Από προχθές το βράδυ, που έβαλα στο γάλα μια μεζούρα από το προαναφερθέν προϊόν, γίνεται χαμός!!! Φτάνουμε και τα 160!! Και μάλιστα με χαρά, και χωρίς φωνές από τη μαμά και απειλές ότι δεν θα τους πάρω διαρκείας για τη θύρα 7, αν συνεχίσουν έτσι....

rPPrp3.png

Εγώ βάζω μοσχάρι 2 φλυτζ. του καφέ (για να καταλάβετε) ή κοτόπουλο μισό στήθος φιλέτο + 2 κολοκυθάκια μικρά + 2 καρότα μεσαία + 1 πατάτα μεσαία. (Ντομάτα, κρεμμύδι, σέλινο δεν τα προσθέτω στο άλεσμα οπότε δεν με απασχολούν).

Από αυτό τώρα τρώνε τα 3/4 της μισής μερίδας και οι δύο την μέρα. Τι λέτε???

Απαντώ πάλι με τη σειρά:

Εγώ βάζω δύο κομματάκια μοσχάρι (περίπου τα 2/3 της παλάμης μου), δύο πατάτες μέτριες προς μεγάλες, 2 κολοκυθάκια, 2 καρότα (ενίοτε και λίγο ρύζι ή φιδέ, αλλά τελευταία το ψιλοαποφεύγω και το βάζω μόνο στη χορτόσουπα, για να τους κρατάει λιγάκι)

Λοιπόν, αυτά είναι για δύο μέρες. Οπότε, μοιράζοντάς το στη μέση (για τη μία μέρα), το μισό αλέθεται και μπαίνει σε δύο μπολάκια. Από αυτό τρώνε περίπου τα 2/3 του πιάτου του ο καθένας... Ναι, είναι λίγο αλλά δεν τρώνε περισσότερο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!

witch πολυ καλα το προσκλητηριο!!μ'αρεσε και το witchιδου!!!!:tongue:

linaki τι νουμερο τους ειχες παρει και τωρα δεν τους κανουν?ελεγα να παρω και καποια ρουχα 0-3,αλλα μου λενε να παρω 3-6 κατευθειαν γιατι μεγαλωνουν γρηγορα.Μου φαινεται λιγο μεγαλο ομως γιατι συνηθως τα διδυμακια γεννιουνται γυρω στα 2,5 κιλα,ετσι δεν ειναι?

λοιπον εχουν αρχισει και με νευριαζουν πολυ ορισμενες μαμαδες που εχουν ενα παιδι και παλι δεν τα καταφερνουν!

τι εννοω:οταν συναντιεμαι με καποια και αρχιζει η συζητηση το πρωτο θεμα ειναι η βοηθεια.

-θα πρεπει να εχεις βοηθεια γιατι δεν θα προλαβαινεις με 2 μωρα.

-θα με βοηθησει τον 10 μηνα η μαμα μου και μετα ο πεθερος μου(η μαμα μου μενει αθηνα και εγω οχι)

-ο πεθερος?τι βοηθεια να σου δωσει ενας αντρας?σιγα μη μπορει να αλλαξει το παιδι ή να το κρατησει,θα ξερει να φτιαχνει γαλα και να ταϊζει?

οχι,οχι θες ουσιαστκη βοηθεια,τουλαχιστον κανα 4μηνο.

και σας ρωταω εσεις τα πρωινα τουλαχιστον μονες σας δεν ειστε?ενταξει ειναι κουραση και εχει τρεξιμο αλλα δεν τα καταφερνετε?

2ο θεμα:-και εσυ με τα διδυμα μην περιμενεις να θηλασεις!!σιγα μην εχεις τοσο πολυ γαλα για 2 μωρα ,αλλα και να εχεις δεν θα προλαβαινεις!

-θα προσπαθησω,γιατι θελω πολυ να θηλασω.Πιστευω οτι η φυση φροντιζει και γι'αυτη την περιπτωση,αλλωστε και ο παππους μου διδυμος ηταν,η προγιαγια μου δεν θα τους θηλασε?

-ε,και να θηλασεις θα ειναι το πολυ για κανα μηνα,μην εχεις μεγαλες προσδοκιες.

:mad:καταλαβαινετε φανταζομαι γιατι ειμαι τοσο αγχωμενη με αυτο το θεμα,ετσι?εκει που λεω ολα καλα θα πανε,ερχεται μια και μου κοβει τα φτερα!

3ο:ξερεις ποσα λεφτα θα χρειαζεσαι μονο για γαλα και πανες??θα θες γυρω στα 800 ευρω το μηνα,τουλαχιστον!:shock::shock:

μα πραγματικα βρε κοριτσια τοσα πολλα ειναι??πειτε μου για να ξερω δηλ να δω τι μπορω να κανω και με τη δουλεια.

και 4ο και κορυφαιο:πρεπει να πας νωρις στην αθηνα γιατι μπορει να τα κανεις επταμηνιτικα:(:mad::mad::mad:

Ελεος με τις Κασσανδρες!!!!!εγω υπολογιζω να παω αθηνα 29 με 30 βδομαδα.αργα ειναι?

Σιγά μην θέλεις και 1000 λέω εγώ!

Επίσης, θα σου πω αυτό που λέω πάντα σε όσους πάνε οι άσχετοι όλοι και τους δίνουν ηλίθιες συμβουλές!

Γράφτους όλους κανονικά εκεί που ξέρεις και φαντάζεσαι! Εγώ αυτό κάνω, χρόνια τώρα κι ας με λένε ανάγωγη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να τους τη σπας, να τους λες (που είναι κι αλήθεια, δηλαδή) ότι καλό είναι να μην δίνεις συμβουλές για θέματα τα οποία δεν γνωρίζεις από προσωπική πείρα. Έχεις δίδυμα, μανδάμ; Όχι! Τότε τι πετάγεσαι; Όταν κάνεις, έλα να μας τα πεις! Μέχρι τότε, τη ρόκα σου!

Α, μα πια με τον κάθε ειδήμονα!!

rPPrp3.png

agorakia!!!τι κανεις?

και συνεχιζω αργααααα,αργααααα

εξω απο την εκκλησια θα εχω ενα τραπεζι που θα στρωσω ατσαλα γαζες ροζ σιελ και ασπρες (ιδιο χρωμα και υφασμα με τις μπομπονιερες) και θα βαλω μια μεγαλη γυαλα με μικρα γλυκακια σοκολατοειδη (mars κτλ) ζαχαρωτα γλυφιτζουρακια και τετοια.αλλα θα ειναι μεσα στη γυαλα και αλλα σκορπια απ εξω.για ''ντεκορ'' θα εχω και δυο μεταλλικες φιγουρες ιδιο θεμα με τις μπομπονιερες αλλα πολυ μεγαλυτερες και ενα μεγαλο μπουκετο μπαλονια που θα τα μοιρασω στα πιτσιρικια φευγοντας οταν παρουν την μπομπονιερα τους.

age.png

agorakia!!!τι κανεις?

και συνεχιζω αργααααα,αργααααα

εξω απο την εκκλησια θα εχω ενα τραπεζι που θα στρωσω ατσαλα γαζες ροζ σιελ και ασπρες (ιδιο χρωμα και υφασμα με τις μπομπονιερες) και θα βαλω μια μεγαλη γυαλα με μικρα γλυκακια σοκολατοειδη (mars κτλ) ζαχαρωτα γλυφιτζουρακια και τετοια.αλλα θα ειναι μεσα στη γυαλα και αλλα σκορπια απ εξω.για ''ντεκορ'' θα εχω και δυο μεταλλικες φιγουρες ιδιο θεμα με τις μπομπονιερες αλλα πολυ μεγαλυτερες και ενα μεγαλο μπουκετο μπαλονια που θα τα μοιρασω στα πιτσιρικια φευγοντας οταν παρουν την μπομπονιερα τους.

Πολύ ωραίες οι ιδέες! Τι κάνεις, κουκλίτσα μου; Μας λείπεις!

Πώς είναι το φορεματάκι; Πρόβα ακούω! Ράβεις, να υποθέσω! :):):):):):)

Εύγε!

rPPrp3.png

Κοίταξε, το προσκλητήριο έχει ωραία σημεία, αλλά γενικώς διαφωνώ με το ότι σε όλα τα προσκλητήρια υπάρχει διάχυτη η εντύπωση (τύπου χιούμορ) ότι τα παιδιά δεν πολυθέλουν να βαφτιστούν και οι γονείς το ψιλοεπιβάλλουν! Μόνο αυτή την ένσταση έχω, με όλη μου την αγάπη!

rPPrp3.png

Σιγά μην θέλεις και 1000 λέω εγώ!

Επίσης, θα σου πω αυτό που λέω πάντα σε όσους πάνε οι άσχετοι όλοι και τους δίνουν ηλίθιες συμβουλές!

Γράφτους όλους κανονικά εκεί που ξέρεις και φαντάζεσαι! Εγώ αυτό κάνω, χρόνια τώρα κι ας με λένε ανάγωγη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να τους τη σπας, να τους λες (που είναι κι αλήθεια, δηλαδή) ότι καλό είναι να μην δίνεις συμβουλές για θέματα τα οποία δεν γνωρίζεις από προσωπική πείρα. Έχεις δίδυμα, μανδάμ; Όχι! Τότε τι πετάγεσαι; Όταν κάνεις, έλα να μας τα πεις! Μέχρι τότε, τη ρόκα σου!

Α, μα πια με τον κάθε ειδήμονα!!

Επανέρχομαι γιατί τα έχω πάρει τώρα!

Εμάς κάποιοι είχαν φτάσει στο σημείο να μας λένε "πωπω, σας λυπάμαι" ή "δίδυμαααααααααα;;;;;;;;;;; ούτε ψύλλος στον κόρφο σας" ή "καλά, ξέχνα τον ύπνο και την ξεκούραση, δεν ξέρεις τι σε περιμένει". Και τα έπαιρνα με τον κάθε ζοφερό, που δεν είχε μια καλή κουβέντα να πει. Θυμάμαι, τα λέγαμε με τη nufi, πόσο μας την έσπαγαν όλοι αυτοί οι δυσοίωνοι! Ναι, ρε φίλε, θα είναι δύσκολα, το ξέρουμε, αλλά πες μια κουβέντα εμψύχωσης!

Άσε, που εγώ απαντούσα "καλά, δεν είμαστε και για λύπηση, απλώς θα κάνουμε 2 παιδιά αντί για 1, μη μας λυπάστε"

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

δεν ραβω αλλα επειδη το φορεμα ειναι μεγαλο κανουμε μαζεματα και αλλαγες σε κατι που δεν μου αρεσε.υπερπαραγωγη με κοβω γιατι ειναι φουξια μωβ (ειναι το χρωμα του σαν να εχει γινει γκραφιτι) και ειναι φουσκωτο με πολυ μα πολυ στενη μεση.

δεκτη η ενσταση σου και χαιρομαι να μιλαω με ανθρωπους που δεν τα βρισκουν ολα τελεια και καλα αλλα εχουν τον τροπο να πουν αυτο που θελουν ομορφα.(το λεω γιατι πλακωθηκα προσφατα με τον αδερφο μου γιατι εχει μπερδεψει την ειλικρινεια με την αγενεια!)

δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι οπως το λες και οντως καπως ακουγεται.αυτο που ειχα στο μυαλο μου οταν το εφτιαχνα ηταν δυο παιδια να παιζουν μεσα στην τρελη χαρα κρεμασμενα σε ενα δεντρο και δυο γονεις να τα κυνηγανε να τα ντυσουν να τα στολισουν για να τα πανε στην εκκλησια και να κανουν πραγματα που τα παιδια δεν θα καταλαβαινουν.

age.png

δεν ραβω αλλα επειδη το φορεμα ειναι μεγαλο κανουμε μαζεματα και αλλαγες σε κατι που δεν μου αρεσε.υπερπαραγωγη με κοβω γιατι ειναι φουξια μωβ (ειναι το χρωμα του σαν να εχει γινει γκραφιτι) και ειναι φουσκωτο με πολυ μα πολυ στενη μεση.

δεκτη η ενσταση σου και χαιρομαι να μιλαω με ανθρωπους που δεν τα βρισκουν ολα τελεια και καλα αλλα εχουν τον τροπο να πουν αυτο που θελουν ομορφα.(το λεω γιατι πλακωθηκα προσφατα με τον αδερφο μου γιατι εχει μπερδεψει την ειλικρινεια με την αγενεια!)

δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι οπως το λες και οντως καπως ακουγεται.αυτο που ειχα στο μυαλο μου οταν το εφτιαχνα ηταν δυο παιδια να παιζουν μεσα στην τρελη χαρα κρεμασμενα σε ενα δεντρο και δυο γονεις να τα κυνηγανε να τα ντυσουν να τα στολισουν για να τα πανε στην εκκλησια και να κανουν πραγματα που τα παιδια δεν θα καταλαβαινουν.

Χμ, να μια άλλη οπτική του θέματος, που δεν είχα σκεφτεί κι εγώ! Από αυτή την άποψη, ναι, δεν είναι και περίεργο που τα παιδάκια αντιδρούν, διότι, σου λέει, τώρα παίζουμε τι ωραία και πρέπει να μας διακόψουν και να μας σημαιοστολίσουν :)

Σωστό κι έτσι, λοιπόν!

rPPrp3.png

Επίσης, ως προς το φόρεμα (το ρούχο, γενικά) θα έρθω να συμφωνήσω απόλυτα! Δώσμου υπερπαραγωγή και πάρε μου την ψυχή! Δώσμου Μπεν Χουρ και τι στον κόσμο!

Είναι θέμα χαρακτήρος!

Λοιπόν, καλή επιτυχία στις μετατροπούλες, αν και είμαι βέβαιη ότι θα είναι υπέρλαμπρο! Όπως κι εσύ, η διδυμομαμά της ημέρας εκείνης!

rPPrp3.png

Επίσης, ως προς το φόρεμα (το ρούχο, γενικά) θα έρθω να συμφωνήσω απόλυτα! Δώσμου υπερπαραγωγή και πάρε μου την ψυχή! Δώσμου Μπεν Χουρ και τι στον κόσμο!

Είναι θέμα χαρακτήρος!

Λοιπόν, καλή επιτυχία στις μετατροπούλες, αν και είμαι βέβαιη ότι θα είναι υπέρλαμπρο! Όπως κι εσύ, η διδυμομαμά της ημέρας εκείνης!

αφου εισαι της υπερπαραγωγης να στα πω ολα και να σου πω οτι απο μεσα εχει φουστα φουρο!!!τρελαινομαι για φουρο και τουλι γενικοτερα!!!

(το νυφικο μου δε ηταν το εντελως αντιθετο.δαντελα και δεν φορεσα τιποτα απο μεσα.)

age.png

αφου εισαι της υπερπαραγωγης να στα πω ολα και να σου πω οτι απο μεσα εχει φουστα φουρο!!!τρελαινομαι για φουρο και τουλι γενικοτερα!!!

(το νυφικο μου δε ηταν το εντελως αντιθετο.δαντελα και δεν φορεσα τιποτα απο μεσα.)[/quote

Όταν λες, τίποτα............;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά μήπως μου βγήκε τζάμπα το όνομα;;;;;;;;;;;;;;;

Χαχαχαχαχαχα! Πλάκα κάνω!

Μόνο η λέξη φουρό είναι αρκετή για μένα! Με διαμονίζει!!!!!!!!!!!!!!!! (με την καλή έννοια)

Λατρεύω το βουγιουκλακικό στάιλ, για κάποιες εμφανίσεις μου! Θεόστενο στη μέση (το μόνο υπέρλεπτο σημείο μου) και ανοιχτό μετά. Μοιραία, με κολακεύει!

Τέλεια επιλογή!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...