Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερούδια!!εδώ είμαστε και εμείς!! Δευτέρα πήγαμε εκδρομή και από χτες εχει πρόβλημα η σύνδεση μου, ελπίζω να έρθει το μηνυμα μου....

Κατα τ άλλα πάω super market κ κρεοπωλείο κ επιστρεφω να διαβάσω τα νέα σας!!!!!!!!1

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εμείς πάντως το ξεπεράσαμε, αν και δεν ξέρουμε τι τελικά ήταν.

Οι φωτογραφίες σας μας άρεσαν πολύ!

Αφού το ξεπεράσατε αυτό έχει σημασία. Ευχαριστούμε. Εσείς δικές σας δεν θα βάλετε να δούμε τα Twinsakia που μεγαλώνουν?

Τώρα πάμε να φάμε την φρουτόκρεμά μας. Τελικά κι εμείς με το γιαούρτι έχουμε θέμα. Ο μπέμπης ναι μεν το τρώει όπως σου είχα πει , όχι ευχάριστα, αλλά παρατήρησα ότι όποτε το τρώει ο καημενούλης μετά πάντα το μισό το βγάζει είτε πάνω στα ρούχα του είτε όπου βρει. Μάλλον δεν το ανέχεται το στομάχι του. Και βέβαια βρωμάει ο τόπος ξινίλα, έτσι? Δεν ξέρω. Τώρα μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα πάμε παιδίατρο δεν θα του ξαναδώσω. Ας τρώει την κρέμα του. Δεν παθαίνει τίποτα.

Εσείς τα φάγατε τα φρουτάκια σας?

Φωτό έχω βγάλει μόνο με το κινητό, αλλά πρέπει να αγγαρέψω το μπαμπα να τις βάλουμε στο πι-σι μου μέσω του δικού του. Παρ' αυτά όμως, προτείνω να τα δείτε δια ζώσης στην επόμενη συνάντηση.

Χμ, αν του πέφτει βαρύ το γιαούρτι, όντως καλύτερα να τρώει την κρεμούλα και αυτό μια χαρά γεύμα είναι. Απ' ότι θυμάμαι τους έδινες αντβανς φαριν λακτέ; Αν δοκίμαζες άλλη μάρκα ή άλλο τύπο μήπως του έπεφτε πιο ελαφύ;

Και εμεις σε κανένα δεκάλεπτο θα φάμε τα φρουτάκια και το αυγουλάκι. Τώρα τρώμε αισίως και πορτοκάλι χωρίς παράπλευρες απώλειες!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερούδια!!εδώ είμαστε και εμείς!! Δευτέρα πήγαμε εκδρομή και από χτες εχει πρόβλημα η σύνδεση μου, ελπίζω να έρθει το μηνυμα μου....

Κατα τ άλλα πάω super market κ κρεοπωλείο κ επιστρεφω να διαβάσω τα νέα σας!!!!!!!!1

Καλημέρα, μικρά κοριτσάκια!

Πώς είστε σήμερα; Τα μπεμπάκια μας;

Όλα καλά;

Μικρή Nunu, μόνη πας για ψώνια ή παίρνεις και τα μπουμπούκια μαζί;

rPPrp3.png

Φωτό έχω βγάλει μόνο με το κινητό, αλλά πρέπει να αγγαρέψω το μπαμπα να τις βάλουμε στο πι-σι μου μέσω του δικού του. Παρ' αυτά όμως, προτείνω να τα δείτε δια ζώσης στην επόμενη συνάντηση.

Χμ, αν του πέφτει βαρύ το γιαούρτι, όντως καλύτερα να τρώει την κρεμούλα και αυτό μια χαρά γεύμα είναι. Απ' ότι θυμάμαι τους έδινες αντβανς φαριν λακτέ; Αν δοκίμαζες άλλη μάρκα ή άλλο τύπο μήπως του έπεφτε πιο ελαφύ;

Και εμεις σε κανένα δεκάλεπτο θα φάμε τα φρουτάκια και το αυγουλάκι. Τώρα τρώμε αισίως και πορτοκάλι χωρίς παράπλευρες απώλειες!:P

Όχι δεν του δίνω το φαρίν λακτέ απαραίτητα. Τα δοκίμασα όλα της Advance (με φρούτα, φαρίν λακτέ, μπισκότο, δημητριακά) και της Noulac τα ίδια αλλά κανένα δεν δέχεται. Πάντα βγάζει. Φάγαμε και την κρεμούλα μας τώρα. Την φρουτόκρεμα την δίνεις πρώτα και μετά το αυγό? πως το κάνεις? γιατί σε καμιά δεκαριά μέρες περίπου θα αρχίσουμε κι εμείς. Μόλις κλείσουμε τον όγδοο μου είχε πει η παιδίατρος. Για να δούμε. Θα το φάμε?

Πάντως την φρουτόκρεμα κι εμένα με το πορτοκάλι δεν την πολυγουστάρουν. Σήμερα δεν τους έβαλα πορτοκαλι.

Διαφημίσεις

Κάνω αυτό που είπε η witch. Βάζω λίγο φρουτόκρεμα (ενα κουταλάκι) και το ανακατέβω με μισό κρόκο. Αφού το φάνε, προχωρώ στην φρουτόκρεμα.

Ο ντόκτορ μου είπε για 1 κρόκο καθε μέρα. Και ερωτώ: δεν είναι πολύ; προς το παρόν τους δίνω μισό... η χοληστερίνη παραμονεύει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κάνω αυτό που είπε η witch. Βάζω λίγο φρουτόκρεμα (ενα κουταλάκι) και το ανακατέβω με μισό κρόκο. Αφού το φάνε, προχωρώ στην φρουτόκρεμα.

Ο ντόκτορ μου είπε για 1 κρόκο καθε μέρα. Και ερωτώ: δεν είναι πολύ; προς το παρόν τους δίνω μισό... η χοληστερίνη παραμονεύει.

Για να λέει ο ντόκτορ κάτι θα ξέρει. Ξέρω κι εγώ. Το τρώτε έτσι γιατί δεν τους αρέσει? δοκίμασες σκέτο και δεν θέλουν? και το υπόλοιπο τι το κάνεις? το πετάς? γιατί εγώ μάλλον αυτό θα κάνω. Δεν πολυτρελαίνομαι για το βραστό αυγό. Από την εγκυμοσύνη και μετά το ψιλοσιχάθηκα. Τηγανήτο ναι αλλά βραστό...............με τίποτα.

Για να λέει ο ντόκτορ κάτι θα ξέρει. Ξέρω κι εγώ. Το τρώτε έτσι γιατί δεν τους αρέσει? δοκίμασες σκέτο και δεν θέλουν? και το υπόλοιπο τι το κάνεις? το πετάς? γιατί εγώ μάλλον αυτό θα κάνω. Δεν πολυτρελαίνομαι για το βραστό αυγό. Από την εγκυμοσύνη και μετά το ψιλοσιχάθηκα. Τηγανήτο ναι αλλά βραστό...............με τίποτα.

Σκέτο δεν τους πολυαρέσει, αλλά το τρώνε. Το πρόβλημα είναι το ότι η ποσότητα είναι πολύ μικρή και πρέπει να την ανακατέψεις με κάτι άλλο για να μπορέσεις να την ταίσεις με κουτάλι. Οι επιλογές λοιπόν είναι το ρυζάλευρο ή το φρούτο. Και επειδή έτσι κι αλλιώς φτιάχνω φρουτόκρεμα, τους βάζω μία κουταλιά φρούτο μόνο και μόνο για να υγροποιηθεί και να κρεμοποιηθεί ώστε να στέκεται στο κουτάλι.

Το ασπράδι το πετάω ή στο τσακίρ κέφι μπορεί και να το φάω.

Ναι, όντως δεν είναι και λιχουδια, αλλά μεταξύ μας, και τα άλλα που τους δίνουμε είναι νόστιμα; π.χ. αυτό το γάλα ;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σκέτο δεν τους πολυαρέσει, αλλά το τρώνε. Το πρόβλημα είναι το ότι η ποσότητα είναι πολύ μικρή και πρέπει να την ανακατέψεις με κάτι άλλο για να μπορέσεις να την ταίσεις με κουτάλι. Οι επιλογές λοιπόν είναι το ρυζάλευρο ή το φρούτο. Και επειδή έτσι κι αλλιώς φτιάχνω φρουτόκρεμα, τους βάζω μία κουταλιά φρούτο μόνο και μόνο για να υγροποιηθεί και να κρεμοποιηθεί ώστε να στέκεται στο κουτάλι.

Το ασπράδι το πετάω ή στο τσακίρ κέφι μπορεί και να το φάω.

Ναι, όντως δεν είναι και λιχουδια, αλλά μεταξύ μας, και τα άλλα που τους δίνουμε είναι νόστιμα; π.χ. αυτό το γάλα ;;;;

Άστο άστο. Και το γάλα βρωμάει. Ποιο πίνετε εσείς? Εγώ έκανα προσπάθεια να τους δώσω το ΜΙΛΟΥΠΑ το Απταμιλ το απλό αλλά κανένα απότα δύο δεν το δέχτηκε. Ο μπεμπάκος, γνωστό το θεματάκι του, άρχισε πάλι να βγάζει οπότε ξαναγυρίσαμε στο ΑR Almiron το κανονικό του και η μπεμπούλα αρχισε πάλι να μην τα κάνει, να πονάει , να κλαίει ασταμάτητα γιατί δεν ενεργούνταν , οπότε γύρισε κι αυτή στο κανονικό της κατά της δυσκοιλιότητας, της Μιλουπα.

Διαφημίσεις

Λοιπόν...μόλις κοιμηθήκαν για λίγο τα καμάρια μου και έχω λίγο χρόνο. Διάβασα τα νέα σας και είμαι έτοιμη να σχολιάσω!!φωτογραφίες δεν έχω δεί ακόμα!!!!!!!

Περαστικούλια στους αρρωστούληδες και μακρυά να μην ξανάρθει!!!

Agorakia το πενθήμερο ταξίδι θα το κάνουμε το Πάσχα και θα πάμε στην Κρήτη...οπότε περιμένω ακόμα τις εμπειρίες των ταξιδεμένων βρεφών!!!

Ναι για ψώνια πάμε ομαδικώς, είμαστε κομάντο!!!

Jas έχω διαβάσει ότι μετά τον 4ο μήνα που έχει εγκατασταθεί η γαλουχία μπορείς να κάνεις δίαιτα, αλλά μήπως μια τόσο αποτοξινωτική δίαιτα δεν είναι καλό ούτε για το θηλασμό, ούτε για σένα. Πάντως εγώ έκοψα τα γλυκά, συνεχίζω τρώω σα βόδι και παρόλαυτα έχασα δυο κιλά. Φαντάσου πόσα γλυκά έτρωγα:D:D:D:D!! Αυτό που εννοώ έιναι ότι αν κόψεις κάτιτις ο θηλασμός βηθάει να χάσεις γρήγορα και μάλιστα έχω ακούσει ότι χάνεις λίπος.:shock::shock::shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα σας!!

Κοίμησα κι εγώ τα μικρά και ετοιμάζομαι να φτιάξω πορτοκαλόπιτα! :) :)

Nunu να ξερες πόσο ζηλεύω που έκανες φυσιολογικό τοκετό... είναι πολύ πιο εύκολο να τα χάσεις τα κιλά. Φυσικά αυτό που λένε ότι χάνεις με τον θηλασμό, όπως έμαθα, ισχύει μόνο για φυσιολογικό και όχι καισαρική. Να φανταστείς έκανα δύο εβδομάδες διατροφή σωστή χωρίς γλυκά και ιστορίες και δεν έχασα γραμμάριο... :(

RKdwp3.png

Καλησπέρα σας!!

Κοίμησα κι εγώ τα μικρά και ετοιμάζομαι να φτιάξω πορτοκαλόπιτα! :) :)

Nunu να ξερες πόσο ζηλεύω που έκανες φυσιολογικό τοκετό... είναι πολύ πιο εύκολο να τα χάσεις τα κιλά. Φυσικά αυτό που λένε ότι χάνεις με τον θηλασμό, όπως έμαθα, ισχύει μόνο για φυσιολογικό και όχι καισαρική. Να φανταστείς έκανα δύο εβδομάδες διατροφή σωστή χωρίς γλυκά και ιστορίες και δεν έχασα γραμμάριο... :(

Γεια σου Jasminidio. Τι κάνεις? Πως είστε? Πορτοκαλόπιτα? Πως φιάχνεται? Αν και δεν τα πολυπάω τα πορτοκάλια. Με πειράζουν κιόλας.

Κορισακια μου sos! Μια ερωτησουλα για οποια ξερει! Εμεις που αποστειρωνουμε ακομη μπουκαλια και θελουμε να ταξιδεψουμε με τη μπεμπουλα για θεσσαλονικη πως κραταω μπουκαλια αποστειρωμενα? Υπαρχουν ειδικα μπουκαλια, δεν ξερω καθολου! Και αν υπαρχουν που θα τα βρω! Οποια ξερει ας μου απαντησει!

Ευχαριστουμε κοριτσια για τις ευχες... Να χαιρεστε ολες τα νινακια σας!

Ναι, καλη μου agorakia, ειμαστε στην αναρρωση και φυσικα χρειαζεται μεγαλη προσοχη να μην ξανακυλησουμε!

Μακρια απο όλα τα παιδακια του κοσμου αυτα τα πραγματα...

Πιαστηκε η ψυχη μου εκει μέσα με τα μικρουλια που ειδα να νοσηλευονται...:-(:sad::-(

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...