Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι τα ποτηράκια της Nuby που πήρα http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090108&itmid=1367266# τρέχει νερά από τα πλάγια όσο καλά και να το βιδώνω και μου σπάει τα νεύρα :mad:

Εγώ που πήρα της NUK και το κρατάνε μονίμως ανάποδα δεν έχει τρέξει σταγόνα. Ευτυχώς. Δεν πίνουν όμως ρε γαμώτο. Ουφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!:(

Διαφημίσεις

Κουράγια Γιώτα, μόνο να φανταστούμε μπορούμε το να έχεις 3!!!! Δηλαδή τι ώρα ξυπνάνε για γάλα? Ούτε εμένα το έχουν κόψει. Ο μπέμπης ειδικά ξυπνάει 12-3-6-9!!!!

Δυστυχως ξυπναει κ ο Τασος κ ζηταει γαλα μες στη νυχτα ενω το ειχε σταματησει απο 2 μηνων.Αλλα βλεπει οτι ξυπνανε τα μωρα κ τα ταιζω κ ζηταει κ αυτος!!!!!Ο Θανος ξυπναει στις 1 30 ή καμια φορα στις 04 00...αναλογως....καμια φορα με βλεπει κ ο Χρηστος κ κλαιει...ηρεμει μονο οταν πιει 200γρ...αλλα το πρωι απο τις 07 30 συνηθως ειναι στο ποδι!!!!

Μικρα κ@θ@ρμ@τ@κια!!!!!

Ευτυχως σιδερωσα λιγο γιατι γινεται χαμος.Ομως ποτε δεν τελειωνουν οι δουλειες κ κυριως τα πλυσιματα κ τα σιδερωματα!!!!!!!

Τωρα πρεπει να ετοιμαστω να παρω τον "μεγαλο ανταρτη" απ το σχολειο!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

εχουμε γκρινια βεβαιως βεβαιως..αλλα οχι που να μην αντεχεται..

βαφτιζομαστε 10/7 στον αγ.δημητρη λουμπαρδιαρη στο λοφο της πνυκας. ειναι υπεροχα..

εσεις?

Μμμμμμ, εκεί βαφτίστηκε η αδελφούλα της βαφτιστήρας μου (πριν καμιά 12αριά χρόνια). Πραγματικά πολύ ωραία επιλογή!!!!

rPPrp3.png

Μμμμμμ, εκεί βαφτίστηκε η αδελφούλα της βαφτιστήρας μου (πριν καμιά 12αριά χρόνια). Πραγματικά πολύ ωραία επιλογή!!!!

Εσεις γλυκα AGORAKIA που θα βαφτιστείτε? κανόνισε η μαμά σας?

Εσεις γλυκα AGORAKIA που θα βαφτιστείτε? κανόνισε η μαμά σας?

Όοοοοοχιιιιιι!

Η μαμά μας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!!!

Κανονικά, όμως!

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, πιστεύω ότι όλα θα συμβούν και θα κανονιστούν με έναν μαγικό τρόπο!!!!!!

Βέβαια, μόλις πω ότι αρχίζω ετοιμασίες, θα γίνουν όλα σε (το πολύ) 20 μέρες. Είμαι γρήγορη και αποφασιστική... αλλά αναβλητική, ρε γαμώτο :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Giotaki, τώρα είδα τα μηνύματά σου!

Τι κάνετε; Ακόμη ξυπνάνε τα ζουζούνια σου το βράδυ;

Glorraki, μυστηριωδώς, ήμουν πεπεισμένη ότι πήρες πράσινο φόρεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω γιατί (ίσως επειδή είναι ένα χρώμα, που θεωρώ πολύ επιβλητικό και θα το προτιμούσα κι εγώ!!!)

rPPrp3.png

[

Glorraki, μυστηριωδώς, ήμουν πεπεισμένη ότι πήρες πράσινο φόρεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω γιατί (ίσως επειδή είναι ένα χρώμα, που θεωρώ πολύ επιβλητικό και θα το προτιμούσα κι εγώ!!!)

Όχι δεν είναι θέμα επιβλητικού ή όχι. Απλά εμένα τα χρώματά μου είναι τα γήινα, Λαδί, πράσινα, καφέ, χρυσά, ...............τέτοια. Όχι πάντα βέβαια. Αλλά αυτό ήταν πολύ ωραία απόχρωση του πράσινου. Γι αυτό και το πήρα. :tongue:

Glorr κι εγώ λέω την επόμενη να πάρω της Nuk. Πάντως μην ανησυχείς..εσύ δίνε τους μετά το γεύμα το μπουκάλι με το νερό και σιγά σιγά μόνα τους θα αρχίσουν να πίνουν. Τα δικά μου μετά από κανένα μήνα συνειδητοποίησαν ότι εκτός από πιπίλα αυτό το πράγμα έχει και νερό μέσα :) και ξεκίνησαν και πίνουν λίγο τώρα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Το χαμόγελο του παιδιού δεν έχει παρά μόνο 2 μήνες ζωής

Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν έχει παρά μόνο 2 μήνες ζωής κι ένα σωρό αγγελούδια θα γυρίσουν σε γονείς που τα κακοποιούν ή θα μείνουν στο δρόμο, γιατί τους γίνεται έξωση από το σπίτι που στεγάζουν τα παιδιά λόγω έλλειψης χρημάτων.

Κάντε όλοι ένα μικρό κόπο και στείλτε μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO(χρέωση 2,46 ? ανα SMS) ή καλέστεαπό σταθερό ή κινητό στο 901 11 151515 (χρέωση 3,67 ? ανά κλήση).

Να βοηθήσουμε όλοι να μη χάσουν το σπίτι τους. 2.5? δεν θα λείψουν από κανένα!

ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

RKdwp3.png

Glorr κι εγώ λέω την επόμενη να πάρω της Nuk. Πάντως μην ανησυχείς..εσύ δίνε τους μετά το γεύμα το μπουκάλι με το νερό και σιγά σιγά μόνα τους θα αρχίσουν να πίνουν. Τα δικά μου μετά από κανένα μήνα συνειδητοποίησαν ότι εκτός από πιπίλα αυτό το πράγμα έχει και νερό μέσα :) και ξεκίνησαν και πίνουν λίγο τώρα!

Τώρα της το έχω δώσει το ποτηράκι το έχει γυρίσει ανάποδα και παίζει. Όσο για διφθόγγους κι εμένα ο μπέμπης έχει τρελαθεί στο α-πα-πα-μπα-μπα..............Η μικρή όχι τόσο πολύ. Η μικρή πετάει κάτι α-γκα, μπου, κινέζικα...........έχει γέλιο.

Λοιπόν, εδώ και λίγο καιρό αρχίσαμε κι εμείς τα "μπαμπά, μπαμπά", ψιλοσυνειδητά, θα έλεγα, επειδή η προσπάθειά τους εντείνεται, όταν έρχεται ο καλός μου!

Ήθελα να σας το αποκρύψω ( :) ), αλλά τελικά θα το ομολογήσω! Πρώτος ξεκίνησε ο μεγάλος μου και, λίγες μέρες μετά, ακολούθησε ο μικρός μου, που θέλει γενικά τον χρόνο του, δεν γουστάρει καθόλου πίεση (μοιάζει της μαμάς :) ).

Όμως, νομίζω ότι πλέον κάτι πάμε να κάνουμε και με το "μαμά"...! Πάλι ο μεγάλος το ξεκίνησε. Πιο πολύ, όταν κάτι θέλει, π.χ. όταν κλαίει στο κρεβάτι του και σκέφτεται την αγκαλιά! Προχθές το πρωί τον άκουσα από την ενδοεπικοινωνία, αφού είπε τα διάφορα αγκμπθθντγκαντουμπ, να κάνει μια παύση... και, ξαφνικά, ακούω "μαμά"! Στην αρχή σκέφτηκα πόση ανάγκη έχω τον ύπνο, αλλά τελικά, σηκώθηκα και του έδωσα ένα ρουφηχτό φιλί!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...