Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ, αγχώθηκα πάλι και δεν μπορώ πρωτομηνιά να στρεσάρομαι.

Τίποτα δεν έχουμε κανονίσει για τις βαφτίσεις μας, απολύτως τίποτα, όμως!

Προς τα τέλη του Καλοκαιριού το βλέπω, αλλά κάπου εκεί πρέπει να κάνω και έναν θρησκευτικό γάμο (κάπως πριβέ, θα τον έλεγα), τη δεξίωση του οποίου θα συνδυάσω με τη βάφτιση. Όμως, από διαδικαστικά, το πλήρες τίποτα.

Κορίτσια, παρηγορήστε με, σας παρακαλώ! Πείτε μου ότι προλαβαίνω και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και τέτοια!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Το προσκλητήριο είναι απλό. Λαχανί (διότι έπρεπε να συνδυάσω και αγόρι και κορίτσι ) και έχει δύο αυγουλάκια σπασμένα μέσα από τα οποία βγαίνουν 2 παιδάκια και λένε ''ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΡΟΚΟ''. Απλό είναι. Δεν ήθελα να τα χρυσοπληρώσω τα προσκλητήρια αφού όλοι το πετάνε . Κρίμα είναι να δώσεις πολλά λεφτά γι αυτά. Αυτό πάντως μου άρεσε αρκετά. Από κάτω έχει το κειμενάκι που έχει να κάνει με πριγκηπάκια καθότι και το όλο θέμα της βάφτισης, κορώνες και τα σχετικά και από κάτω τα ονόματα γονιών και κουμπάρων.

Τα δώρα είναι τα ίδια για όλες τις νονές. Από ένα ρολόι στην καθεμία. Τον ένα νονό και μοναδικό αδίκησα του οποίου δεν του πήρα κάτι γιατί είναι ζευγάρι με την μία νονά και πήρα μόνο στην νονά. Δεν γίνεται . Θα βγω από τα παράθυρα σε λίγο με τα έξοδα.

Απλό αλλά πολύ καλό!! το κειμενάκι τι λέει??

και γω τρεις νονούς έχω, σε νιώθω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Θα αφήσεις τα λιγοστά ρούχα και θα μείνεις με το δωδεκάποντο!!! Και ας ετοιμαστούμε να υποδεχτύμε τρίδυμα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Τέλεια ιδέα! Το όνειρό μου!

Αλήθεια, τι να κάνει το ιπποκαμπάκι με τα τρία νινάκια;;;;

rPPrp3.png

Αχ, αγχώθηκα πάλι και δεν μπορώ πρωτομηνιά να στρεσάρομαι.

Τίποτα δεν έχουμε κανονίσει για τις βαφτίσεις μας, απολύτως τίποτα, όμως!

Προς τα τέλη του Καλοκαιριού το βλέπω, αλλά κάπου εκεί πρέπει να κάνω και έναν θρησκευτικό γάμο (κάπως πριβέ, θα τον έλεγα), τη δεξίωση του οποίου θα συνδυάσω με τη βάφτιση. Όμως, από διαδικαστικά, το πλήρες τίποτα.

Κορίτσια, παρηγορήστε με, σας παρακαλώ! Πείτε μου ότι προλαβαίνω και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και τέτοια!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

και μια από τα ίδια!!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Το προσκλητήριο είναι απλό. Λαχανί (διότι έπρεπε να συνδυάσω και αγόρι και κορίτσι ) και έχει δύο αυγουλάκια σπασμένα μέσα από τα οποία βγαίνουν 2 παιδάκια και λένε ''ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΡΟΚΟ''. Απλό είναι. Δεν ήθελα να τα χρυσοπληρώσω τα προσκλητήρια αφού όλοι το πετάνε . Κρίμα είναι να δώσεις πολλά λεφτά γι αυτά. Αυτό πάντως μου άρεσε αρκετά. Από κάτω έχει το κειμενάκι που έχει να κάνει με πριγκηπάκια καθότι και το όλο θέμα της βάφτισης, κορώνες και τα σχετικά και από κάτω τα ονόματα γονιών και κουμπάρων.

Τα δώρα είναι τα ίδια για όλες τις νονές. Από ένα ρολόι στην καθεμία. Τον ένα νονό και μοναδικό αδίκησα του οποίου δεν του πήρα κάτι γιατί είναι ζευγάρι με την μία νονά και πήρα μόνο στην νονά. Δεν γίνεται . Θα βγω από τα παράθυρα σε λίγο με τα έξοδα.

Τους πήρα λοιπόν τα ρολόγια και να δεν τους αρέσουν τα αλλάζουν. Είχα πει να τους έπαιρνα κάτι για το λαιμό . Αλλά τελικά μπορεί να μου πήγαινε παραπάνω αφού το χρυσό έχει ανέβει στα ύψη. Άσε που το ρολόι κάνει πιο μπούγιο. Η μία νονά είναι αδερφή μου. Σε αυτή πήρα το πιο ακριβό. Αλλά όλα είναι πολύ ωραία.

Χμ, ωραίες ιδέες... Πόσος καιρός χρειάζεται, άραγε για τέτοιου είδους προετοιμασίες;

Εγώ έναν πολιτικό έκανα μέχρι στιγμής, που οργανώθηκε σε ένα τέταρτο. Ο αντιδήμαρχος είναι μπαμπάς της κολλητής-μίας νονάς-κουμπάρας στον μελλοντικό θρησκευτικό μας. Οπότε, απλώς έριξα πάνω μου ένα... ΤΙΓΡΕ παλτό, τα τακούνια μου, φυσικά, και τρέξαμε στο δημαρχείο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Απλό αλλά πολύ καλό!! το κειμενάκι τι λέει??

και γω τρεις νονούς έχω, σε νιώθω!!

Το κειμενάκι λεέι για πριγκηπάκια που φοράνε κορώνες αλλά δεν έχουν παλάτι και μιλάει για λουλούδια δύσης και ανατολής και για τα πλούτη όλης της γης και ότι χρειάζονται ένα τίτλο γενικότερα κλπ κλπ.................Είναι αρκετά ωραίο το κειμενάκι. Και σκεφτήκαμε , η αδελφή μου η τρελή όχι εγώ, η οποία θα κάτσει να τα φιάξει κιόλας, να δώσουμε στην εκκλησία εκτός από την μπομπονιέρα που είναι και γλυκό μαζί και από ένα μπισκότο σε σχήμα κορώνας. Το οποίο θα το στολίσει με ζαχαρόπαστα από πάνω και θα το τυλίξουμε.

Όσο για εσάς που δεν έχετε οργανώσει τίποτα ακόμη μην αγχώνεστε. Δεν είναι τίποτα. Καμία σχέση με τον γάμο. Εδώ είναι πιο εύκολα. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου φάνηκε. Ίσως επειδή δεν κάνω τραπέζι μετά γιατί δεν με παίρνει με τίποτα. Ένα βασικό τρέξιμο λιγότερο.

Διαφημίσεις

Τελικα ξέρετε που οφείλονται οι ταχυκαρδίες και ζαλάδες που σας έλεγα????

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Είναι αυτό που φαντάζομαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Το ένστικτό μου... αυτό μου λέει!

rPPrp3.png

Με την ευκαιρία για να μην σας τρελάνω κιόλας....

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μην με βαρέσετε εΕΕΕ?????

Άντε ρε χαζόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...........................Πάντως εγώ σε πίστεψα. Άντε από δω. Είπα κι εγώ. Καλό όμως. Μπράβο σου. Τρελήηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναιιιιιιιιιι

Δεν τολμώ να πιστέψω πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί θέλω πολύ να είναι αλήθεια :):):)

Τι να σου πρωτοευχηθώ, αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να είσαι γερή και δυνατή και η Παναγία να είναι μαζί σου!!!!!!!!!!

Και όλα δεξιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...