Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

19/06 Κυριακή. Ακόμα όμως ψαχνόμαστε με τους νονούς, μέχρι στιγμής είναι τέσσερις μόνο.

Α ωραία. Τέσσερις νονούς έχουμε κι εμείς. Τι εννοείς ''τέσσερις μόνο''? Πόσους θέλετε εσείς δηλαδή? Με μπέρδεψες λίγο. :confused:

Διαφημίσεις

Α ωραία. Τέσσερις νονούς έχουμε κι εμείς. Τι εννοείς ''τέσσερις μόνο''? Πόσους θέλετε εσείς δηλαδή? Με μπέρδεψες λίγο. :confused:

Εδώ οι νονοί πληρώνουν σχεδόν τα πάντα δλδ σταυρούς, ρούχα, λαμπάδες, μπομπονιέρες, φόρεμα μαμάς. Βγαίνουν πολλά τα έξοδα γιατί καλούν και πολλούς οπότε για να καλυφθούν βάζουν πολλούς νονούς. 4 για δύο μωρά είναι λίγοι.... ειδικά με την οικονομική κρίση τώρα δεν θα ανταπεξέλθουν... :confused::confused::confused:

RKdwp3.png

Πάλι εγώ εδώ τις μικρές ώρες....

γεια σας!

μπουκαλοποτηρακια κ εγω πηγα να τους παρω αλλα μπερδευτηκα..

η avent που μ αρεσει ειχε τα κανονικα (ομως μου ειπε η πωλητρια οτι ισως τους ξενισει το σκληρο στομιο καθως ειναι ακομη μαθημενα στη μαλακη θηλη), κ κατι παρομοια αλλα με μαλακο στομιο γι αρχη.

τι εχετε εσεις??

Εγώ πήρα τα στόμια αβεντ που προσαρμόζονται στο μπιμπερό και γίνονται ποτηράκι. Για την ακρίβεια λεγόταν "κιτ μετάβασης από μπιμπερό σε κύπελλο" και είχε μέσα μπιμπερό, θηλή, στόμιο ποτηριού και χερουλάκια. Και το στόμιο είναι πολύ μαλακο. Δες εδω http://www.philips.gr/c/avent-baby-bottle-feeding/9oz-variable-flow-nipple-scf683_07/prd/ . Αλλά μπορείς να πάρεις και σκέτα μαλακά στόμια και να τα βάλεις στα μπιμπερό που ήδη έχεις. Δες εδω: http://www.philips.gr/c/avent-baby-toddler-feeding/6m-plus-white-2-pack-scf146_02/prd/

Μόλις έφτιαξα chocolate muffins!!! Θεικά!!! :) :)

Δεν λέω τίποτα παραπάνω. Ξέρεις...

19/06 Κυριακή. Ακόμα όμως ψαχνόμαστε με τους νονούς, μέχρι στιγμής είναι τέσσερις μόνο.

Επαθα ένα μικρό σοκ, αλλά μετά διάβασα γιατί πρέπει να έχετε τόσους νονούς. Εμάς πάλι έχουν ένα άλλο έθιμο: ο νονός μπορεί να καλέσει στη βάφτιση όσους θέλει. Συνήθως φέρνει περίπου 50 άτομα. Σε μία βάφτιση μάλιστα, η μαμά αναγκάστηκε να ξε-καλέσει τους καλεσμένους γιατί ο νονός ενημέρωσε ότι θα φέρει 150. Δεν είναι ανέκδοτο, ούτε αστικός μύθος...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Είδες; Ο κάθε τόπος έχει τα δικά του. Εχει να κάνει και καλά με τη σπουδαίοτητα του νονού. Από την άλλη το θεωρώ όχι και πολύ σωστο να κάνει τόσο μεγάλο κάλεσμα και να το πληρώνουν οι γονείς.

Απ΄την άλλη γενικότερα τα μυστήρια στην Κρήτη έχουν την έννοια της υπερβολής. Πολλά έξοδα, μεγάλα δώρα στους κουμπάρους, λουκούλεια γεύματα, ακριβά ρουχα, πανάκριβα βαπτιστικά και μπομπονιέρες. Εμένα ποσώς με νοιάζει γιατί τα θεωρώ ανοησίες και περιττά έξοδα. Ας μείνουμε στο νόημα του μυστυρίου και ας αφήσουμε τις φανφάρες....

Ευτυχως οι δικές μας οι νονές είναι πολύ λογικές και θα φέρουν μόνο τους στενότατους. Και πάλι καλα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Τι λες βρε JASMINI? Δηλαδή τα παιδιά θα έχουν ''άπειρους'' νονούς. Χαχαχαχ.................Άρα θα παίρνουν και πολλά δώρα.

Twins κι εσείς στηνΚρήτη έχετε άλλα έθιμα. Όπως το είπες. Ο κάθε τόπος με τα έθιμάτου.

Εμείς κορίτσια θα έχουμε για νονούς ένα ζευγάρι φιλικό για την μπέμπα, το οποίο να φανταστείτε το γνωρίσαμε στο γαμήλιο ταξίδι μας αλλά κολλήσαμε τρελά από τότε και κάνουμε παρέα. Τον μπεμπάκο θα τον βαφτίσει η αδελφή μου μαζί με μια φίλη μας. Αυτά. Δεν έχουμε κανένα ιδιαίτερο έθιμο εμείς. Οι νονοί παίρνουν βαφτιστικά και σταυρούς και οι γονείς μπομπονιέρες γλυκά και τα δώρα των κουμπάρων.Αυτά. Πολύ απλά. Τίποτα ιδιαίτερο, μην φανταστείτε.

Είναι καμία εδώ?

καλημερα!τι κανετε κοριτσια και μπεμπουδια?

εμεις θελω να πιστευω οτι ειμαστε καλα,γιατι σημερα πηγα να σηκωθω απο το κρεβατι και με τραβηξε η κοιλια απο τη μια μερια,εκει που ειναι το ενα μωρακι.Το ιδιο εγινε και χθες το πρωι παλι με τον ιδιο τροπο.Βασικα ηταν μονο για 1 δευτερολεπτο αλλα πονεσα και φοβαμαι θα πονεσε και ο μικρουλης μου.Επιασα κατευθειαν την κοιλια αλλα δεν ηταν πετρωμενη.Ειναι ανησυχιτικο?μου εχουν ξεκινησει οι συσπασεις?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλημερα!τι κανετε κοριτσια και μπεμπουδια?

εμεις θελω να πιστευω οτι ειμαστε καλα,γιατι σημερα πηγα να σηκωθω απο το κρεβατι και με τραβηξε η κοιλια απο τη μια μερια,εκει που ειναι το ενα μωρακι.Το ιδιο εγινε και χθες το πρωι παλι με τον ιδιο τροπο.Βασικα ηταν μονο για 1 δευτερολεπτο αλλα πονεσα και φοβαμαι θα πονεσε και ο μικρουλης μου.Επιασα κατευθειαν την κοιλια αλλα δεν ηταν πετρωμενη.Ειναι ανησυχιτικο?μου εχουν ξεκινησει οι συσπασεις?

Καλημέρααααααααααααα.................Τι κάνεις? Καιρό έχουμε να σε ακούσουμε. Μην ανησυχείς. Καλύτερα αφού το ένιωσες και χθες και σήμερα πάρε το γιατρό σου ένα τηλέφωνο και ρώτα τον. Ίσως να μην είναι και κάτι. Αλλά ρώτα καλύτερα. Αλλωστε γι αυτό είναι οι γιατροί. Κατα τ'αλλα πως πας? Τα έχεις ακούσει , έτσι?

καλημερα σας!

πως ειστε?

η δικη μας βαπτιση πλησιαζει επικινδυνα!30 απριλιου.

twins κι εγω κοντεψα να παθω ενα εγκεφαλικο οταν η μια νονο μου ειπε οτι θα φερει περιπου 30 ατομα.και εδω δεν ειναι κρητη οποτε ειναι αδικαιολογητο.της εξηγησα οτι πρωτον δεν χωραμε στο μαγαζι και δευτερον θα ειναι περισσοτεροι οι καλεσμενοι της απο τους δικους μας.στο συνολο θα ειμαστε 100 να φανταστεις.τελικα θα καλεσει 20.....................

εμεις πηραμε τα ρολογακια των κουμπαρων και ειναι ολα ετοιμα.μας μενουν τα ρουχα μας.

age.png

καλημερα σας!

πως ειστε?

twins κι εγω κοντεψα να παθω ενα εγκεφαλικο οταν η μια νονο μου ειπε οτι θα φερει περιπου 30 ατομα.και εδω δεν ειναι κρητη οποτε ειναι αδικαιολογητο.της εξηγησα οτι πρωτον δεν χωραμε στο μαγαζι και δευτερον θα ειναι περισσοτεροι οι καλεσμενοι της απο τους δικους μας.στο συνολο θα ειμαστε 100 να φανταστεις.τελικα θα καλεσει 20.....................

εμεις πηραμε τα ρολογακια των κουμπαρων και ειναι ολα ετοιμα.μας μενουν τα ρουχα μας.

Αντε με το καλό και η δική σας βάφτιση. Εμάς ευτυχώς οι κουμπάροι που είναι τέσσερις σύνολο περίπου 15 άτομα να κάλεσαν. Μια χαρά. Ευτυχώς. Υπάρχει κατανόηση. Και στην αρχή μου είπαν να μην καλέσουν κανένα για να μην με επιβαρύνουν. Αλλά εγώ δεν θα κάνω τραπέζι. Μόνο στην εκκλησία.

Είστε έτοιμοι σε όλα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσόπουλα και τέκνα!!! Έχω την πιο προβληματική σύνδεση μου φαίνεται.....

Τέσπα, διάβασα τα νέα σας, σας φιλώ, σας χαιρετώ και ελπίζω να χω πιο πολύ χρόνο μετά!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αντε με το καλό και η δική σας βάφτιση. Εμάς ευτυχώς οι κουμπάροι που είναι τέσσερις σύνολο περίπου 15 άτομα να κάλεσαν. Μια χαρά. Ευτυχώς. Υπάρχει κατανόηση. Και στην αρχή μου είπαν να μην καλέσουν κανένα για να μην με επιβαρύνουν. Αλλά εγώ δεν θα κάνω τραπέζι. Μόνο στην εκκλησία.

Είστε έτοιμοι σε όλα?

μας εχουν μεινει λιγα προσκλητηρια να μοιρασουμε.μπομπονιερες ετοιμες, βαφτιστικα της μικρης ετοιμα και του μικρου στην αναμονη.το μονο που θα κανω τις δυο τελευταιες ημερες ειναι κατι γλυκα και πιτες που θελω να φτιαξω για την εκκλησια και το τραπεζι.

age.png

μας εχουν μεινει λιγα προσκλητηρια να μοιρασουμε.μπομπονιερες ετοιμες, βαφτιστικα της μικρης ετοιμα και του μικρου στην αναμονη.το μονο που θα κανω τις δυο τελευταιες ημερες ειναι κατι γλυκα και πιτες που θελω να φτιαξω για την εκκλησια και το τραπεζι.

Τι γλυκά και τι πίτες? ε?ε?ε?

ξαναρθα,μαγειρευα και σε λιγο θα την κανω να φαω.

λοιπον γκλορακι τα εχω νιωσει τα μικρα.Στην αρχη ενιωθα κατι γυρισματα που εκαναν αλλα απο χθες τολμω να πω οτι ενιωσα τις πρωτες κλωτσιες!!!:Dβεβαια την παρασκευη δεν τα ενιωσα καθολου και πηγα το βραδυ νοσοκομειο για να δω οτι ολα ειναι καλα.

πες μου τη γνωμη σου για το εξης.Κοιταξα στο ebay για καροτσια και καθισματακια αυτοκινητου.Αυτα που εχουμε δει σε μαγαζι και μαλλον αυτα θα παρουμε ειχαν 490 το καροτσια και 290 το καθε καθισμα.Και εκει τα βρηκα 206 το καροτσι και 158 το καθισμα!!!!!τρομερη διαφορα ετσι?????

βεβαια δεν εχω ξαναπαρει τιποτα απο το ebay και φοβαμαι λιγο αλλα ενας γνωστος μου ψωνιζει συχνα.Ξερεις να μου πεις τι γινεται με την εγγυηση?

Ειναι πολυ δελεαστικη η τιμη και δεν ξερω τι να κανω!!

ασε που βρηκα και ενα ακομα πιο ωραιο καροτσια με 3ροδες σε καθε καθισμα που κανει απο νεογεννητα αλλα να το παρω χωρις να το εχω δει ζωντανα?

τι θα εκανες?

ειναι τοσα πολλα τα εξοδα ρε γμτ!!!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

καλημερα σας!

πως ειστε?

με το καλο οι βαφτισεις σας!!!!!!

καλα βρε κοριτσια 20 ατομα δεν ειναι πολλα για καλεσμα κουμπαρας??δηλ αυτη αν βαφτισει το δικο της παιδι ποσους θα καλεσει??

οσο για τα γλυκα ειναι πολυ ομορφα κατι μικρα βαζακια που εχουν μεσα γλυκο του κουταλιου σε διαφορες γευσεις!δεν ξερω βεβαια την τιμη τους.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...