Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δύσκολη και χρονοβόρα. Εμένα μου είχε δώσει η Ολγα συνταγή πέρσι το Πάσχα. Αλήθεια, πως πέρασε ο καιρός......

Χαράς τα κουράγια σας που θα φτιάξετε και τσουρέκια!! Αν θέλετε ζητάω και γω συνταγή από πεθερά jas που τα φτιάχνει ΤΕΛΕΙΑ να συγκρίνετε και να επιλέξετε.

Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα κορίτσια, έχω σοκαριστεί. Κοιτάω τα μωρά και είναι σαν να είναι μια άλλη πραγματικότητα και ψιλοανησυχώ μήπως από το άγχος του φάγανε, κοιμούνται, χτυπήσανε κλπ χάσω την ουσία. Τα μωρά σου twins είναι σχεδόν 10 μηνών και μένα σχεδόν 7. Και θέλουμε να κάνουμε και άλλα πράγματα και και ..........................:eek::shock::eek::shock::eek::eek::eek::eek::eek::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλησπερουδια..

διαβαζω, αλλα δε προλαβαινω να γραψω.

κ ξεχναω κ αυτα που ηθελα να σχολιασω..

twins δε ξεχασα ομως το κατορθωμα του φιλ!!!! oh,dear!!!

κ εμεις λεμε μπαμπαμπα οταν ειμαστε χαρουμενα κ μαμαμα οταν γκρινιαζουμε (!τυχαιο?!)

επισης ο σπορος σηκωνεται σε θεση μπουσουληματος κ εχει προχωρησει ελαχιστα! εννοειται οτι κατενθουσιαστηκα κ τηλεφωνησα παντου!..

glorr κ εμενα ο μικρος βγαζει κρεμα..ειχε κ γοπ..

τωρα κανει κ τουμπες μετα το φαγητο, βαζει κ τα χερια στο στομα..δε θελει κ πολυ για να βγει κ αυτη! αλλα..μηπως να του δωσω κ εγω λιγο καιρο ρυζαλευρο παλι που ειναι πιο ελαφρυ?

για τη σουπα

(για μια μερα κ για τα δυο μωρα.)

δυο κομματακια κρεας (τας κεμπαμπ μεγεθους), μια μεσαια πατατα, δυο μικρα κολοκυθακια, δυο καροτα,δυο φουντακια μπροκολο, ενα κλωναρακι σελινο, λιγο λαδακι, λιγες σταγονες λεμονιου.

βγαινει περιπου 240γρ για το καθενα

33E7p2.png

Χαράς τα κουράγια σας που θα φτιάξετε και τσουρέκια!! Αν θέλετε ζητάω και γω συνταγή από πεθερά jas που τα φτιάχνει ΤΕΛΕΙΑ να συγκρίνετε και να επιλέξετε.

Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα κορίτσια, έχω σοκαριστεί. Κοιτάω τα μωρά και είναι σαν να είναι μια άλλη πραγματικότητα και ψιλοανησυχώ μήπως από το άγχος του φάγανε, κοιμούνται, χτυπήσανε κλπ χάσω την ουσία. Τα μωρά σου twins είναι σχεδόν 10 μηνών και μένα σχεδόν 7. Και θέλουμε να κάνουμε και άλλα πράγματα και και ..........................:eek::shock::eek::shock::eek::eek::eek::eek::eek::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

συμφωνω κ για τα τσουρεκια, κ για το χρονο..

κ εμεις αυριο 9μηνων κ δε το πιστευω..:D

33E7p2.png

Τσαααααα!

Να μαι και γωωωωω!Τι κανετε μανουλομπεμπίδια?Σας έλειψα καθόλου?

Θα προσπαθησω να διαβασω νέα σας.Εγω ειμαι καλά απλα τα τέκνα με έχουν εξοντωσει με ολη την σημασία της λέξης!!!!

Τρεχουν ολη μερα,πειραζουν τα παντα,τραβανε τα φωτιστικα δαπεδου,σερνουν τις καρεκλες,ανοιγοκλεινουν την τηλεοραση,προσπαθουν να ξεχαρβαλώσουν το ινερνετ,σκανε με το κεφαλι στο πλακακι(να δω ποτε θα χαζεψουν)σκαρφαλωνουν οπου τους καπνισει αν δεν τα προλάβεις!

Θέλετε και αλλα??????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω πως το καλύτερο είναι να ξεκινήσω από το τζάμπο ή το mothercare και να ρωτάω κατ' αρχήν αν κολλάνε και κατά δεύτερον αν όντως ασφαλίζουν. Αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε εντός εβδομάδας, γιατί ήδη με τη στράτα ανοίγουν τα συρτάρια της κουζίνας.

Πάλι αγχώθηκα. Τουλάχιστον όμως να κάνω κάτι γι' αυτό.

Οπότε, κάνω λίστα με τα εξαρτήματα ασφαλείας (αφορά όλες και συμπεριλαμβάνω ότι σκέφτομαι). Παρακαλώ συμπληρώστε αν ξεχνάω κάποιο.

1. Καλύματα πριζών

2. Ασφάλειες συρταριών/ ντουλαπιών/ ψυγείου

3. Προστατευτικά για πόμολα

4. Πορτάκια για σκάλα

5. Φίλμ για τζάμια, αν δεν είναι άθραυστα ή υπάρχουν γυάλινα έπιπλα

6. Προστατευτικό "γείσο" για τα μάτια της κουζίνας ή/ και καλύματα για τους διακόπτες

7. Δίχτυ για μπαλκόνια

8. Κάλυμα για τζάκι

9. Καγκελάκια ή πλεξιγκλας για περβάζια ή εσωτερικές σκάλες

Αν ξεχνάω κάτι παρακαλώ συμπληρώστε φίλτατες συμπάσχουσες... Σαν πολλά όμως μου φαίνονται....

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ξεχασες καποια!

1)αφρολεξ για τις γωνίες και τα σοβατεπι που ειναι ξυραφια

2)προστατευτικα για τις πριζες

3)κλειδαρια φουρνου

4)γωνιες τραπεζιων

Ορισμενα απο αυτα που εχεις γραψει ειλικρινα δεν ξερω που θα τα βρεις.Το τζαμπο πάντως δεν τα εχει ολα:confused:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...