Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να κανω κ μια ερωτηση : Εδωσε καμια μήπως στο μωρακι της το frisolac comfort?

To ξεκιναμε τωρα σιγσ-σιγα κ μου εχει σπασει τα νευρα. Δεν διαλυεται τελειως, δηλ. μένουν κατι διαφανη τριμματακια που καθονται κ σαν κατακαθι! Τι στο καλο ειναι αυτο, ξέρει καμια?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Κορισακια μου sos! Μια ερωτησουλα για οποια ξερει! Εμεις που αποστειρωνουμε ακομη μπουκαλια και θελουμε να ταξιδεψουμε με τη μπεμπουλα για θεσσαλονικη πως κραταω μπουκαλια αποστειρωμενα? Υπαρχουν ειδικα μπουκαλια, δεν ξερω καθολου! Και αν υπαρχουν που θα τα βρω! Οποια ξερει ας μου απαντησει!

Μαράκι δεν έχω ταξιδέψει ακόμα με τα μικρά, αλλά ξέρω ότι τα αποστειρωμένα κρατάνε ένα 24ωρο στο ψυγείο.

Οπότε, φαντάζομαι ένα ψυγειακι ή μία ισοθερμική τσαντα με παγοκυστες μέσα ( σαν αυτά που κουβαλάμε το καλοκαιρι στην παραλία) θα έκανε τη δουλεία του ψυγείου μέχρι τη Θεσ/κη!

Για ειδικά μπουκάλια δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει να υπαρχει κατι τέτοιο...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

To ξεκιναμε τωρα σιγσ-σιγα κ μου εχει σπασει τα νευρα. Δεν διαλυεται τελειως, δηλ. μένουν κατι διαφανη τριμματακια που καθονται κ σαν κατακαθι! Τι στο καλο ειναι αυτο, ξέρει καμια?

Φραπέ το έκανα το γάλα, και ακόμα δεν διαλύονται...!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Γεια σου Jasminidio. Τι κάνεις? Πως είστε? Πορτοκαλόπιτα? Πως φιάχνεται? Αν και δεν τα πολυπάω τα πορτοκάλια. Με πειράζουν κιόλας.

Α βγήκε πολύ ωραία!!!! Μόνο χυμό πορτοκάλι βάζεις στο σιρόπι και λίγο ξύσμα. Εύκολη συνταγή...θα την αναρτήσω... για να μην φωνάζει και η twins :tongue::tongue::tongue:

Κορισακια μου sos! Μια ερωτησουλα για οποια ξερει! Εμεις που αποστειρωνουμε ακομη μπουκαλια και θελουμε να ταξιδεψουμε με τη μπεμπουλα για θεσσαλονικη πως κραταω μπουκαλια αποστειρωμενα? Υπαρχουν ειδικα μπουκαλια, δεν ξερω καθολου! Και αν υπαρχουν που θα τα βρω! Οποια ξερει ας μου απαντησει!

Υπάρχουν αποστειρωμένα έτοιμα μπουκάλια μιας χρήσεως. Κάτσε να δω site και να σου πω..

Το έδινα κι εγώ στην αρχή που έδινα λίγο συμπλήρωμα...δύσκολο γάλα. Δεν θέλει ανακάτεμα όπως ο φραπέ αλλά με κυκλικές κινήσεις. Επίσης να μην είναι πολύ καυτό το νερό.

RKdwp3.png

Αυτά είναι:

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=1435

Φυσικά αν σκοπεύεις να μείνεις αρκετά καλύτερα να πάρεις τον αποστειρωτή μαζί σου! Είναι λίγο ακριβούτσικα αλλά είναι καλά!

Αν θυμάμαι καλά είναι της Nuby.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Το έδινα κι εγώ στην αρχή που έδινα λίγο συμπλήρωμα...δύσκολο γάλα. Δεν θέλει ανακάτεμα όπως ο φραπέ αλλά με κυκλικές κινήσεις. Επίσης να μην είναι πολύ καυτό το νερό.

jasmini καλησπέρα!

Εσύ δεν είχες παρατηρήσει να μένουν αυτά τα τριμματάκια?

Κ εγώ με κυκλικές κινήσεις το ανακατεύω... Φραπε το έκανα μία φορά για να δω μήπως διαλυθούν, αλλά τίποτα...:mad:

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπέρα!!!!!

Απαντήσεις και ερωτήσεις:

linaki G, το δοκιμάσαμε και εμείς το frisolac comfort. Δεν θέλει καυτο νερό (άσχετα με το τι λέει στο κουτι), και ανακατεμα αργό. Αν το χτυπήσεις πολύ, γίνεται όντως φραπε. Αν αργήσετε να το καταναλώσετε γίνεται σαν γιαούρτι. Οπότε θα πρέπει να πάρεις μάλλον διαφορετική πιπίλα (π.χ. αυτές της ρυθμιζόμενης ροής) γιατί σε πολλές κλασικές δεν τρέχει τίποτα!

marakik0n , αν είναι να ταξιδέψετε για λίγες ώρες, γιατί δεν βάζετε απλώς τα μπιμπερό ερμητικά κλεισμένα μέσα στην τσάντα σας;

Jasmini, πορτοκαλόπιτα; μιαμ.... my dear you knw what to do!

glorr, το Απταμιλ πίνουμε και το Αλμιρον (εξαρταται πιο θα βρω στο σουπερμαρκετ). Αλλά εμάς, δεν μας πολυαρέσει το γάλα το έχουμε πει. Το βράδυ που κοιμούνται το πίνουν. Το πρωί, χάλι μαύρο.

nunu με καβάρι ή αεροπλάνο θα πάτε; για να δώσω τις σωστές κατευθύνσεις :-P

Και ερώτηση: αν αντί για γάλα στο πρωινό τους δώσω γιαούρτι (γιατί έχω βαρεθεί πια να μην το πίνουν), είναι κακό;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ενταξει, επειδή είχα μέρες να εμφανιστώ και η Jas θα μου πάρει τον τίτλο της master chef, θα σας πω τι μαγείρεψα σήμερα... κατ' αρχήν είχα να μαγειρέψω τη γνωστή σουπα με την τριαδα λαχανικών, τα οποία βρίσκονται πάντα σε αφθονία. Οπότε, πέρα από το γνωστό έδεσμα (μενταγιον μόσχου με τριάδα λαχανικων) έφτιαξα πατάτες γεμιστές με τα λαχανικά που μένουν.

Υλικά:

πατάτες καλά πλυμενες και ακαθάριστες

κολοκύθια και καρότα πλυμενα και κομμένα σε κυβάκια

Εκτέλεση:

1. Ψήνετε τις πατάτες σε αλουμινόχαρτο (τις έχετε βρέξει καλά πρώτα)

2. Τις ανοίγετε στη μέση (σαν βάρκες), με ένα κουταλάκι παίρνετε όση ψίχα μπορείτε

3. Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι με λίγο λάδι σοτάρετε το καρότο και το κολοκύθι

4. Κάνετε την ψίχα πουρέ στο μπλέντερ και μετά προσθέτετε το μίγμα τον λαχανικών, αλάτι και ελαιόλαδο

5. Γεμίζετε τις πατάτες με το μίγμα, το βάζετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει.

Καλη σας απόλαυση. Εμένα πάντως μου άρεσε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λοιπόν, οι εντυπώσεις από την πορτοκαλόπιτα ήταν απλά οι καλύτερες και μάλιστα από τον πιό δύσκολο "γευσιγνώστη"....τον άντρα μου!!!

Αύριο φυσικά θα καταθέσω την συνταγή :)

Twins προσκυνώ την φαντασία σου!! Θα το δοκιμάσω...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ααααααα και twins στην Κρήτη δε θα πάμε με καβάρι, αλλά με αεροπλάνο!!!

Nunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ευχαριστούμε για τα σχόλια. Γιατί βρε δεν ΄πάτε με καβάρι? ωραία θα είναι. Χαχαχαχα. Πλάκα κάνω. Εννοείται με αεροπλάνο.

Να σου πώ εγώ η κουλή μου φαινόταν πιο εύκολο με καβάρι (χαχα) αλλά τελικά νίκησε το αεροπλάνο λόγω χρόνου. Τι να πώ, θα σας πώ εντυπώσεις όταν γυρίσω... Δύσκολο μου φαίνεται, εγώ και χωρίς μωρά, μια ζωή ψάχνομαι στο αεροδρόμια!! έχω χάσει αεροπλάνα!!!:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα. Σήμερα έχουμε πολλές δουλειές και είμαι ήδη κουρασμένη.

Εχω σκεφτει άπειρες φορές ότι δεν έχει κανένα νόημα να κοιμάμαι το βράδυ αφού θα ξυπνήσω τουλάχιστον 3-4 φορές, οπότε θα ξυπνήσω κουρελι.

Πότε θα σταματήσουν τα βραδυνά ξυπνήματα;

Πότε θα σταματήσει να πέφτει αυτή η παλιοπιπίλα;

Ααααααα και twins στην Κρήτη δε θα πάμε με καβάρι, αλλά με αεροπλάνο!!!

Συμφωνω. Το καβάρι δεν είναι και ότι βολικότερο για μωρακια. Ομως, επειδή το αυτοκίνητο θα σας χρειαστεί για πολλούς λόγους, δεν είναι κακή ιδέα να το στείλετε ασυνόδευτο και να σας περιμένει όταν φτάσετε.

Εμείς πάλι αν πάμε τελικά το Πάσχα, αλλά και το καλοκαίρι, αυτή τη φορά θα πάμε με το καβαράκι, αλλά σε πρωινό δρομολόγιο για ευνόητους λόγους (για φαντάσου 3 το πρωι να ξυπνήσει η μαγουλού τους πάντες επειδή θέλει πιπίλα):-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερα κοριτσια, σας ευχαριστω θερμα και σας διαβαζω καθημερινα! Η παρεα σας ειναι υπεροχη - με συγχωρειτε που δεν εμπαινα νωριτερα για να σας ευχαριστησω αλλα υποφερω από΄πονους στη μεση κ δε δακτυλογραφω ξαπλα μονο καθιστη!!!Anyway μου δωσατε κουραγιο - παρεπιπτοντως το ψευδωνυμο ειναι λεξη που ειπε για πρωτη φορα ο γιόκας μου θελοντας να περιγραψει ότι είναι παιδι του Γωγου και της Νενης χα χα!!! ειμαι στην 23 εβδομαδα - παω για β επιπεδου ! Σας ευχαριστω κ παλι - φιλακια (κατι συμβαινει κ δεν ανεβαινει το στικερακι μου) Καλο κουραγιο σε ολες σας και παρεπιπτοντως οι συνταγες σας ειναι πεντανοστιμες τις δοκιμασα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...