Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αααα... έχω και δεύτερο παράπονο. Δεν μας ευχηθήκατε εχθές... Κλείσαμε τους 9 μήνες!

Απίστευτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Χρόνια σας πολλά Jasmini, να είναι πάντα υγιή και ευτυχισμένα τα παιδάκια σου. :D

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Καλησπέρα κορίτσια. Έχω ερώτηση....

Εδώ και μερικές μέρες αλλάξαμε την ώρα του μπάνιου και την κάναμε απογευματινή. Αυτό γιατί το βράδυ νυστάζουν, γκρινιάζουν, πεινάνε και δεν ξέρουν τι θέλουν. Μάλιστα, πολλές φορές έχασαν το μπάνιο τους γιατί αργούσε ο μπαμπάς τους να έρθει. Το απόγευμα και μόνη που είμαι πιό εύκολα τα κουμαντάρω!

Λοιπόν, η ερώτηση είναι... Πειράζει αν μετά από καμιά ώρα από το μπάνιο βγούμε βόλτα? Εφόσον φυσικά είναι καλός ο καιρός. Δεν θέλω να μου κρυώσουν πάλι και το σκέφτομαι μήπως βγούμε σήμερα που έχει ωραία μέρα..

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Jas θα σου απαντήσω με ερώτηση, μιας και δεν γνωρίζω τις καιρικές συνθήκες στη Ρόδο. Εσύ θα έβγαινες εξω μια ώρα μετά το μπάνιο;

Και το λέω να το σκεφτείς με γνωμονα εσένα δεδομένου ότι πλέον τα τζασμινάκια είναι μεγάλα παιδιά και τα ντύνουμε βασει του τι φοράμε εμείς. Αρα, αν έχει τόση ζέστη, λιακάδα και απουσια αλλεργιογόνων, γιατί όχι; Αν πάλι έχει υγρασία, ίσως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Jas θα σου απαντήσω με ερώτηση, μιας και δεν γνωρίζω τις καιρικές συνθήκες στη Ρόδο. Εσύ θα έβγαινες εξω μια ώρα μετά το μπάνιο;

Και το λέω να το σκεφτείς με γνωμονα εσένα δεδομένου ότι πλέον τα τζασμινάκια είναι μεγάλα παιδιά και τα ντύνουμε βασει του τι φοράμε εμείς. Αρα, αν έχει τόση ζέστη, λιακάδα και απουσια αλλεργιογόνων, γιατί όχι; Αν πάλι έχει υγρασία, ίσως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.

Αχ ασε twins αν βάλω γνώμονα εμένα την κατσανε τα jasminakia! Εγω είμαι ικανή να βγω Με βρεγμενο μαλλί μέσα στη βροχή!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Αλλη μια εξουθενωτικη μερα εφτασε στο τελος της.....! Και με περιμενει μια ακομα ατελειωτη νυχτα!!!

Περιμενω να ξεπεταχτουν λιγο οι ζουζουνες μπας και ηρεμησουμε λιγακι, αλλα απο οτι διαβαζω κι απο σας, τα ξενυχτια θα κρατησουν για αρκετους μηνες...

Gogonenaki καλα αποτελεσματα στη β επιπεδου!

Jasmini να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, να τα χιλιάσουν σε χρόνια...!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπερα κοριτσια!

Αλλη μια εξουθενωτικη μερα εφτασε στο τελος της.....! Και με περιμενει μια ακομα ατελειωτη νυχτα!!!

Περιμενω να ξεπεταχτουν λιγο οι ζουζουνες μπας και ηρεμησουμε λιγακι, αλλα απο οτι διαβαζω κι απο σας, τα ξενυχτια θα κρατησουν για αρκετους μηνες...

Gogonenaki καλα αποτελεσματα στη β επιπεδου!

Jasmini να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, να τα χιλιάσουν σε χρόνια...!!!

Μην ανησυχείς . Θα ξεπεταχτούν και τα δικά σου και δεν θα το καταλάβεις. Τώρα κοιμούνται?

Εμένα η δικιά μου έχει δυο τρεις μέρες που άρχισε και χαιρετάει. Της λές γεια σου γεια σου και σηκώνει το χεράκι της και χαιρετάει. Έχουμε ξετρελαθεί. Χαζομαμά στάνταρ και χαζομπαμπάς. Κατόρθωμα φοβερό. Αλλά πραγματικά νιώθεις τέλεια όταν βλέπεις να μεγαλώνουν και να κάνουν διάφορα.

Κι εγώ κάτι τέτοιες στιγμές περιμένω, να κάνω κάτι και να αντιδρούν... με γελάκια, κινησούλες... Προς το παρόν, τους μιλάω, τους κάνω διάφορα παιχνιδάκια και με κοιτάνε ξαφνιασμένα:-P:razz::-P

Πραγματικά, άκουγα να το λένε άλλοι γονείς και δεν μπορούσα να το καταλάβω πριν αποκτήσω τα μωρά μου: Όση κούραση και να νιώθω όταν με κοιτάζουν (το κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο), τα ξεχνάω όλα, και είμαι έτοιμη να αντέξω πολύ περισσότερα...

Τώρα, ναι, κοιμούνται αφού με ξεπατώσανε όλο το μεσημέρι-απογευμα-βράδυ να αλλάζω πάνες και να ταίζω...:-):smile::-)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Κι εγώ κάτι τέτοιες στιγμές περιμένω, να κάνω κάτι και να αντιδρούν... με γελάκια, κινησούλες... Προς το παρόν, τους μιλάω, τους κάνω διάφορα παιχνιδάκια και με κοιτάνε ξαφνιασμένα:-P:razz::-P

Πραγματικά, άκουγα να το λένε άλλοι γονείς και δεν μπορούσα να το καταλάβω πριν αποκτήσω τα μωρά μου: Όση κούραση και να νιώθω όταν με κοιτάζουν (το κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο), τα ξεχνάω όλα, και είμαι έτοιμη να αντέξω πολύ περισσότερα...

Τώρα, ναι, κοιμούνται αφού με ξεπατώσανε όλο το μεσημέρι-απογευμα-βράδυ να αλλάζω πάνες και να ταίζω...:-):smile::-)

Υπομονή θα έλθουν κι αυτά. Θα απλώνουν χεράκια όταν τους το λες, θα σου γελάνε, θα σε χαιρετάνε, θα σου κάνουν νάζια, καθότι και κοριτσάκια............άσε σου λέω θα ξετρελαθείς. Κι εμένα τα δικά μου κοιμούνται. Μόνο που εμένα θα ξυπνήσουν στις 6 τώρα πια για το πρωινό τους γάλα.

Υπομονή θα έλθουν κι αυτά. Θα απλώνουν χεράκια όταν τους το λες, θα σου γελάνε, θα σε χαιρετάνε, θα σου κάνουν νάζια, καθότι και κοριτσάκια............άσε σου λέω θα ξετρελαθείς. Κι εμένα τα δικά μου κοιμούνται. Μόνο που εμένα θα ξυπνήσουν στις 6 τώρα πια για το πρωινό τους γάλα.

Εγώ θα τα ταίσω στις 12 και αναγκαστικά θα τα ξυπνήσω τη νύχτα, καθότι παίρνουμε ακόμα φαρμακάκια, θα τις ταίσω όμως κιόλας...

Γιατί τώρα έχουμε άλλα, ίσως η ίωση που πέρασαν, η αλλαγή στο γάλα που τους κάνω, τους έχει ανοίξει τρομερά την όρεξη και δεν σταματάνε να ζητάνε γάλα.Τους δίνω 120μλ και κλαίνε μέχρι το επόμενο γεύμα, πολλές φορές έχοντας φάει και συμπλήρωμα αλλα 30!:shock::shock::shock:. Πολύ δεν είναι για 3,5-4 κιλά βρέφη?

Για να μην επιβαρύνω το στομαχάκι τους αποφάσισα να ξαναπυκνώσω τα γεύματα σε τρίωρα-τα είχαμε κάνει 4 ωρα- για να τρώνε το max 120 κάθε φορά...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...