Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Jasminaki, μια απ' τα ίδια. Να μαζέψω τα ασυμμάζευτα!!!

Το είπε κι ο ποιητής... "κι αφού βάλω σε μια τάξη τ' ασυμμάζευτα"...

Αλλά δεν μπαίνουν τα σκασμένα!

Κι έχουμε και γκρινίτσα πάάάάάλι σήμερα!

Ααααχ, έφτασε η Δευτέρα, θα πάω για δουλειά και δεν θα έχω βγάλει ούτε φρύδια!

rPPrp3.png

Κι εμένα ο καλός μου στη δουλειά είναι... Χθες γύρισε 21.30! Σήμερα, ούτε ξέρω! Έχω πήξει!!!!!! Δουλειά, σπίτι, δουλειές, δουλειά, σπίτι, δουλειές... "κι αν σας αρέσει αυτή η ιστορία, την ξαναλέ-λέ-λέμε απ' την αρχή"!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλά είναι. Εδώ. Τώρα μόλις φάγαμε την κρέμα μας και έχουμε λίγη γκρινίτσα λόγω πόνου στα ούλα μας που είναι κάτασπρα και φουσκωμένα πολύ. Τα δικά σου τι κάνουν?

Γειά σου glorr μου, τα δικά μου είναι μέσα στην γκρίνια και χωρίς να βγάζουν δόντια, δεν σταματάμε να θέλουμε αγκαλιές ειδικά το αγόρι. Έχω κουραστεί τόσο πολύ, που ώρες ώρες αγανακτώ. Δεν προλαβαίνω ούτε για τουαλέτα από το πρωί που θα ξυπνήσω... Δεν έχει τελειωμό, το τάισμα, το άλλαγμα, εσείς κορίτσια πως προλαβαίνετε;;;;:confused::confused: Είμαι συνέχεια όρθια, χωρίς να τρώω, έχω μείνει μισή. Ως πότε θα τραβήξει αυτό, πότε θα κοιμούνται επιτέλους;;; Ξέρει καμιά;;; Έλεος.

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Καλησπέρα και απο μένα ! δεν μπαίνω συχνά. Που χρόνος εξάΛΛΟΥ. Εχω και το μπέμπη αύπνο και με πυρετο 38,8! Εγω ένα κουρέλι. Νυστάζω!!!

Και μέσα σε όλα έχουμε και την μετακόμιση!! Ήρθε ο μπαμπάς μας!! Και δε ξέρω που να βάλω τα ρόυχα του!!

Καλησπέρα και απο μένα ! δεν μπαίνω συχνά. Που χρόνος εξάΛΛΟΥ. Εχω και το μπέμπη αύπνο και με πυρετο 38,8! Εγω ένα κουρέλι. Νυστάζω!!!

Και μέσα σε όλα έχουμε και την μετακόμιση!! Ήρθε ο μπαμπάς μας!! Και δε ξέρω που να βάλω τα ρόυχα του!!

Καλησπέρα. Που να προλάβεις? αν έχεις και μετακόμιση...............Ο μικρός γιατί έχει πυρετούλι? Περαστικά σας.

Jasmini περαστικά και σε εσάς. Και στον μικρό και σε εσένα. Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

καλησπερα.....

ωραιο, χαλαρο, ξεκουραστο κ ηρεμο σκ..(καθυστερημενο πρωταπριλιατικο..!)

περαστικα στα αρρωστα μωρακια!

κουραση,ε? κ απο δω τα ιδια..

πηγαμε κ καροτσαδα στο αλσος συγγρου κ η μικρη γκρινιαζε ασταματητα..μετα στον καφε ομως το εσωσε ευτυχως!

ερωτηση παλι!

πιπιλες καθε ποσο αλλαζουμε? εγω εχω καμια 10αρια κ δε τις εχω αντικαταστησει ακομη..βλακεια ε? αυριο πρεπει να παω επιτελους!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και πάλι!

Εγώ είμαι χάλια, πονάει ο λαιμός μου, τα κόκκαλά μου, το κεφάλι μου, είμαι μπουκωμένη και έχω και δέκατα.... :( Και δεν μπορώ να πάρω τίποτα παρά μόνο ντεπόν. Έφτιαξα και ένα χυμό πορτοκάλι αλλά...

Εν το μεταξύ τα μικρά λόγω της ίωσης δεν τρώνε φαγητό. Μόλις τους δίνω μια κουταλιά πνίγονται και ξερνάνε οπότε πρέπει και να θηλάζω...

Το άλλο δεν σας το είπα... ο Bill που έχει βγάλει δυό δοντάκια...τα δοκιμάζει πάνω στο στήθος μου, ο αλήτης, αμέσως μόλις φάει! Nunu έχουν βγάλει κανένα δόντι τα καμάρια σου? :tongue:

RKdwp3.png

glorr ποτε θ αποκτησουν ενα δοντι τα μωρα μας ? τελευταιες μειναμε..

στο τελος θα παιζουν στοιχηματακι τα κοριτσια ποια απ τις δυο μας θα εχει πρωτη δοντι:rolleyes:

Έλα ντε . Τι θα γίνει? εσένα πως πάνε? στα δικά μου τα ούλα της , ειδικά της μπέμπας , είναι πάρα πολύ φουσκωμένα και πονάει η κακομοιρούλα. Αλλά δόντι τίποτα ρε γαμώτο. Τα άλλα θα έχουν όλα τα δόνιτα τους και τα δικά μας θα έιναι φαφούτικα. Χαχαχααχα. Βάλε καμία νέα φώτο να τα δώ πως μεγαλώσανε.

Ρου ρου!! που είστε όλες? τώρα που μπήκα????

Λοιπόν σήμερα βολτάραμε και τώρα ξεραθήκανε στον ύπνο!!! Η μεταφορά στο παιδικό και του μπέμπη έχει πάει καλά, jas μην σε αγχώνει η μεταφορά μια χαρά είναι αυτά, τα κάναμε σετ και δεν έχουν έλλειψη παρέας!!! Δόντι οχι δεν βγάλαμε ακόμα,ευτυχώς, πρησμένα ουλάκια μονο!!

Περαστικά κιόλας που σας βρήκε τέτοια μέρα αλλά να σας πώ τη μάυρη μου έχω ακούσει πολύ κόσμο να έχει αρρωστήσει. Ύπουλη εποχή και αυτή, δεν είναι να χαλαρώνουμε μέχρι Μάη.

Το πρωϊ γυρίζει και ο σύζυξ!!! τι καλά!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Για πείτε μου κορίτσια τη γνώμη σας, εσείς που έχετε ταξιδέψει τι να πάρω για τα μωρά, από ρουχαλάκια εννοώ. Θα λείψουμε 5 μέρες και θα ταξιδέψουμε με αεροπλάνο, οπότε πρέπει να πάρω τα αναγκαία. Σκέφτομαι ένα φορμάκι για κάθε μέρα που θα φοράνε μέσα στο σπίτι (+2 παραπάνω) και ρουχαλάκια για βόλτες, πόσα όμως?? Επίσης φανελάκια, μπουφανάκια, κουβερτάκια, τα του φαγητού, πετσετάκια, παιχνίδια......μμμμμμμμμμ τι άλλο??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...