Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

χαχαχαχαχα εσυ ησουνα?????χαχαχαχαχα

το ειδα και λεω μωρε λες?????

λοιπον αλευρι παιρνω συνηθως αυτο το κιτρινο το αμερικανικο ή για τσουτεκια το μωβ

Και για βουτυρο εγω βαζω αγελαδινο.Πολυ ωραιο αρωμα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα εσυ ησουνα?????χαχαχαχαχα

το ειδα και λεω μωρε λες?????

λοιπον αλευρι παιρνω συνηθως αυτο το κιτρινο το αμερικανικο ή για τσουτεκια το μωβ

Και για βουτυρο εγω βαζω αγελαδινο.Πολυ ωραιο αρωμα

Ε ναι, τώρα γράφτηκα και για να θυμάμαι το nick ....

Α ωραία έχω το μωβ και το ρομπεν χουντ. Αν χρησιμοποιήσω απλό βιτάμ δεν λέει? ή Lurpak?

οχι δεν χρειαζεται,Θα την λιώσεις μεσα στα υπολοιπα υλικα(βουτυρο και γαλα αλλα να μην ειναι καυτα γιατι δεν θα φουσκωσει

A ok. Αύριο θα κάνω την μισή δόση και θα σου πω αποτελέσματα!

RKdwp3.png

καλημερα!!!

τα εχω δει ολα!!!συνεχεια εχω δουλειες εξω και στις περισσοτερες κουβαλαω και τα τεκνα μαζι!

λεω να φτιαξω κι εγω τσουρεκια και λιγα κουλουρακια.αποθηκευσα και την συνταγη της ολγας και θα φτιαξω τα μισα ετσι και τα μισα με τη συνταγη της μαμας μου.η μερεντα μεσα επιβαλλεται!!!ευτυχως που δεν τρωω τσουρεκια!

age.png

σημερα αποφασισα να μην βγω εξω και να κανω ο,τι προλαβω στο σπιτι.γι αυτο μπειτε να τα πουμε!!!

α σημερα παω και για την προβα στο φορεμα!τον αντρα μου τον τακτοποιησα απο ντυσιμο και ειμαστε στην τελικη ευθεια.

μολις ξανακατσω στον υπολογιστη θα αρχισω να σας λεω τι εχουμε κανονισει γενικα για την βαφτιση.εαν θελετε βεβαιως βεβαιως!!!

age.png

Διαφημίσεις

σημερα αποφασισα να μην βγω εξω και να κανω ο,τι προλαβω στο σπιτι.γι αυτο μπειτε να τα πουμε!!!

α σημερα παω και για την προβα στο φορεμα!τον αντρα μου τον τακτοποιησα απο ντυσιμο και ειμαστε στην τελικη ευθεια.

μολις ξανακατσω στον υπολογιστη θα αρχισω να σας λεω τι εχουμε κανονισει γενικα για την βαφτιση.εαν θελετε βεβαιως βεβαιως!!!

θέλουμε θέλουμε!!!!!

και γω δουλειές κάνω....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα κι απο μενα...!!!

Επιτελους καταφερα να γραψω κ κατι, γιατι δεν μενει καθολου χρονος με τις μπουμπουδες!

Απο μια γρηγορη ματια που εριξα στις προηγουμενες σελιδες:

gloraki περαστικα... Στο τελος των ιωσεων την πατησες κι εσυ... Ειναι κι αυτος ο παλιοκαιρος που δεν λεει να φτιαξει...

Τι ακουω? Ειναι κ εποχη των βαφτισεων σε λιγο...? Αντε, κοριτσια με το καλο! να παιρνουμε κι εμεις σειρα σιγα-σιγα (...ακομα δε βγηκαμε απ' τ' αυγο, γιορτες κ πανηγυρια ονειρευομαστε :-P:razz::-P ). Παντως καλο θα μας κανει ν' ακουσουμε καμια ιδεα για θεματα βαφτισεων, μπομπονιερες, προσκλητηρια, κι ας ειναι νωρις ακομα!

Πολυπράγμονες διδυμομανούλες σας θαυμάζω, πραγματικά.... Εγω σκέφτομαι την επιστροφή στη δουλεια και αναρωτιέμαι με τρόμο αν θα προλαβαίνω τις ανάγκες των μωρών και του σπιτιού... Και ευτυχώς, αργώ ακόμα να επιστρέψω...

Να υποθέσω ότι από κάποιο σημείο και μετά μπαινουμε στον "αυτοματο" και οι δουλειές γίνονται μηχανικά????????????

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Βεβαίως-βεβαίως και θέλουμε...:-P:razz::-P !!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

λοιπον,ξεκιναμε με προσκλητηριο.θα σας τα λεω λιγα λιγα να προλαβω και καμια δουλεια!!!α και εννοειται οτι δεν υπαρχει λογος να τα βρισκετε ολα υπεροχα γιατι το γουστο διαφερει!!!:tongue:

ενα αγορακι και ενα κοριτσακι κρεμονται αναποδα απο ενα κλαρι (και καλα παιζουν) οποτε αυτα καλουν τον κοσμο και τους λενε.

ζορικα τα πραγματα!

η μαμα και ο μπαμπας επιμενουν να μας βουτηξουν στην κολυμπηθρα.

καντε κατι να τους αλλαξετε γνωμη

ειναι οργανωμενο για το σαββατο 30 απριλιου κτλ κτλ

το κανονισαν οι γονεις μας witch kai witchoμπαμπας witchιδου

ειναι τρελοι λεμε βοηθειστε μας

ΥΓ1 νονος μου θα ειναι ο...

ΥΓ2 νονα μου θα ειναι η...

και οχι τιποτε αλλο αλλα μετα θα το γλεντησουν κιολας "στο σπιτι".

age.png

Διαφημίσεις

Εμείς (όπως βλέπετε και από το τικεράκι μας) κλείσαμε αισίως τους 2 πρώτους μας μήνες !!!

Δε θα πω το κλασσικό: πότε περασε ο καιρός, δεν το κατάλαβα, γιατί και το κατάλαβα και το ενιωσα αρκετά καλά:shock::shock::shock:.

Αυτό που μου αρεσε/"εντυπωσίασε" είναι ότι αφήσαμε την πρώτη μας γκαρνταρόμπα στη ντουλάπα γιατί... μεγαλώσαμε και δεν μας κάνει !!! Μια σταλιά ήταν όταν τα πήραμε και φανταζαν ακόμα πιο μικρούλια μέσα σε κάθε ρουχαλάκι! Και τώρα δε μας κάνουν...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλημερα κι απο μενα...!!!

Πολυπράγμονες διδυμομανούλες σας θαυμάζω, πραγματικά.... Εγω σκέφτομαι την επιστροφή στη δουλεια και αναρωτιέμαι με τρόμο αν θα προλαβαίνω τις ανάγκες των μωρών και του σπιτιού... Και ευτυχώς, αργώ ακόμα να επιστρέψω...

Να υποθέσω ότι από κάποιο σημείο και μετά μπαινουμε στον "αυτοματο" και οι δουλειές γίνονται μηχανικά????????????

οτι καποια στιγμη μπαινεις σε εναν ρυθμο ειναι αληθεια.αλλα εισαι μονιμως κομματια και λες παντα δεν προλαβαινω!!!εγω ξεκινησα δουλεια οταν ηταν ενος μηνα και κατι.(αλλα οχι 8ωρη)υπαρχουν πραγματα που νομιζω οτι δεν θα μπορεσω ποτε να τα κανω.

age.png

λοιπον,ξεκιναμε με προσκλητηριο.θα σας τα λεω λιγα λιγα να προλαβω και καμια δουλεια!!!α και εννοειται οτι δεν υπαρχει λογος να τα βρισκετε ολα υπεροχα γιατι το γουστο διαφερει!!!:tongue:

ενα αγορακι και ενα κοριτσακι κρεμονται αναποδα απο ενα κλαρι (και καλα παιζουν) οποτε αυτα καλουν τον κοσμο και τους λενε.

ζορικα τα πραγματα!

η μαμα και ο μπαμπας επιμενουν να μας βουτηξουν στην κολυμπηθρα.

καντε κατι να τους αλλαξετε γνωμη

ειναι οργανωμενο για το σαββατο 30 απριλιου κτλ κτλ

το κανονισαν οι γονεις μας witch kai witchoμπαμπας witchιδου

ειναι τρελοι λεμε βοηθειστε μας

ΥΓ1 νονος μου θα ειναι ο...

ΥΓ2 νονα μου θα ειναι η...

και οχι τιποτε αλλο αλλα μετα θα το γλεντησουν κιολας "στο σπιτι".

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:....... Χαχαχαχα πολύ καλό !!!!!!!!!!! Ειδικά η τελευταία ατάκα....

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

καλημερα!!!!!!!!!!

witch πολυ καλα το προσκλητηριο!!μ'αρεσε και το witchιδου!!!!:tongue:

linaki τι νουμερο τους ειχες παρει και τωρα δεν τους κανουν?ελεγα να παρω και καποια ρουχα 0-3,αλλα μου λενε να παρω 3-6 κατευθειαν γιατι μεγαλωνουν γρηγορα.Μου φαινεται λιγο μεγαλο ομως γιατι συνηθως τα διδυμακια γεννιουνται γυρω στα 2,5 κιλα,ετσι δεν ειναι?

λοιπον εχουν αρχισει και με νευριαζουν πολυ ορισμενες μαμαδες που εχουν ενα παιδι και παλι δεν τα καταφερνουν!

τι εννοω:οταν συναντιεμαι με καποια και αρχιζει η συζητηση το πρωτο θεμα ειναι η βοηθεια.

-θα πρεπει να εχεις βοηθεια γιατι δεν θα προλαβαινεις με 2 μωρα.

-θα με βοηθησει τον 10 μηνα η μαμα μου και μετα ο πεθερος μου(η μαμα μου μενει αθηνα και εγω οχι)

-ο πεθερος?τι βοηθεια να σου δωσει ενας αντρας?σιγα μη μπορει να αλλαξει το παιδι ή να το κρατησει,θα ξερει να φτιαχνει γαλα και να ταϊζει?

οχι,οχι θες ουσιαστκη βοηθεια,τουλαχιστον κανα 4μηνο.

και σας ρωταω εσεις τα πρωινα τουλαχιστον μονες σας δεν ειστε?ενταξει ειναι κουραση και εχει τρεξιμο αλλα δεν τα καταφερνετε?

2ο θεμα:-και εσυ με τα διδυμα μην περιμενεις να θηλασεις!!σιγα μην εχεις τοσο πολυ γαλα για 2 μωρα ,αλλα και να εχεις δεν θα προλαβαινεις!

-θα προσπαθησω,γιατι θελω πολυ να θηλασω.Πιστευω οτι η φυση φροντιζει και γι'αυτη την περιπτωση,αλλωστε και ο παππους μου διδυμος ηταν,η προγιαγια μου δεν θα τους θηλασε?

-ε,και να θηλασεις θα ειναι το πολυ για κανα μηνα,μην εχεις μεγαλες προσδοκιες.

:mad:καταλαβαινετε φανταζομαι γιατι ειμαι τοσο αγχωμενη με αυτο το θεμα,ετσι?εκει που λεω ολα καλα θα πανε,ερχεται μια και μου κοβει τα φτερα!

3ο:ξερεις ποσα λεφτα θα χρειαζεσαι μονο για γαλα και πανες??θα θες γυρω στα 800 ευρω το μηνα,τουλαχιστον!:shock::shock:

μα πραγματικα βρε κοριτσια τοσα πολλα ειναι??πειτε μου για να ξερω δηλ να δω τι μπορω να κανω και με τη δουλεια.

και 4ο και κορυφαιο:πρεπει να πας νωρις στην αθηνα γιατι μπορει να τα κανεις επταμηνιτικα:(:mad::mad::mad:

Ελεος με τις Κασσανδρες!!!!!εγω υπολογιζω να παω αθηνα 29 με 30 βδομαδα.αργα ειναι?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...