Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγώ θα τα ταίσω στις 12 και αναγκαστικά θα τα ξυπνήσω τη νύχτα, καθότι παίρνουμε ακόμα φαρμακάκια, θα τις ταίσω όμως κιόλας...

Γιατί τώρα έχουμε άλλα, ίσως η ίωση που πέρασαν, η αλλαγή στο γάλα που τους κάνω, τους έχει ανοίξει τρομερά την όρεξη και δεν σταματάνε να ζητάνε γάλα.Τους δίνω 120μλ και κλαίνε μέχρι το επόμενο γεύμα, πολλές φορές έχοντας φάει και συμπλήρωμα αλλα 30!:shock::shock::shock:. Πολύ δεν είναι για 3,5-4 κιλά βρέφη?

Για να μην επιβαρύνω το στομαχάκι τους αποφάσισα να ξαναπυκνώσω τα γεύματα σε τρίωρα-τα είχαμε κάνει 4 ωρα- για να τρώνε το max 120 κάθε φορά...

Αν πεινάνε τα καημενούλια όμως..............Αλλά καλύτερα να μην επιβαρύνεται το στομαχάκι τους αφού ήταν και αρρωστούλικα.Να σου πω την αλήθεια ούτε και θυμάμαι πόσο τρώγανε τα δικά μου σε αυτά τα κιλά. Εκεί γύρω νομίζω έτρωγε ο μπεμπάκος τουλάχιστον. Γιατί η μικρή έτρωγε πολύ λιγότερο. Ποτε δεν ήταν σταθερή στις ποσότητες της. Πότε έτρωγε 90 πότε 120 πότε 60..............Αν έχω πετάξει γάλα..................Άστα. Ενώ ο μικρός ήταν πάντα σταθερός. Και ανέβαινε σταθερά στις ποσότητες του. Ανά 30. Άντε καλό ξενύχτι τότε. Αχ τα πέρασα και τα θυμάμαι. Θα περάσουν όμως και θα έλθουν και οι νύχτες που θα κοιμάσαι σερί 6ωρα και 7ωρα. Ίσως και παραπάνω. Ανάλογα.

Διαφημίσεις

καλημερα!

στα πολυ γρηγορα διαβασα λιγο τα νεα..

jasminakia χρονια πολλα!!!!!

ο χρονος ο ας πουμε ελευθερος, μειωνεται ολο κ περισσοτερο η μου φαινεται???

ηταν πιο δυσκολα παλια, αναμφισβητητα, αλλα ο free time φρρ......φρρρρ...πεταξε..

33E7p2.png

πηγαμε κ παιδιατρο.

ολα οκ, λιγο βαρος εβαλαν παρα το γεγονος οτι τα τρωνε ολα πια..7770 κ 7780.

(απο 7500)

να εμπλουτισουμε κ το φαγητο μας μπορουμε πια..σταδιακα παντα.

σελινακι,μπροκολακι,κτλ , αργοτερα κ εποχιακα φρουτακια..

γι αυγο δεν ειπαμε τιποτα ομως..

κ θα ξαναπαμε στο χρονο τωρα,εκτος απροοπτου.

φιλω κ σας αφηνω γιατι φευγω δουλεια

33E7p2.png

Nufaki, πολύ ωραία τα νέα σας!

Μια χαρά σκιουρίνια τα πρώην σκιουράκια :)

Κι εμείς για αβγό τίποτε ακόμη, ενώ, ως προς τον ελεύθερο χρόνο, στον οποίο αναφέρεσαι, ναι... Χάθηκε... Gone with the wind!

Λίγο η κατσαρόλα, λίγο άλλαγμα, λίγο κούπεπέ (θέλουν και την εκπαίδευσή τους τα παιδιά), πάει το 24ωρο! Τώρα καταλαβαίνουν κάποιους, που άκουγα παλιότερα να λένε "δεν μου φτάνει το 24ωρο, μακάρι να είχε η μέρα 2 - 3 ώρες ακόμα". Κι έλεγα, "τι βλακείες, προφανέστατα δεν έχουν σωστό προγραμματισμό"... Αλλά, είπαμε, ό,τι κοροϊδεύεις, το λούζεσαι!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Glorraki, τι ωραία πράγματα έμαθε το κοριτσάκι σου!

Ώστε κάνει "γεια", η ζουζούνα, ε; Μπράβοοοοο! :)

Εγώ θα τρελαθώ, όταν μου το κάνουν!

Προς το παρόν, ο μικρός κάνει μονίμως τα χέρια του σαν να γκαζώνει τη μηχανή. Αυτό (μας έχει δώσει να καταλάβουμε) είναι κάτι μεταξύ κούπεπέ, έλα έλα (να με πάρεις αγκαλιά, εννοείται) και κάτι ακόμη απροσδιόριστο, δικό του!

Ωστόσο, το θεωρώ τρομερή πρόοδο :)

Χαζομαμά...

rPPrp3.png

Nufaki, πολύ ωραία τα νέα σας!

Μια χαρά σκιουρίνια τα πρώην σκιουράκια :)

Κι εμείς για αβγό τίποτε ακόμη, ενώ, ως προς τον ελεύθερο χρόνο, στον οποίο αναφέρεσαι, ναι... Χάθηκε... Gone with the wind!

Λίγο η κατσαρόλα, λίγο άλλαγμα, λίγο κούπεπέ (θέλουν και την εκπαίδευσή τους τα παιδιά), πάει το 24ωρο! Τώρα καταλαβαίνουν κάποιους, που άκουγα παλιότερα να λένε "δεν μου φτάνει το 24ωρο, μακάρι να είχε η μέρα 2 - 3 ώρες ακόμα". Κι έλεγα, "τι βλακείες, προφανέστατα δεν έχουν σωστό προγραμματισμό"... Αλλά, είπαμε, ό,τι κοροϊδεύεις, το λούζεσαι!

...καταλαβαίνω...!

rPPrp3.png

Καλημέρα!

Λοιπόν... σκέφτηκα καινούριο παιχνίδι.... να μαζέψω τα δικά σας μαργαριτάρια, να τα παραθέσω και μετά να κάνουμε διαγωνισμό ποιος το είπε. Το όνομα του καινούριου παιχνιδιού θα είναι "Ταδη έφη διδυμομαμά". Τι λέτε; :tongue::tongue::tongue::tongue:

Στα σοβαρότερα τώρα για να ξεαγχώσω και το nufaki και όλες τις υπόλοιπες. Τα μωρά λοιπόν σε αυτή την ηλικία που κινούνται παίρνουν μόλις 300γρ το μήνα κατά μέσο όρο.

Χωρίς να τα έχω ζυγίσει αυτό το μήνα, είμαι σίγουρη ότι τον πιασαμε το μέσο όρο. Ο σκούξης θα πήρε 500, η μαγουλού 100, τέλεια, το πιάσαμε το σκόρ (κλαψ).

Για να είμαι βέβαια ειλικρινής, δεν είναι ότι δεν τρώει η καημένη, αλλά εκτός του ότι την είχε πιάσει αυτή η ιωση (αν ήταν τελικά ίωση) που κράτησε λίγο-πολύ 3 εβδομάδες, έχει περίεργες συνήθειες στο φαί... εχτές δεν έφαγε σουπα, αλλά της άνοιξα γιαούρτι και το έφαγε όλο. Το απόγευμα, δεν ήθελε κρέμα, ήθελε πάλι γιαούρτι και το έφαγε. Μήπως της αρέσει που είναι δροσερό; Μήπως ζεσταινεται; Ξέρω κι εγώ;:confused:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα!

Λοιπόν... σκέφτηκα καινούριο παιχνίδι.... να μαζέψω τα δικά σας μαργαριτάρια, να τα παραθέσω και μετά να κάνουμε διαγωνισμό ποιος το είπε. Το όνομα του καινούριου παιχνιδιού θα είναι "Ταδη έφη διδυμομαμά". Τι λέτε; :tongue::tongue::tongue::tongue:

Στα σοβαρότερα τώρα για να ξεαγχώσω και το nufaki και όλες τις υπόλοιπες. Τα μωρά λοιπόν σε αυτή την ηλικία που κινούνται παίρνουν μόλις 300γρ το μήνα κατά μέσο όρο.

Χωρίς να τα έχω ζυγίσει αυτό το μήνα, είμαι σίγουρη ότι τον πιασαμε το μέσο όρο. Ο σκούξης θα πήρε 500, η μαγουλού 100, τέλεια, το πιάσαμε το σκόρ (κλαψ).

Για να είμαι βέβαια ειλικρινής, δεν είναι ότι δεν τρώει η καημένη, αλλά εκτός του ότι την είχε πιάσει αυτή η ιωση (αν ήταν τελικά ίωση) που κράτησε λίγο-πολύ 3 εβδομάδες, έχει περίεργες συνήθειες στο φαί... εχτές δεν έφαγε σουπα, αλλά της άνοιξα γιαούρτι και το έφαγε όλο. Το απόγευμα, δεν ήθελε κρέμα, ήθελε πάλι γιαούρτι και το έφαγε. Μήπως της αρέσει που είναι δροσερό; Μήπως ζεσταινεται; Ξέρω κι εγώ;:confused:

Twinsaki μου, νομίζω ότι έχεις πολύ στρες με το φαγητό... Και μου το κόλλησες!

Πάντως, εγώ, αν δεν φάνε το φαγητό τους σε κάποιο γεύμα, δεν τους δίνω κάτι άλλο, π.χ. γάλα, όπως είχε προτείνει η γιατρός. Τους αφήνω νηστικούς! Ούτε τους δίνω κάτι άλλο από αυτό που λέει το πρόγραμμα. Το απόγευμα η μόνη επιλογή είναι το ρυζάλευρο! Το πρωί το γιαούρτι, το μεσημέρι το βελουτέ μας και πάει λέγοντας. Μονόδρομος!!! :)

rPPrp3.png

Twinsaki μου, νομίζω ότι έχεις πολύ στρες με το φαγητό... Και μου το κόλλησες!

Πάντως, εγώ, αν δεν φάνε το φαγητό τους σε κάποιο γεύμα, δεν τους δίνω κάτι άλλο, π.χ. γάλα, όπως είχε προτείνει η γιατρός. Τους αφήνω νηστικούς! Ούτε τους δίνω κάτι άλλο από αυτό που λέει το πρόγραμμα. Το απόγευμα η μόνη επιλογή είναι το ρυζάλευρο! Το πρωί το γιαούρτι, το μεσημέρι το βελουτέ μας και πάει λέγοντας. Μονόδρομος!!! :)

Προσοχή να μη μας γράψουν στο μονόδρομο.

Καλά, και εγώ για το σκούξη δεν πολυαγχώνομαι αν χάσει γεύμα, έτσι κι αλλιώς, οταν θέλει θα φάει και πιο πολύ (π.χ. το απόγευμα έφαγε το γιαούρτι του και μετά έκλαιγε οπότε έφαγε και τη μισή κρέμα της μπέμπας και ησύχασε). Για τη δεσποινίδα αγχώνομαι που είναι μισή μερίδα.

Αν μου ξαναπούνε στο δρόμο πόσους μήνες έχουν διαφορά θα βάλω τα κλάμματα...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα δελφινοκόριτσα :) Μην ξεχνιόμαστε...έρχεται κ καλοκαίρι!

Nufaki σε ευχαριστούμε και καλή δουλειά.

Agorakia λέω να βάλουμε τους γιούς μας να κάνουνε κόντρες γιατί και ο Bill κάνει αυτό το μαρσάρισμα :) Ωστόσο κάνει και έλα-έλα, χαιρετάει μόλις του λέω γειά σου-γειά σου, κάνει "κόλλα 5" και παλαμάκια! Έχει κάνει πρόοδο. Ο μικρός πάλι, περπατάει και έχει πιό πολύ νεύρο! Όταν λέω περπατάει ... καταλάβατε τι εννοώ.... τον κρατάω χιχιιχιιχιχι

Twins πολύ μ' αρέσει ο τίτλος του νέου παιχνιδιού!

RKdwp3.png

Είναι καμία εδώωωωωωωωωωωωωωωωωωω????????????????????Που χαθήκατε? Εμένα τα ζουζούνια μου κοιμούνται. Χθες πήραμε ποτηράκια μήπως αρχίσουν και πίνουν λίγο νεράκι μόνα τους παίζοντας με το ποτηράκι που έχει και δύο χερούλια. Για να δούμε.

Γειά σας και από εμάς!! κομμάτια η δικιά σας!! Μέρα καθαριότητας και καημού!!!! τεσπά τώρα κοιμούνται...πήγα να τα ταϊσω και αρχίσαν την κλάψα και τη νύστα. Μα δε με βοηθάνε καθόλου αυτά τα μωρά, δε μπορώ να καταλάβω ούτε τι ώρες θέλουν να φάνε. Με το κρεατάκι που φάγαμε δυο μέρες τώρα μια το ψιλοτρώνε, μια το φτύνουν...Πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι να στθεροποιηθούν λίγο ε? Πόσο καιρό σας πήρε εσάς?

Twins μέσα για το παίγνιο...

Εδώ είμαι glorr εμένα κάνουν την κίνηση να το πιούν και όντως ρουφάνε αλλά μάλλον τα χαλάει η γεύση και το φτύνουν. Το πρώτο βήμα όμως έγινε, όταν θα διψάσουν θα ξέρουν πως να ξεδιψάσουν!! Να φοράτε σαλιάρες...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τώρα καταλαβαίνουν κάποιους, που άκουγα παλιότερα να λένε "δεν μου φτάνει το 24ωρο, μακάρι να είχε η μέρα 2 - 3 ώρες ακόμα". Κι έλεγα, "τι βλακείες, προφανέστατα δεν έχουν σωστό προγραμματισμό"... Αλλά, είπαμε, ό,τι κοροϊδεύεις, το λούζεσαι!

Ακριβως...! κι εγω αυτο εχω παθει..........:confused::confused::confused:

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...