Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Όπως καταλάβατε μόλις ξύπνησα. Μάλιστα ....αν θυμάμαι καλά.... Τα μικρά δεν ξυπνήσανε την νύχτα παρά μόνο το πρωί για γάλα. Φυσικά αυτά τα κάνουν σπάνια...

Είμαστε καλύτερα σήμερα, πάντως αναγκαστικά σταματάμε τα φάρμακα.

Εμένα ακόμα με πονάει λίγο ο λαιμός και η φωνή μου ακούγεται κάπως καλύτερα.

Nunu εχθές δεν ήξερα ότι είσαι μέσα κι έτσι πήγαμε να ξαπλώσουμε με τους μπόμπιρες!

Όσο για το καβάρι :) ....το μόνο σίγουρο είναι πως με το κούνημα τα μικρά νανουρίζονται και κοιμούνται για τα καλά! :) Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου εμπειρία από το 12ωρο ταξίδι στην Τήνο.

Εννοείτε όμως πως προτιμώ το αεροπλάνο γιατί βαριέμαι τα πολύωρα ταξίδια.

Nunu αν χρειαστείς αεροπλανικές συμβουλές και διευκρινήσεις πες μου!

Και κάτι τελευταίο.....όλες Κρήτη θα πάτε????? Και η Ρόδος την ίδια απόσταση έχει.... χιχιχιχιχιχιχι

RKdwp3.png

Αααα... έχω και δεύτερο παράπονο. Δεν μας ευχηθήκατε εχθές... Κλείσαμε τους 9 μήνες!

Απίστευτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Καλημέρα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε? Ποια είναι εδώ? Εμείς φάγαμε τα φρούτα μας και τώρα καθόμαστε.

Διαφημίσεις

Συνταγή Πορτοκαλόπιτας!

Υλικά

1 πακέτο φύλλο κρούστας.

2 κουτ.γλ. ζάχαρη

1 κουτ. γλ. κανέλα

βούτυρο λιωμένο

1 κούπα ζάχαρη

4 αυγά

1 κεσεδάκι γιαούρτι

2 βανίλιες

1 μπέικιν πάουντερ

ξύσμα από 2 πορτοκάλια

1 κούπα καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο

Για το σιρόπι

Το χυμό από τα δύο πορτοκάλια (1 - 1 1/2 κούπα)

1 1/2 κούπα νερό

1 1/2 κούπα ζάχαρη

1 κλωναράκι κανέλα (προαιρετικά)

Αλείφουμε με το βούτυρο τα φύλλα ένα ένα και πασπαλίζουμε με το μείγμα ζάχαρη-κανέλα. Τα τσαλακώνουμε και τα στρώνουμε στο ταψί δίπλα δίπλα. Περίπου 6-7 φύλλα. Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 για 10 λεπτά περίπου να πάρουν χρώμα.

Βάζουμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σιγά σιγά και τα υπόλοιπα υλικά (βανίλιες-μπέικιν-ξύσμα-γιαούρτι-ηλιέλαιο). Στο τέλος κομματιάζουμε και τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας και τα ρίχνουμε μέσα και συνεχίζουμε ελαφρύ ανακάτεμα να μουσκέψουν.

Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα φύλλα ώστε να καλυφθεί όλο το ταψί και βάζουμε στο φούρνο στους 180 πάνω-κάτω και 3d αέρα για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδοψηθεί η επιφάνεια.

Το αφήνουμε να κρυώσει.

Ρίχνουμε τα υλικά για το σιρόπι σε ένα κατσαρολάκι και το αφήνουμε να βράσει. Από την στιγμή που αρχίσει να βράζει αφήνουμε περίπου 8-10 λεπτά.

Περιχύνουμε την κρύα πίτα με το καυτό σιρόπι και κάνουμε υπομονή μέχρι να το απορροφήσει και το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει!!!!!!

RKdwp3.png

Jas, θα βάλω και εγώ κάτι, όχι μόνο εσύ (περεμπιπτόντως το μπικουτί σου πολύ μου αρέσει):P

z4d9d718d4d504.gif

Με το καλό να φτασετε και τα 750 χρόνια!!!!!

Καλημέρα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε? Ποια είναι εδώ? Εμείς φάγαμε τα φρούτα μας και τώρα καθόμαστε.

Ευχαριστούμε πολύ!!!! :P:p:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

Αααα... έχω και δεύτερο παράπονο. Δεν μας ευχηθήκατε εχθές... Κλείσαμε τους 9 μήνες!

Απίστευτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Δηλαδή μόνο δέκα μέρες έχουμε διαφορά. Εμείς στις 17 κλείνουμε τους 9 μήνες. Είχα την εντύπωση ότι είστε αρκετά πιο μεγάλοι. Τουλάχιστον ένα μήνα. Αλλά έκανα λάθος τελικά. Όλα τα μωρουλίνια, εκτός απο εξαιρέσεις, είναι περίπου στην ίδια ηλικία . Έχει να πέσει πολύ πάρτυ το καλοκαιράκι. Χαχαχα...............

Δηλαδή μόνο δέκα μέρες έχουμε διαφορά. Εμείς στις 17 κλείνουμε τους 9 μήνες. Είχα την εντύπωση ότι είστε αρκετά πιο μεγάλοι. Τουλάχιστον ένα μήνα. Αλλά έκανα λάθος τελικά. Όλα τα μωρουλίνια, εκτός απο εξαιρέσεις, είναι περίπου στην ίδια ηλικία . Έχει να πέσει πολύ πάρτυ το καλοκαιράκι. Χαχαχα...............

Όχι καλέ μικρούλια είμαστε κι εμείς! :tongue::tongue:

Τάισα κι εγώ φρουτόκρεμα και τώρα καθόμαστε.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλό μεσημέρι, καλησπέρα και τα σχετικά!!!

Jaaaas χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

(μας ξέφυγε φτού μας!!)

Κατά τ άλλα...Κρήτη στους κουμπάρους που θα πάμε και θα μας φιλοξενήσουν. έχουν δεύτερο αυτοκίνητο, καθισματάκια και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και γαι αυτό επιλέξαμε το αεροπλάνο. Αν είναι να ουρλιάζουν να είναι μόνο για 1 ώρα και οχι για 6. Με πλοίο που κοιτάγαμε φυσικά κοιτάγαμε πρωινό ταξίδι με καμπίνα αλλά τα λεφτά βγαίναν πάνω κάτω τα ίδια οπότε κέρδισε το λγότερο χρονοβόρο. Το καλοκαίρι αν πάμε με το καλό όμως θα πάμε με καβαράκι!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ευχαριστούμε Nunuka για τις ευχές!

Να ρωτήσω και κάτι, αλλά μη γελάσετε. Όταν εννοούν χορτόσουπα δεν εννοούν σούπα σούπα? εγώ φτιάχνω κρεμώδη υφή, όχι σουπέ ε?ε?ε?

Ναι κι εγώ σε κρεμώδη υφή την φτιάχνω.

RKdwp3.png

Να ρωτήσω και κάτι, αλλά μη γελάσετε. Όταν εννοούν χορτόσουπα δεν εννοούν σούπα σούπα? εγώ φτιάχνω κρεμώδη υφή, όχι σουπέ ε?ε?ε?

Ε ναι βρε. Βελουτέ που λέμε. Χαχαχα.............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...