Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

να μαι... κατάκοπη και κατακουρασμένη... τον λόγο τον ξέρετε και ουδεμία σχέση έχει με τα τουινσάκια!!!!!!

Τι κάνετε; Δεν έχω διαβάσει τίποτα από τα νέα σας... κάντε μια περίληψη στη φίλη σας πλιζζζζζζζ......

Τι συγχρονισμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι ότι εξέλαβα πμ (! :) ) και, ταυτοχρόνως, σκεφτόμουν ότι στις απορίες μου θα είχες σίγουρα απάντηση :):):):):):):):):):):):):)

rPPrp3.png

ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ!

Προσπαθώ τόση ώρα να βάλω καινούριες φωτό και μου λέει συνεχώς ότι το μέγεθος δεν είναι αποδεκτό! Στο μεταξύ, μικραίνω μικραίνω, έχει γίνει η φωτό γραμματόσημο, ρε γαμώτο! Τι να κάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;

Θέλω από καιρό, να ρωτήσω: Ανοίγετε μία φωτό. Ζητάτε να την επεξεργαστείτε. Ποιό είναι το ποσοστό μείωσης, που βάζετε αμέσως; Ένας λόγος που δεν βάζω συχνά φωτό είναι επειδή δεν τα καταφέρνω στην επεξεργασία και βγαίνουν χάλια τα νινάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό βρέθηκε μπροστά μου και μπορώ να σου απαντήσω τι ακριβώς συμβαίνει. Ενώ μικραίνεις τη διάσταση, η ανάλυση της φωτογραφίας είναι υψηλή με αποτέλεσμα ναι μεν να είναι γραμματόσημο, αλλά να είναι γραμματόσημο που έχει τρομακτική ευκρίνεια.

Α... και η νονα σου βρήκε λύση.

Μπες εδώ: http://www.shrinkpictures.com/ Μπορείς να το μικρύνεις και απο εδώ, ευκολα και γρήγορα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εντάξει, έχει καταντήσει αστείο πια!

Παρατηρήστε τις νέες διαστάσεις:

1,38 KB (1.422 bytes)

4,00 KB (4.096 bytes)

(δηλαδή, δεν υπάρχουν)

Και δεν τις αποδέχεται!

Νομίζω σαμποτάρουν τα μωρά μας, μην τα πάρω τώρα!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Μα αυτό είναι το τελικό μέγεθος στο properties!!!!!!!

Γι' αυτό τα παίρνω!

Δηλαδή, Glorr, μόλις άνοιξες τη φωτό, έβαλες 10% ;

Την ανοίγω , πάω στο άνοιγμα με, ζωγραφική , μου τηνανοίγει, πάω στην αλλαγή μεγέθους, πατώ 10% και την αποθηκεύω.

Παναγία μου ποσα είπατε τοσες μέρες... ουφ κατάφερα και τα διαβασα.

Αν ακολουθησετε πάντως τις οδηγιες που σας έχω στείλει κατα καιρούς δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα με φωτό.

Θα γεννήσει τελικά καμία σήμερα Tigrakia;:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μμμμμμμμ, μήήήπως παίζει ρόλο ο τύπος αρχείου; Διότι άλλο έχω στο σπίτι κι άλλο εδώ! Τι τύπος είναι οι φωτό που αποθηκεύετε; Εννοώ, jpeg, bmp, tif...

Πόσα ξέρω, η χάκερ..........!

rPPrp3.png

Μμμμμμμμ, μήήήπως παίζει ρόλο ο τύπος αρχείου; Διότι άλλο έχω στο σπίτι κι άλλο εδώ! Τι τύπος είναι οι φωτό που αποθηκεύετε; Εννοώ, jpeg, bmp, tif...

Εμένα οι δικές μου είναι jpeg.

χακερ. μόνο jpeg ή giff θα μπορέσεις να ανεβάσεις.

Οι TIFF και οι bmp "ξεδιπλώνουν" τη φωτογραφία και τη μεγαλώνουν σε μέγεθος (οχι σε διάσταση)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...