Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

http://cgi.ebay.com/Valco-Baby-Latitude-Lightweight-Twin-Stroller-Clay-/390304303419?pt=Strollers&hash=item5adff3093b

για δειτε αυτο?κανει για νεογεννητα απο οτι καταλαβαινω.καλο δε φαινεται?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

http://cgi.ebay.com/Valco-Baby-Latitude-Lightweight-Twin-Stroller-Clay-/390304303419?pt=Strollers&hash=item5adff3093b

για δειτε αυτο?κανει για νεογεννητα απο οτι καταλαβαινω.καλο δε φαινεται?

Naki ωραίο είναι. Και όντως οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες. Δεν ξέρω γιατί δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί οπότε δεν μπορώ να βοηθήσε σε αυτό. Απλά να κοιτάξεις το καρότσι να χωράει από πόρτες κτλ και να είναι ελαφρύ στην μετακίνηση γιατί είναι ένα θέμα αυτό. Εγώ της perego aria twin έχω πα΄ρει και με έχει βολέψει αρκετά μπορώ να πω. Είναι πανάλαφρο και το είχα πάρει 280. Καλή τιμή νομίζω συγκριτικά με της Mac Laren ας πούμε που μου είχαν πει 480. Καλό μεν αλλά δεν έφτανα σε τέτοιες τιμές εγώ προσωπικά. Οπότε κατέληξα στο άλλο.

Όσο για τα βαζάκια με το γλυκό που λες εγώ αυτά έκανα για την βάφτιση και το συνδύασα μπομπονιέρα με γλυκό μαζί γιατί τα έξοδα είναι πολλά.

καλησπερουδια..

jas,twins thanks για την απαντηση,αμεση ως συνηθως!

naki δε το ξερω αυτο το καροτσι που λες, κ προσωπικα ηθελα να το εχω δει απο κοντα το καροτσι πριν το παρω..

κατεληξα στο twin techno maclaren κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη.βεβαιως το παρηγγειλα απο ιντερνετ κ το πηρα αρκετα φθηνοτερο.

witch πλησιαζει η βαφτιση! τελικα ποιο ειναι το θεμα?

33E7p2.png

καλησπερουδια..

jas,twins thanks για την απαντηση,αμεση ως συνηθως!

naki δε το ξερω αυτο το καροτσι που λες, κ προσωπικα ηθελα να το εχω δει απο κοντα το καροτσι πριν το παρω..

κατεληξα στο twin twchno maclaren κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη.βεβαιως το παρηγγειλα απο ιντερνετ κ το πηρα αρκετα φθηνοτερο.

witch πλησιαζει η βαφτιση! τελικα ποιο ειναι το θεμα?

Nufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! τι κανουν τα μικρά? καιρό έχω να σ ακούσω. Να σε πετύχω εννοούσα. Χαχαχα...............

καλα ειναι glorridio! μας εχουν φαει οι δρομοι στην καροτσαδα..

τα glorrinakia?

απο μπομπονιερες μια θα κανετε βρε κοριτσια η δυο?

εγω μια λεω unisex(!)

γιατι να πεταξουν δυο μπομπονιερες???

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι glorridio! μας εχουν φαει οι δρομοι στην καροτσαδα..

τα glorrinakia?

απο μπομπονιερες μια θα κανετε βρε κοριτσια η δυο?

εγω μια λεω unisex(!)

γιατι να πεταξουν δυο μπομπονιερες???

Καλά είμαστε κι εμείς. η μπέμπα μ έχει πεθάνει στην γκρίνια με αυτά τα κολόδοντα που δεν βγαίνουν..................

Εγώ μια μπομπονιέρα θα κάνω πάντως. Εσύ?

Τα δικά σου από δόντια? τίποτα ακόμη κι εσείς?

τιποτα..

κανενα δοντακι δεν εχει ξεμυτισει..ε, δε πειραζει..ενα ζορι λιγοτερο..μετα θα εχουμε κ την περιποιηση των δοντακιων!! αυτο που το πας????

δεν εχω κανονισει τιποτα για την βαφτιση ακομη.

μονο εκκλησια εκλεισα κ τους νονους φυσικα!

τα υπολοιπα ευελπιστω τωρα στις διακοπες του πασχα..

33E7p2.png

τιποτα..

κανενα δοντακι δεν εχει ξεμυτισει..ε, δε πειραζει..ενα ζορι λιγοτερο..μετα θα εχουμε κ την περιποιηση των δοντακιων!! αυτο που το πας????

δεν εχω κανονισει τιποτα για την βαφτιση ακομη.

μονο εκκλησια εκλεισα κ τους νονους φυσικα!

τα υπολοιπα ευελπιστω τωρα στις διακοπες του πασχα..

Ναι αλλά το ζόρι το μεγάλο είναι μέχρι να βγουν. Εσεις δεν έχετε γκρίνια?

Που θα βαφτιστείτε εσείς? Πότε?

εχουμε γκρινια βεβαιως βεβαιως..αλλα οχι που να μην αντεχεται..

βαφτιζομαστε 10/7 στον αγ.δημητρη λουμπαρδιαρη στο λοφο της πνυκας. ειναι υπεροχα..

εσεις?

Ναι εχω παει σε βαφτιση κ εχω και αλλη την πρωτομαγια. Ειναι πολυ ωραια. Εμεις στο αλσος Ν. Φιλαδελφειας στις 7 Μαιου.

Διαφημίσεις

Να μαι και μένα :P

Οι εκκλησίες σας υπέροχες... σουπερ.... έχω πάει και στις 2 και μου αρέσουν.

Α, δεν σας είπα... το Σάββατο πήγαμε σε ταβέρνα στη θάλασσα και περάσαμε υπέροχα. Πολύ φιλικό περιβάλλον, φάγαμε, ήπιαμε, κάναμε φίλους, περπατήσαμε στην άμμο και υποσχεθήκαμε στη θάλασσα ότι θα την επισκεφτούμε σε λίγο καιρό με το φουσκωτο παπάκι και τα μπρατσάκια μας:-P:razz::-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αμμο είχε... αλλά ήταν πολύ ωραία. Βασικά ήθελα να βουτήξω, γιατί αν θυμάστε καλά, ούτε ένα μπάνιο δεν κάναμε πέρσι. Πρέπει να πάρουμε το αίμα μας πίσω.

Κάθηστε να βρω το σχετικό μήνυμα.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...