Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Gourouμου τι νεα ειναι αυτα!!Να σου ζησουν τα μπεμπούλια σου!!!!!!Και ελεγα και γω που εξαφανιστηκες.Μαλλον δεν τα εχεις μαζι σου ε?Ποσο τρωνε τωρα?

Βλεπω βρε κοριτσια ολες πεθεροπληκτες ειμαστε!χαχαχαχα.Αυριο το πρωι θα ερθει.Για να δουμε θα εχουμε παρατραγουδα?

jasminiμου εισαι ενταξει τωρα?δεν σε επιασαν ξανα πονοι?

corinna μου ειχαν μεγαλη διαφορα γι'αυτο!Ολα καλα με τα μπεμπακια.Εγω 27 Ιανουαριου γεννησα.Που γεννησες αληθεια?

joy μου σε αυτο που σου λεει η jasmini εχει δικιο για το τοξοπλασμα αλλα μην συναναστρεφεσαι με γατες.Εξεταση μονο στην αρχη εκανες?

Αναστασιαμπράβο σου και σενα που καταφερνεις αποκλειστικο θηλασμο στα μπεμπάκια!!Αυτο λεω στα κοριτσια που θα γεννησουν τωρα.Να το παλεψουν πολυ!!

maroylaki μου ζορικος ο νεαρός ε?Εμενα παντως δεν συνηθισαν στο χαμομηλι.Τωρα τι να σου πω.Το καθε παιδι ειναι διαφορετικο.Τωρα μου τρωνε το βραδυ 10:30,κοιμουνται και ξυπνανε 6-6:30.Σιγα σιγα θα τα καταφερεις.Ειναι μικρουλια ακομη

Στελλιτσαμη με φτιαχνεις με την απατεωνια μας!και βεβαια να πεις να σου φερουν γαλατα και ρουχα απο το μαδερκεαρ που ειναι πολυ πιο φθηνα.Δεν κοιτας και για πανες μηπως γλυτωσεις και απο αυτες?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ΟΛΓΑ79 ναι, λογω μεγαλης διαφορας τα πηραμε νωριτερα. Εγω γεννησα στο ΛΗΤΩ, εσυ?

Κοιμουνται τα θηριακια σου το βραδυ, ε? Ζημευω... Εμενα ακομα ρε γμτ. Κανουν ενα 6ωρακι βεβαια, αλλα ακομα ξυπναμε το βραδυ.

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Καλημερούδια! Τι κάνετε κορίτσια? Πώς περάσετε χτες? Οι εγκυούλες βγήκανε καμιά βόλτα?

Εμείς πήγαμε για καφέ με πεθερικά και ως συνήθως πάλι με τάραξε η πεθερά:)) Άκουσον άκουσον να δίνω στα μωρά τώρα που είναι 3 μηνών το μπιμπερό και να πίνουν μόνα τους το γάλα γιατί τα δικά της το κάνανε αυτό από τόσο νωρίς! (Σιγά μην). Α και έδινε στους γιους μου να κρατήσουν μια ΚΟΥΚΛΑ και την μάλλωσα!!

Όλγα το ξέρω για τα mothercare και ευτυχώς όσες φορές δεν μπορούσα να πάρω μου τα έφερνε η μαμά μου που ερχότανε.

corinna μου ξυπνανε κατα τις 5 αλλα τους βαζω την πιπιλα και κοιμουνται 2 ωριτσες ακομα.Συνεχόμενο υπνο ακομη ουτε εμεις εχουμε.Αλλα βραδυ σεν τους δινω γαλα

Στελλιτσα μην με φτιαχνεις πρωι πρωι!!!χαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εξέταση για τοξόπλασμα έχω κάνει 2 φορές και τώρα την άλλη δευτέρα που έχω αίματοσ θα την ξανα κάνω! Με την καμπύλη ζαχάρου ακόμα δεν έχω βρει το γιατρο να μου πει ανα πόση ώρα θέλει τις μετρήσεις. Γιατί ο εξυπνος μου έγραψε καμπύλη των 100gr και τίποτα άλλο και το μικροβιολογικο για να πληρωθεί μάλλον απο το δημόσιο θέλει και τους χρόνους!! Αντε πάλι να τρέχω!

Kαλημερα κ καλη εβδομαδα!

Gourou να σου ζησουν τα μωρακια σου! Σιγα σιγα πλησιαζουμε κ οι υπολοιπες κοριτσια!

Joy79 μην ανησυχεις τοσο για το τοξοπλασμα...Αν σκεφτεις οτι απ την παιδικη μας ηλικια παιξαμε με γατες, φαγαμε σαλατες εξω η κ απλυτες κ παρολαυτα δεν κολλησαμε ποτε...προφανως δεν κολλαει τοσο ευκολα..

Εγω εχω καμπυλη την επομενη Δευτερα. Μου ειπε 100ml κ μετρηση στα 0,60,120 κ 180 λεπτα. Θα κοψω φλεβα..Ασε που δε νομιζω να χει κρεβατακι στη βιοιατρικη (τυχερη twins!) k θα παρω μαζι κανενα μαξιλαρακι για τη μεση μου, ποναει η ατιμη :|

33E7p2.png

nufi την επόμενη Τρίτη θα πάω και γώ σε ένα μικροβιολογικό εδώ στην περιοχή μου. Δευτέρα είναι αργία άρα και συ Τρίτη θα πας. Να σε ρωτήσω μήπως έχεις δημόσιο?

Αν ναι πως στην έχει γράψει ο γιατροσ? Καμπύλη ζαχαρου των 100 gr και απο κάτω τις τιμές? Η γράφει και τίποτα άλλο??

nufi την επόμενη Τρίτη θα πάω και γώ σε ένα μικροβιολογικό εδώ στην περιοχή μου. Δευτέρα είναι αργία άρα και συ Τρίτη θα πας. Να σε ρωτήσω μήπως έχεις δημόσιο?

Αν ναι πως στην έχει γράψει ο γιατροσ? Καμπύλη ζαχαρου των 100 gr και απο κάτω τις τιμές? Η γράφει και τίποτα άλλο??

Γεια σου Joy τι κάνεις? Καιρό είχα να σε ακούσω εδώ. Όλα καλά? Αχ αυτή η καμπύλη. Κι εγώ την άλλη εβδομάδα θα την κάνω με τα 100 Ml. Άντε να δούμε πως θα έιναι και αύτή η εμπειρία......:)

Ενταξει μολις μου ειπαν στη βιοιατρικη οτι ειναι ανοιχτα τη Δευτερα..

Joy μου εγραψε απλως τη δοση,δηλ 100ml κ τους χρονους μετρησης που σου ειπα. Ικα εχω εγω,οποτε δεν περιμενω καμια επιστροφη χρηματων..14ευρω η καθε μετρηση μου ειπαν οτι κοστιζει.

Ηι Glorr! Κ συ για καμπυλη,ε? Ωραιος αυτος ο συντονισμος, εχουμε μια συμπαρασταση βρε παιδι μου!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ναι βγαινει 56ευρω δηλαδη. Κ γω νομιζα θα ναι πιο ακριβη.

Caprice,ε? Κ γω περναω συνεχεια απ το ψυγειο κ καταβροχθιζω οτι δροσερουλι μπορω να βρω, απο ταπεινο γαλατακι μεχρι παγωτακι φυσικα!!! Ζυγιζομαι καθημερινα ομως για να ξερω που βρισκομαι..Τωρα με την κοιλια δεν μπορω να καταλαβω αλλιως αν εχω παρει βαρος.Παλια κοιτουσα κοιλια κ αντιλαμβανομουν ακομη κ το κιλακι..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...