Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα ΑGORAKIA. Ασχετο. Το Πάσχα θα πάτε χωριό? Ρωτάω επειδή είμαστε από τα ίδια μέρη. Επειδή εμείς θα πάμε.Επίσης περιμενω να μου πείτε ακόμη από που παίρνετε τα τζηνάκια σας βρε AGORAKIA.Αρεσαν πολύ στα glorakia και θέλουν και αυτά.

Θα απαντάω όπου βλέπω ερώτηση, διότι θα χάσω τον λογαριασμό!

Λοιπόν, έχω απαντήσει εδώ και μέρες κάτω από το σχόλιό σου στη φωτό μας!

:)

Και, ναι, το Πάσχα λέμε να πάμε επάνω, πρώτα ο Θεός!

Μήπως βρεθούμε και με το Maraki;;;;;;; :)

rPPrp3.png

δε μπορω αλλο τα περιττα εξοδα..ειναι κ ολα επι δυο κ το 10ευρω γινεται αυτοματως 20. αν πρεπει να παιρνω κ για πλακα περιττα,την πατησαμε!νομιζω καταλαβαινετε..

Ναι, ναι, καταλαβαίνουμε, και δι' αυτόν τον λόγο, εγώ έχω αρχίσει τις περικοπές στις largιές του πρώτου καιρού. Ναι, παίρνω τα ακριβά αλλά εκεί που χρειάζεται και έχει νόημα! Όπου μπορώ, παίρνω τζάμπο και άλλα πτηνά είδη!

rPPrp3.png

Σε λιγότερο από ένα μήνα. Στις 7 Μαίου , Σάββατο. Εσείς? Δεν θυμάμαι.

Αχά, καλά που το θυμήθηκα! Ακόμη δεν μας είπες τι θα φορέσεις στη βάφτιση!!!!

Τελικά, τι θα φορέσεις στη βάφτιση;

rPPrp3.png

Θα απαντάω όπου βλέπω ερώτηση, διότι θα χάσω τον λογαριασμό!

Λοιπόν, έχω απαντήσει εδώ και μέρες κάτω από το σχόλιό σου στη φωτό μας!

Και, ναι, το Πάσχα λέμε να πάμε επάνω, πρώτα ο Θεός!

Μήπως βρεθούμε και με το Maraki;;;;;;; :)

Sorry βρε οικογένεια κλικλικουουουου. Δεν το είδα. Ναι αυτό λέγαμε , μήπως να βρεθούμε. Χιχιχ!!!!!

Διαφημίσεις

Αχά, καλά που το θυμήθηκα! Ακόμη δεν μας είπες τι θα φορέσεις στη βάφτιση!!!!

Τελικά, τι θα φορέσεις στη βάφτιση;

Τι θα φορέσω? Πήρα ένα φόρεμα πρασινο με τον ένα ώμο έξω , ως το γόνατο και ασημί παπούτσι όλο στρας. Είναι λίγο φορτωμένο το παπούτσι αλλά είναι πιο απλό το φόρεμα οποτε έρχεται και ισορροπεί. Το φόρεμα μόνο μια αγκράφα έχει πάνω στον ώμο ασημί με στρας. Αυτά.

Εδώ οι νονοί πληρώνουν σχεδόν τα πάντα δλδ σταυρούς, ρούχα, λαμπάδες, μπομπονιέρες, φόρεμα μαμάς. Βγαίνουν πολλά τα έξοδα γιατί καλούν και πολλούς οπότε για να καλυφθούν βάζουν πολλούς νονούς. 4 για δύο μωρά είναι λίγοι.... ειδικά με την οικονομική κρίση τώρα δεν θα ανταπεξέλθουν... :confused::confused::confused:

Το φόρεμα της μαμάάάάάάάάάάάάάάάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κορίτσια, θέλετε να κάνουμε τις βαφτίσεις στη Ρόδο...............;

Θα είναι πολύ γραφικά και όμορφα πιστεύω. Εκεί, στο κάστρο των Ιπποτών, πολύ παραμυθένια...

rPPrp3.png

Το φόρεμα της μαμάάάάάάάάάάάάάάάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κορίτσια, θέλετε να κάνουμε τις βαφτίσεις στη Ρόδο...............;

Θα είναι πολύ γραφικά και όμορφα πιστεύω. Εκεί, στο κάστρο των Ιπποτών, πολύ παραμυθένια...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερίζω κι εγώ!! :) :) Νωρίς νωρίς πάλι σηκωθήκαμε και ετοιμαζόμαστε να φτιάξουμε τα φρουτάκια μας!

Α εμείς τα φάγαμε τα φρουτάκια μας. Σε λίγο θα ξανακοιμηθούμε για λίγο όπως το βλέπω.

Πάλι εγώ εδώ τις μικρές ώρες....

Εγώ πήρα τα στόμια αβεντ που προσαρμόζονται στο μπιμπερό και γίνονται ποτηράκι. Για την ακρίβεια λεγόταν "κιτ μετάβασης από μπιμπερό σε κύπελλο" και είχε μέσα μπιμπερό, θηλή, στόμιο ποτηριού και χερουλάκια. Και το στόμιο είναι πολύ μαλακο. Δες εδω http://www.philips.gr/c/avent-baby-bottle-feeding/9oz-variable-flow-nipple-scf683_07/prd/ . Αλλά μπορείς να πάρεις και σκέτα μαλακά στόμια και να τα βάλεις στα μπιμπερό που ήδη έχεις. Δες εδω: http://www.philips.gr/c/avent-baby-toddler-feeding/6m-plus-white-2-pack-scf146_02/prd/

Δεν λέω τίποτα παραπάνω. Ξέρεις...

Επαθα ένα μικρό σοκ, αλλά μετά διάβασα γιατί πρέπει να έχετε τόσους νονούς. Εμάς πάλι έχουν ένα άλλο έθιμο: ο νονός μπορεί να καλέσει στη βάφτιση όσους θέλει. Συνήθως φέρνει περίπου 50 άτομα. Σε μία βάφτιση μάλιστα, η μαμά αναγκάστηκε να ξε-καλέσει τους καλεσμένους γιατί ο νονός ενημέρωσε ότι θα φέρει 150. Δεν είναι ανέκδοτο, ούτε αστικός μύθος...

Το ίδιο και στα μέρη μας, Twinsaki!

Ο νονός είναι σεβάσμια μορφή, το πρόσωπο της ημέρας και, φυσικά, καλεί όσους θέλει και πηγαίνουν όλοι μαζί στη βάφτιση ή στον γάμο, κουστωδία!

rPPrp3.png

καλημερα σας!

πως ειστε?

η δικη μας βαπτιση πλησιαζει επικινδυνα!30 απριλιου.

twins κι εγω κοντεψα να παθω ενα εγκεφαλικο οταν η μια νονο μου ειπε οτι θα φερει περιπου 30 ατομα.και εδω δεν ειναι κρητη οποτε ειναι αδικαιολογητο.της εξηγησα οτι πρωτον δεν χωραμε στο μαγαζι και δευτερον θα ειναι περισσοτεροι οι καλεσμενοι της απο τους δικους μας.στο συνολο θα ειμαστε 100 να φανταστεις.τελικα θα καλεσει 20.....................

εμεις πηραμε τα ρολογακια των κουμπαρων και ειναι ολα ετοιμα.μας μενουν τα ρουχα μας.

Witchakiiiiii!

Γεια σου, κουκλίτσα μου!

Όντως, είναι πολύ κοντά η μεγάλη μέρα!

Με το καλό, με γέλια, με χαρές :)

rPPrp3.png

Ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι τα ποτηράκια της Nuby που πήρα http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090108&itmid=1367266# τρέχει νερά από τα πλάγια όσο καλά και να το βιδώνω και μου σπάει τα νεύρα :mad:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...