Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω μαζί σας κορίτσια. Κι εγώ δεν τα μπορώ αυτά, τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο θέλω να τα βλέπουν μόνο από συγκεκριμένη απόσταση. Από τώρα έχω αρχίσει και το διαλαλώ, όπου σταθώ και όπου βρεθώ.

Προκειμένου όμως να βρίσω κανέναν, έχω οργανώσει σχέδιο στο μυαλό μου.

1)Θα απαγορεύσω την είσοδο σε παιδια, απαραιτήτως.

2)Θα βάλω έξω από το δωμάτιο σετ απολύμανσης, ώστε όποιος θέλει να μπει να κάνει μίνι αποστείρωση.

3)Θα ζητάω από όλους, να αφήνουν απ' έξω παπούτσια, παντόφλες κτλ

4)Θα απαγορεύσω ομιλίες μέσα στον χώρο! (Έτσι θα αποφύγω και τα φτυσίματα :) )

Ελπίζω να πιάσει αλλιώς θα πρέπει να πάρω πιο αυστηρά μέτρα. Όσο διακριτική είμαι εγώ με τα μωρά των άλλων, τόσο απαιτώ να είναι και οι άλλοι απέναντι στα δικά μου μωρά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι άλλο να πω γιατί έχω φορτώσει με το θέμα :twisted:. Γράφω-σβήνω, γράφω-σβήνω.... γκρρρρ.... και ξαφνικά σκέφτηκα ότι μπορεί και κάποιος άλλος να διαβάζει ότι γράφω!!!!!!

Ας πούμε κάτι άλλο να μου περάσει... που προγραμματίζετε διακοπές;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

jasmini μου οχι μονο σε παιδια αλλα και σε αυτους που εχουν τα παιδια.

Να σας φρικαρω?Σκεφτειτε καποιον πανω απο τα μωρα να λεει"φτου σου ματια μου" χιχιχιχι

εγω παντως ειπε σε ανθρωπο δικο μου απο τους αναγκαστικους που ειπα μην μιλας απο πανω του το φτυνεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

jasmini μου οχι μονο σε παιδια αλλα και σε αυτους που εχουν τα παιδια.

Να σας φρικαρω?Σκεφτειτε καποιον πανω απο τα μωρα να λεει"φτου σου ματια μου" χιχιχιχι

εγω παντως ειπε σε ανθρωπο δικο μου απο τους αναγκαστικους που ειπα μην μιλας απο πανω του το φτυνεις

χαχαχα

Εμενα παντως ο αντρας μου ειχε φερει μασκες στο σπιτι (καθοτι τα δικα μας ηταν και προωρα) και οποιος εμπαινε μεσα φοραγε και μασκα, απο τις νοσοκομειακες. :):)

Εννοειται οτι δεν εχουν ερθει ακομα παιδακια στο σπιτι και οποιος εχει παιδακια με πολλη προσοχη για ιωσεις κλπ.

Ειμαστε υπερβολικοι???:rolleyes:

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Εμένα περίπου μετά από καμιά βδομάδa που ήρθαμε σπίτι από την κλινική τα πεθερικά είχαν αρρωστήσει με πυρετούς και τέτοια. Οκ δεν ερχόντουσαν όταν ήταν άρρωστοι αλλά με το που τους πέρασε ήθελαν να έρθουν και δεν έμεναν ακόμα λίγες μέρες στο σπίτι τους! Και είχε και το θράσος η πεθερά να τσαντιστεί και να λέει στον γιο της πως δεν την θέλουμΕ:evil: Να φανταστείτε η μάνα μου που ήταν μια βδομάδα μαζί μου και με βοηθούσε και δεν ήτανε κ άρρωστη δεν φίλαγε καθόλου τα μωρά και η άλλη η πεθερά τα ΦΙΛΑΓΕ!!!

Λοιπόν σήμερα ο ένας μου ο γιος έμαθε μια καινούρια λέξη από την γιαγιά του άντρα μου!! Μήπως θέλετε να σας την πω να χαρείτε όπως χάρηκα και εγώ??:twisted: Η λέξη λοιπόν είναι ΜΑ***ΑΣ!!! δΕΝ πίστευα στ'αυτιά μου όταν το άκουσα. Και της είπα να μην το ξαναπεί αλλά όταν ξυπνήσει ο άντρας μου θα τα ακούσει αυτός!:)) πΆντως όταν πάω δουλειά του χρόνου τα μωρά μου θα τα στείλω σε σταθμό γιατί αλλιώς θα τσακώνομαι όλη μέρα με τον άντρα μου αν τα αφήσουμε στην πεθερά μου και στην μάνα της!:))

Ψάχνω τώρα να κλείσω για την βάπτιση. Υπολογίζω αρχές του Οκτώβρη να την κάνουμε μπας και μαζέψουμε και κανα λεφτουδάκι!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...