Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα σε ολα τα κοριτσακια! Τα νεα μου ειναι χαλια, δεν εχω κλεισει ματι ουτε λεπτο, ολο το βραδυ την εβγαλα στον καναπε να προσεχω τη μπεμπουλα μου!

Το κοριτσακι μου ουρλιαζε με χρι τις 3 και μετα ολο το υπολοιπο βραδυ με ανησυχο υπνο!

Περιμενω τηλεφωνο απο την παιδιατρο για αυτο και βρηκα λιγο χρονο να σας γραψω! Στις 11 ξαναταιζω! Η μπεμπουλα μου λοιπον χθες βραδυ υπεφερε πολυ πονουσε, ουρλιαζε δε νομιζω να ειναι ουτε κολικοι αλλα φοβαμαι οτι ουτε και παλινδρομηση, κανει και εναν περιεργο θορυβο καπου στη βαση του λαιμου της σα γαλοπουλακι (να σας δωσω να καταλαβετε αν ξερει καποια ) και αυτο μου φαινεται δημιουργει τον πονο, μετα απο αυτο αρχιζει κλαιει και ποναει και συνηθως την πιανει νωρις το βραδακι μεχρι ξημερωματα αν οχι μεχρι το πρωι! Επισης βγαζει γουλιτσες (λιγο παραπανω απο γουλιτσες) αναμεσα στα γευματα και οχι αμεσως μςτα απο το γευμα! Χθες δε σας το κρυβω οτι εριξα το κλαμα της ζωης μου! Υπεφερε η μπεμπουλα και ακομη περισσοτερο εγω! Α μην το ξεχαση ευχαριστω για τα σχολιακια σας, ειστε πολυ καλες! Aggorakia μου δε βρηκα την αιτηση φιλιας και δεν ξερω τι να κανω! Φιλια σε ολες προς το παρον, αν ξαναβρω χρονο θα μπαινω και θα βλεπω οσες φωτογραφιες απο τα μπεμπακια σας δεν εχω δει ακομη!

Aggorakia μου δε βρηκα την αιτηση φιλιας και δεν ξερω τι να κανω! Φιλια σε ολες προς το παρον, αν ξαναβρω χρονο θα μπαινω και θα βλεπω οσες φωτογραφιες απο τα μπεμπακια σας δεν εχω δει ακομη!

Δεν πειράζει, κουκλίτσα μου! Καμιά μαλ...ία θα έκανα πάλι! Βρήκα, όμως, εγώ την δική σου, οπότε είδα τα υπέροχα μπεμπίνια σου και τα σχολίασα, φυσικά! Καλή δύναμη και περαστικά στη μπεμπίνα μας! Η παιδίατρος τι είπε;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου glorr μου, τα δικά μου είναι μέσα στην γκρίνια και χωρίς να βγάζουν δόντια, δεν σταματάμε να θέλουμε αγκαλιές ειδικά το αγόρι. Έχω κουραστεί τόσο πολύ, που ώρες ώρες αγανακτώ. Δεν προλαβαίνω ούτε για τουαλέτα από το πρωί που θα ξυπνήσω... Δεν έχει τελειωμό, το τάισμα, το άλλαγμα, εσείς κορίτσια πως προλαβαίνετε;;;;:confused::confused: Είμαι συνέχεια όρθια, χωρίς να τρώω, έχω μείνει μισή. Ως πότε θα τραβήξει αυτό, πότε θα κοιμούνται επιτέλους;;; Ξέρει καμιά;;; Έλεος.

Κοριτσάκι, κάνε κουράγιο. Βρίσκεσαι στο πιο κρίσιμο στάδιο. Εγώ, στους μήνες που είσαι τώρα, ήμουν στα όρια της φρίκης. Τα κορίτσια θα το θυμούνται. Γκρίνια, κλάμα, ουρλιαχτό και ξανά και πάλι και δώστου! Τότε δεν δούλευα, βέβαια, και το ζούσα αυτό σε πλήρες ωράριο. Δεν θες να ξέρεις... Ψέματα δεν θα σου πω!

Με είχε πιάσει ψυχολογικό, δεν άντεχα, έλεγα "θα φουντάρω".

Τελικά, κάποια ωραία μέρα, ολοξάφνικα (νέα λέξη, δική μου) αρχίζουν τα γέλια και οι χαρές!!!!!!! :) :) :) Τα ξεχνάνε όλα και, βέβαια, μαζί τους τα ξεχνάς κι εσύ γιατί σου κάνουν αγαπούλες τα σκατουλάκια! Κοιτάζονται και γελάνε, αρχίζουν συζητήσεις και τα σχετικά, οπότε το ηθικό δίδαγμα από όλα αυτά είναι: Λίγος καιρός ακόμη έμεινε, υπομονή, σύντομα όλα αυτά θα είναι μια ανάμνηση!

rPPrp3.png

Καλημέρα. Καμία εδώ?

Jasminofamily πως πάτε με τις αρρώστιες?

Marakikon μην στενοχωριέσαι. Ότι και να είναι σίγουρα θα αντιμετωπίζεται. Περιμένουμε τα νέα από τον παιδίατρο ε?

Agorakia τί γίνεται, όλα καλά?

Nunu τέλειες οι φώτο.

ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ!

Προσπαθώ τόση ώρα να βάλω καινούριες φωτό και μου λέει συνεχώς ότι το μέγεθος δεν είναι αποδεκτό! Στο μεταξύ, μικραίνω μικραίνω, έχει γίνει η φωτό γραμματόσημο, ρε γαμώτο! Τι να κάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;

Θέλω από καιρό, να ρωτήσω: Ανοίγετε μία φωτό. Ζητάτε να την επεξεργαστείτε. Ποιό είναι το ποσοστό μείωσης, που βάζετε αμέσως; Ένας λόγος που δεν βάζω συχνά φωτό είναι επειδή δεν τα καταφέρνω στην επεξεργασία και βγαίνουν χάλια τα νινάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

να μαι... κατάκοπη και κατακουρασμένη... τον λόγο τον ξέρετε και ουδεμία σχέση έχει με τα τουινσάκια!!!!!!

Τι κάνετε; Δεν έχω διαβάσει τίποτα από τα νέα σας... κάντε μια περίληψη στη φίλη σας πλιζζζζζζζ......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...