Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μπουμπούδες, τις διδυμομπουμπούδες και τα διδυμονινάκια!!!!

Πάλι εδώ (και ελπίζω για πολύύύύύύ καιρό ακόμη), στο γραφειάκι μου!

Σήμερα φορώ ένα άρωμα, που το αγόρασα, διότι μου άρεσε το σλόγκαν στο διαφημιστικό!

"Για τη γυναίκα - σκάνδαλο με πρόσωπο αγγέλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Φιλάκια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Σήμερα ακόμα ο βήχας καλά κρατεί...το ίδιο και ο πονόλαιμος και φυσικά η άρνηση για φαγητό. Για του λόγου το αληθές....έφτιαξα, κατόπιν συμβουλών της Nunu, μια εξωτική κρέμα με αβοκάντο, μπανάνα και λίγο χυμό πορτοκάλι!! Ο Κοσμάς μου την έφτυσε επιδεικτικά στα μούτρα, ο Bill πνίγηκε και την έβγαλε και εννοείται για να μην πάει χαμένη την υπόλοιπη την έφαγα εγώ :) :)

Linaki περαστικά σας εύχομαι και να είναι γρήγορα! Είναι μικρά τα μωράκια σου ακόμα και είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται έτσι.... Αχ αυτές οι κ...ιώσεις .... να φύγουν και να μην ξανάρθουν.

Agorakia μεγειά το νέο αρωματάκι...και το σλόγκαν συγκλονιστικό και φυσικά δίνει μια εικόνα του εαυτού σου ;)

RKdwp3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Σήμερα ακόμα ο βήχας καλά κρατεί...το ίδιο και ο πονόλαιμος και φυσικά η άρνηση για φαγητό. Για του λόγου το αληθές....έφτιαξα, κατόπιν συμβουλών της Nunu, μια εξωτική κρέμα με αβοκάντο, μπανάνα και λίγο χυμό πορτοκάλι!! Ο Κοσμάς μου την έφτυσε επιδεικτικά στα μούτρα, ο Bill πνίγηκε και την έβγαλε και εννοείται για να μην πάει χαμένη την υπόλοιπη την έφαγα εγώ :) :)

Linaki περαστικά σας εύχομαι και να είναι γρήγορα! Είναι μικρά τα μωράκια σου ακόμα και είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται έτσι.... Αχ αυτές οι κ...ιώσεις .... να φύγουν και να μην ξανάρθουν.

Agorakia μεγειά το νέο αρωματάκι...και το σλόγκαν συγκλονιστικό και φυσικά δίνει μια εικόνα του εαυτού σου ;)

Περαστικά, βρε κοριτσάκι μου! Τα παιδιά, οπότε, πίνουν μόνο γάλα αυτές τις μέρες; Εσύ; Πώς είναι ο λαιμός σου;

Α, το αρωματάκι είναι παλαιό, για την ακρίβεια το αγόρασα πριν 1 1/2 χρόνο και το ανακάλυψα σήμερα, κρυμμένο πίσω από δεκάδες κουτάκια, χαζουλάκια και άλλα ψιλοέντονα και χοντροέντονα αρώματα, που είχα αποσύρει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, διότι δεν άντεχα να μυρίσω ούτε εφημερίδα!!!!!!!

Και σήμερα το είδα και ενθουσιάστηκα! Το είχα ξεχάσει τόσον καιρό :)

rPPrp3.png

Περαστικά, βρε κοριτσάκι μου! Τα παιδιά, οπότε, πίνουν μόνο γάλα αυτές τις μέρες; Εσύ; Πώς είναι ο λαιμός σου;

Α, το αρωματάκι είναι παλαιό, για την ακρίβεια το αγόρασα πριν 1 1/2 χρόνο και το ανακάλυψα σήμερα, κρυμμένο πίσω από δεκάδες κουτάκια, χαζουλάκια και άλλα ψιλοέντονα και χοντροέντονα αρώματα, που είχα αποσύρει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, διότι δεν άντεχα να μυρίσω ούτε εφημερίδα!!!!!!!

Και σήμερα το είδα και ενθουσιάστηκα! Το είχα ξεχάσει τόσον καιρό :)

Ευχαριστούμε πολύ κοπέλα μου!! Ναι, μόνο γάλα..με έχουν ξεζουμίσει :tongue::tongue:

Ο λαιμός μου λίγο χάλια είναι και μασουλάω κάτι καραμελίτσες με ευκάλυπτο.

Άσε κι εγώ έχω κάτι αρώματα κρυμμένα αλλά ακόμα δεν βάζω τίποτα γιατί ακόμα οι έντονες οσμές με ενοχλούν.

RKdwp3.png

Ευχαριστώ πολύ μπουμπουκάκια!

Δόξα τω Θεώ, τα μωράκια μου έχουν συνέλθει και γυρίσει στις παλιές καλές συνήθειες, κλάμα αν δεν φάνε ακριβώς στην ώρα τους, τα μάτια γαρίδα πολλές ώρες τη μέρα και... καλές ποσότητες γεύματα...!!!

Όσο για μένα μερα-νύχτα κυκλοφορώ με μια μάσκα και τα χέρια έχουν ανοίξει από το πλύσιμο-απολύμανση, αλλά δε με νοιάζει ! Με τίποτα δε θέλω να διακινδυνέψω να ξανακυλήσουν τα ζουζούνια μου...

Αρκετά πέρασαν για την ηλικία τους...:-(:-(:-(

Κάνω υπομονή να περάσουν οι επόμενες εβδομάδες, να φτιάξει λίγο περισσότερο ο καιρός και να χαλαρώσουμε λιγάκι...:-) !!!

Υπομονή και όλα θα φτιάξουν, έτσι είμαι και εγώ λόγω βέβαια προωρότητας, αλκοολούχες λοσιόν και πλυσίματα, μια από τα ίδια. Θα περάσουν όλα και θα τα θυμόμαστε σαν κακιά ανάμνηση. Το καλοκαιράκι έρχεται και θα ξεπεταχθούν πιο γρήγορα.

Κορίτσια φιλιά σε όλες σας, jasminaki και πάλι περαστικά σας. Πάω να κάνω μπανάκι τα μπεμπάκια....:-)

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Διαφημίσεις

Κοιτούσα τώρα στο δίκτυο για την δίαιτα της σελήνης :) Μην γελάσετε...

Λοιπόν είναι μια δίαιτα η οποία βασίζεται αρχικά στις φάσεις της σελήνης. Δηλαδή γίνεται στο τελευταίο γέμισμα της σελήνης. Όσες έχουν λίγο ασχοληθεί με ζώδια όλο και κάτι θα γνωρίζουν. Το θέμα είναι ότι για ένα 24ωρο πρέπει να καταναλώνεις μόνο υγρά...νερό, χυμούς φρούτων και λαχανικών homemade, τσάι. Απαγορεύονται καφές, γάλα, αναψυκτικά, αλκοόλ. Μετά από το 24ωρο επανέρχεσαι σιγά σιγά στις στερεές τροφές συνεχίζοντας με νερά πάλι, χυμούς αραιωμένους και μετά σούπες.

τα κιλά λέει που χάνεις δεν επανέρχονται ποτέ και είναι άκρως υγιεινός τρόπος να χάσεις. Φυσικά τα αποτελέσματα είναι καλύτερα ακολουθώντας τις υπόλοιπες μέρες ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα. Είναι δίαιτα του 24ωρου και μπορείς να χάσεις και 3 κιλά. Ουσιαστικά το κάνεις μια φορά τον μήνα.

Ο προβληματισμός μου είναι αν θα επηρεάσει τον θηλασμό.

RKdwp3.png

Mpoumpoukakia σε ευχαριστώ κι εσένα!

Φυσικά θα συμφωνήσω μαζί σου...οι κακές στιγμές θα αντικατασταθούν σύντομα με γελάκια ναζάκια αγκαλιές και χαδάκια. Εννοείται πως το καλοκαίρι θα βοηθήσει!!!

RKdwp3.png

Καλησπερα κοριτσακι μου πως ειστε? Ειναι καμια εδω ή θα μιλαω μονη μου? Τελος παντων, ειμαι στο παιδικο με το μπεμπη και ο μπαμπας με τη μπεμπα στο δικο μας δωματιο να τον αφηνει αυπνο! Ο μπεμπης εχει πολυ γκρινια σημερα και δεν ξερω τι θελει! Η ποναει καπου ή ετσι απλα γκρινιαζει! Η δε μπεμπουλα μου εκανε πριν απο λιγο κακακια πρασινα σκουρα που μυριζουνε πολυ και δεν ξερω απο τι ειναι και ανησυχω! Δεν ξερω αν παιζει ρολο που προσπαθω απο χθες να της αλλαξω γαλα και της δινω μισο-μισο με το καινουργιο που ειναι για κολικους! Σας εχει τυχει ποτε, πειτε μου γιατι ανησυχησα πολυ!

Jasminaki μου περαστικα σε εσενα και τα ομορφα νινακια σου και συντομα! Οσο για τη διαιτα αν δεις αποτελεσμα πες μου να την κανω κι εγω! Φιλια προς το παρον τα λεμε αργοτερα!

Καλησπερα κοριτσακι μου πως ειστε? Ειναι καμια εδω ή θα μιλαω μονη μου? Τελος παντων, ειμαι στο παιδικο με το μπεμπη και ο μπαμπας με τη μπεμπα στο δικο μας δωματιο να τον αφηνει αυπνο! Ο μπεμπης εχει πολυ γκρινια σημερα και δεν ξερω τι θελει! Η ποναει καπου ή ετσι απλα γκρινιαζει! Η δε μπεμπουλα μου εκανε πριν απο λιγο κακακια πρασινα σκουρα που μυριζουνε πολυ και δεν ξερω απο τι ειναι και ανησυχω! Δεν ξερω αν παιζει ρολο που προσπαθω απο χθες να της αλλαξω γαλα και της δινω μισο-μισο με το καινουργιο που ειναι για κολικους! Σας εχει τυχει ποτε, πειτε μου γιατι ανησυχησα πολυ!

Jasminaki μου περαστικα σε εσενα και τα ομορφα νινακια σου και συντομα! Οσο για τη διαιτα αν δεις αποτελεσμα πες μου να την κανω κι εγω! Φιλια προς το παρον τα λεμε αργοτερα!

Από ότι έχω διαβάσει όταν δεις για 3-4 μέρες πράσινα κακάκια, ίσως οφείλεται σε κάποια ιωσούλα και μετά πάλι επανέρχονται στο φυσιολογικό. Από την άλλη πάλι αν συνεχίζεται με το γάλα που της δίνεις μάλλον οφείλεται σε αυτό ή κάποια δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα. Πήρες τον γιατρό σου? Του το είπες?

RKdwp3.png

καλησπερα..

πολυυυ τρεξιμο ομως..

κ ερχεται κ αυριο η κυρια για την καθαριοτητα διοτι χρειαζεται ενα ρεκτιφιε που λεμε η κατασταση..

κ δουλεια κ διδυμακια..κ γυμναστηριο οποτε δυναμαι..

η μαιρη παναγιωταρα εχουμε γινει ολες!!

φιλω κ κλαηνυχτιζω

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Χιχιχι nufi καλα κανείς.. Ίσως το χρησιμοιησει και αργότερα η twins σε κανένα γρίφο :)

Εμένα μου χτύπησε την πόρτα και φαρυγγιτιδα και πολυ φοβάμαι κ του billακου μου! :(

Τελικά η Nunu έφυγε;;;;

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Κατ' αρχήν περαστικά σε όλες, μαμάδες και μωράκια. Εμείς καλά ειμαστε, το ξεπεράσαμε και αυτό που είχαμε (τελικά ήταν ίωση; κάτι άλλο; κάτι υποπτεύομαι βέβαια, μου έβαλε ιδέες και η φίλτατη nunuka και ελάττωσα το αλεύρι μήπως μας πειράζει). Τεσπα, όλα καλά με αυτό το θέμα, αλλά κάτι θα βρω πάλι να αγχωθώ.

Στα δικά σας τώρα.

Jasmini, δεν είναι και κακή η δίαιτα της σελήνης, αλλά αυτά το σικουενς των υγρών δεν πάει να μου θυμίζει την περίοδο των ατελείωτων μπιμπερό... οκ, αυτό ήταν για τα τέκνα, όχι για μας, αλλά και πάλι... Για δίαιτες των ζωδίων έχω ακούσει, αλλά το θέμα είναι πως έφτιαξα πάλι καρυδόπιτα. Σε ποιά δίαιτα επιτρέπεται;

AGORAKIA (η καλύτερα γυναίκα-σκάνδαλο) ξέχασα να σου πω για το γιαούρτι. Σκέτη αποτυχία. Τι μιλκσεικ, τι μπισκότα, τίποτα. Απογοητεύτηκα μετά και πήρα παιδικα και τα έτρωγαν με τρομερή ταχύτητα... Μα καλά λέω, τι θα κάνω τώρα; Αλλά τα τρώνε με τόση μανία και οι δύο.

marakik0n μην κάνεις αυτό που έκανα εγώ. Αν ανατρέξεις πίσω στον Αύγουστο, θα δεις ότι και εμένα που ούρλιαζε η δική μου την πήγα στο νοσοκομείο γιατί νόμιζα ότι είχε κάτι πολύ σοβαρό και μόνο που δεν γέλασαν μαζί μου όλοι. Βασικά, μην συγκρίνεις τα 2 παιδια. Επίσης, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω το γάλα για τους κολικούς συνήθως δεν έχει και πολλά αποτελεσματα, αλλά κατά τον 5ο μήνα θα περάσουν όλα με μαγικό τρόπο. Υπομονη....

mpoumpoukakia, έτυχε να διαβασω την ιστορία σου στο παρεντς και για να είμαι ειλικρινής ανατριχιασα. Αλλά καλά έκανες και τα έγραψες, αφ' ενός για να φύγουν από μέσα σου, αφ' ετέρου για να θυμάσαι ότι υπήρχαν και μεγαλύτερα άγχη όταν σε λίγο καιρό σε εκνευρίζουν γιατί θέλουν να τρέχεις από πίσω τους. Τι να κάνουμε, τα παιδιά ήθελαν να είναι φλογεροί τοξότες, δεν μπορούμε να πούμε κάτι γι΄αυτό.....:-)

linaki G, περαστικά και πάλι. Πολλά μωρά τελικά είχαν φέτος βριογχιολίτιδα. Υπομονή...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρααααααααααααααααααααααα.Τι κάνετε πως είστε? Συνήλθαν οι αρρωστούληδες?

Καλημέρα! Εμείς πάντως το ξεπεράσαμε, αν και δεν ξέρουμε τι τελικά ήταν.

Οι φωτογραφίες σας μας άρεσαν πολύ!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...