Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τα τουινσάκια τώρα βρίσκονται στο πάρκο τους, κάνουν σκι και γελάνε μεταξύ τους.

Η μπεμπα κάνει πάλι κόλπα με το φαι. Εδω και μερικές μερές δεν θέλει καθόλου σουπα και τρώει γιαούρτι...

Είναι της διαίτης η μικρή..............Χαχαχαχα.............Εμένα μ έχει πεθάνει στην γκρίνια η μικρή. Τώρα κοιμήθηκε που είναι να φάει την κρέμα. Ας κοιμηθεί να ηρεμήσει. Στις 5 της έδωσα ντεπόν και μετά ξεράθηκε.

Κάνουν σκι? Τι εννοείς?

Διαφημίσεις

ξεπερασες κ το στοχο των 6μηνων θηλασμου!!ποιος ειναι ο επομενος???

Η μάσα νομίζω πάει σχετικά καλά. Τρώνε κάπου στα 100-150 γρ φρουτόκρεμα και κρεατοσχορτόσουπα. Επόμενος στόχος είναι ο χρόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τα τουινσάκια τώρα βρίσκονται στο πάρκο τους, κάνουν σκι και γελάνε μεταξύ τους.

Η μπεμπα κάνει πάλι κόλπα με το φαι. Εδω και μερικές μερές δεν θέλει καθόλου σουπα και τρώει γιαούρτι...

άλλοι μαρσάρουν, άλλοι κάνουν σκί...χαχαχα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερουδια..

jas,twins thanks για την απαντηση,αμεση ως συνηθως!

naki δε το ξερω αυτο το καροτσι που λες, κ προσωπικα ηθελα να το εχω δει απο κοντα το καροτσι πριν το παρω..

κατεληξα στο twin techno maclaren κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη.βεβαιως το παρηγγειλα απο ιντερνετ κ το πηρα αρκετα φθηνοτερο.

witch πλησιαζει η βαφτιση! τελικα ποιο ειναι το θεμα?

μολις μου ειπαν οτι υπαρχει και ελληνικο ebay,δεν το ηξερα καν,οποτε θα το κοιταξω.Φανταζομαι οτι το πηρες απο ελληνικο σαιτ,ε?

ωραιο ειναι της μακλαρεν αλλα ακριβο.

γκλορακι και εμενα το αρια μου αρεσει αλλα δεν κανει για νεογεννητα.Εχω πρωτα ο Θεος θα γεννησω τελη ιουλιου-αρχες αυγουστου οποτε σεπτεμβρη και οκτωβρη θα μπορω να τα πηγαινω βολτα αφου θα εχει καλο καιρο,οποτε θελω να ξαπλωνει τελειως.

ξαναρχομαι...

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

μολις μου ειπαν οτι υπαρχει και ελληνικο ebay,δεν το ηξερα καν,οποτε θα το κοιταξω.Φανταζομαι οτι το πηρες απο ελληνικο σαιτ,ε?

ωραιο ειναι της μακλαρεν αλλα ακριβο.

γκλορακι και εμενα το αρια μου αρεσει αλλα δεν κανει για νεογεννητα.Εχω πρωτα ο Θεος θα γεννησω τελη ιουλιου-αρχες αυγουστου οποτε σεπτεμβρη και οκτωβρη θα μπορω να τα πηγαινω βολτα αφου θα εχει καλο καιρο,οποτε θελω να ξαπλωνει τελειως.

ξαναρχομαι...

Ξαπλώνει. θα σου πω το κόλπό. Πάω να κάνω τα μωρά μπάνιο και επανέρχομαι κι εγώ.

Να μαι πάλι!!!!!

Κάνουν σκι? Τι εννοείς?

Το πάρκο του τζαμπο έχει 4 κρίκους. Τους αρέσει πολύ να πιάνονται από τους κρίκους και να κάνουν σαν σκι. Αυτό το πάρκο δεν έχετε και εσείς;

Η μάσα νομίζω πάει σχετικά καλά. Τρώνε κάπου στα 100-150 γρ φρουτόκρεμα και κρεατοσχορτόσουπα. Επόμενος στόχος είναι ο χρόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωωω, μια χαρά είστε. Τα συγχαρητήρια μου

ξαναρχομαι...

Σε αυτό θα σε απογοητεύσω, αλλά κανένα διδυμοκάροτσο ουσιαστικά δεν κάνει για νεογέννητα, αλλά υπάρχει το κολπάκι που θα σου πει η glorr (και το δικό μου την έχει τη δυνατότητα). Αλλά, από προσωπική εμπειρία, όταν ήταν πολύ μικρά (καλά, γεννηθηκαν και μικρά) μας βόλεψαν ιδιαίτερα οι μάρσιπποι και όχι το καρότσι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

αν εννοεις το κολπο που ξηλωνεις τη ραφη πισω το ξερω αλλα οταν πηγαμε στο μαγαζι να το δουμε ηταν εκει και ο αντιπροσωπος της pegperego και μας ειπε οτι πολλοι γονεις το κανουν αλλα η εταιρεια δεν το συστηνει γιατι το καροτσι χανει ετσι το κεντρο βαρος του και μπορει να γινει ατυχημα καθως μεγαλωνουν και βαραινουν τα μωρα.Να σου πω με προβληματισε πολυ ετσι που τα ειπε και ειπαμε να το αποκλεισουμε.

Ασε που λογικα ετσι δεν θα ισχυει η εγγυηση αφου θα το εχω πειραξει το καροτσι.

Αν ξαπλωνει τελειως το καθισμα γιατι δεν κανει για νεογεννητα??

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

ουαου!!!εκπληκτικος στοχος!!!!!!!!!!!νομιζω θα τον ξεπερασεις και αυτον!!!

μου το προτειναν ως μυστικο θηλασμου,να βαλω μικρο στοχο για αρχη και μετα ξανα.Μαλλον ομως θα πρεπει να απευθυνθω σε συμβουλο θηλασμου ή δεν χρειαζεται?δε θα με βοηθησει εστω και λιγο?

tJd1p3.png

Ναι ένα τετράγωνο έχουμε από το τζάμπο που έχει τέσσερις κρικους. Το θέμαείναι ότι εμείς δεν σηκωνόμαστε ακόμη να πιαστουμε. Να ανησυχήσω?

Εσεις εισαστε πιο μικροι... Ο μπεμπης σηκωνεται εδω και καιρο, τη μπέμπα τη βαζαμε ορθια και εκανε το σκι της. Τωρα αρχισε να πιανεται μονη της.

αν εννοεις το κολπο που ξηλωνεις τη ραφη πισω το ξερω αλλα οταν πηγαμε στο μαγαζι να το δουμε ηταν εκει και ο αντιπροσωπος της pegperego και μας ειπε οτι πολλοι γονεις το κανουν αλλα η εταιρεια δεν το συστηνει γιατι το καροτσι χανει ετσι το κεντρο βαρος του και μπορει να γινει ατυχημα καθως μεγαλωνουν και βαραινουν τα μωρα.Να σου πω με προβληματισε πολυ ετσι που τα ειπε και ειπαμε να το αποκλεισουμε.

Ασε που λογικα ετσι δεν θα ισχυει η εγγυηση αφου θα το εχω πειραξει το καροτσι.

Αν ξαπλωνει τελειως το καθισμα γιατι δεν κανει για νεογεννητα??

Και εγω αυτο το κολπο ξερω. Αλλά και με μικρη κλιση να ειναι (οσο η κλίση που εχει το καθισματάκι στο αυτοκινητο) δεν νομίζω να πειραζει. Αλλά ετσι κι αλλιώς, μην περιμένεις και πολλές βόλτες πριν κλεισετε το 2ο. Ρωτα και τις αλλες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας!!!!! Με ψάχνετε;;;;

Ξεπορτισαμε πάλι κ πήγαμε κ βολτιτσα μέχρι τα jumbo. Πήραμε αυτούς τους κρίκους για το πάρκο κ φυσικά ξεκίνησαμε σκι :)

Είδαμε κ τι λαμπάδες φέρανε γιατί την άλλη εβδομάδα πρέπει να ψωνισουμε για τα βαφτιστηρια!

RKdwp3.png

Γεια σας!!!!! Με ψάχνετε;;;;

Ξεπορτισαμε πάλι κ πήγαμε κ βολτιτσα μέχρι τα jumbo. Πήραμε αυτούς τους κρίκους για το πάρκο κ φυσικά ξεκίνησαμε σκι :)

Είδαμε κ τι λαμπάδες φέρανε γιατί την άλλη εβδομάδα πρέπει να ψωνισουμε για τα βαφτιστηρια!

Βουρ για τους Ολυμπιακούς Αγωνες! Προπονηθειτε τώρα!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...