Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σου jasminaki, ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες και για τις πληροφοριες. Εμας για σφιχτα ισχυα μας ειπε και να προλαβουμε πριν κλεισουνε το τριμηνο αν υπαρχει οντως καποιο προβλημα. Αυτο που βλεπω παντως ειναι πως ειναι συχνο οντως στα διδυμα λογω του οτι ητανε στριμωγμενα στην κοιλια! Ασχετο, αυτο με την Κρητη που ειπες ειναι αληθεια ή πρωταπριλιατικο αστειο χαχα!

Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω, δε θυμαμαι νομιζω τα Aggorakia μου ειπανε οτι ο μικρος της ειχε παλινδρομηση θελω να ρωτησω πως το ξεπερασανε, αλλαξανε γαλατα, πηρανε καποιο φαρμακο? Οποιο κοριτσακι ξερει ας μου απαντησει, φιλια προς το παρον!

Διαφημίσεις

Με την ευκαιρία για να μην σας τρελάνω κιόλας....

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μην με βαρέσετε εΕΕΕ?????

Αχα καλό ε????

παλιοjas μου εφυγε το αιμα απο κεφαλι!!!μουδιασα!

Μας αντιπροσώπευει όλες η απάντηση σου!!

Ο σύζυξ μου ο μαυρόγατος είναι Κρήτη για δουλειά!! Στέρεο την ακούσανε!!!!!

Marakikon γειά σου!! πονάει η ζουζού σου τόσο πολύ? Για το φάρμακο που γράφεις δεν έχω ιδέα αλλά αν το πάρετε και περάσει θα ξέρετε ότι είναι απλά κολικοί και με πολύ υπομονή θα περάσουν. Όσο για την παλινδρόμηση της twins είχε η μπέμπα νομίζω και σε μένα μια ελαφριάς μορφής ο μπέμπης. Εμείς λόγω θηλασμού δεν αλλάξαμε γάλα αλλά νομίζω συνίσταται αντιαναγωγικό. Το κρεβάτι του σηκώσαμε λίγο στο προσκέφαλο, τον κρατάγαμε όρθιο μετά το φαϊ και τέτοια. Χαλαρά ισχία είχαν και εμένα αλλά ξεπεράστηκε. Προπάντων μην αγχώνεσαι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα nunu μου, εμεις τα κρεβατακια τα σηκωσαμε απο την πρωτη μερα βαζοντας απο κατω απο το στρωμα μια κουβερτουλα, οσο αφορα το γαλα μας ειπε αν δε ειμαστε σιγουροι οτι εχει παλινδρομηση να μην το αλλαξουμε και να το δουμε μετα! Τελος την κραταω ορθια και την κανω βολτες κι εγω για ενα τεταρτακι περιπου γιατι μου εκανε εμετουλι! Αρα δεν υπαρχει κατι αλλο παρα υπομονη ετσι?

Maraki, τα αστεία μια φορά γίνονται, για τον σεισμό αλήθεια είναι!!! Για την παλλινδρόμηση κάνουν έναν υπέρηχο την ώρα που τρώει το μωρό για να εξακριβώσουν αν υφίσταται και το βαθμό της. Αν είναι έντονη η κατάσταση, μήπως να κάνατε έναν υπέρηχο??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

"ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΉΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΩΡΙΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ Π.Χ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΧΙΑ"

Το έκλεψα από κάπου χιχιχιχι!!

RKdwp3.png

Σήμερα θα μας ακούσετε όλοι!!!! Έκανα την αλλαγή, μετέφερα και τον μπέμπη στο παιδικό!!!! Μέχρι στιγμής τους κοίμησα όλα οκ!! Τώρα τι θα γίνει το βράδυ που θα ξυπνάει ο ένας και θα ξυπνάει και τον άλλον...........άγνωστο!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα nunu μου, εμεις τα κρεβατακια τα σηκωσαμε απο την πρωτη μερα βαζοντας απο κατω απο το στρωμα μια κουβερτουλα, οσο αφορα το γαλα μας ειπε αν δε ειμαστε σιγουροι οτι εχει παλινδρομηση να μην το αλλαξουμε και να το δουμε μετα! Τελος την κραταω ορθια και την κανω βολτες κι εγω για ενα τεταρτακι περιπου γιατι μου εκανε εμετουλι! Αρα δεν υπαρχει κατι αλλο παρα υπομονη ετσι?

Καλησπέρα και από εμάς. Marakikon επειδή το είχα κι εγώ έντονο το πρόβλημα με τον μπεμπάκο στις αρχές σε καταλαβαίνω. Σε όλα τα γεύματα έβγαζε και ποτέ δεν κοιμόταν μετά το γεύμα. Πάντα ήταν ανήσυχος και γκρίνιαζε. Πόναγε το στομαχάκι του. Ταλαιπωριόνταν το καημένο. Περναγαν περίπου δυομιση ώρες και τότε πλέον ηρεμούσε το μωρό και προσπαθούσε να κοιμηθεί. Στην ουσία λίγο πριν το επόμενο γεύμα. Τελικά κάναμε υπέρηχο στομάχου και όντως είχε παλινδρόμηση και δεν δεχόταν με τίποτα αυτό το γάλα που του δίναμε. Τελικά από τότε του δίνουμε αντιαναγωγικό και έχουμε βρει την υγειά μας. Και το μωρό ηρέμησε.

Σήμερα θα μας ακούσετε όλοι!!!! Έκανα την αλλαγή, μετέφερα και τον μπέμπη στο παιδικό!!!! Μέχρι στιγμής τους κοίμησα όλα οκ!! Τώρα τι θα γίνει το βράδυ που θα ξυπνάει ο ένας και θα ξυπνάει και τον άλλον...........άγνωστο!

Άντε μπράβο μπράβο . Στο δωμάτιό σας. Νανάκιααααααααααααααααα.............Μην παιδέψετε την μαμά Nunu απόψε. Καλη΄αρχή και με επιτυχία εύχομαι.

Ρε κορίτσια εγώ έχω άλλο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες. Ο μπέμπης δεν κοιμάται τα βράδια. Καλά αν δεν πάει δώδεκα το βράδυ. Αλλά ξυπνάει και κατά την διάρκεια της νύχτας. Και όλα αυτά............γιατί? Γιατί έχει όρεξη για παιχνίδια και για γέλια. Εμείς να κουτουλάμε από την νύστα και αυτός να γελάει και να κάνει κολπάκια. Τι να τον κάνω? έχει ορέξεις το παιδί βραδιάτικα. Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!

Α επίσης έχω και άλλη μια απορία. Τώρα μου ήλθαν όλα. Σας ζάλισα.

Όταν τα ταίζετε φαγητό τι ποσότητα τους δίνετε? θέλω να πω το ζυγίζετε ή με το μάτι? Για δώστε τα φώτα σας. Περιμένω απαντήσεις σας.

Διαφημίσεις

Glorr μου αυτό μου το κάνει και η μικρή και κάθεται δύωρα και τρίωρα ξύπνια, κατά προτίμηση 3-5 με την κακομοίρα τη μανούλα να κοιμάται όρθια. Εγώ δεν της μιλάω/ χαμογελάω/ παίζω και την ξανακοιίζω (στα χέρια όπως πάντα:eek::-o) αλλά αν έχει κολήσει μας παίρνει το πρωϊ.

Για το δεύτερο ερώτημα σου δεν μπορώ να σε βοηθήσω, εγώ έχω περισσότερες απορίες!!χαχαχα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Glorr μου αυτό μου το κάνει και η μικρή και κάθεται δύωρα και τρίωρα ξύπνια, κατά προτίμηση 3-5 με την κακομοίρα τη μανούλα να κοιμάται όρθια. Εγώ δεν της μιλάω/ χαμογελάω/ παίζω και την ξανακοιίζω (στα χέρια όπως πάντα:eek::-o) αλλά αν έχει κολήσει μας παίρνει το πρωϊ.

Για το δεύτερο ερώτημα σου δεν μπορώ να σε βοηθήσω, εγώ έχω περισσότερες απορίες!!χαχαχα

Α ωραία. Δεν τα βάζουμε μαζί τουλάχιστον να μιλάνε και να παίζουν και εμείς να το κόψουμε στον ύπνο? Ε μα δεν είναι κατάσταση αυτή. Παράκρουση κανονική.

Α ωραία. Δεν τα βάζουμε μαζί τουλάχιστον να μιλάνε και να παίζουν και εμείς να το κόψουμε στον ύπνο? Ε μα δεν είναι κατάσταση αυτή. Παράκρουση κανονική.

Να σου πω εγώ το έχω συνηθίσει, δε θυμάμαι πως είναι ένας τετράωρος ύπνος...:P:p

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να σου πω εγώ το έχω συνηθίσει, δε θυμάμαι πως είναι ένας τετράωρος ύπνος...:P:p

Α ναι? όχι. Εγώ δεν μπορώ να πω. Δεν έχω παράπονο. Κοιμούνται συνήθως 10 με 6. Τώρα τις τελευταίες μέρες έχει που δεν κοιμάται ο μπέμπης και κοντά σε αυτόν κάποιες φορές ξυπνάει και η μπέμπα. Γενικώς όμως δεν με έχουν ξενυχτήσει εκτός από όταν ήταν άρρωστα. Και πάλι όχι συνέχεια. Εγώ έχω επιθυμήσει να πέσω στο κρεβάτι και να μην σηκωθώ καθόλου την νύχτα και το πρωί να ξυπνήσω ότι ώρα χορτάσω τον ύπνο και χωρίς έννοια. Ξέρω ξέρω δεν γίνεται. Να το ξεχάσω. Απλά όνειρα κάνω. Δεν είναι κακό. Χιχαχι χαχαχαχα..................

Α ναι? όχι. Εγώ δεν μπορώ να πω. Δεν έχω παράπονο. Κοιμούνται συνήθως 10 με 6. Τώρα τις τελευταίες μέρες έχει που δεν κοιμάται ο μπέμπης και κοντά σε αυτόν κάποιες φορές ξυπνάει και η μπέμπα. Γενικώς όμως δεν με έχουν ξενυχτήσει εκτός από όταν ήταν άρρωστα. Και πάλι όχι συνέχεια. Εγώ έχω επιθυμήσει να πέσω στο κρεβάτι και να μην σηκωθώ καθόλου την νύχτα και το πρωί να ξυπνήσω ότι ώρα χορτάσω τον ύπνο και χωρίς έννοια. Ξέρω ξέρω δεν γίνεται. Να το ξεχάσω. Απλά όνειρα κάνω. Δεν είναι κακό. Χιχαχι χαχαχαχα..................

Αλήθεια σου ξύπνανε ο ένας τον άλλον εύκολα?

Λέω να κοιμηθώ και γω το παιδικό μπας και προλάβω τίποτα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...