Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε? Βολτάρετε? Εδώ είναι συννεφιασμένος ο καιρός και έτσι δεν βγήκαμε.

Ξέχασα εχθές να σας πω ότι ο γιατρός είπε ότι μπορούμε τώρα να βάλουμε στην σούπα και λίγο μακαρονάκι ή ρυζάκι ή αστράκι ή κριθαράκι. Θα το δοκιμάσουμε αύριο! Τι ποσότητα βάζετε όσες το έχετε ήδη ξεκινήσει?

Α και μια ενημέρωση..... Λοιπόν, σήμερα κλείνει η εταιρεία allouete 35 χρόνια και έχει προσφορά 20% έκπτωση στα ρούχα. Μπήκα ήδη στο Online κατάστημα και παρήγγειλα 4 σετ ρουχαλάκια, πολύ ωραία.

RKdwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε? Βολτάρετε? Εδώ είναι συννεφιασμένος ο καιρός και έτσι δεν βγήκαμε.

Ξέχασα εχθές να σας πω ότι ο γιατρός είπε ότι μπορούμε τώρα να βάλουμε στην σούπα και λίγο μακαρονάκι ή ρυζάκι ή αστράκι ή κριθαράκι. Θα το δοκιμάσουμε αύριο! Τι ποσότητα βάζετε όσες το έχετε ήδη ξεκινήσει?

Α και μια ενημέρωση..... Λοιπόν, σήμερα κλείνει η εταιρεία allouete 35 χρόνια και έχει προσφορά 20% έκπτωση στα ρούχα. Μπήκα ήδη στο Online κατάστημα και παρήγγειλα 4 σετ ρουχαλάκια, πολύ ωραία.

Xixixix.............Μαζί γράφαμε. Μεγιά τα ρουχαλάκια σας. Αυτά τώρα πληρώνονται μέσω κάρτας έτσι? Για να μπω κι εγώ να δω.Επίσης μπήκα στο site pampers όπως μου είχες πει αλλά όταν πάω να κάνω εγγραφή δεν με βάζει καν μέσα. Μου λέει ότι έχει σφάλμα.

Xixixix.............Μαζί γράφαμε. Μεγιά τα ρουχαλάκια σας. Αυτά τώρα πληρώνονται μέσω κάρτας έτσι? Για να μπω κι εγώ να δω.Επίσης μπήκα στο site pampers όπως μου είχες πει αλλά όταν πάω να κάνω εγγραφή δεν με βάζει καν μέσα. Μου λέει ότι έχει σφάλμα.

:P:p:p:p:p:p Με αντικαταβολή παραγγέλνω!

Έχει πολύ ωραία. 65Ε κοστίσανε τα 4 σετ. Μπες να δεις.

Θα μπω πάλι στο site pampers και θα σου πω!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου! Μολις καθησα στον καναπε! Ο μπεμπης ψιλοκοιμαται, η μπεμπουλα ηρθε η ωρα για τη βραδυνη της γκρινια (ματς μεχρι τρεις ή τεσσερις αναλογως) και εγω ενα πτωμα! Δε βλεπω καμια σας εδω παλι μονη μου θα μιλαω!

Εμεις χθες πηγαμε τελικα Θεσσαλονικη για τον υπερηχο ισχυων που λεγαμε στη μπεμπουλα και ευτυχως ολα καλα, η αναπτυξη των ισχυων της οπως μας ειπε ειναι αριστη! Μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος (μας ειπε να κοψουμε ακομη και το διπλο παμπερς). Παρολο το αγχος για τα αποτελεσματα και τη διαδρομη (δεν ηθελε να μπει στο καρεκλακι και την κρατουσα ολη την ωρα στα χερια) ητανε καλα, θυμηθηκαμε τα ταξιδια που καναμε οταν ημασταν μονοι μας (καμια σχεση χαχα) πηγαμε και πλατεια Αριστοτελους με τη μπουμπου για καφε! Τελος καλο ολα καλα! Δε βλεπω να μπει και καμια σας οποτε σας αφηνω κι εγω για αποψε. Φιλακια πολλα κοριτσακια μου!

Λέγε μικρή και τριανταφυλλένια Jas που είσαι τώρα... ήρθα, έκατσα στο πι-σι και jas πουθενα!!!!!:P

marakik0n, μπράβο για τα αποτελεσματά σας. Καιρός λοιπόν να φύγουν τα πολλά αγχή!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλή σας μέρα!!!

Twins δεν μπήκα γιατί κάτι έπιασε εχθές τον bill και εκλαιγε ασταμάτητα! Για ώρες προσπαθουσαμε να τον ηρεμησουμε εγω κ ο πατέρας του! υποψιαζομαι δόντια...μα τι άλλο;;

Ζητω λοιπόν συγνώμη δια την απουσία μου αλλα ήταν δικαιολογημένη :)

Maraki είδες... Όλα καλα με τα ισχύς της μικρής! Μπράβο!

RKdwp3.png

Καλή σας μέρα!!!

Twins δεν μπήκα γιατί κάτι έπιασε εχθές τον bill και εκλαιγε ασταμάτητα! Για ώρες προσπαθουσαμε να τον ηρεμησουμε εγω κ ο πατέρας του! υποψιαζομαι δόντια...μα τι άλλο;;

Ζητω λοιπόν συγνώμη δια την απουσία μου αλλα ήταν δικαιολογημένη :)

Maraki είδες... Όλα καλα με τα ισχύς της μικρής! Μπράβο!

Καλημέραααααααααααααααααα! Τι έπαθε ο μικρός και έκλαιγε? Δεν του έδινες λίγο ντεπονάκι να κοιμηθεί? Μάλλον πόναγε. Σήμερα πως είναι?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πώς ξημερώσατε σήμερα;

Εμείς, όμορφα!

Φάγαμε αχλάδι-μπανάνα-μπισκότα-κρέμα βανίλια + μία κουταλιά γιαούρτι, για να μας φαίνεται γνωστό το σκεύασμα!

Αυτό μόνο τα σκ, για να μην βαρεθούμε κάποια μέρα εντελώς το γιαουρτάκι μας το ωραίο!

Maraki, μια χαρά τα αποτελέσματά σας! Μπράβο!

rPPrp3.png

Θα βγαίναμε κι εμείς καμιά βόλτα, μα φυσάει και τον άνεμο τον τρέμω, είναι ύπουλος τρόπος να μας επισκεφθεί το συνάχι :)

Προσπαθήσαμε χθες να πάμε άτα με το καρότσι μετά από χ μήνες, αλλά ο μικρός δεν ήταν καθόλου κοινωνικός, όποιος του μίλαγε τον τρόμαζε κι έβαζε κλάματα σπουδαία!

Έτσι στο μισάωρο επιστρέψαμε σπίτι... :(

rPPrp3.png

Θα βγαίναμε κι εμείς καμιά βόλτα, μα φυσάει και τον άνεμο τον τρέμω, είναι ύπουλος τρόπος να μας επισκεφθεί το συνάχι :)

Προσπαθήσαμε χθες να πάμε άτα με το καρότσι μετά από χ μήνες, αλλά ο μικρός δεν ήταν καθόλου κοινωνικός, όποιος του μίλαγε τον τρόμαζε κι έβαζε κλάματα σπουδαία!

Έτσι στο μισάωρο επιστρέψαμε σπίτι... :(

Καλημέρα ΑGORAKIA. Ασχετο. Το Πάσχα θα πάτε χωριό? Ρωτάω επειδή είμαστε από τα ίδια μέρη. Επειδή εμείς θα πάμε.Επίσης περιμενω να μου πείτε ακόμη από που παίρνετε τα τζηνάκια σας βρε AGORAKIA.Αρεσαν πολύ στα glorakia και θέλουν και αυτά.

γεια σας!

τι κανετε?

αρχισαν οι σουπερ μερες! εχω ξεπατωθει στην καροτσαδα..

μπουκαλοποτηρακια κ εγω πηγα να τους παρω αλλα μπερδευτηκα..

η avent που μ αρεσει ειχε τα κανονικα (ομως μου ειπε η πωλητρια οτι ισως τους ξενισει το σκληρο στομιο καθως ειναι ακομη μαθημενα στη μαλακη θηλη), κ κατι παρομοια αλλα με μαλακο στομιο γι αρχη.

τι εχετε εσεις??

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...