Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερίζω κι εγώ!! Καιν ναι έπαθα σοκ με τις σκανταλιές του σκούξη!!!! Όσο για το όνειρο... τι να πώ.... άφωνη....

Τώρα, για τα δόντια, μην ανησυχείτε! Λένε ότι όσο πιό αργά βγάλουν δόντια, τόσο καλύτερα γιατί θα είναι πιό γερά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Οι Δημοι εχουν αυριο απεργια,απλα το Δημαρχειο το εχουν καταλαβει συμβασιουχοι κ δεν μπορεις να μπεις!!!!!

Jasmini το εχω ακουσει κ εγω αυτο για τα δοντια αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αφου ετσι κ αλλιως τα αλλαζουν στα 5,5-6 χρονια.....

Το σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη θα βγαλουν δοντια....εγω για τον Τασο που αργησε εκανα πλακα σε οποιον με ρωτουσε γιατι δεν εχει δοντια κ τους ελεγα οτι θα παει δημοτικο κ θα του εχω ταπερακι με αλεσμενο φαγητο γιατι τοτε θελουμε να τα βγαλουμε!!!!!!!

Παω να μαγειρεψω αρακα κ λαχανικα για τα μικρα!!!!!

Φιλιααααααα Πολλαααααα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μην ανησυχείς... και εμείς κατά το ήμισυ έχουμε διότι η μικρή δεσποινίδα δεν θέλει ακόμα να βγάλει δόντια. Αφού τα βγάλει όλα ο αδερφός της και τρώει μπριζόλες, τότε ίσως σκεφτεί να βγάλει και αυτή κάτι.

Διάβασες τι έκανε χτες ο μικρος σκάνταλιάρης σκούξης;

Ναι το διάβασα και έπαθα. Τι παιδί είναι αυτό? Μήπως πρέπει να το δέσεις με ένα σκοινακι και να σε ακολουθεί παντού για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο? Χαχαχαχαχα...............Τι να κάνει κι αυτό? Κάτι πρέπει να κάνει για να καταλάβεις την παρουσία του...........Εκτός από όλα τ άλλα......Χαχαχαχα...............

Ναι το διάβασα και έπαθα. Τι παιδί είναι αυτό? Μήπως πρέπει να το δέσεις με ένα σκοινακι και να σε ακολουθεί παντού για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο? Χαχαχαχαχα...............Τι να κάνει κι αυτό? Κάτι πρέπει να κάνει για να καταλάβεις την παρουσία του...........Εκτός από όλα τ άλλα......Χαχαχαχα...............

Ελα ντε! Ασε που είναι και όλο γκρίνια σήμερα. Μα είναι πολύ άτακτος. Οποτε και εγώ του δίνω νέο ερέθισμα να κατακτήσει: τον κρατάω από το ένα χέρι να περπατήσει έτσι ώστε να του φαίνεται δύσκολο και να μη βαριέται. Οταν θα το μάθει και αυτό θα δω τι θα κάνω.

Ερώτηση: έχει πάρει καμια σας ασφάλειες για συρτάρια/ ντουλάπια; Γιατι δεν έχω πάρει ακόμα και αγχώνομαι.

Και άλλη ερώτηση: τώρα που έρχεται καλοκαίρι, τι προτείνετε για τα μπαλκόνια; Αυτό το πράσινο πλαστικό δίχτυ ή μεταλλικό;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ελα ντε! Ασε που είναι και όλο γκρίνια σήμερα. Μα είναι πολύ άτακτος. Οποτε και εγώ του δίνω νέο ερέθισμα να κατακτήσει: τον κρατάω από το ένα χέρι να περπατήσει έτσι ώστε να του φαίνεται δύσκολο και να μη βαριέται. Οταν θα το μάθει και αυτό θα δω τι θα κάνω.

Ερώτηση: έχει πάρει καμια σας ασφάλειες για συρτάρια/ ντουλάπια; Γιατι δεν έχω πάρει ακόμα και αγχώνομαι.

Και άλλη ερώτηση: τώρα που έρχεται καλοκαίρι, τι προτείνετε για τα μπαλκόνια; Αυτό το πράσινο πλαστικό δίχτυ ή μεταλλικό;

Το πράσινο είναι η κλασσική σίτα. Το μεταλλικό που λες εσύ, ποιο είναι? ε και υπάρχει και το άλλο που είναι σαν μπαμπού. Το βάζουν πολύ τελευταία. Ωραίο μεν αλλά πως θα πλένουμε μετά κάγκελα και τέτοια στην βεράντα ? Γιατί εγώ έχω κι αυτό το πρόβλημα.

Γιατί αγχώνεσαι για τις ασφάλειες? πάρε από το Τζάμπο και βάλε αν άρχισε να σου ανοίγει ντουλάπια κλπ....

Διαφημίσεις

Να σου πω τι με αγχώνει στις ασφάλειες; Μια γνωστή μου πήρε κάποιες (δεν θυμάται από που) που κόλλησαν τοσο καλά που μετά δεν ξεκόλλαγαν. Οπότε ή που θα έπρεπε να τις κρατήσει ες αει ή που θα τις ξεκόλλαγε μαζί με το λούστρο των επίπλων. Οπότε, διάλεξε την πρώτη λύση.

Το μεταλλικό είναι σαν πλέγμα και αυτό, απλά με μόνη διαφορά ότι είναι πιο ανθεκτικό, αλλα έχει μεγαλύτερες τρύπες. Για το μπαμπού δεν ξέρω, αλλά φοβάμαι μήπως έχει και ακίδες πέρα από το θέμα του πλυσιματος.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Να σου πω τι με αγχώνει στις ασφάλειες; Μια γνωστή μου πήρε κάποιες (δεν θυμάται από που) που κόλλησαν τοσο καλά που μετά δεν ξεκόλλαγαν. Οπότε ή που θα έπρεπε να τις κρατήσει ες αει ή που θα τις ξεκόλλαγε μαζί με το λούστρο των επίπλων. Οπότε, διάλεξε την πρώτη λύση.

Το μεταλλικό είναι σαν πλέγμα και αυτό, απλά με μόνη διαφορά ότι είναι πιο ανθεκτικό, αλλα έχει μεγαλύτερες τρύπες. Για το μπαμπού δεν ξέρω, αλλά φοβάμαι μήπως έχει και ακίδες πέρα από το θέμα του πλυσιματος.

Άντε ρε . Κολλάνε τόσο πολύ? Βλακεία. Και να τις κρατήσεις για πάντα. Αλλά και να ξεκολλήσουν μαζί με το λούστρο. Πω πω. Τι χαζομάρα.

Όταν λέω μπαμπου δεν είναι μπαμπού. Έτσι? Κατάλαβες ποιο λέω. Έχουν πολύ στα μπαλκόνια τους. Και όχι απαραίτητα επειδή έχουν παιδιά. Αυτό το μεταλλικό δεν το έχω δει.

Νομίζω πως το καλύτερο είναι να ξεκινήσω από το τζάμπο ή το mothercare και να ρωτάω κατ' αρχήν αν κολλάνε και κατά δεύτερον αν όντως ασφαλίζουν. Αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε εντός εβδομάδας, γιατί ήδη με τη στράτα ανοίγουν τα συρτάρια της κουζίνας.

Πάλι αγχώθηκα. Τουλάχιστον όμως να κάνω κάτι γι' αυτό.

Οπότε, κάνω λίστα με τα εξαρτήματα ασφαλείας (αφορά όλες και συμπεριλαμβάνω ότι σκέφτομαι). Παρακαλώ συμπληρώστε αν ξεχνάω κάποιο.

1. Καλύματα πριζών

2. Ασφάλειες συρταριών/ ντουλαπιών/ ψυγείου

3. Προστατευτικά για πόμολα

4. Πορτάκια για σκάλα

5. Φίλμ για τζάμια, αν δεν είναι άθραυστα ή υπάρχουν γυάλινα έπιπλα

6. Προστατευτικό "γείσο" για τα μάτια της κουζίνας ή/ και καλύματα για τους διακόπτες

7. Δίχτυ για μπαλκόνια

8. Κάλυμα για τζάκι

9. Καγκελάκια ή πλεξιγκλας για περβάζια ή εσωτερικές σκάλες

Αν ξεχνάω κάτι παρακαλώ συμπληρώστε φίλτατες συμπάσχουσες... Σαν πολλά όμως μου φαίνονται....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Νομίζω πως το καλύτερο είναι να ξεκινήσω από το τζάμπο ή το mothercare και να ρωτάω κατ' αρχήν αν κολλάνε και κατά δεύτερον αν όντως ασφαλίζουν. Αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε εντός εβδομάδας, γιατί ήδη με τη στράτα ανοίγουν τα συρτάρια της κουζίνας.

Πάλι αγχώθηκα. Τουλάχιστον όμως να κάνω κάτι γι' αυτό.

Οπότε, κάνω λίστα με τα εξαρτήματα ασφαλείας (αφορά όλες και συμπεριλαμβάνω ότι σκέφτομαι). Παρακαλώ συμπληρώστε αν ξεχνάω κάποιο.

1. Καλύματα πριζών

2. Ασφάλειες συρταριών/ ντουλαπιών/ ψυγείου

3. Προστατευτικά για πόμολα

4. Πορτάκια για σκάλα

5. Φίλμ για τζάμια, αν δεν είναι άθραυστα ή υπάρχουν γυάλινα έπιπλα

6. Προστατευτικό "γείσο" για τα μάτια της κουζίνας ή/ και καλύματα για τους διακόπτες

7. Δίχτυ για μπαλκόνια

8. Κάλυμα για τζάκι

9. Καγκελάκια ή πλεξιγκλας για περβάζια ή εσωτερικές σκάλες

Αν ξεχνάω κάτι παρακαλώ συμπληρώστε φίλτατες συμπάσχουσες... Σαν πολλά όμως μου φαίνονται....

Όντως πολλά είναι. Συγνώμη όλα αυτά τα κάνει ομικρός? Δηλαδή θέλω να πω πάει σε όλα αυτά και τα πειράζει? Ωχ Παναγια μου τι έχουμε να τραβήξουμε.

Τι κάνουν τώρα τα Twinsakia?

Τα δικά μου μόλις ξύπνησαν. ΄Άλεσα και το φαγητό τους να είναι έτοιμο. Μα πως το βαριέμαι αυτό το πράγμα................. Δεν μπορώ. Πότε θα τρώνε κανονικά. Τώρα θα μου πεις ακόμη δεν έχουν δόντια και θέλω να φάνε και κανονικά. Μετά τον χρόνο και βλέπουμε . Ξέρω. Τι θα φάτε σήμερα? Εμείς το καθιερωμένο μοσχαράκι με λαχανικά.

Να σε ρωτήσω κάτι βρε twins. Πόση ποσότητα τρώνε εσένα από το φαγητό τους? το ζυγίζεις? Εμένα τρώνε γύρω στα 250. Πότε λίγο λιγότερο πότε περισσότερο. Καλά είναι?

Όντως πολλά είναι. Συγνώμη όλα αυτά τα κάνει ομικρός? Δηλαδή θέλω να πω πάει σε όλα αυτά και τα πειράζει? Ωχ Παναγια μου τι έχουμε να τραβήξουμε.

Τι κάνουν τώρα τα Twinsakia?

Τα δικά μου μόλις ξύπνησαν. ΄Άλεσα και το φαγητό τους να είναι έτοιμο. Μα πως το βαριέμαι αυτό το πράγμα................. Δεν μπορώ. Πότε θα τρώνε κανονικά. Τώρα θα μου πεις ακόμη δεν έχουν δόντια και θέλω να φάνε και κανονικά. Μετά τον χρόνο και βλέπουμε . Ξέρω. Τι θα φάτε σήμερα? Εμείς το καθιερωμένο μοσχαράκι με λαχανικά.

Να σε ρωτήσω κάτι βρε twins. Πόση ποσότητα τρώνε εσένα από το φαγητό τους? το ζυγίζεις? Εμένα τρώνε γύρω στα 250. Πότε λίγο λιγότερο πότε περισσότερο. Καλά είναι?

Αυτή είναι η τελική λίστα με ότι πιστεύω ότι θα χρειαστούμε μέχρι να μεγαλώσουν. Προς το παρόν μόνο για τα καλύματα για τις μπρίζες πήραμε και μας χρειάζονται αυτά για τα συρτάρια.

Τα τουινσάκια τώρα κοιμούνται και εγώ φτιάχνω τη βελουτέ. Και εγώ περιμένω τη στιγμή που θα σταματήσουμε να αλέθουμε, αλλά μου φαίνεται πολύ μακρια.

Το φαγητό τους το βάζω στο μπιμπεράκι για να βλέπω πόσο τρώνε, οπότε μετράω σε ml και όχι σε γραμμάρια. Τους βάζω 260, ο μπέμπης το τρώει όλο, η μπεμπα αφήνει. Τις τελευταίες μέρες δεν ήθελε να φάει καθόλου και ξανάρχισα πάλι το τροπάριο της εισαγωγής στη σούπα, δηλαδή της έριξα πάλι κρέμα μέχρι να συνηθίσει να την τρώει πάλι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αυτή είναι η τελική λίστα με ότι πιστεύω ότι θα χρειαστούμε μέχρι να μεγαλώσουν. Προς το παρόν μόνο για τα καλύματα για τις μπρίζες πήραμε και μας χρειάζονται αυτά για τα συρτάρια.

Τα τουινσάκια τώρα κοιμούνται και εγώ φτιάχνω τη βελουτέ. Και εγώ περιμένω τη στιγμή που θα σταματήσουμε να αλέθουμε, αλλά μου φαίνεται πολύ μακρια.

Το φαγητό τους το βάζω στο μπιμπεράκι για να βλέπω πόσο τρώνε, οπότε μετράω σε ml και όχι σε γραμμάρια. Τους βάζω 260, ο μπέμπης το τρώει όλο, η μπεμπα αφήνει. Τις τελευταίες μέρες δεν ήθελε να φάει καθόλου και ξανάρχισα πάλι το τροπάριο της εισαγωγής στη σούπα, δηλαδή της έριξα πάλι κρέμα μέχρι να συνηθίσει να την τρώει πάλι.

Μάλιστα. Γιατί δεν ξέρω τι ποσότητα πρέπει να τρώνε Ο καθένας λέει τα δικά του. Βεβαια είναι ανάλογα και στο παιδί.

Πω πω πρέπει να σιδερώσω. Έχω μια στοιβα ως εκεί πάνω. Θα κάνω μια απόπειρα. Μέχρι να φάνε. και βλεπουμε μετά. Τώρα ακούνε τραγούδια. Τον ΄''παπαγάλο''. Χαχαχα.............

Καλησπέρα!

Πολλήήήήή δουλειά σήμερα!

Twinsaki, τι ωραίο νέο, η εξερεύνηση του κούκη! Ο μικρός κούκης στον κόσμο των μεγάλων!

Εμείς, προς το παρόν, απλώς στεκόμαστε με βοήθεια, εννοείται, κλαίμε επειδή δεν τα φτάνουμε όλα και βγάζουμε δόντια. Τώρα είμαστε στα 4 έκαστος και μάλλον ετοιμάζουν 5ο και οι δύο, διότι το σάλιο έχει μουσκέψει και τις βεράντες μας, χώρια η μιρλίτσα!!!!!!!!

Θέλω κι εγώ στρατούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

γεια σας!!!

twins μα τι εκανε ο μικρος καλε???γρηγορος και αθορυβος ο ταρζανακος!!!!αλλα και η τσουπρα απο πισω,ε?μη χασει και αυτη!!!

καλα αν πουλαγανε και ματια για την πλατη θα επρεπε να παρουμε και απο αυτα 3-4 ζευγαρια!!!!οποιος το βγαλει το προιον θα πλουτισει μονο απο τις διδυμομανουλες!!!

λοιπον τα δικα μου νεα,(καλα δεν εχω και τιποτα το νεοτερο εδω που τα λεμε):Ω!!!!!!!!ναι!!!!!!!!!!!!ειμαι αγχωμενη!!!!βασικα ειμαι ξενυχτισμενη και με σπασμενα νευρα!!!!χθες εψαχνα μεχρι τη 1 το βραδυ καροτσι!εχω βρει ενα που μου αρεσει πολυ,σας το ειχα βαλει να το δειτε,βεβαια η εταιρια ειναι στην αμερικη!!!!εδω διπλα δηλαδη.

Αλλα το μακλαρεν το θεωρω ακριβο,το αρια δεν το θελω και δεν αρεσει στον αντρα μου καθολου και το silver θα παιδευτω να το βρω γιατι η εταιρεια δεν στελνει τωρα και δεν ξερουμε για ποσο(τωρα βρηκε και αυτη!!)

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????????????????????

ειμαι στο τσακ να παραγγειλω το αλλο,ζυγιζει 13,5 κιλα,οσο και το μακλαρεν περιπου, αλλα δεν χωραει στο αυτοκινητο μαλλον,βεβαια θα αλλαξουμε τουτου συντομα γιατι ουτως η αλλιως δε θα χωραμε με τιποτα!!!

αυτα!!!!!

το θεμα του θηλασμου δεν το αναφερω,το εχω αμελησει αυτο τον καιρο αλλα θα το επαναφερω στο προσκηνιο μολις βγαλω ακρη με το καροτσι.

δυσκολο πραγμα η μητροτητα,ε??!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

naki82, συμφωνώ με όλα όσα λες και σε παρακαλώ τώρα που κάνεις αγορές, αν βρεις τελικά το μαγαζί που πουλάει μάτια, πάρε μου και εμένα 2-3 ζευγάρια σε διάφορα χρώματα, γαλάζια, πράσινα, γκρίζα, καφέ, ότι θέλεις.

Αχ, για το καρότσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ αφού έχεις κάνει καλή έρευνα και ξέρεις τι θέλεις. Για το θηλασμό, νομίζω ότι δεν υπάρχουν και τόσα πολλά να κάνεις τώρα, αλλά αφού θα γεννήσεις τότε θα κάνεις εντατικό φροντιστήριο θηλασμού από τα κορίτσια. Με τα υπόλοιπα είσαι ΟΚ;

Και ναι, δύσκολο πράγμα η μητρότητα. Αλλά εμείς είμαστε για τα δύσκολα :P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...