Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα, μικρά βροχερά κοριτσόπουλα!

Υπέροχος καιρός σήμερα! Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟΣ!

Αλλά λάθος μέρα, για να πάω το αυτοκίνητο για σέρβις! Το πήγα, όμως, και τελειώσαμε και μ' αυτό :)

Λοιπόν, έχω να απαντήσω σε ερωτήσεις και επισημάνσεις!

Αλλά ένα ένα τα μηνύματα....

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

κορτσουδια χαιρετω!

μην ανησυχειτε για το μπρουμυτα.. κ εμας ο μικρος τα ιδια..κ αλλες εξαιρετικες ποζες μπρουμυτοπλαγιες επισης!

η παιδιατρος ειπε οτι το αγορακι μας μεγαλωσε,εχει πια προτιμησεις για τον υπνο του, κ οσο κ να τον γυρναμε,παλι θα ξαναπαιρνει την σταση που θελει..

θενκς για τις απαντησεις για φαγητο κ καρεκλακια επισης.

agorakia ομως απο φιλη διατροφολογο εμαθα οτι καλο ειναι το μαγειρεμενο κρεας να καταναλωνεται το πολυ σε 48ωρες(για τα μωρα,για μας οκ).στο λεω γιατι εσυ το μαγειρευεις κ βραδυ, το δινεις κ τη μεθεπομενη μερα ,αφου μεσολαβει αλλο γευμα στα καλοφαγαδικα αγορινια σου..

εγω τα λαχανικα μονο μαγειρευω καθε μερα..το κρεας μερα παρα μερα.βαριεμαι τοσο πολυ το παλιοξαφρισμα..

Ναι, από προχθές, που σου απάντησα, μπήκα σε σκέψεις αφού μου φάνηκαν αρκετές οι μέρες, που το κρέας περιμένει να καταναλωθεί από τα αγοράκια μου...

Έτσι, χθες βράδυ έκανα το μοσχαράκι τους. Θα το φάνε σήμερα και αύριο στο καπάκι. Ελπίζω να μην νευριάσουν (βλέπεις, τους έμαθα στην ποικιλία και στην εναλλαγή... έβαλα τα χέρια μου και έβγαλα τα μάτια μου). Αύριο το βράδυ θα τους κάνω τα λαχανικά τους για μεθαύριο (δεν προλαβαίνω την ίδια μέρα να τα φτιάξω, διότι φεύγω στις 08.15 για δουλειά, οπότε είναι αδύνατον να ταΐζω μωρά, να μακιγιάρομαι και να βράζω λαχανικό ταυτοχρόνως :) )

Όσο για το ξάφρισμα, είναι ό,τι σιχαίνομαι περισσότερο, μαζί με το σκούπισμα των μαχαιροπήρουνων, πριν μπουν στο συρτάρι (αλλά από αυτό με έσωσε το πλυντήριο πιάτων! Ζήτω!)

rPPrp3.png

ρε παλιοσουσουραδω agorakia ποτε καταφερες κ με περασες παλι???

μολις το πηρα πρεφα!!

θα σε πατησω κατω χταποδιον........

Αχααααα! Σ' έπιασα! Δεν διάβασες όλα τα μηνύματά μας, λοιπόν. Γιατί, αν τα είχες διαβάσει, θα έβλεπες ότι (δημόσια) σε ευχαριστώ, που με την απουσία σου με βοήθησες να σε περάσω.....:)

Κι άλλωστε, τι νομίζεις... Τσούκου τσούκου, ένα σήμερα, δύο αύριο, τα κατάφερα! Σιωπηλά και αθόρυβα (δηλαδή, πώς είμαι εγώ; ε, καμία σχέση!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

Και τώρα πρέπει να δουλέψω.

Σας φιλώ με βροχερή αγάπη,

καλημέρα και καλή δύναμη!

rPPrp3.png

Καλημέραααααααααααααα

Jasminaki, περαστικά στο μωρουδίνι σου! Είναι καλύτερα σήμερα, το πουλάκι μας;

Ευτυχώς είναι λιγότερο γκρινιάρης σήμερα και του δίνω τώρα και Otrivin γιατί έχει πολύ μπούκωμα και καταρροή το κακόμοιρο. Δυσκολεύεται και να φάει. Το βράδυ ξυπνούσε αρκετές φορές γιατί ή πνιγόταν και έπρεπε να τον σηκώσω ή μπούκωνε και έπρεπε να του κάνω ορό.

Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε... :rolleyes: αναβλήθηκε η απόπειρα μεταφοράς στις κούνιες μέχρι νεοτέρας.

Agorakia καλή δουλίτσα και μια αφιέρωση... http://www.youtube.com/watch?v=p7QL46cK7B8

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ, ένας άνθρωπος!!!!χαχαχα!! Γειά σου glorr!!

Που είστε όλες καλέ?????Εγώ ταϊσα, κοίμησα και τώρα ριλααααααααααξ!!

Εγώ τάισα μπέμπα η οποία κοιμήθηκε, έφαγε και ο μπέμπης ο οποίος όμως δεν κοιμαται. Έχει μερικά βράδια τώρα που το ξενυχτάει ο τύπος. Μία παίζει και γελάει μία γκρινιάζει. Φάσεις. Τι να πω?

καλημερα!!!

εχω κολπααααακιιιιι!!!!!!!

λοιπον,για οσες τραβατε το μαρτυριο του οτι ξενυχτατε και δεν εχετε καταφερει να τα κοιμησετε ακομη μονα τους δοκιμαστε το εξης!ετσι οπως βαζετε το μωρο στην κουνια και ειναι μεταξυ υπνου και ξυπνιου,αφηστε του και την μπλουζα που φορατε.θεαματικα αποτελεσματα σας λεω!σε συνδυασμο με το κοιμαμαι και μεγαλωνω της νουνου,η μικρη ακομη κοιμαται!

αυτο με την μπλουζα το εκανα και ενα μεσημερι που δεν με αφηνε να φυγω καθολου απο κοντα της γιατι γκρινιαζε και ετσι οπως μου χαιδευε την μπλουζα την εβγαλα σιγα σιγα χωρις να πολυκουνηθω,της την αφησα και την πηρε ο υπνος στο καρεκλακι του φαγητου καθιστη!

αυτο το εκανα με το σκυλακι μου οταν ηταν κουταβακι.ειναι αυτο που λενε το παιδι και το σκυλι οπως το μαθεις!χαχαχαχα!

age.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

εχω κολπααααακιιιιι!!!!!!!

λοιπον,για οσες τραβατε το μαρτυριο του οτι ξενυχτατε και δεν εχετε καταφερει να τα κοιμησετε ακομη μονα τους δοκιμαστε το εξης!ετσι οπως βαζετε το μωρο στην κουνια και ειναι μεταξυ υπνου και ξυπνιου,αφηστε του και την μπλουζα που φορατε.θεαματικα αποτελεσματα σας λεω!σε συνδυασμο με το κοιμαμαι και μεγαλωνω της νουνου,η μικρη ακομη κοιμαται!

αυτο με την μπλουζα το εκανα και ενα μεσημερι που δεν με αφηνε να φυγω καθολου απο κοντα της γιατι γκρινιαζε και ετσι οπως μου χαιδευε την μπλουζα την εβγαλα σιγα σιγα χωρις να πολυκουνηθω,της την αφησα και την πηρε ο υπνος στο καρεκλακι του φαγητου καθιστη!

αυτο το εκανα με το σκυλακι μου οταν ηταν κουταβακι.ειναι αυτο που λενε το παιδι και το σκυλι οπως το μαθεις!χαχαχαχα!

Καλημέρα κοπέλα!!! τι κάνετε??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Φυσικά πρέπει να φοράμε 2 μπλούζες όμως και αν δεν έχουμε όρεξη για σεξ 3!!!!:D:D:D:D:D

αυτο ειναι αληθεια!

εκτος κι αν εχουμε ορεξη για σεξ οποτε αφηνουμε το παντελονι στο μωρο!!!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...