Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Naki με κάλυψε η Twins στην απάντηση που σου έδωσε για το καρότσι. Εγώ πάντως ως τώρα δεν είχα πρόβλημα με το καρότσι.

Jasmini είστε κι εσείς του σκι? Αχ κι εγώ πρέπει να πάω για τα βαφτιστήρια μου. Να πάρω λαμπάδες.

Twins λες δηλαδή να μην ανησυχώ. Πόση διαφορά έχουμε αλήθεια?

Διαφημίσεις

Twins λες δηλαδή να μην ανησυχώ. Πόση διαφορά έχουμε αλήθεια?

Συμφωνα με τα τικερακια εχουμε 1 μηνα και 3 μέρες. Χαλάσαμε και τη σειρα τότε το καλοκαιρι...

Αλλά θα το θεσω κι αλλιώς: η μπεμπα κάνει τωρα ότι εκανε ο μπέμπης πριν 2 μηνες. Οπότε, ολα ειναι σχετικα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Συμφωνα με τα τικερακια εχουμε 1 μηνα και 3 μέρες. Χαλάσαμε και τη σειρα τότε το καλοκαιρι...

Αλλά θα το θεσω κι αλλιώς: η μπεμπα κάνει τωρα ότι εκανε ο μπέμπης πριν 2 μηνες. Οπότε, ολα ειναι σχετικα.

Εντάξει τότε. Κάθε παιδί έχει και τους ρυθμούς του. Εχουμε διαφορά τότε. Εμείς κλείνουμε τον ένατο σε έξι μέρες.Όντως χαλάσαμε την σειρά.

Διαφημίσεις

Καλημεεεεεεεερα!!!

Εγώ εδώ!!!!!

Κι εγώ εδώ. Σε λίγο σε κανένα μισάωρο θα φάμε τα φρούτα μας. Εσείς? Σήμερα σηκωθήκανε νωρίς. 9 παρά είχαν ξυπνήσει και τα δύο. Συνήθως κοιμούνται παραπάνω . Εσείς?

ουαου!!!εκπληκτικος στοχος!!!!!!!!!!!νομιζω θα τον ξεπερασεις και αυτον!!!

μου το προτειναν ως μυστικο θηλασμου,να βαλω μικρο στοχο για αρχη και μετα ξανα.Μαλλον ομως θα πρεπει να απευθυνθω σε συμβουλο θηλασμου ή δεν χρειαζεται?δε θα με βοηθησει εστω και λιγο?

Ευχαριστώ Naki, Εγώ πιστεύω κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη μέχρι να σταθεροποιηθεί ο θηλασμός, και μέχρι να το πιστέψεις και συ θέλεις αρκετή υποστήριξη. Και από εμάς φυσικά όση βοήθεια χρειαστείς. Και τώρα που έχεις χρόνο διάβασε όσο μπορείς περί θηλασμού. Εγώ είχα βρεί και κάτι φυλάδια του Σύνδεσμου Θηλασμού Ελλάδας και πολύ ίντερνετ οπότε να ξέρεις πάνω κάτω τι σε περιμένει.

Όσο για το καρότσι εμάς μας πήρε η πεθερά μου της inglesina το οποίο και δεν ξάπλωνε (δεν μπορούσα να το αλλάξω) μέχρι και τον 5ο έβαζα κουβερτάκια και το ίσιωνα εγώ. Πάντως εσύ γεννάς καλή εποχή και οχι χειμώνα όπως εμείς και καλό θα είναι να μπορείς να βολτάρεις γιατί θα σαλτάρεις μέσα. Κάνει καλό και για τα μωρά!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Η Γιώτα έχει καιρό να κάνει εμφάνιση....Γιώωωωτα που είσαι??????

Καλημερα!!!!!

Εδω ειμαι,σας παρακολουθω αλλα δεν προλαβαινω.Συνηθως καποιος ειναι αρρωστος.....την προηγουμενη εβδομαδα ειχα τον Τασο σπιτι κ με ξεκανε.

Πειραζει τα μωρα,εγω φωναζω κ γινεται ο κακος χαμος!!!!Ευτυχως χτες πηρα τον Χρηστο κ τον Θανο κ πηγαμε κουνιες!!!!Καθοντουσαν κ εκαναν κουνια κ οταν τους εβαλα στο καροτσι παρεξηγηθηκανε!!!!!

Τωρα θελω να πλυνω νεροχυτη κ να σιδερωσω.Οτι προλαβω μεχρι τις 12 00 που θα παω να παρω τον Τασο απ τον παιδικο!!!:P:p:p

Δυστυχως ομως ακομη ξενυχταμε το βραδυ....ειδικα ο Θανος....επι μια εβδομαδα τους εδινα κιντερτε το βραδυ μπας κ κοψουνε το βραδυνο αλλα δεν ειχε αποτελεσμα...οποτε συνεχιζουμε γαλατακι μες στη νυχτα.Αν δεν πιουν 210γρ δεν ησυχαζουν!!!!!

Αυτα τα λιγοστα νεα μου...σας φιλω ολες γλυκα γλυκα κ τα μικρουλια σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κι εγώ εδώ. Σε λίγο σε κανένα μισάωρο θα φάμε τα φρούτα μας. Εσείς? Σήμερα σηκωθήκανε νωρίς. 9 παρά είχαν ξυπνήσει και τα δύο. Συνήθως κοιμούνται παραπάνω . Εσείς?

Εγώ έχω δημιουργήσει στο θέμα φαγητού!!! Τη φρουτόκρεμα την έβαλα απόγευμα, έχω κόψει το ρυζάλευρο και δίνω δυο γευματα, το μεσημεριανό στις 13:00 και τη φρουτόκρεμα στις 18:00. Μετά τον 7ο θα το ξανασκεφτώ για το τρίτο γεύμα.:shock::shock::shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα!!!!!

Εδω ειμαι,σας παρακολουθω αλλα δεν προλαβαινω.Συνηθως καποιος ειναι αρρωστος.....την προηγουμενη εβδομαδα ειχα τον Τασο σπιτι κ με ξεκανε.

Πειραζει τα μωρα,εγω φωναζω κ γινεται ο κακος χαμος!!!!Ευτυχως χτες πηρα τον Χρηστο κ τον Θανο κ πηγαμε κουνιες!!!!Καθοντουσαν κ εκαναν κουνια κ οταν τους εβαλα στο καροτσι παρεξηγηθηκανε!!!!!

Τωρα θελω να πλυνω νεροχυτη κ να σιδερωσω.Οτι προλαβω μεχρι τις 12 00 που θα παω να παρω τον Τασο απ τον παιδικο!!!:P:p:p

Δυστυχως ομως ακομη ξενυχταμε το βραδυ....ειδικα ο Θανος....επι μια εβδομαδα τους εδινα κιντερτε το βραδυ μπας κ κοψουνε το βραδυνο αλλα δεν ειχε αποτελεσμα...οποτε συνεχιζουμε γαλατακι μες στη νυχτα.Αν δεν πιουν 210γρ δεν ησυχαζουν!!!!!

Αυτα τα λιγοστα νεα μου...σας φιλω ολες γλυκα γλυκα κ τα μικρουλια σας!!!!

Κουράγια Γιώτα, μόνο να φανταστούμε μπορούμε το να έχεις 3!!!! Δηλαδή τι ώρα ξυπνάνε για γάλα? Ούτε εμένα το έχουν κόψει. Ο μπέμπης ειδικά ξυπνάει 12-3-6-9!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι εννοεις ξυπνησαν 9παρα????κ ηταν κ νωρις??????

τι ωρα ξυπνανε δλδ?

εμενα 7εχουν ξυπνησει με ορεξη ηδη! (κ αυτο με την αλλαγη της ωρας..πριν ηταν 6 6μιση..)

κ τι ωρα κοιμουνται το βραδυ για να ξυπνανε ετσι αργα?

τι ωραια!!!

33E7p2.png

καλημερα!

τι εννοεις ξυπνησαν 9παρα????κ ηταν κ νωρις??????

τι ωρα ξυπνανε δλδ?

εμενα 7εχουν ξυπνησει με ορεξη ηδη! (κ αυτο με την αλλαγη της ωρας..πριν ηταν 6 6μιση..)

κ τι ωρα κοιμουνται το βραδυ για να ξυπνανε ετσι αργα?

τι ωραια!!!

Εμένα ξυπνάνε στις 6 τρώνε το γάλα τους και μετά κοιμούνται ως τις 9.30 με 10.00 καμιά φορά. Το βράδυ κοιμούνται πλέον κατά τις 10.30 κατά μέσο όρο. Μπορεί να τύχει και 9.30 μπορεί να τύχει και 11.00. Δεν κοιμούνται από τις 9 όπως κοιμόντουσαν. Το τραβάνε λίγο.

Κοριτσάκι, καλημερούδια!

Τι μου κάνετε, πώς μου είστε;

Εμείς, πολύ όμορφα... :)

Εχθές δεν μπήκα καθόλου, πνιγόμουν στη δουλειά και, στο τέλος, έπαθα κρίση πανικού! Και έβαλα και τα κλάματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό δεν το έχω ξανακάνει στη δουλειά, ήταν ένα σοκ και για μένα, πόσω μάλλον δε για όλους που με ξέρουν πάντα γελαστή και (χαζο)χαρούμενη!

Σήμερα καλύτερα :)

Μα γράψατε πολλά νέα, ελπίζω να προλάβω να τα διαβάσω όλα :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...