Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Άστο την πατήσαμε. Μας κορόιδεψε. Αλλά εντάξει . Της το συγχωρούμε λόγω ημέρας. Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώωωω....

ε, για να πάει καλά ο μήνας έπρεπε να κάνουμε και το αστειάκι μας!!!

RKdwp3.png

Επανήλθα και να σχολιάσω και τα της glorroβάφτισης!

Μου άρεσε πολύ η ιδέα με τα αυγά που σπάνε και γράφει για το δίκροκο αυγο...πολύ πετυχημένο!!!!

Επίσης το ρολόι νομίζω ότι είναι πολύ καλή και ασφαλής επιλογή για δώρο νονών!!

Οι κορώνες μπισκότα επίσης πολύ καλή ιδέα...εσείς όμως θα τα φτιάξετε? Έχετε πολλούς καλεσμένους? Εγώ θα έχω καμιά 250αριά καλεσμένους οπότε σκέφτομαι να πάρω κάτι έτοιμο για τα παιδάκια!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Έγινε σεισμός πριν λίγο στην Κρήτη, 6,3 ρίχτερ....

Τρόμαξα πολύ, κυρίως γιατί τρελάθηκα με την σκέψη, αν χρειαζόταν, πώς θα έπαιρνα κάτω τα μωρά....

Μετά το σεισμό του '99 φοβάμαι περισσότερο ομολογώ....

Εν το μεταξύ εκείνη τη στιγμή, έβαζα τον Bill στο καρότσι και πήγαινα πέρα-δώθε και ζαλίστηκα και νόμιζα ότι απλά ζαλίστηκα και αφού είδα τα φωτιστικά να κουνιούνται το συνειδητοποίησα. Φαντάζομαι πως θα τον ένιωσαν στην Κρήτη....

RKdwp3.png

Με παίρνει και ο άντρας μου τηλέφωνο και μου λέει..." να έρθω από εκεί??" Και του λέω "γιατί?" και λέει...."και αν κάνει κανένα τσουνάμι???? " . "Ελα..." του λέω, "σοβαρέψου....."

RKdwp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου! Που ειστε ολες σας? Jasminaki με κατατρομαξες, ουτε να το σκεφτομαι εγω, εσυ παλι βλεπω τα τραβαει η ορεξη σου! Δε θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου με ενα τριτο μωρο, ειναι και οι εποχες δυσκολες και αστα να πανε! Περαστικα στο μπεμπακο σου κοριτσακι μου και σου ευχομαι αν πραγματικα το θελεις σε 2-3 χρονακια ενα νεο μωρακι στην αγκαλια σου! Ολα τα αλλα κοριτσακια καλα? Glorraki ευχομαι πρωτη και τελευταια φορα αυτο με τη μπουμπουκα σου, φανταζομαι την τρομαρα που πηρες, τελος καλο ολα καλα ομως!

Εμεις γιναμε χθες 2 μηνων και καναμε και το πρωτο μας εμβολιο που μας πονεσε η αληθεια ειναι λιγο! Η μπουμπου μου εξακολουθει με τα ουρλιαχτα της και τα πονακια της τα οποια ψαχνουμαι ακομη να δουμε απο που ειναι! Χθες παλι μεχρι τις 4 το πρωι ειχαμε βολτες μεσα στο σπιτι! Επισης η παιδιατρος μας στελνει και σε παιδοορθοπαιδικο γιατι τοσο η μπεμπα οσο και ο μπεμπης εχουνε σφιχτα ισχυα και πρεπει να κανουμε εναν υπερηχο (η μπουμπου φανηκε απο την αρχη και φοραμε διπλο παμπερς), ξερει καμια σας κατι για αυτο? Εχω ανησυχησει πολυ! Κατα τα αλλα η μπεμπα δεν ξερουμε γιατι και απο που ποναει, αν ειναι δηλαδη απο το στομαχακι ή την κοιλια και ανησυχω και για αυτο! Προς το παρον μου εδωσε ενα αλλο φαρμακακι για τους κολικους το biogaia αν το γραφω σωστα που θα το παρουμε σε συνδυασμο με το infacolic και να δουμε αποτελεσματα! Ουφ αυτα προς το παρον απο εμενα φιλια σε ολες!

Maraki τι κάνεις? Χαρούμενα μηνογενέθλια λοιπόν!!

Για τα σκληρά ισχία δεν ξέρω.. Τα δικά μου είχαν χαλαρά ισχία. Φορούσανε διπλή πάνα μέχρι αν θυμάμαι καλά 3 μηνών και μετά κάναμε τον υπέρηχο. Κάποια στιγμή πρέπει να το επαναλάβουμε φυσικά.

Απ' όσο ξέρω αυτό με τα ισχία είναι συχνό στα δίδυμα. Μην σε φοβίζει όμως είναι κάτι που φτιάχνει.

RKdwp3.png

Να σας πω και το άλλο νέο.... Αλήθεια αυτή τη φορά...όχι πλάκα!!

Μίλησα πριν λίγο καιρό με μια εταιρεία στην Αθήνα που οργανώνει θεματικά πάρτυ και τους ζήτησα αν μπορούν να μου βρουν είδη πάρτυ με στρουμφάκια. Το έψαξαν πολύ αλλά τελικά βρήκανε. Θα με πάρουν να μου πουν και τιμές και να δουν τι πράγματα θέλω!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!! Φυσικά το πείσμα μου νίκησε!!! Θα έσκαγα αν δεν μπορούσα να υλοποιήσω την ιδέα μου!!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...