Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Δεν υπάρχει σωτηρία!

Έπρεπε να δουλεύω εδώ και πολλές ώρες κι εγώ κάθομαι και κάνω βλακείες! Άντε τώρα, θυμήθηκα ότι όλες οι φωτό, που έχω βάλει κατά καιρούς, είναι χάάάάάάλια!

Δεν κατάφερα τίποτα... :(

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει σωτηρία!

Έπρεπε να δουλεύω εδώ και πολλές ώρες κι εγώ κάθομαι και κάνω βλακείες! Άντε τώρα, θυμήθηκα ότι όλες οι φωτό, που έχω βάλει κατά καιρούς, είναι χάάάάάάλια!

Δεν κατάφερα τίποτα... :(

Κρίμαααααααααααααααα.Προσπάθησε από το σπίτι. Περιμενουμε.

Ta Twinsakia δεν έχουν νέες φώτο να δουμε?

Maraki, τώρα έχουν γίνει το αντίθετο από τη φωτό. Ο σοβαρός έχει γίνει εντελώς καραγκιοζάκος, αλλά κι ο άλλος εξακολουθεί να είναι γελαστός!

Πάντως, τώρα είναι πιο άντρες, αφού οι φωτό με τα κιτρινο-πορτοκαλί-μπλε φορμάκια είναι πριν από 3,5 με 4 μήνες πριν τραβηγμένες!!!! Φαντάζεσαι!

Γι' αυτό πάλευα όλο το πρωί, για να σας δείξω και καμιά καινούρια από τις ωραίες μας!

rPPrp3.png

marakik0n

linaki G

Jasmini

joy79

Κορίτσια περαστικά στα παιδάκια σας και σε εσάς. Είναι και ο καιρός τώρα που σε ξεγελά. Εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα.

AGORAKIA[/b];946699]Κοριτσάκι, κάνε κουράγιο. Βρίσκεσαι στο πιο κρίσιμο στάδιο. Εγώ, στους μήνες που είσαι τώρα, ήμουν στα όρια της φρίκης. Τα κορίτσια θα το θυμούνται. Γκρίνια, κλάμα, ουρλιαχτό και ξανά και πάλι και δώστου! Τότε δεν δούλευα, βέβαια, και το ζούσα αυτό σε πλήρες ωράριο. Δεν θες να ξέρεις... Ψέματα δεν θα σου πω!

Με είχε πιάσει ψυχολογικό, δεν άντεχα, έλεγα "θα φουντάρω".

Τελικά, κάποια ωραία μέρα, ολοξάφνικα (νέα λέξη, δική μου) αρχίζουν τα γέλια και οι χαρές!!!!!!! :) :) :) Τα ξεχνάνε όλα και, βέβαια, μαζί τους τα ξεχνάς κι εσύ γιατί σου κάνουν αγαπούλες τα σκατουλάκια! Κοιτάζονται και γελάνε, αρχίζουν συζητήσεις και τα σχετικά, οπότε το ηθικό δίδαγμα από όλα αυτά είναι: Λίγος καιρός ακόμη έμεινε, υπομονή, σύντομα όλα αυτά θα είναι μια ανάμνηση!

ΑGORAKIA και εγώ το τελευταίο διάστημα αυτό λέω, πως θα φουντάρω. Δεν ξέρω πως να τα ελέγξω, τον μικρό κυρίως, σε όποιο μέρος να τον βάλω να κοιμηθεί ουρλιάζει. Μου τρώνε απίστευτες ώρες, δεν έχω χρόνο ούτε για να κάνω ένα τηλεφώνημα. Τέλος πάντων ας ελπίσουμε να περάσουν με τον καιρό και να ηρεμήσουν. Φιλάκια σε όλες σας και στα μωράκια σας.

Νunu καλό ταξίδι, καλά να περάσετε.

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Γειά σας κοριτσάκια!!

Λίγο καλύτερα μπορώ να πω είμαστε σήμερα. Βέβαια ούτε σήμερα φάγανε τίποτα από τα στερεά. Μόνο γάλα. Μπορώ όμως να το δικαιολογήσω αν πονάει και ο λαιμός τους γιατί και ο δικός μου πονάει πολύ και δυστυχώς μόνο καμιά καραμέλα μπορώ να πάρω.

Ευχαριστούμε όλες σας για τα περαστικά!

Τώρα φτιάχνω γιουβαρλάκια. Σουπίτσα, μήπως βοηθήσει τον λαιμό μου!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!

Λίγο καλύτερα μπορώ να πω είμαστε σήμερα. Βέβαια ούτε σήμερα φάγανε τίποτα από τα στερεά. Μόνο γάλα. Μπορώ όμως να το δικαιολογήσω αν πονάει και ο λαιμός τους γιατί και ο δικός μου πονάει πολύ και δυστυχώς μόνο καμιά καραμέλα μπορώ να πάρω.

Ευχαριστούμε όλες σας για τα περαστικά!

Τώρα φτιάχνω γιουβαρλάκια. Σουπίτσα, μήπως βοηθήσει τον λαιμό μου!

Ναι ναι φάτε καμιά σουπίτσα μήπως και συνέλθετε. Και ευχομαι γρήγορα περαστικούλια σε όλη την Jasminoοικογένεια. Δεν πειράζει βρε, ας πίνουν μόνο γαλατάκι. Έτσι κανανε και τα δικά μου. Όταν ήταν αρρωστα πίνανε μόνο γάλα κι αυτό με το ζόρι.

Ευχαριστώ πολύ μπουμπουκάκια!

Δόξα τω Θεώ, τα μωράκια μου έχουν συνέλθει και γυρίσει στις παλιές καλές συνήθειες, κλάμα αν δεν φάνε ακριβώς στην ώρα τους, τα μάτια γαρίδα πολλές ώρες τη μέρα και... καλές ποσότητες γεύματα...!!!

Όσο για μένα μερα-νύχτα κυκλοφορώ με μια μάσκα και τα χέρια έχουν ανοίξει από το πλύσιμο-απολύμανση, αλλά δε με νοιάζει ! Με τίποτα δε θέλω να διακινδυνέψω να ξανακυλήσουν τα ζουζούνια μου...

Αρκετά πέρασαν για την ηλικία τους...:-(:-(:-(

Κάνω υπομονή να περάσουν οι επόμενες εβδομάδες, να φτιάξει λίγο περισσότερο ο καιρός και να χαλαρώσουμε λιγάκι...:-) !!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Δόξα τω Θεώ, τα μωράκια μου έχουν συνέλθει και γυρίσει στις παλιές καλές συνήθειες, κλάμα αν δεν φάνε ακριβώς στην ώρα τους, τα μάτια γαρίδα πολλές ώρες τη μέρα και... καλές ποσότητες γεύματα...!!!

Όσο για μένα μερα-νύχτα κυκλοφορώ με μια μάσκα και τα χέρια έχουν ανοίξει από το πλύσιμο-απολύμανση, αλλά δε με νοιάζει ! Με τίποτα δε θέλω να διακινδυνέψω να ξανακυλήσουν τα ζουζούνια μου...

Κάνω υπομονή να περάσουν οι επόμενες εβδομάδες, να φτιάξει λίγο περισσότερο ο καιρός και να χαλαρώσουμε λιγάκι...:-) !!!

Περαστικά σας. :P:p:p

Περαστικά, κοριτσάκι μου!

Τι πάθατε; Μας είπες και δεν το θυμάμαι; Συγνώμη... :(

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα κοριτσακια μου, μολις ηρθαμε απο τον ορθοπαιδικο. Τελικα δεν το γλυτωνουμε τον υπερηχο στη μπουμπου μας και οσο γινεται πιο συντομα μεσα στην εβδομαδα ειμαστε για Θεσσαλονικη. Ευτυχως ο μπεμπης μας δε θα χρειαστει! Τι να σας πω αλλαξα και το γαλα της το μεσημερι με ενα καινουργιο για κολικους και δεν το ηθελε με τιποτα, ετσι αναγκαστηκα να το βαλω μισο μισο με το παλιο! Ειμαι μεσα στο αγχος που θα αφησω τον μπεμπη (την πεθερα μου δεν την εμπιστευομαι αλλα δεν εχω και αλλον) πως θα παμε και δε φτανει αυτο αρχισε παλι τη γκρινια της και δε μπορω να της κανω τιποτα! Εχω απογοητευτει τελειως κοριτσακια μου και η μπεμπουλα αυτη τη στιγμη ουρλιαζει! Η παιδιατρος επιμενει για κολικους ενω εγω φοβαμαι για κατι πιο σοβαρο δεν εξηγειται τετοιο ουρλιαχτο να σπαραζει η καρδια σου! Κοριτσακια μου σε λιγο τα ξαναλεμε!

Γεια σας και απο εμενα κοριτσακια μου, μολις ηρθαμε απο τον ορθοπαιδικο. Τελικα δεν το γλυτωνουμε τον υπερηχο στη μπουμπου μας και οσο γινεται πιο συντομα μεσα στην εβδομαδα ειμαστε για Θεσσαλονικη. Ευτυχως ο μπεμπης μας δε θα χρειαστει! Τι να σας πω αλλαξα και το γαλα της το μεσημερι με ενα καινουργιο για κολικους και δεν το ηθελε με τιποτα, ετσι αναγκαστηκα να το βαλω μισο μισο με το παλιο! Ειμαι μεσα στο αγχος που θα αφησω τον μπεμπη (την πεθερα μου δεν την εμπιστευομαι αλλα δεν εχω και αλλον) πως θα παμε και δε φτανει αυτο αρχισε παλι τη γκρινια της και δε μπορω να της κανω τιποτα! Εχω απογοητευτει τελειως κοριτσακια μου και η μπεμπουλα αυτη τη στιγμη ουρλιαζει! Η παιδιατρος επιμενει για κολικους ενω εγω φοβαμαι για κατι πιο σοβαρο δεν εξηγειται τετοιο ουρλιαχτο να σπαραζει η καρδια σου! Κοριτσακια μου σε λιγο τα ξαναλεμε!

Είναι ύπουλο και οδυνηρό πράγμα οι κολοκοί, κουκλίτσα μου! Να την πιστέψεις! Είναι όπως όταν έχουμε εμείς σφάχτες στην κοιλιά, οπότε φαντάσου ένα νινάκι! Δεν μπορεί να διαχειριστεί τέτοιο πόνο... Υπομονή! Είναι ο πρώτος καιρός!

rPPrp3.png

Είναι ύπουλο και οδυνηρό πράγμα οι κολοκοί, κουκλίτσα μου! Να την πιστέψεις! Είναι όπως όταν έχουμε εμείς σφάχτες στην κοιλιά, οπότε φαντάσου ένα νινάκι! Δεν μπορεί να διαχειριστεί τέτοιο πόνο... Υπομονή! Είναι ο πρώτος καιρός!

Κολικοί.....

rPPrp3.png

glorr, ευχαριστούμε πολύ !!!:-)

agorakia, κοπέλα μου, μη ζητάς συγνώμη...

Δεν σας έχω γράψει παρά μόνο ότι ήταν αρρωστα και θα πηγαίναμε στη παιδιατρο. Από εκεί και πέρα χάθηκα, γιατι η παιδίατρος μας έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο για εισαγωγή...

Δυστυχώς για μας η διαγνωση ήταν ότι σοβαροτερο θα μπορούσε να είναι, από ότι μας είπε η γιατρός: βρογχιολίτιδα και στις δύο... Η μεγάλη μπουμπου, μόλις που είχε κάποια στοιχεία, η μικρή όμως ήδη είχε προσβληθει αρκετά και η εισαγωγή ήταν απαραίτητη...

Ευτυχώς, τα πήγαν καλά και οι δύο, από ότι μας είπαν το προλάβαμε στην αρχή και έτσι βγήκαμε σε 4 μέρες...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

glorr, ευχαριστούμε πολύ !!!:-)

agorakia, κοπέλα μου, μη ζητάς συγνώμη...

Δεν σας έχω γράψει παρά μόνο ότι ήταν αρρωστα και θα πηγαίναμε στη παιδιατρο. Από εκεί και πέρα χάθηκα, γιατι η παιδίατρος μας έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο για εισαγωγή...

Δυστυχώς για μας η διαγνωση ήταν ότι σοβαροτερο θα μπορούσε να είναι, από ότι μας είπε η γιατρός: βρογχιολίτιδα και στις δύο... Η μεγάλη μπουμπου, μόλις που είχε κάποια στοιχεία, η μικρή όμως ήδη είχε προσβληθει αρκετά και η εισαγωγή ήταν απαραίτητη...

Ευτυχώς, τα πήγαν καλά και οι δύο, από ότι μας είπαν το προλάβαμε στην αρχή και έτσι βγήκαμε σε 4 μέρες...

Πω, πω, κοριτσάκι μου!

Περαστικά σας! Να φύγει μακριά και να μην ξαναπάθουν ποτέ τίποτα τα μωράκια σας!

Και κανένα μωράκι στον κόσμο!

Να είναι πάντα γερά και χαρούμενα, Παναγία μου!

Και καλή δύναμη, κουκλίτσα μου, τώρα θα είστε στην ανάρρωση, έτσι;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...