Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αλήθεια σου ξύπνανε ο ένας τον άλλον εύκολα?

Λέω να κοιμηθώ και γω το παιδικό μπας και προλάβω τίποτα

Ε αμα αρχίσει και γκαρίζει το ένα δεν θα ξυπνήσει και το άλλο? όχι πάντα βέβαια. Ανάλογα. Ποτέ ξυπνάει και το άλλο πότε όχι. Εσένα τα δικά σου δεν ξυπνάνε το ένα το άλλο?

Άντε βρε κοιμήσου στο κρεβατάκι σου. Μην αγχώνεσαι. Τι να προλάβεις? μπορεί νακοιμηθούν καλά και να μην χρειαστεί τίποτα.

Διαφημίσεις

δεν κοιμόντουσαν μαζί, η μπέμπα που κοιμόταν πιο πολλές ώρες την είχα μεταφέρει από τον 4ο μήνα μόνη της, τέλος πάντων πάω για ύπνο. Έχει ματς απόψε :shock::shock::shock::shock:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ήρθε και σήμερα η καλή μας κυρία, αλλά αυτή τη φορά για να μας ξεβρωμίσει! Ένα μήνα τώρα, που γύρισα στη δουλειά και κρατάει τα μωρά, έχουν βγει τα σκουλήκια! Θα κάνουν αλυσίδα και θα μας σύρουν στη θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Πάω να διαβάσω κανένο νέο σας, η ξενυχτισμένη, κι επανέρχομαι!

Στις 03.00 κοιμηθήκαμε... Μέχρι τη 01.30 έβλεπα "της αγάπης μαχαιριά" και μετά ανέλαβε δράση ο Στεφανάκος μας. Ουρλιαχτό και πάλι ουρλιαχτό. Βλέπετε πείναγε ο καλός μου, επειδή 3 μέρες κάνει απεργία πείνης. Το απόγευμα δεν είχε φάει και την κρέμα του, μου έκανε μπθθθθθθθθθθθθθθθθ (στα μούτρα μου, εννοείται) και έφαγα εγώ το υπόλοιπο, επιδεικτικά. Καθώς και το υπόλοιπο του μικρού, που τον είχε παρασύρει και έκανε τα ίδια... Μετά άπλωναν τα χέρια, ότι ήθελαν τα μπολάκια τους, αλλά τους είπα "τώρα είναι αργά, η μαμά το έφαγε όλο το φαγάκι σας και ήταν και πολύ ωραίο".

Του έδωσα ντεπόν, επειδή έβαζε το χέρι στο στόμα και τελικά στις 02.50 του έδωσα και 60 ml γάλα. Ήθελε κι άλλο, αλλά δεν του έδωσα (γιατί θα χάλαγε το πρωινό του πρόγραμμα) και τον μάλωσα κιόλας (πολύ). Είμαι χαζή.

rPPrp3.png

Ξύπνησε κι ο μικρός και τον κοίταζε απορημένος.

Το απόγευμα ήρθε η δοκτορέσσα για εμβολιάκι (πολύύύύύύύύύύύύύύύ κλάμα αυτή τη φορά, σχεδόν τη μίσησαν). Είμαστε 71 πόντους και 8100 (κατόπιν απεργίας) ο μεγάλος και 73 πόντους και 8650 ο μικρός.

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου jasminaki, ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες και για τις πληροφοριες. Εμας για σφιχτα ισχυα μας ειπε και να προλαβουμε πριν κλεισουνε το τριμηνο αν υπαρχει οντως καποιο προβλημα. Αυτο που βλεπω παντως ειναι πως ειναι συχνο οντως στα διδυμα λογω του οτι ητανε στριμωγμενα στην κοιλια! Ασχετο, αυτο με την Κρητη που ειπες ειναι αληθεια ή πρωταπριλιατικο αστειο χαχα!

Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω, δε θυμαμαι νομιζω τα Aggorakia μου ειπανε οτι ο μικρος της ειχε παλινδρομηση θελω να ρωτησω πως το ξεπερασανε, αλλαξανε γαλατα, πηρανε καποιο φαρμακο? Οποιο κοριτσακι ξερει ας μου απαντησει, φιλια προς το παρον!

Κουκλίτσα μου, εμένα είχε παλινδρόμηση ο μικρός. Δεν κάναμε υπέρηχο. Έκανε εμετούς και κόντρα εμετούς με αποκορύφωμα μια μέρα που έπειτα από κάθε γεύμα (το έτρωγε σχεδόν όλο, μάλιστα) το έβγαζε λίγο μετά το ρέψιμο! Όλο και σε όλα τα γεύματα. Αν θυμάμαι καλά, είχαμε σαραντίσει. Πήγαμε στη γιατρό, τον εξέτασε και αποφάνθηκε. Πήραμε το almiron ar και βρήκαμε την υγειά μας. Ηρέμησε το παιδί. Και, όταν κλείσαμε τον 6ο, πήραμε το Νο2, αλλά τους το αναμειγνύω με το κανονικό almiron (για 6ο μήνα) και όσο πάει το μειώνω (2 μεζούρες στα 180). Από τον 4ο έδινα και στον μεγάλο, διότι λόγω σάλιου από τα δόντια, έβγαζε γουλίτσες με γάλα και τον βοήθησε κι αυτόν!

rPPrp3.png

Για το αν θα ξυπνήσει ο ένας τον άλλο ή αν μένουν ξύπνια και μιλάνε ή γελάνε, τι πειράζει; Εγώ κοιμάμαι και, όταν θέλουν, θα κοιμηθούν κι εκείνοι. Ωστόσο, συμβαίνει σπάνια κάτι τέτοιο, αλλά δεν έχω άγχος να κοιμηθούν ντε και καλά και μετά να κοιμηθώ εγώ!

rPPrp3.png

παλιοjas μου εφυγε το αιμα απο κεφαλι!!!μουδιασα!

Εγώ, πάλι, ψιλοζήλεψα, δεν θα το κρύψω! :tongue:

Να μην πω ψέματα, μου λείπει η εγκυμοσύνη! Ήταν ωραία και πρωτότυπα! Πολύ θα ήθελα να είναι και τα επόμενα δίδυμα, αν το θέλει κι ο Θεός!

rPPrp3.png

Στην Κρήτη πήγαν και ήρθαν!

Οι κουμπάροι μου και το βαφτιστήρι μου τα έκαναν πάνω τους!

Πάω τώρα, ξύπνησε ο μεγάλος, θα του ζητήσω συγνώμη, του ζήτησα και στις 06.30, που έφαγαν γάλα).

Σήμερα είμαι αποφασισμένη να επιχειρήσω (ΞΑΝΑ) φρούτα. Αμέτι μουχαμέτι, θα μου πείτε, αφού τα παιδιά δεν τα θέλουν. Θα δώσω, ωστόσο, μόνο αχλάδι, μπανάνα (και μαζί όλα τα τριγύρω: μπισκότα, κρέμα βανίλια)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς!!!

Το βράδυ μας ήταν εντάξει, σχεδόν όπως κάθε βράδυ. Το πρώτο σοκ ήταν στις 12 που ξύπνησε ο μπέμπης να φάει και και ξύπνησε και η μικρή. Τους τάϊσα και τους δύο και μετά για καμιά ώρα με μουρμουράγαν, μια ο ένας μια άλλος αλλά εντάξει οχι δράματα και σπαρακτικά κλάματα που φοβόμουν. Εν τέλει στις 1 ξανακοιμηθήκαν και γω μαζί τους. Ο μπέμπης φυσικά ξύπνησε άλλες 3 φορές και η μπέμπα άλλη 1 για μάσα/ χάδια αλλά τους πρόλαβα και δεν αλληλοξυπνήσανε.

Όσο για τη φρουτόκρεμα και μένα δεν την τρώνε φανατικά αλλά το παλεύουμε. Σήμερα δοκίμασα αβοκάντο. 1 1/2 αχλάδι, 1 μπανάνα και 1/2 αβοκάντο κ λίγο χυμό πορτοκάλι. Το αβοκάντο έδωσε μια ωραία απαλή υφή. Αύριο θα αλλάξω τις αναλογίες νομίζω βγήκε λίγο βαριά, την φάγανε πάντως αυτήν την ποσότητα και δυο τρεις κουτάλιες η μανούλα!!!

Η twins οντως, που είναι??????????????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μετά από 1 1/2 μήνα αποχής και εντατική γιαουρτοφαγία, σήμερα επανήλθα, όπως σας είπα πιο αποφασισμένη!

Έφτιαξα 2 αχλάδια, 1 μπανάνα, 4 μπισκότα, 3 μεζούρες βανίλια. Όλα αυτά διά του δύο! Και το φάγανε :)

Ευχαριστώ το Θεό, τους συνεργάτες μου, την οικογένειά μου, τις διδυμοφίλες μου!

Θα τους δίνω το σκ, για να μην βαρεθούν εντελώς και το γιαούρτι.

rPPrp3.png

Διδυμομανούλες καλημέρα, τρέχω σαν την τρελή να τα προλάβω όλα και δυστυχώς δεν έχω χρόνο να μιλάω με την όμορφη παρέα σας. Βλέπω η συζήτηση άναψε για τα καλά. Σας φιλώ εσάς και τα μωράκια σας. :D

b1x2p2.png

2354223cwumdkze21.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...