Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Βολτάραμε πάλι εμείς!! πήραμε λαμπάδες για τις βαφτιστήρες μου μια χαρά!! Αυγά να τους πάρω τώρα και παπούτσια....:D:D

Τα νουνουκάκια πότε θα πούνε ΜΑΜΑ??? Θέλω και γώωωωωωωωωωωω!!

Ποτηράκια και γω της NUK έχω πάρει, Glorr μη σε ανησυχεί που ακόμα δεν πίνουν, θα το πάρουν χαμπάρι και όταν διψάσουν θα το πιούν. Εμένα το πιπιλάνε αλλά μάλλον δεν τους αρέσει η γευση του νερού και το φτύνουν και χύνεται όλο στη σαλιάρα...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μπισκότα Θηλασμού

1 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο

1 φλιτζάνι ζάχαρη Rapadura (βιολογικά καταστήματα) η μέλι

1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

2 Κουταλιές της σούπας Λιναρόσπορο κοπανιστό (βιολογικά καταστήματα)

4 Κουταλιές σούπας νερό

2 μεγάλα αυγά

1 κουταλιά του γλυκού βανίλια

2 φλιτζάνια αλεύρι dikkel η άλλο της επιλογής σας

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού bakingsoda

3 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης

1 φλιτζάνι σταφίδες

2 κουταλιές της σούπας μαγιά μπύρας

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C. Ανακατεύουμε τον Λιναρόσπορο και την μαγιά μπύρας με το νερό και το αφήνουμε.

Με το blender ανακατεύουμε το βούτυρο, την ζάχαρη/μέλι, τα αυγά, το bakingsoda, το αλάτι, την βανίλια και το αλεύρι. Προσθέτουμε της νιφάδες βρώμης και τα σταφύλια. Προσθέτουμε τον Λιναρόσπορο και την μαγιά μπύρας, τα ανακατεύουμε καλά. Φτιάχνουμε μπισκότα και τα ψήνουμε στον φούρνο για 10-15 λεπτά.

RKdwp3.png

glorr ειμαι εγω εδω αλλα οχι για πολυ.Αρχισε ωραιο εργο στο novacinema 1 κ θελω να μπω να κανω κ ενα μπανακι στα γρηγορα!!!!

Τα παιδακια μου τα καλα μολις κοιμηθηκανε οποτε ειναι ωρα για τους γονεις!!!!

Αυριο εχω να παω στο Δημαρχειο να δηλωσω τα παιδια στο μητρωο αρρενων τωρα πλεον που εχουν ονομα!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

glorr ειμαι εγω εδω αλλα οχι για πολυ.Αρχισε ωραιο εργο στο novacinema 1 κ θελω να μπω να κανω κ ενα μπανακι στα γρηγορα!!!!

Τα παιδακια μου τα καλα μολις κοιμηθηκανε οποτε ειναι ωρα για τους γονεις!!!!

Αυριο εχω να παω στο Δημαρχειο να δηλωσω τα παιδια στο μητρωο αρρενων τωρα πλεον που εχουν ονομα!!!!

Πολλα φιλια!!!!

Άντε καλή ξεκούραση. Κ εγω τώρα για μπάνιο θα πάω. Φιλιάααα.............

Διαφημίσεις

Μπισκότα Θηλασμού

1 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο

1 φλιτζάνι ζάχαρη Rapadura (βιολογικά καταστήματα) η μέλι

1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

2 Κουταλιές της σούπας Λιναρόσπορο κοπανιστό (βιολογικά καταστήματα)

4 Κουταλιές σούπας νερό

2 μεγάλα αυγά

1 κουταλιά του γλυκού βανίλια

2 φλιτζάνια αλεύρι dikkel η άλλο της επιλογής σας

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού bakingsoda

3 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης

1 φλιτζάνι σταφίδες

2 κουταλιές της σούπας μαγιά μπύρας

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C. Ανακατεύουμε τον Λιναρόσπορο και την μαγιά μπύρας με το νερό και το αφήνουμε.

Με το blender ανακατεύουμε το βούτυρο, την ζάχαρη/μέλι, τα αυγά, το bakingsoda, το αλάτι, την βανίλια και το αλεύρι. Προσθέτουμε της νιφάδες βρώμης και τα σταφύλια. Προσθέτουμε τον Λιναρόσπορο και την μαγιά μπύρας, τα ανακατεύουμε καλά. Φτιάχνουμε μπισκότα και τα ψήνουμε στον φούρνο για 10-15 λεπτά.

τι εννοεις μπισκοτα θηλασμου??βοηθουν δηλ την παραγωγη γαλακτος?

απορια:κοπανισμενος λιναροσπορος,δηλ στο γουδι ή σκονη?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Θα σχολιάσω πρώτα τα δικά σας....

Jasmini, σου παραδίδω τον τίτλο της masterchef. Καλά, που τις σκέφτεσαι τέτοιες συνταγές; μπράβο!!!!! Και ήθελα να δώσω τη συνταγή για τους υπέροχους μαρουλοντολμάδες, αλλά είναι τόσο φλατ και βαρετοί... by the way, τι έγινε με τη συνταγή για τα muffins; Δεν μου φαίνεται ότι την είδα. Και μπράβο και στο Μπιλάκο.

AGORAKIA κοριτσάκι, ποιος σε στενοχώρησε στη δουλειά; Να τους πεις να μη σε πολυπιέζουν γιατί έχεις μία νέα ιδέα για άρθρο με θέμα "διδυμομαμά- ηρωίδα" και κάνεις την προσωπική σου έρευνα. Και επειδή έχεις τα copyrights γι' αυτό, να μη σε ζορίζουν!

glorr, είσαι πολύ τυχερή που κοιμούνται... δεν δίνουν ένα μαθηματάκι και στα δικά μου;

giota, γιατί τόσα ξυπνήματα. Να σου πω, θυμάμαι ότι και η Φρόσω το ίδιο έλεγε, ότι δηλαδή ξυπνούσαν τα δίδυμα, ξυπνούσε και ο μεγάλος και κατέληγαν στο τέλος να κοιμούνται όλοι στο διπλό γιατί θέλανε μαμά. Δύσκολες καταστάσεις....

Παρένθεση: που είσαι Φρόσω; οεο;

nunu, νομίζω ότι έκανες πολύ καλά και δεν ταίζεις τα φρούτα το πρωί αφού έχεις παρατηρήσει ότι τα τρώνε τότε. Ευγε εφευρετική μαμά!

naki82, υποπτεύομαι ότι έχεις αγχωθεί πολύ ή μου φαίνεται; Πες μας τι σε απασχολεί.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μονη μου γράφω, μόνη μου γράφω....

Λοιπόν, θα σας πω τα σημερινά κατορθώματα. Για εισαγωγή όμως, θα πω ότι το αφρώδες δάπεδο το έχουμε ανάμεσα στους καναπέδες του σαλονιού, και τις ελευθερες πλευρές τις κλείσαμε με μαξιλάρια.

Εχτες το βράδυ λοιπόν είδα το εξής όνειρο: ο κουκης σηκώθηκε, πέρασε τα μαξιλάρια και περπάτησε χωρίς βοήθεια μόνος του μέχρι τη μπαλκονόπορτα.

Στις 7 το απόγευμα λοιπόν αφήνω τα τουινσάκια στο δάπεδο και πάω στην κουζίνα να πάρω ένα γιαουρτάκι για να ταίσω. Πόση ώρα έκανα για να πάω στην κουζίνα, να ανοίξω το γιουρτάκι και να βάλω ένα κουταλάκι μέσα; Δεν χασομέρησα και καθόλου και η κουζίνα είναι δίπλα στο σαλόνι.

Βγαίνω λοιπόν από την κουζίνα και τι βλέπω; Ο κουκης ήταν όρθιος και τσουλαγε τη στράτα του σαν να ήταν καρότσι:shock::shock::shock::shock::shock:. Το οποιο σημαίνει ότι μπουσούλησε, πέρασε τα μαξιλάρια, συνέχισε, βρήκε τη στράτα, στηριχτηκε πάνω της, σηκώθηκε και άρχισε να την τσουλάει. Και όλα αυτα αθόρυβα.

Και πριν με πιάσει εγκεφαλικό, γυρνάω και βλέπω τη μαγουλού να έχει καβαλήσει και αυτή το μαξιλάρι (και μιλάμε για τεράστιες μαξιλάρες) και να προσπαθεί να τον μιμηθεί.

Και μετά σου λένε ότι τα όνειρα δεν είναι προφητικά... αλλά το εγκεφαλικό θα το πάθω, δεν τη γλυτώνω....

Συγγνώμη και για το μακρύ μήνυμα... αλλά δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω τι έκανε και τι θα μπορούσε να είχε πάθει...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα twins!!!!!!

Αλλα σιγα-σιγα μολις αρχιζουν κ περπατανε χωρις βοηθεια θα ξεκουραστεις!!!!

Εμενα ακομη τιποτα,δεν μπουσουλανε κ ο Θανος δε στεκεται καν ορθιος.Ο Χρηστος μονο στεκεται αλλα δεν κανει βημα....τελικα οντως το καθε παιδι ειναι διαφορετικο.Ο Τασος στην ηλικια τους στηριζοτανε στο τραπεζακι κ περπατουσε....αλλα αυτα ειναι πιο τεμπελικα!!!!Δεν πειραζει ομως!!!

Ξεχασα να σας πω....τωρα που εκανα τη συγκριση....Ο Τασος εβγαλε το πρωτο του δοντι 10 μηνων ενω αυτα τα μικρα μου αστερακια εχουν ηδη απο δυο δοντια ο καθε ενας!!!!!!

Παω για νανακια τωρα γιατι θα εχει εγερτηριο μες στη μαυρη νυχτα!!!!!

Καλο βραδυ σε ολες σας κ σε ολα τα διδυμοζουζουνια!!!!!

Φιλια πολλα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Ακομη να σηκωθειτε????

Μολις επεστρεψα απ το σχολειο του Τασου κ προσπαθω να μιλησω με δημαρχειο να μην παω αδικα γιατι μου ειπανε πως δεν ειναι ανοιχτο!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα!

Εχουν απεργία οι δήμοι σήμερα; Γενικά είμαι λίγο πίσω στο απεργειακό δελτίο....

Πάντως Γιωτού χαιρόμαστε πολύ που σε διαβάζουμε και πάλι. Μας έλειψες.

Και τα σημερινά μας νέα (μετά από μια τραγική νύχτα με ξυπνήματα). Ο σκούξης έβγαλε και τρίτο δοντάκι και φαίνεται και το τέταρτο. Οπότε το Πάσχα, θα έχουμε ένα κούνελο στο σπίτι μας :-P:razz::-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!

Εχουν απεργία οι δήμοι σήμερα; Γενικά είμαι λίγο πίσω στο απεργειακό δελτίο....

Πάντως Γιωτού χαιρόμαστε πολύ που σε διαβάζουμε και πάλι. Μας έλειψες.

Και τα σημερινά μας νέα (μετά από μια τραγική νύχτα με ξυπνήματα). Ο σκούξης έβγαλε και τρίτο δοντάκι και φαίνεται και το τέταρτο. Οπότε το Πάσχα, θα έχουμε ένα κούνελο στο σπίτι μας :-P:razz::-P

Καλημέρααααααααααααααα.............Θέλουμε κι εμείς δόντια. Διαμαρτύρομαι.Εμείς τίποτα ακόμη. Έχω φαφούτικα παιδιά. Κλαψ κλαψ.....:(Ευτυχώς έχω και την Nufi που μου συμπαραστέκεται στον πόνο μου. Και τα Nufakia δεν έχουν δοντάκια. Και πρέπει να είμαστε και οι τελευταίοι χωρίς. .....

Μην ανησυχείς... και εμείς κατά το ήμισυ έχουμε διότι η μικρή δεσποινίδα δεν θέλει ακόμα να βγάλει δόντια. Αφού τα βγάλει όλα ο αδερφός της και τρώει μπριζόλες, τότε ίσως σκεφτεί να βγάλει και αυτή κάτι.

Διάβασες τι έκανε χτες ο μικρος σκάνταλιάρης σκούξης;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μην ανησυχείς... και εμείς κατά το ήμισυ έχουμε διότι η μικρή δεσποινίδα δεν θέλει ακόμα να βγάλει δόντια. Αφού τα βγάλει όλα ο αδερφός της και τρώει μπριζόλες, τότε ίσως σκεφτεί να βγάλει και αυτή κάτι.

Διάβασες τι έκανε χτες ο μικρος σκάνταλιάρης σκούξης;

Απίστευτος!!! από τη μια στιγμή στην άλλη!!!! όσο για το όνειρο, τι να πώ??? προφητικότατο....

Καλημέρα δεν είπα!! το βράδυ μας ήταν....βασανιστικό!! πως γίνετε την μια μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς....Τεσπα, το ξεπερνάμε και αυτό....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...