Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Ξυπνησαμε πριν απο λιγο,ηπιαμε καφε κ σκεφτομαι τι να κανω σημερα αφου ο Τασος δεν εχει σχολειο κ ο καιρος δε βοηθαει για παιδικη χαρα.

Χτες το απογευμα πηγαμε βολτα οικογενειακως αλλα οχι με το αυτοκινητο.Ο αντρας μου πηρε τον Τασο στο καροτσι του κι εγω το διδυμοκαροτσο κ πηγαμε στις κουνιες.Ο Χρηστος κ ο Θανος κανανε κουνια,ενω ο Τασος αλωνιζε στην πλατεια παιζοντας μπαλλα!Κατσαμε ενα 3ωρο κ το ευχαριστηθηκαμε ολοι!!!!

Για σημερα μαλλον θα παμε σε κανεναν παιδοτοπο γιατι δε λεει να μεινουμε μεσα!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!!!

twins μου σας εχω στο μυαλο μου μην ανησυχεις!αν βρω ματακια θα παρω για ολες μας,και μαλιστα απο το ebay για να τα παρουμε σε δημοπρασια φθηνοτερα:tongue::tongue:

τελικα εγω χρειαζομαι βοηθεια γιατι δεν το πολυκαταλαβαινω αυτο το ebay και εχω μπλεξει τα μπουτια μου!!τεσπα....

τα εντατικα μαθηματα θηλασμου θα τα χρειαστω σιγουρα αλλα τον αυγουστο θα ειστε ξαμολυμενες ολες στην παραλια και θα πλατσουριζετε με τα μωρακια σας!οποτε πρεπει να κανονισετε 1)να καθετε καποια πισω να κραταει το καφε,κανονιστε βαρδιες δηλ και 2)να κανετε ολες μαζι βουτιτσες και για μας που δε θα κανουμε καθολου μπανακια φετος.

καλα αν μαζι με τις βουτιες παιρνετε και μια μαργαριτα φραουλα ή ενα παγωμενο φρεντο εσπρεσο θα σας παραδεχτω!!!

θαλασσιτσα!!!!!!!ποσο θα μου λειψει φετος!!!!!!!ευτυχως περσι πηγαινα καθε μερα,αραζα στην ξαπλωστρα και επινα ενα παγωμενο καφεδακι και εκανα μπολικες βουτιτσες!!!ολο αυτο επι 2,5 μηνες!!!!!τελεια ηταν:D

γιωτακι καλα να περασετε με τους αντρες σου στον παιδοτοπο!!!

μα γιατι χαλασε παλι ο καιρος παλι??

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ξεχασα να σας πω,σημερα ειδα ενα υπεροχο ονειρο!!!!!!

κρατουσα αγκαλια τα μωρακια μου!!!!!!!!!!!!!!νεογεννητα ηταν,πολυ μικρουλια ο αντρας μου φοβοταν να τα πιασει και τα ειχα εγω και τα 2 αγκαλιτσα.αλλα ειχαν και τα 2 ανοιχτοχρωμα μαλλακια,προς το ξανθο, και ανοιχτοχρωμα ματακια.

δηλ πως ειμαι εγω??ε,καμια σχεση!!!!!!!!

να δειτε που δε θα μου μοιαζουν καθολου αλλα δε με πειραζει κιολας(οχι πολυ δηλ):tongue:

πλησιαζει και η Μ.Δευτερα για την β'επιπεδου.

ουφ !!!απο τη μια ανυπομωνω να τα δω και απο την αλλη φοβαμαι λιγο.

δεν εχω αλλα νεα ,παω να παρω δωρακι ως καλη νονα και τα ξαναλεμε....

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Καλημέρα δελφινοκόριτσα!

Εχθές δεν ήμουν και πολύ στα κέφια μου και έλειπα εκτός μήπως φτιάξει το κέφι αλλά τίποτα.

Τελικά μετά από ξενύχτι σκέψεων, αποφάσισα να μην γυρίσω στην δουλειά μέχρι τα μωρά να πάνε νηπιαγωγείο. Δεν θα κάθομαι να σκάω....

Naki ότι θέλεις για το θηλασμό ευχαρίστως να βοηθήσουμε! Όποτε χρειαστείς.... ακόμα κι όταν πίνουμε την φραπεδιά (με παγωτό) :) δίπλα στην θάλασσα :)

Για το ebay κι εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί φοβάμαι λίγο τις αγορές από το εξωτερικό. Α θυμήθηκα ότι είχα δει ένα καρότσι στο Mothercare με τρεις ρόδες. Μπες να το δεις στο κατάλογο. Μόνο που όταν έκλεινε ήταν λίγο ογκώδες και ζύγιζε νομίζω 13 ή 15 κιλά! Παρ' όλα αυτά θα ρωτήσω κάποιον για το silver cross και θα σου πω.

Twins πολύ καλή σκέψη να κάνεις την λίστα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς. Εμείς δεν έχουμε νέα πέρα του ότι ο κούκης ξυπνάει τα βράδια και ουρλιάζει από τους πόνους, πίνει το ντεπον του, ησυχάζει και ξανακοιμάται. Ατιμα δόντια... αντε, πότε θα σκάσει μύτη το νο4 να ησυχάσουμε;

Τελικά μετά από ξενύχτι σκέψεων, αποφάσισα να μην γυρίσω στην δουλειά μέχρι τα μωρά να πάνε νηπιαγωγείο. Δεν θα κάθομαι να σκάω....

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να το κάνεις αυτό εάν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Εντάξει, μέχρι το νηπιαγωγείο ίσως είναι κάπως πολύ και μπορει να βαρεθείς το σπίτι, αλλά μέχρι να γίνουν 3 και να πάνε στον παιδικό σταθμό με ασφάλεια, αν αντέχεις κάτσε. Αν είχα και εγώ τη δυνατότητα θα το έκανα, αλλά είναι και η οικονομική κρίση στη μέση...

ξεχασα να σας πω,σημερα ειδα ενα υπεροχο ονειρο!!!!!!

πλησιαζει και η Μ.Δευτερα για την β'επιπεδου.

ουφ !!!απο τη μια ανυπομωνω να τα δω και απο την αλλη φοβαμαι λιγο.

δεν εχω αλλα νεα ,παω να παρω δωρακι ως καλη νονα και τα ξαναλεμε....

Η πραγματικότητα θα είναι καλύτερη από τα όνειρα :P. Οσο για τη β' επιπέδου, μια χαρά θα πάει, απλά έχε υπομονή γιατί κρατάει πολύ....

Για το καφεδάκι στην παραλία, σίγουρα μας έλειψε σε όλες πέρσι που είχαμε γίνει υπερμεγέθεις γοργόνες (δεν είπα φάλαινες, δεν είπα φώκιες), αλλά φέτος... Τώρα που το λέμε, μήπως να πάρουμε αντιηλιακό;

Για σημερα μαλλον θα παμε σε κανεναν παιδοτοπο γιατι δε λεει να μεινουμε μεσα!!!

Καλά να περάσετε. Τα δίδυμα κάθονται στην κούνια; Δεν φοβάσαι μην πέσουν; Μάλλον κάποιο κόλπο θα υπάρχει, να μας το πεις και εμάς!:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα και από εμάς. Εγώ από χθές είμαι χάλια. Μπουκωμένη με συνάχι τρελό πονοκέφαλο και πόνο σε όλο το σώμα. Δεν αρρώστησα καθόλου όλο το χειμώνα και μ επιασε τώρα. Φτου ρε γαμώτο.

Χθες πήγαμε και παιδίατρο. Κάναμε εμβόλιο και για πρώτη φορά κλαίγαμε ασταμάτητα πριν ακόμη μας πιάσει να μας το κάνει. Μάλλον έχουν αρχίσει και θυμούνται Βέβαια ταυτόχρονα είμασταν και φουλ ματιασμένοι. Μήπως έφταιγε κι αυτό? Μια χαρά είμαστε. 8.500 και 7.500 αντίστοιχα. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ποιος είναι ο βαρύτερος. Τελικά Twins με το θέμα του μικρού που βγάζει και το γιαούρτι και την κρέμα μας τα έκοψε προς το παρόν. Θα επιστρέψουμε μέχρι να χρονίσουμε στο ρυζάλευρο , μετά θα ξαναδοκιμάσουμε τις φαρίνες και τα γιαούρτια και αν κάνει πάλι τα ίδια τότε θα κάνουμε ένα έλεγχο. Ισως κάνει κάποια αλλεργία η δεν δέχεται την φαρίνα και κάποιο συσταστικόαπό το γιαούρτι. Θα δούμε. Κατα τ' αλλα όλα καλά. Ξεκινάμε κι εμείς το αυγό. Άντε να δούμε πως θα πάει. Εσύ το δίνεις κάθε μέρα? ξέχασα ναρωτήσω. Ωραία μάνα ε?

καλημεεεεεεεεεεερα κοριτσάκια!!

Naki μην ανησυχείς θα το καρατάμε το καφέ για πάσα άμεσο ανάγκη!!!! και γω έβλεπα όνειρα τα μωράκια μου φυσικά υπάρχει ένα καλό και ένα αρνητικό...Στον ξύπνιο είναι πολύ καλύτερα!!! αλλά επίσης έχουν και ήχο.....!

jas αν έχεις τη δυνατότητα, οχι μόνο την οικονομική αλλά και να μπορείς να επιστρέψεις (δική σου δουλειά) ναι είναι σίγουρα καλύτερο. Μακάρι να μπορούσαμε όλες να κάναμε κάτι τέτοιο. Εγώ ψιλοσκεφτόμουν αν θα μπορούσα να βρώ κάτι με ημιαπασχόληση τουλάχιστον αλλά δύσκολο για το αντικειμενο μου....

Αλλααααααααααα φέτος ΘΑΛΑΣΣΑ σου ερχόμαστε και θα κάνουμε μεγάλο σπλααααααατς!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Περαστικά glorr γράψαμε συγχρόνως. Χυμούς να πιείς και εχινάχια να πάρεις από το φαρμακείο!! Εγώ τώρα εγκαθιστώ ένα σκάνερ που το ήθελα ένα χρόνο έχει δυνατότητα να περνάς και αρνητικά μέσα. Δε σας έχω πεί ότι ένα χρόνο πρίν μείνω έγγυος πήγαινα σε ένα εργαστήρι και μάθαινα εμφάνιση ασπρόμαυρου φίλμ, έχω αναλογική φωτογραφική (του μπαμπά μου). Τώρα που ούτε μπορώ να πηγαίνω αλλά ούτε μπορώ να μετατρέψω το σπίτι σε σκοτεινό θάλαμο λόγο χημικών θα τις περνάω στο pc. Επίσης θέλω να περάσω και όλα τα αρνητικά και φωτογραφίες που έχουμε. Χρόνο πότε θα βρώ δεν ξέρω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu μου η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν τα καλά όταν έχεις δική σου επιχείρηση και τα άσχημα. Το καλό είναι ότι μπορώ να λέιψω όόόόσο θέλω, το κακό, ότι επειδή είναι οικογενειακή...ο δικός μου έλεγχος περνάει σε άλλα χέρια....και χάνω και την δυνατότητα να έχω άποψη .....

Τέλος πάντων, επειδή τα πήρα με κάτι και ενώ αγχωνόμουν που θα αφήσω τα μωρά γιατί και η δουλειά μου μου είχε λείψει....τώρα αποφάσισα να κάτσω να τα μεγαλώσω εγώ! Τα λέω λίγο περίεργα, αλλά κάπως έτσι είναι... :confused:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Nunu Πολύ ωραία η ιδέα να ασχοληθείς με την φωτογραφία. Εγώ πάλι, επειδή το όνειρό μου ήταν να γίνω 3d animator, ψάχνω τρόπο να σπουδάσω χιχιχιχιχιχι (είναι αυτό που λένε...τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα). Μου έχει κάτσει όμως. Δεν μπορώ όμως να βρω εδώ στη Ρόδο σχολή, δυστυχώς.... Θα με βόλευαν ταχύρρυθμα μαθήματα αλλά.... Πολλά ζητάω...

RKdwp3.png

Nunu μου η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν τα καλά όταν έχεις δική σου επιχείρηση και τα άσχημα. Το καλό είναι ότι μπορώ να λέιψω όόόόσο θέλω, το κακό, ότι επειδή είναι οικογενειακή...ο δικός μου έλεγχος περνάει σε άλλα χέρια....και χάνω και την δυνατότητα να έχω άποψη .....

Τέλος πάντων, επειδή τα πήρα με κάτι και ενώ αγχωνόμουν που θα αφήσω τα μωρά γιατί και η δουλειά μου μου είχε λείψει....τώρα αποφάσισα να κάτσω να τα μεγαλώσω εγώ! Τα λέω λίγο περίεργα, αλλά κάπως έτσι είναι... :confused:

Κατά ένα περίεργο τρόπο σε καταλαβαίνουμε...... Ακολούθα το ένστικτο σου!! Όσες φορές δεν το έχω κάνει έχω βγεί μετανιωμένη.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Α, πολύ ωραία, είστε της δικής μου σχολής, της δια βίου μάθησης. Να σας πω τι έχω να κάνω εγώ η γριά φοιτήτρια;

1. Να παραδώσω ένα report σήμερα για σεμινάριο

2. Μια εργασία για την επόμενη εβδομάδα (για την οποία πρέπει να διαβάσω)

3. Να ασχοληθώ με 2 μαθήματα του μαστερ γιατί η εξεταστική πλησιάζει επικίνδυνα

Και φυσικά να μαζέψω, να ταισω, να παρηγορήσω το μπαμπα που γκρινιάζει κλπ, κλπ, που τα κάνετε και εσείς.

Θα με ακολουθήσετε λοιπόν και εσείς και να γίνεται γριες-εκπαιδευόμενες;;;;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

επεστρεψα...

φραπεδια με παγωτο????????

θα κανετε μεγαλα σπλαατςςςς?????

ενταξει κοριτσια,χτυπηστε κι αλλο ,θα τ'αντεξω!!!!!!

πηρα δωρακι για το βαφτηστιρακι μου,δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενη βεβαια,χωρια το σοκ που επαθα.Μια βολτα εκανα στα μαγαζια και καθε φορα βλεπω οτι εχουν κλεισει πολυ περισσοτερα απ'οτι νομιζα.Ηθελα να του παρω παπουτσακια και βρηκα μονο σε ενα μαγαζι γιατι τα αλλα εκλεισαν:(αγχωνομαι με αυτη την κατασταση!!

jas αφου μπορεις να μεινεις σπιτι αυτο να κανεις.Τωρα ερχεται η καλυτερη φαση τους νομιζω,θα μπορεις να ασχοληθεις πολυ μαζι τους και ισως μιλησουν και πιο γρηγορα.

Μακαρι ολες να ειχαμε αυτη τη δυνατοτητα.Εγω μαλλον θα γυρισω στο διμηνο,για λιγες ωρες βεβαια αλλα και παλι μου κοστιζει.Τι να κανουμε ομως??μας εχει πιασει η κριση για τα καλα!!

tJd1p3.png

Α, πολύ ωραία, είστε της δικής μου σχολής, της δια βίου μάθησης. Να σας πω τι έχω να κάνω εγώ η γριά φοιτήτρια;

1. Να παραδώσω ένα report σήμερα για σεμινάριο

2. Μια εργασία για την επόμενη εβδομάδα (για την οποία πρέπει να διαβάσω)

3. Να ασχοληθώ με 2 μαθήματα του μαστερ γιατί η εξεταστική πλησιάζει επικίνδυνα

Και φυσικά να μαζέψω, να ταισω, να παρηγορήσω το μπαμπα που γκρινιάζει κλπ, κλπ, που τα κάνετε και εσείς.

Θα με ακολουθήσετε λοιπόν και εσείς και να γίνεται γριες-εκπαιδευόμενες;;;;;;;;;

ολα αυτα κανεις???????εισαι η σουπερ γουμαν του καφε!!!:tongue:

και μετα γκρινιαζω κι εγω!!!!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...