Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Τι κάνετε? Εγώ γράφω τα προσκλητήριά μας. Πλάκα πλάκα έφτασε ο καιρός σιγά σιγά. Σχεδόν ένας μήνας μας έμεινε. Οπότε είπα να αρχίσω σιγά σιγά γιατί δεν μπορώ να τα δώσω και τελευταία στιγμή. Βρήκα και φόρεμα και πολύ χαίρομαι. Τώρα θέλω να βγω για παπούτσια . Χθες τελείωσα και με τα δώρα των κουμπάρων. Γενικώς να φεύγουν ένα ένα γιατί αγχώνομαι.Θέλω να τελειώνω. Μην τρέχω στο τέλος.

Εσείς τι κάνετε με τις βαφτίσεις σας?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Τι κάνετε? Εγώ γράφω τα προσκλητήριά μας. Πλάκα πλάκα έφτασε ο καιρός σιγά σιγά. Σχεδόν ένας μήνας μας έμεινε. Οπότε είπα να αρχίσω σιγά σιγά γιατί δεν μπορώ να τα δώσω και τελευταία στιγμή. Βρήκα και φόρεμα και πολύ χαίρομαι. Τώρα θέλω να βγω για παπούτσια . Χθες τελείωσα και με τα δώρα των κουμπάρων. Γενικώς να φεύγουν ένα ένα γιατί αγχώνομαι.Θέλω να τελειώνω. Μην τρέχω στο τέλος.

Εσείς τι κάνετε με τις βαφτίσεις σας?

Τι ωραία Glorr, για πες, πώς είναι τα προσκλητήρια, τι δώρα πήρες?? :D:D:D

Εμείς έχουμε ακόμα 3 μήνες μπροστά μας.

RKdwp3.png

Καλό μήνα όντως!!!!

Glorr στο μηδέν είμαστε με θέμα βάφτισης. Ελπίζω να βρούμε χρόνο τημ άλλη εβδομάδα να καταλήξουμε σε εκκλησία και ημερομηνία, ούτως ή άλλως αργούμε εμείς.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

θα δώσει τα δωδεκάποντα!!!!

:D:D:D:D:D:D

Ευχαρίστως, αλλά, αφ' ενός έχω αγόρια, αφ' ετέρου το λουστρίνι δεν κρατάει το άρωμα του σώματος :):):):):):):)

Τι να σου κάνει μια γόβα σε μια τέτοια περίπτωση!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Glorraki, έφτασε κιόλας ο καιρός, ε;

Με το καλό! Η ώρα η καλή!

Τι φορεματάκι πήρες; Πες μας τα πάντα, δεν πήρα είδηση ότι έτρεχες στα μαγαζιά! Γιατί δεν είπες τίποτα; Ε; Ε;

Και πες μας καμιά ιδέα για τα δώρα των κουμπάρων.

Δεν σας είπα, εμείς αλλάξαμε τελικά την μία νονά (του μικρού) και από μέρα σε μέρα θα το ανακοινώσω στην άλλη κολλητή, για να της ζητήσω να τον βαφτίσει εκείνη! Ελπίζω να πει "ΝΑΙ"! Είμαστε κολλητές από 8 χρονών!

rPPrp3.png

Ευχαρίστως, αλλά, αφ' ενός έχω αγόρια, αφ' ετέρου το λουστρίνι δεν κρατάει το άρωμα του σώματος :):):):):):):)

Τι να σου κάνει μια γόβα σε μια τέτοια περίπτωση!!!!!!

Θα αφήσεις τα λιγοστά ρούχα και θα μείνεις με το δωδεκάποντο!!! Και ας ετοιμαστούμε να υποδεχτύμε τρίδυμα :tongue::tongue::tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τι ωραία Glorr, για πες, πώς είναι τα προσκλητήρια, τι δώρα πήρες?? :D:D:D

Εμείς έχουμε ακόμα 3 μήνες μπροστά μας.

Το προσκλητήριο είναι απλό. Λαχανί (διότι έπρεπε να συνδυάσω και αγόρι και κορίτσι ) και έχει δύο αυγουλάκια σπασμένα μέσα από τα οποία βγαίνουν 2 παιδάκια και λένε ''ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΡΟΚΟ''. Απλό είναι. Δεν ήθελα να τα χρυσοπληρώσω τα προσκλητήρια αφού όλοι το πετάνε . Κρίμα είναι να δώσεις πολλά λεφτά γι αυτά. Αυτό πάντως μου άρεσε αρκετά. Από κάτω έχει το κειμενάκι που έχει να κάνει με πριγκηπάκια καθότι και το όλο θέμα της βάφτισης, κορώνες και τα σχετικά και από κάτω τα ονόματα γονιών και κουμπάρων.

Τα δώρα είναι τα ίδια για όλες τις νονές. Από ένα ρολόι στην καθεμία. Τον ένα νονό και μοναδικό αδίκησα του οποίου δεν του πήρα κάτι γιατί είναι ζευγάρι με την μία νονά και πήρα μόνο στην νονά. Δεν γίνεται . Θα βγω από τα παράθυρα σε λίγο με τα έξοδα.

Τους πήρα λοιπόν τα ρολόγια και να δεν τους αρέσουν τα αλλάζουν. Είχα πει να τους έπαιρνα κάτι για το λαιμό . Αλλά τελικά μπορεί να μου πήγαινε παραπάνω αφού το χρυσό έχει ανέβει στα ύψη. Άσε που το ρολόι κάνει πιο μπούγιο. Η μία νονά είναι αδερφή μου. Σε αυτή πήρα το πιο ακριβό. Αλλά όλα είναι πολύ ωραία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...