Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι... κοιμήθηκαν και περιμένω να ξυπνήσουν σε κανένα μισάωρο... προλαβαίνω να μαγειρέψω.

Με το κρεατάκι που φάγαμε δυο μέρες τώρα μια το ψιλοτρώνε, μια το φτύνουν...Πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι να στθεροποιηθούν λίγο ε? Πόσο καιρό σας πήρε εσάς?...

Χμ... εξαρτάται... αλλα ναι, θέλουν καιρο να σταθεροποιηθούν. Η δεσποινις εδώ και 2 μερές το φτύνει και θέλει άλλα κόλπα... ουφ...

Και για τον προγραμματισμό... θα συμφωνήσω απόλυτα!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αχ, glorr τα ποτηράκια που αναφέρεις, που τα έχει και η jas... και εγώ τους πήρα, αλλά σε 2 στάδια

1. Μπιμπερό περιπάτου της chicco. Ο μπέμπης τα καταφέρνει μια χαρά να το κρατάει, η μπεμπα προσπαθεί

2. Ρύγχος και χερουλάκια που προσαρμόζονται σε μπιμπερό της avent. Το δοκίμασα μια φορά στο μπεμπη και πνίγηκε. Ουδεν άλλο σχόλιο, δεδομένου ότι και το γάλα τους πνίγει στο μπιμπερό με τις 2 τρύπες. Την επόμενη φορά που θα το δοκιμάσω με το ποτήρι, ίσως τους βάλω μια αραιή κρεμούλα να το συνηθίζουμε.

και έχουμε και 2 ποτηρακια, ευγενική προσφορά της κρέμας μας, αλλά μου φαίνεται ότι η εποχή που θα τα χρησιμοποιήσουμε είναι στο πολύ μακρινό μέλλον..... εμείς είμαστε παιδιά του κουταλιού.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα ήρθε και ο doc!

Κάναμε εμβολιάκι και κλασική εξέταση. Πήρανε γύρω στα 100γρ και 1 πόντο. Ο doc είπε είναι λογικό στην ηλικία τους!

Ξεκινάμε αυγουλάκι (κρόκο φυσικά) μισό κουταλάκι την μια μέρα, 1 κουτ. την επόμενη και πάει λέγοντας για 7 ημέρες να δούμε τυχόν αλλεργίες (φτου φτου). Ψήσιμο 6 λεπτά από την στιγμή που αρχίσει να χοχλάζει. Εννοείτε αυγουλάκι από την μαμά που έχει κοτούλες :) Το ξέρετε το τραγουδάκι που λέει : "Η γιαγιά μας η καλή, έχει κότες στην αυλή...." Ουφ ξεφυγα... τι λέω πάλι....???

Τι άλλο??? Αααα....αν θέλουμε προσθέτουμε στην σουπίτσα ντομάτα, κρεμμύδι, σέλινο (τα οποία δεν τα αλέθουμε όμως) μόνο για τον ζωμό.

RKdwp3.png

Επίσης, τον ρώτησα για δίαιτα. Μου είπε να μην κάνω τίποτα γιατί θα έχει επιπτώσεις στον θηλασμό αλλά και λόγω καισαρικής δεν είναι δύσκολο. Θα χάσω μετά τον χρόνο χωρίς να κάνω, λέει, τίποτα το σπουδαίο...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ διαβάστε τι λέει η δίαιτα του Ατκινς!!!! Για μένα είναι αλλά το λέω στο γιατρό και δεν με καταλαβαίνει!!!! :) :) Το βρήκα σε ένα άρθρο....

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ μεγάλες ποσότητες φαγητού και μπόλικο λίπος. Κοτόπουλο με πέτσα. Λιπάκια. Αλλαντικά. Λουκάνικα. Βούτυρα. Λάδια. Γιατί ο οργανισμός, επειδή δεν βρίσκει υδατάνθρακες, θέλει λίπος για να ενεργοποιηθεί. Και μετά να κάψει κι αυτό που πήρε, κι αυτό που έχεις αποθηκευμένο. Να μην πεινάς καθόλου. Να είσαι σκασμένη. Να πηγαίνεις σε ταβέρνα και να ξεσκίζεσαι στα παϊδάκια, τα λουκάνικα, τις σαλάτες και τις φέτες και τα κοκορέτσια, αλλά να ξεχνάς το ποτό, τις πατάτες, τοψωμί κι ό,τι έχει άμυλο. Η καλύτερη πρωτεϊνη που μπορείς να πάρεις είναι το κοτόπουλο, το ψάρι, η γαλοπούλα και τα θαλασσινά. Όχι γιατί το αρνί, το χοιρινό, το μοσχάρι δεν είναικαλά, αλλά γιατί έχουν κυριολεκτικά 0 μονάδες υδατάνθρακα. Ενώ τα άλλα, έχουν κάτι λίγες.

Να τρως τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα. Καφέδες, τσάγια όσα θέλεις, βεβαίως χωρίς ζάχαρη. Αν θέλεις όμως, μπορείς να βάζεις ασπαρτάμη. Γενικώς αυτήν να την αποφύγεις γιατί είναι καρκινογόνα σε μεγάλες ποσότητες.

Την ώρα που κάθεσαι να φας να τηρείς την σειρά της καλύτερης απορρόφησης των τροφών, που είναι: Πρώτα τη σαλάτα, μετά τις πρωτεϊνες. Μεταβολίζει πιο εύκολα.

Αν καμιά φορά σε πιάσει λύσσα και θέλεις σαν τρελλή γλυκό, φάε εκείνη την ώρα λίπος. Χτύπα ας πούμε ένα σαλάμι αέρος. Αν και πάλι δε αντέχεις, μπορείς να φας μια κουταλιά μέλι. Αλλά, να μη σε πιάνει η λύσσα κάθε τρεις και μία!!

Αν παρεκτραπείς, μην την κόψεις. Συνέχισε σαν να μην έγινε.

Διαβάστε περισότερο: ΔΙΑΙΤΑ ΑΤΚΙΝΣ http://www.sintagespareas.gr/forum/23-oi-diaites-tis-pareas/14364-diaita-atkins#ixzz1Iy1r5vWq

RKdwp3.png

Και ερώτηση: τι εννοείτε όταν λέτε με την Tigragorakia για το μαρσάρισμα;

Κάνουν το χέρι σαν να μαρσάρουν μηχανή. Κάτι σαν έλα-έλα αλλά με την παλάμη κάτω... Το κατάλαβες όπως το είπα???

RKdwp3.png

Καλέ διαβάστε τι λέει η δίαιτα του Ατκινς!!!! Για μένα είναι αλλά το λέω στο γιατρό και δεν με καταλαβαίνει!!!! :) :) Το βρήκα σε ένα άρθρο....

Απαπα... η Ατκινς θεωρείται η χειρότερη δίαιτα γιατί και είναι η χαρά της χοληστερίνης και σε τσακίζει γιατί δεν παίρνεις άμεση ενέργεια μέσω των υδατανθράκων... ούτε για αστείο. Καλά κανεις και τα διαβάζεις, αλλά να μην τα κάνεις.

Κάνουν το χέρι σαν να μαρσάρουν μηχανή. Κάτι σαν έλα-έλα αλλά με την παλάμη κάτω... Το κατάλαβες όπως το είπα???

Α... κατάλαβα. Εμεις είμαστε αμαρσαριστοι. Κάνουμε άλλα όμως....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...