Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγώ, πάλι, ψιλοζήλεψα, δεν θα το κρύψω! :tongue:

Να μην πω ψέματα, μου λείπει η εγκυμοσύνη! Ήταν ωραία και πρωτότυπα! Πολύ θα ήθελα να είναι και τα επόμενα δίδυμα, αν το θέλει κι ο Θεός!

AGORAKIA εγώ τρομάζω και μόνο στην σκέψη, ίσως επειδή η εγκυμοσύνη μου δεν ήταν καθόλου καλή. Πάντως σου το εύχομαι από καρδιάς και για μένα το απεύχομαι. Από εδώ και πέρα μόνο προφυλάξεις......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Διαφημίσεις

Γειά σου glorr...:) Τι κάνουν τα ζουζούνια σου;

Καλά είναι. Εδώ. Τώρα μόλις φάγαμε την κρέμα μας και έχουμε λίγη γκρινίτσα λόγω πόνου στα ούλα μας που είναι κάτασπρα και φουσκωμένα πολύ. Τα δικά σου τι κάνουν?

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμενα κοριτσακια μου! Πως ειναι τα ζουζουνακια σας? Glorraki μου μαλλον κι εμεις για παλινδρομηση το κοβω απλα ξεκινησα απο σημερα ενα καινουργιο φαρμακακι για κολικους μπας και φταινε οι κολικοι και αν τους αποκλεισουμε παμε για αλλαγη γαλατος και εμεις! Χθες το βραδυ ειχαμε οχι απλως ξενυχτι, η μπεμπα μας κοιμηθηκε τελικα 7.30 το πρωι (και οχι καλα) την ωρα που ξυπνησε ο μπεμπης για το πρωτο του γαλα (και αυτος στις 3 κοιμηθηκε γιατι ηθελε παλι κουνημα). Ετσι κοιμηθηκα κι εγω απο τις 8.30 εως τις 10. Τωρα το μεσημερι ελεγα να κοιμηθω αλλα ποτε το ενα ποτε το αλλο, εφτιαξα κι εγω καφε και ειμαι στο σαλονι τσεκαρωντας και την ενδοεπικοινωνια που αγορασαμε σημερα! Οχι βεβαια οτι δε θα εξακολουθω να κοιμαμαι στο παιδικο! Σημερα παραγγειλαμε και το καροτσι (το διπλο της peg perego) και πηραμε και τα καθισματακια αυτοκινητου απο τα κου-κου. Επισης το ριλαξ κουνια που πηραμε προχθες θα μας βγει μαλλον αχρηστο γιατι του μπεμπη δε δειχνει να του αρεσει! Τελος aggorakia σου ευχομαι αλλο ενα διδυμο στην αγκαλιτσα σου με ολη μου την καρδια πραγματικα! Οσο για μενα θα συμφωνησω με τα mpoumpoukakia δε θα παρω ευχαριστω χαχα! Φιλια πολλα σε ολα τα κοριτσακια και τα ζουζουνακια τους! Θα τα πουμε αργοτερα!

Glorraki μου ηθελα να σε ρωτησω πως να σας περασω φωτογραφιες, μαλλον ειμαι λιγο ασχετη και δεν το καταφερνω χαχα! Το μονο που εχω κανει ειναι να περασω τις φωτογραφιες απο τα κινητα μας και τις μηχανες στο λαπτοπ σε καποιο αρχειακι! Αν μπορεις δωσε μου τα φωτα σου και θα σας στειλω τις φατσουλες μας! Φιλια πολλα!

Καλησπέρα σας!!!

Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε αρρωστούλια και ξεκινάμε πάλι σπρέι και σιρόπι για τον βήχα. Χάλια βράδυ είχαμε και θέλουνε και οι δύο αγκαλίτσα όλη την ώρα....αχ βαχ....

RKdwp3.png

Glorraki μου ηθελα να σε ρωτησω πως να σας περασω φωτογραφιες, μαλλον ειμαι λιγο ασχετη και δεν το καταφερνω χαχα! Το μονο που εχω κανει ειναι να περασω τις φωτογραφιες απο τα κινητα μας και τις μηχανες στο λαπτοπ σε καποιο αρχειακι! Αν μπορεις δωσε μου τα φωτα σου και θα σας στειλω τις φατσουλες μας! Φιλια πολλα!

Μαρακι μου, λοιπόν, αρχικά περνάς τις φωτογραφίες στο λαπτοπ και μετά κάνεις σε κάθε μια δεξί κλικ και επιλέγεις "άνοιγμα με... ζωγραφική". Επάνω στην γραμμή μενού επιλέγεις "εικόνα --> αλλαγή μεγέθους/παραμόρφωση... " .

Αλλάζεις το ποσοστό της % και οριζόντια και κάθετα περίπου στο 30% για να φτάσει η ανάλυση της εικόνας 600χ600 περίπου. :P:p

Έπειτα πατάς αποθήκευση ως και αποθηκεύεις.

Μετά μπαίνεις στο parentscafe. Επάνω στην γραμμή μενού θα δεις που λέει community. Το πατάς και επιλέγεις pictures & albums. Κάτω κάτω επιλέγεις add album. Στον τίτλο βάζεις ένα όνομα και επιλέγεις private - Only visible to contacts and moderators ώστε να μην μπορεί να τις δει ο καθένας. Πατάς "Υποβολή" και έπειτα πάνω στο click here to upload pictures . Τέλος πατάς εκεί που λέει επιλογή αρχείου και βρίσκεις τις φωτογραφίες που θέλεις να ανεβάσεις!!!

Περιμένουμε!!!! Καλή επιτυχία!!!

Ελπίζω να βοήθησα!

RKdwp3.png

Καμιά εδώ, κοριτσίνια;

Εγώ ερείπιο, ο καλός μου ακόμη στη δουλειά, τα μωρά πριν λίγο κοιμήθηκαν.

Απίστευτη γκρίνια σήμερα, αλλά απίστευτη και εναλλάξ. Παλιές δύσκολες εποχές. Και είμαι και άυπνη. Τους απείλησα ότι θα δουλεύω και σκ, αν συνεχίσουν έτσι, αλλά δεν τους είδα να ανησυχούν ιδιαίτερα...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακικον με πρόλαβε η Jasmini. Ακολούθησε τις οδηγίες της και περιμένουμε φώτο ε? άντε. Να δουμε και εσάς.

Είναι καμία εδώ?

Κοριτσακια ανεβασα δυο φωτογραφιες με το μπεμπη και τη μπεμπα για να δω αν μπορω! Οποια θελει ας μπει να τα δει! Τωρα που το εμαθα θα σας στελνω συνεχεια χαχα! Jasminaki με βοηθησες πολυ σε ευχαριστω! Φιλια προς το παρον !

Κοριτσακια ανεβασα δυο φωτογραφιες με το μπεμπη και τη μπεμπα για να δω αν μπορω! Οποια θελει ας μπει να τα δει! Τωρα που το εμαθα θα σας στελνω συνεχεια χαχα! Jasminaki με βοηθησες πολυ σε ευχαριστω! Φιλια προς το παρον !

Εγώ μπήκαι και τις είδα και τις σχολίασα κιόλας. Δεν μπόρεσα. Είναι πολύ όμορφα. Να σου ζήσουν. Περιμένουμε κιάλλες φώτο ε?

Καλημέρα κοπελιές!!!!! Καλημέρα μπεμπίνια!!!

Ξυπνησα σήμερα με θερμοκρασία 37,8!!! Έχω και ένα μπούκωμα...

Ο Κοσμάς έκανε εμετό και εχθές και σήμερα...από τον βήχα. Μια χαρά χάλια δηλαδή. Πήγε και ο άντρας μου για μια δουλειά και πάλι μόνη στο σπίτι και προσπαθώ να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα... γίνεται ένας χαμός. Φυσικά και πάλι καλά που κατάφερα να κάνω μερικές δουλειές...

Maraki φοβερά τα μπεμπίνια σου!!! Εννοείτε πως σχολίασα τις φώτο.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...