Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγω Αλεξάνδρας!! Μικρή διαφορά έχουμε!! Λίγες μερες!!πεσ στο γιατρό σου Αλεξάνδρας!!

Με κιλά πως τα πας? Εγώ χάλια έχω πάρει 10 και ούτε έχω καταλάβει πως!

Συντομα θα το συζητησουμε κ το που θα γεννησουμε..Το ποσο θα κοστισει δε ξερω ποτε συνηθως ξεκαθαριζεται..

Απο κιλα μονο 3,5 προς το παρον..Τρωω κανονικα,απλως προσεχω το βραδυνο καπως..Συνολο 11 μου ειπε να παρω..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Με τα ψωνια εισαι σε καλο δρομο εσυ? Εμεις εχουμε αποφασισει πανω κατω για επιπλακια,καροτσακια κτλ, εχω καταληξει κ σε decoration, οποτε μενει να υλοποιηθει το σχεδιο επιτελους!Βαρεθηκα να το φανταζομαι απλως, αλλα μαλλον ειναι λιγο νωρις για να τα κοτσαρω απο τωρα!! Αν κ θα θελα..ο συζυξ βαζει φρενο..

33E7p2.png

Εγώ δεν έχω πάρει απολύτος τίποτα! όλοι μου λένε τι βιάζεσαι! Είναι και η εκπτώσεις των Ιουλιο και είναι ένα δέλεαρ! Καλά αυτό με τα κιλά πως το κατάφερες! Εγώ τα πήρα πολύ ξαφνικά πάντως. Πάντα ήμουν φαγανή ίσως φταίει που δεν κάνω και τίποτα? Και είμαι από κρεβάτι σε κρεβάτι??

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :D

Να μαι και μένα... πέρασα το σ/κ αναπαυόμενη και επιμορφούμενη (αχ τι ωραία που τα λέω!) και επανήλθα δριμύτερη!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να δω τι λέγατε λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας και πάλι!!!!

Σήμερα δεν παραπονούμαστε για τον καιρό, έχει δροσούλα!

Βλέπω έχει πέσει προγραμματισμός καμπύλης ζακχάρου... όπως είπαμε δεν είναι και τίποτα! Με λεμονάκι ανα χείρας και όλα τέλεια!!!!

Αν δεν μπορέσετε να βρείτε κρεβατάκι στο κέντρο τουλάχιστον πιάστε ένα καναπέ και ξαπλώστε λίγο. Daydreaming....

Όλγα δεν έφαγα καθόλου παγωτό στην έσκασα :P!!!!! Τώρα έχω βρεί ένα άλλο πάθος και τσακίζω!!!!!!!!!!! Γιαουρτάκια μικρά στο πήλινο με 2% και γλυκιά γεύση. Δεν τα έχουν όλα τα σ/μ, αλλά αν τα βρεις, αχ είναι ένας δροσερός παράδεισος με λίγες θερμίδες! Προς το παρόν, έχω κάνει μεγάλη συλλογή με πήλινα στην κουζίνα!!!!!!!!:P

Διάβασα και τη συνέχεια των πεθεροσυζητήσεων.... ωχ..... κουράγιο...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ δεν έχω πάρει απολύτος τίποτα! όλοι μου λένε τι βιάζεσαι! Είναι και η εκπτώσεις των Ιουλιο και είναι ένα δέλεαρ! Καλά αυτό με τα κιλά πως το κατάφερες! Εγώ τα πήρα πολύ ξαφνικά πάντως. Πάντα ήμουν φαγανή ίσως φταίει που δεν κάνω και τίποτα? Και είμαι από κρεβάτι σε κρεβάτι??

Ε, κ εμεις δεν τα αγορασαμε ακομη.απο αρχες ιουνη οι αγορες.εκπτωσεις παντως ξεκινουν αυγουστο,λαθος θυμαμαι?

στα επιπλα,καροτσια δεν θα χουν κ τιποτα φοβερες εκπτωσεις για ν αξιζει να περιμενεις..ασε που ισως χρειαστει να παραγγειλεις καποια πραγματα κ τα εργοστασια κλεινουν τον αυγουστο. για ρουχαλακια,κ σεντονακια κ λοιπα ψιλα ομως,γιατι οχι?

με τα κιλα τωρα, τους πρωτους μηνες ναυτιες, κ μετα ξερω γω?παντα αδυνατη ημουν, ειμαι κ φλωρουμπα κ κανω οτι μου λεει ο γιατρος..τρωω παντως κ τα γιουβετσακια κ τα γλυκα κ ολα.μονο το βραδινο προσεχω να μην ειναι βαρυ.

α τελικα αποφασισα να παω την τεταρτη μεθαυριο για την καμπυλη.ε, κριμα τωρα τη δευτερα αργια μερα να τη βγαλω στην εξεταση...οποτε θα σας πω κ τη δικη μου εμπειρια.

33E7p2.png

Ε, κ εμεις δεν τα αγορασαμε ακομη.απο αρχες ιουνη οι αγορες.εκπτωσεις παντως ξεκινουν αυγουστο,λαθος θυμαμαι?

στα επιπλα,καροτσια δεν θα χουν κ τιποτα φοβερες εκπτωσεις για ν αξιζει να περιμενεις..ασε που ισως χρειαστει να παραγγειλεις καποια πραγματα κ τα εργοστασια κλεινουν τον αυγουστο. για ρουχαλακια,κ σεντονακια κ λοιπα ψιλα ομως,γιατι οχι?

με τα κιλα τωρα, τους πρωτους μηνες ναυτιες, κ μετα ξερω γω?παντα αδυνατη ημουν, ειμαι κ φλωρουμπα κ κανω οτι μου λεει ο γιατρος..τρωω παντως κ τα γιουβετσακια κ τα γλυκα κ ολα.μονο το βραδινο προσεχω να μην ειναι βαρυ.

α τελικα αποφασισα να παω την τεταρτη μεθαυριο για την καμπυλη.ε, κριμα τωρα τη δευτερα αργια μερα να τη βγαλω στην εξεταση...οποτε θα σας πω κ τη δικη μου εμπειρια.

Nufi καλή επιτυχία με την καμπύλη...

Α, μην ξεχάσω... επειδή στην καμπύλη συνήθως δεν γράφει τις φυσιολογικές τιμές δίπλα παρα μόνο στη φόρτιση 0', ίσως είναι καλό να ρωτήσεις το γιατρό να σου τις εξηγήσει.

Τετάρτη,μεγάλη μερα! Και εγώ πάω για υπέρηχο να δούμε τι τρώνε επιτέλους αυτά τα παιδιά. Σήμερα η μπουμπου αντέδρασε πολύ άσχημα σε ένα ήχο στο ταξί και με εξέπληξε :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Twins θα δεις δηλαδη σ αυτον τον υπερηχο αν τα ζουζουνια μεγαλωνουν το ιδιο κ ποιο το βαρος τους? αχ τι ωραιοι που ειναι οι υπερηχοι! Ειναι τελεια βεβαια τα χτυπηματακια στην κοιλια σαν επικοινωνια μαζι τους, αλλα κ ενας υπερηχουλης οπου τα βλεπουμε κιολας, μας καθησυχαζει κ ο γιατρος...ακομη καλυτερα!

33E7p2.png

Twins θα δεις δηλαδη σ αυτον τον υπερηχο αν τα ζουζουνια μεγαλωνουν το ιδιο κ ποιο το βαρος τους? αχ τι ωραιοι που ειναι οι υπερηχοι! Ειναι τελεια βεβαια τα χτυπηματακια στην κοιλια σαν επικοινωνια μαζι τους, αλλα κ ενας υπερηχουλης οπου τα βλεπουμε κιολας, μας καθησυχαζει κ ο γιατρος...ακομη καλυτερα!

Είναι τέλειοι οι υπέρηχοι!!!! Αχ και τι αγωνία έχω. Το κοριτσάκι ή το αγοράκι είναι πιο ζωηρό;

Εντωμεταξύ, είδα ένα διδυμοντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ το Σάββατο (τι το 'θελα:() που είχε ακριβώς αυτό το θέμα, δηλαδή δίδυμα που το ένα τρώει πολύ και το άλλο λιγότερο και τρόμαξα απίστευτα!!!!!!!!! Οπότε περιμένω την Τετάρτη με πολλή προσμονη!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ενα ντοκυμαντερ που δειχνει την αναπτυξη των διδυμων κ ειναι ολο σα να τα βλεπεις στο εσωτερικο της κοιλιας μεσα στους σακους? αχ πρεπει να το χα δει πριν μεινω εγκυος κ περιμενα πως κ πως μπας κ το ξαναβαλει..το χασα..κλαψ..δειχνει κ καποιες στιγμες που αγγιζει το ενα το αλλο!!!!

33E7p2.png

παντως εμενα το κοριτσακι ειναι σουρλουλου κ ολο πεταριζει, ενω το αγορακι ριχνει καμια οταν το θυμαται....δε ξερω βεβαια κατα ποσο μπαινει το ενα στο χωρο του αλλου. ξερω απλως οτι στα δεξια της κοιλιας ειναι το κοριτσι κ αριστερα το αγορι. κ ετσι υποθετω ποτε μου μιλαει το καθενα , εχω καταληξει σε χαρακτηρες κτλ....χαζομαμα to be!!:D

33E7p2.png

παντως βρε twins το φαινομενο αυτο,δε θυμαμαι πως το λενε, οπου το ενα τρεφεται περισσοτερο, νομιζω συμβαινει κυριως στα μονοζυγωτικα, που ειναι σ ενα σακο.λιγοτερο συχνα παρουσιαζεται στα διαμνιακα,οποτε χαλαρωσε,ε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...