Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Κορίτσια!!

Glorr δεν ξέρω τι έπαθε Πάντως σήμερα ξύπνησε μια χαρα. Μάλλον κανένας πόνος στα δοντακια.

Agorakia κι Εμείς θέλαμε άτα αλλα ο καιρός δεν ευνοεί!

Nufi εγω Πήρα απο το jumbo της nubi με μαλακό στομιο.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια πήγα προχθές στο ΛΗΤΩ και τους πήρα της NUK με μαλακή θηλή. Καλά όχι ότι ήπιανε νερό. Παίζανε περισσότερο. Θα δούμε πως θα πάει.

Καμία εδώ?

Και τα δικά μου στην αρχή παίζανε, μασουλούσαν την πιπίλα και τέτοια. Τώρα όλο και κάτι πίνουν. Ακόμα είναι και νωρίς. Άμα καλοκαιριάσει θα πίνουν σίγουρα!

RKdwp3.png

Έλα ρε Jasminiiiiiiiiiiiiiiiii................. Όλο γλυκάκια είσαι. Στείλε κι εδώ κανένα. Μας ανοίγεις συνέχεια την όρεξη..............!!!!!!!!!!:P:p

Ναι είδες? Αφού μου απαγόρεψε ο doc την δίαιτα... χαχαχα

RKdwp3.png

Ναι είδες? Αφού μου απαγόρεψε ο doc την δίαιτα... χαχαχα

Α γι αυτό πλακώθηκες στα γλυκά? Χαχαχαχαχα......................Ζήλεψα τώρα. Κεκάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!θέλωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Α γι αυτό πλακώθηκες στα γλυκά? Χαχαχαχαχα......................Ζήλεψα τώρα. Κεκάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!θέλωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Λέγε διεύθυνση να σου στείλω τώρα με courier! :P:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...