Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

τι κανετε? αυτο με τις πεθερες ενα πραγμα θα πω... η πεθερα μου παρεξηγηθηκε και δεν ερχεται να δει τα μωρα γιατι δεν την αφησα να τα φιλαει στα μαγουλα.... μωρε δεν σφαξανε....δε πα να μην ξαναπατησει το ποδι της...μονο τον αντρα μου λιγο λυπαμαι που νιωθει μειoνεκτηκα....τεσπα!

αυτη η σελιδα για τον θηλασμο διδυμων πολυ καλη! τα γραφει ολα πολυ καλα...

εγω ενα πραγμα θα σας πω... στις μικρες δεν αγορασα ουτε ενα μπουκαλι...ουτε πιπιλα πηρανε ποτε! ενημερωθειτε σωστα για τον θηλασμο και καντε τα πραξη... στην αρχη ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα αλλα μετα γινεται το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο....αποκλειστικος θηλασμος for ever!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλησπέρα! Εγώ σήμερα πήγα από την πεθερά, και έχει γάτο! Ούτε που είπε να τον μαζεψει! με Ζώσανε τα μάυρα φίδια!! Βέβαια απο μακρυα του ήμουν αλλά αγχώνομαι..

Με το παλιόγατο! Και μου έλεγε και η πεθερά εγώ πάντα με γατα κοιμόμουν και δεν έπαθα ποτέ τίποτα!! Φταίω να εκνευρίζομαι!!

Πόσο επικύνδυνο είναι που βρέθηκα σε ίδιο χώρο με τη γάτα???

εγω γεννησα 34+2

Ολγα κι εγω 35+3 την 1η Φεβρουαριου!

Ηταν πολυ μικρη η μικρουλα μας κι ετσι τα πηραμε νωριτερα.

Γεννηθηκε 2660 ο μεγαλος και 2 λεπτα αργοτερα 1700 η μικρη.

Ανησυχησαμε λιγακι αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα.

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Joy για το τοξοπλασμα ανησυχεις ε? Ουτε κι εγω ειχα ανισωματα, αλλα μου ειχαν πει οτι μεταφερεται με την επαφη με τις ακαθαρσιες του ζωου. Εγω απεφευγα την επαφη γενικως, αλλα απλα στον ιδιο χωρο δεν νομιζω να πειραζει.

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Καλησπέρα! Εγώ σήμερα πήγα από την πεθερά, και έχει γάτο! Ούτε που είπε να τον μαζεψει! με Ζώσανε τα μάυρα φίδια!! Βέβαια απο μακρυα του ήμουν αλλά αγχώνομαι..

Με το παλιόγατο! Και μου έλεγε και η πεθερά εγώ πάντα με γατα κοιμόμουν και δεν έπαθα ποτέ τίποτα!! Φταίω να εκνευρίζομαι!!

Joy μην αγχώνεσαι, δεν είναι τόσο εύκολο να κολλήσεις. Ο κίνδυνος υπάρχει μόνο αν ερθεις σε επαφή με ακαθαρσίες γάτας (π.χ. να μαζέψεις την άμμο, να την πλύνεις κ.α.) αλλά και αυτό όταν η γάτα δεν είναι οικόσιτη αλλά αντιθέτως τρώει από σκουπίδια, τρώει ποντίκια και τέτοια. Μου τα είπε ο γιατρός εμένα. Ρώτησα από περιέργεια αν και δεν έχω γάτα αλλά σκύλο.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

στελνει το κοιταξα!

gourou μια χαρα αντρακλες ειναι μην αγχωνεσαι.δες και αυτο το καροτσι και να αγορασεις απο ιντερνετ

Ολγα μου την ιδια μερα που μιλησαμε 29-04 το βραδυ ειχα αιμα.Πηγα νοσοκομειο Παπαγεωργιου θεσνικη και 02-05 γεννησα κλεισμενη 32η βδομαδα.γεννηθηκαν 1700 γραμμαρια και τωρα που σου στελνω μηνυμα ειναι 1750 γιατι χασανε στην αρχη.Καλα ειναι ευτυχως.Καποια προβληματα στην αρχη (υπονοιες για λοιμωξεις,και φωτοθεραπειες)αλλα ολα πανε καλα,ευτυχως δοξα το θεο.Με λιγα λογια ΓΕΝΝΗΣΑ!

xZw0p3.png?MvwDJEFf

e0j8p3.png?doHgBG56

κοριτσια και διδυμομανουλες γεια σας...

Μηπως μπορειτε να ριξετε ιδεες πως να κοψουμε το βραδινο μας φαγητο???αυτος ο μικρος ειναι ενας τζαναμπετηςςς!!!

Με την μικρη το παλευω ...

φιλιααα και καλα κουραγιαα

Καλημέρα!!

gourou να σου ζήσουν κορίτσι μου!! όλα καλα θα πάνε!!

Κορίτσια ακούστε. Το γάλα που τους δίνω το παίρνω από το φαρμακείο και έχει περίπου 13-14 ευρώ (τόσο περίπου έχουν όλα τα 0-6 μηνών) και το ίδιο ακριβώς την ίδια μάρκα τα ίδια όλα πόσο έχει στην Κύπρο??????? Μισή τιμή! 6,25 ευρώ μόνο~!!! Θα τρελαθώ. Είπα στους γονείς μου να μου φέρουν μια κούτα τώρα και θα φέρω και γω αρκετά όταν πάω. Νομίζω μας κοροιδεύουν εδώ!

Μaroylaki πόσο είναι τα δικά σου? Εμένα είναι 3 μηνών και κοιμούνται και οι δύο από τις 7 και 30 το βράδυ, ξυπνάνε βέβαια στις 12 το βράδυ για φαγητό και μετά τους ταίΖΩ περίπου στις 7 το πρωί. Βέβαια ξυπνάνε κατά τις 4 και ψάχνουν ακόμη αλλά τους κρατάω λίγο με πιπίλα και χάιδεμα.

joy79 αν θυμάμαι καλά εσύ πήρες το silver cross έτσι? Λοιπόν άκου να γελάσεις. Όταν τα μωρά γίνανε 40 ημερών έπρεπε να ξαναπάμε στο Μητέρα για να δει η Ορθοπεδικός τον ένα από τους δύο. Όλα καλά βγήκαμε από το αμάξι, ανοίξαμε και το καρότσι, πήγαμε μέσα αλλά όταν επιστρέψαμε και βάλαμε τα παιδιά μέσα στο αμάξι για να φύγουμε ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ!!!:))) Μας το είχε ανοίξει και κλείσει μια ξαδέρφη την προηγούμενη μέρα και δεν είχαμε δει πως το έκανε. Πολλή πλάκα! 15 ΛΕΠΤΑ το κοιτάγαμε με τον σύζυγο μπας και κλείσει μόνο του:))) Τώρα όμως που μάθαμε δίνουμε και συμβουλές!:)

stella moy γεια σου

εμενα ειναι 2 μηνων και 6 ημερων,το κοριτσι μου κανει κατι 6 ωρα αλλα πολλες φορες τα ξυπνανε και οι κολικοι αν δεν ηταν αυτοι θα κοιμοταν πιο πολυ..ο μικρος ειναι πιο δυσκολος στο 3 ωρο θελει να φαει γκρινιαζει κτλ..αυτος με δυσκολευει και ξυπναει και την μικρη... :((

αμαν αυτοι οι κολικοι...σαν το φανταρο μετραω τις μερες να πιασουμε τριμηνο και εαν...

Τελος παντων υπομονη το μονο που μενει...

Παντως εμενα πιπιλα και χαιδεμα στο αγορι με τιποτα δεν πιανει..

Τον ταισα στις 12,30 και ξυπνησε στις 4 να φαει και του εδωσα τσαι να τον ξεγελασω..αραγε αυτο μπορει να πιασει??

Η θα σηκωνεται και θα ζηταει μετα τσαι..??αχαχαχα..

Για να δουμε..

Σας φιλω παω να τον ταισω χαλασε τον κοσμο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...