Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

επεστρεψα...

φραπεδια με παγωτο????????

θα κανετε μεγαλα σπλαατςςςς?????

ενταξει κοριτσια,χτυπηστε κι αλλο ,θα τ'αντεξω!!!!!!

πηρα δωρακι για το βαφτηστιρακι μου,δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενη βεβαια,χωρια το σοκ που επαθα.Μια βολτα εκανα στα μαγαζια και καθε φορα βλεπω οτι εχουν κλεισει πολυ περισσοτερα απ'οτι νομιζα.Ηθελα να του παρω παπουτσακια και βρηκα μονο σε ενα μαγαζι γιατι τα αλλα εκλεισαν:(αγχωνομαι με αυτη την κατασταση!!

jas αφου μπορεις να μεινεις σπιτι αυτο να κανεις.Τωρα ερχεται η καλυτερη φαση τους νομιζω,θα μπορεις να ασχοληθεις πολυ μαζι τους και ισως μιλησουν και πιο γρηγορα.

Μακαρι ολες να ειχαμε αυτη τη δυνατοτητα.Εγω μαλλον θα γυρισω στο διμηνο,για λιγες ωρες βεβαια αλλα και παλι μου κοστιζει.Τι να κανουμε ομως??μας εχει πιασει η κριση για τα καλα!!

Naki σε ενδιαφέρει να πάρεις το silver cross? Σε ρωτάω γιατί έχω τι δυνατότητα να δω αν υπάρχει στοκ σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα. Αν θέλεις πες μου.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Α, πολύ ωραία, είστε της δικής μου σχολής, της δια βίου μάθησης. Να σας πω τι έχω να κάνω εγώ η γριά φοιτήτρια;

1. Να παραδώσω ένα report σήμερα για σεμινάριο

2. Μια εργασία για την επόμενη εβδομάδα (για την οποία πρέπει να διαβάσω)

3. Να ασχοληθώ με 2 μαθήματα του μαστερ γιατί η εξεταστική πλησιάζει επικίνδυνα

Και φυσικά να μαζέψω, να ταισω, να παρηγορήσω το μπαμπα που γκρινιάζει κλπ, κλπ, που τα κάνετε και εσείς.

Θα με ακολουθήσετε λοιπόν και εσείς και να γίνεται γριες-εκπαιδευόμενες;;;;;;;;;

Τώρα έχω κάνει παύση και στο τσάκ δεν ξεκίνησα κάτι μαθήματα για σχεδιασμό ιστοσελίδων και τέτοια, αλλά μόνο αναβολή πήραν. Τώρα πως ακριβώς τα καταφέρνεις είναι θαύμα!! Σούπερ διδυμομαμά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εγώ βάζω μοσχάρι 2 φλυτζ. του καφέ (για να καταλάβετε) ή κοτόπουλο μισό στήθος φιλέτο + 2 κολοκυθάκια μικρά + 2 καρότα μεσαία + 1 πατάτα μεσαία. (Ντομάτα, κρεμμύδι, σέλινο δεν τα προσθέτω στο άλεσμα οπότε δεν με απασχολούν).

Από αυτό τώρα τρώνε τα 3/4 της μισής μερίδας και οι δύο την μέρα. Τι λέτε???

RKdwp3.png

Λείπετε όλες πια??

Είχα ανάγκη από έναν καφέ και μια διάθεση για μελαγχολία και έτσι έβαλα τις αγαπημένες μου rock ballads και έφτιαξα ένα esspresso decafeinato και τώρα ψάχνω τρόπο να βρω πώς θα σπουδάσω αυτό που θέλω....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Naki σε ενδιαφέρει να πάρεις το silver cross? Σε ρωτάω γιατί έχω τι δυνατότητα να δω αν υπάρχει στοκ σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα. Αν θέλεις πες μου.

κοιτα τη δευτερα θα κανω την εξεταση και μετα θα με βοηθησει μια φιλη που ξερει απο ebay μπας και βγαλω ακρη.αν δεν καταφερω να βρω το καροτσι που θελω θα σε ενημερωσω.

σ'ευχαριστω παντως!:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Βρε κορίτσια για πείτε πώς φτιάχνετε την σούπα τους. Εννοώ τις αναλογίες και ποσότητες για 2 μωρά για 2 μέρες.

Σούπα: 250 γρ. κρέας, 600 γρ. ακαθάριστα λαχανικά διάφορα (βγάνουν 500 όταν καθαριστούν) με 1,5 λίτρο νερό.

Τώρα έχω κάνει παύση και στο τσάκ δεν ξεκίνησα κάτι μαθήματα για σχεδιασμό ιστοσελίδων και τέτοια, αλλά μόνο αναβολή πήραν. Τώρα πως ακριβώς τα καταφέρνεις είναι θαύμα!! Σούπερ διδυμομαμά!!

Χα... μακάρι να τα κατάφερνα... το με εκνευρίζουν τα πάντα σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

glorr, ο ντοκ μου είπε 1 καθε μέρα. Εγώ τους δίνω μισό καθε μέρα γιατί μου φαίνεται υπερβολικό. Αλλά άρχισε καλύτερα δίνοντας και στους δύο από μισο (ενα τέταρτο ο καθένας) σε περίπτωση που κάνουν αλλεργία

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λείπετε όλες πια??

Είχα ανάγκη από έναν καφέ και μια διάθεση για μελαγχολία και έτσι έβαλα τις αγαπημένες μου rock ballads και έφτιαξα ένα esspresso decafeinato και τώρα ψάχνω τρόπο να βρω πώς θα σπουδάσω αυτό που θέλω....

Θέλω κι εγώ rock ballads και freddo cappuccino, αλλά που καιρός, ούτε να βήξω δεν προλαβαίνω......:shock: Αχ βρε κορίτσια έχω έναν γιο που θέλει να είναι σε μια αγκαλιά 24 ώρες το 24άωρο. Δεν κοιμάται πουθενά, μόνο λίγο λαγοκοιμάται και είναι έτοιμος για ξενύχτια. :-( Κουράστηκα.....και μου αρέσει που διαβάζω τα νέα σας, αλλά που καιρός για να γράψω κάτι και για εμάς...:-(

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Διαφημίσεις

Θέλω κι εγώ rock ballads και freddo cappuccino, αλλά που καιρός, ούτε να βήξω δεν προλαβαίνω......:shock: Αχ βρε κορίτσια έχω έναν γιο που θέλει να είναι σε μια αγκαλιά 24 ώρες το 24άωρο. Δεν κοιμάται πουθενά, μόνο λίγο λαγοκοιμάται και είναι έτοιμος για ξενύχτια. :-( Κουράστηκα.....και μου αρέσει που διαβάζω τα νέα σας, αλλά που καιρός για να γράψω κάτι και για εμάς...:-(

Αχ mpoumpoukakia υπομονή, τι άλλο.... βοήθεια έχεις καθόλου?

RKdwp3.png

Άσχετο αλλά θέλω να φτιάξω τσουρέκια. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να βγουν αφράτα σαν του φούρνου :)

Βρήκα αυτή τη συνταγή...τι λέτε??

http://tastefull.gr/content/%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B5%CF%81%CF%8C-%E2%99%A5

RKdwp3.png

Εχω να δηλώσω ότι είμαι η χειρότερη φοιτήτρια γιατί αντί να κάτσω να γράψω το report, πήγα βόλτα με αποτέλεσμα να πρέπει να ξενυχτήσω. Αφού όμως έτσι κι αλλιώς θα ξενυχτήσω, τι πειράζει;;;;;:P:p:p

Jasmini καλό είναι και το μαρκετινγκ, μπορείς να κάνεις πολλα. Αν δε κάνεις και 3d animation μπορείς και να τα συνδυάσεις με δημιουργικό τρόπο. Μα δεν υπάρχει κάποιος εξ' αποστάσεως τρόπος μάθησης και γι' αυτό;

nunu γιατί δεν μας είπες νωρίτερα ότι ασχολείσαι με τη φωτογραφία για να σε προτιμήσουμε στη βάφτιση;;;;;

mpoumpoukakia, υπομονή, υπομονή τα πράγματα θα φτιάξουν...

Εμείς περάσαμε ωραία στη βόλτα και δεν κλάψαμε καθόλου. Τέλεια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Άσχετο αλλά θέλω να φτιάξω τσουρέκια. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να βγουν αφράτα σαν του φούρνου :)

Βρήκα αυτή τη συνταγή...τι λέτε??

http://tastefull.gr/content/%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B5%CF%81%CF%8C-%E2%99%A5

Δύσκολη και χρονοβόρα. Εμένα μου είχε δώσει η Ολγα συνταγή πέρσι το Πάσχα. Αλήθεια, πως πέρασε ο καιρός......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εχω να δηλώσω ότι είμαι η χειρότερη φοιτήτρια γιατί αντί να κάτσω να γράψω το report, πήγα βόλτα με αποτέλεσμα να πρέπει να ξενυχτήσω. Αφού όμως έτσι κι αλλιώς θα ξενυχτήσω, τι πειράζει;;;;;:P:p:p

Jasmini καλό είναι και το μαρκετινγκ, μπορείς να κάνεις πολλα. Αν δε κάνεις και 3d animation μπορείς και να τα συνδυάσεις με δημιουργικό τρόπο. Μα δεν υπάρχει κάποιος εξ' αποστάσεως τρόπος μάθησης και γι' αυτό;

nunu γιατί δεν μας είπες νωρίτερα ότι ασχολείσαι με τη φωτογραφία για να σε προτιμήσουμε στη βάφτιση;;;;;

mpoumpoukakia, υπομονή, υπομονή τα πράγματα θα φτιάξουν...

Εμείς περάσαμε ωραία στη βόλτα και δεν κλάψαμε καθόλου. Τέλεια.

Επειδή σας συμπαθώ!!!!!!:D:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...