Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εγω τον αφηνω και τον εχω τον νου μου.αλλα αν ξερει καμια τσαπερδονα τιποτε παραπανω για το θεμα ας μας το πει.

Κ εγώ αυτό κάνω τώρα. Σιδερώνω και είμαι στο πέρα δώθε και την τσεκάρω. Ισως και να την γυρίσω. Δεν ξέρω. Θα δω.

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι πάλι!!! Ταϊσα, κοίμισα και ξετσούμισα. Το δράμα μου δεν σας το έχω πεί εντωμεταξύ, ο σύζυξ μόλις έφυγε για ταξίδι και θα λείψει έως την Κυριακή. Θα καεί το πελεκούδι στο Αιγάλεω. Θα μας ακούσει κοσμάκης!!!!

Οι κρέμες οι υποαλλεργικές δοκίμασε ο μπέμπης μας, αποτυχία, αλλά αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα!!!

Όσο για το μπρούμυτα που λέτε glorr και witch διάβαζα πρόσφατα κιόλας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αν τα μωρά μπορούν να αλλάζουν θέση μόνα τους ανάσκελα και πλάγια. Αν δεν είστε σίγουρες προσέχτε γιατί της κουμπάρας μου έκανε εμετό ενώ κοιμόταν μπρούμυτα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εδω ειμαι παλι! Εχω λιγο χρονο μεχρι να ταισω και ειπα να δω τι κανεται! Περιμενω τον αντρουλη να μου φερει το ριλαξακι-κουνια (ακουσα τις συμβουλες σας) για να δουμε αν θα κοιμηθουμε και αποψε! Η μπεμπουλα μου εξακολουθει να ειναι ανησυχη και κατα διαστηματα κλαιει σπαραχτικα να σου σχιζει την καρδια το ψυχουλακι μου! Χθες βραδυ την εκανα βολτες εκλαιγε εκεινη εκλαιγα κι εγω! Ελπιζω σημερα να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα! Να ερθει το Σαββατο να ερθει και η παιδιατρος να μας δει να ηρεμησω λιγο! Το μεσημερι παλι δεν κλεισαμε ματι, ειμαι με 2 ωρες υπνου τις τελευταιες δυο μερες και κουτουλαω,αλλα ειμαι σε υπερενταση! Ελπιζω σημερα να κοιμηθω! Κλαινε παλι επανερχομαι, φιλια!!!

Κοριτσόπουλα, μάλλον το μπρούμυτα είναι η νέα μόδα!

Εδώ και 10 μέρες ο μεγάλος μου μόνο μπρούμυτα κοιμάται! Βρε, δεν πα να τον γυρίζω εγώ όλη νύχτα 10 φορές, τίποτα. Πάλι μπρούμυτα τον βρίσκω. Τι να κάνω; Ελπίζω κι εγώ να μην είναι κακό!

rPPrp3.png

Στο μεταξύ, έχει τρελάνει τον μικρό στη δαγκωνιά! Αυτιά, μάγουλα, μπουτάκια όλα δαγκωμένα........! Αλλά αρνούμαι να τους χωρίσω :) Εκεί. Μαζί θα παίζουν, να μάθουν να είναι μαζί!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

κορτσουδια χαιρετω!

μην ανησυχειτε για το μπρουμυτα.. κ εμας ο μικρος τα ιδια..κ αλλες εξαιρετικες ποζες μπρουμυτοπλαγιες επισης!

η παιδιατρος ειπε οτι το αγορακι μας μεγαλωσε,εχει πια προτιμησεις για τον υπνο του, κ οσο κ να τον γυρναμε,παλι θα ξαναπαιρνει την σταση που θελει..

θενκς για τις απαντησεις για φαγητο κ καρεκλακια επισης.

agorakia ομως απο φιλη διατροφολογο εμαθα οτι καλο ειναι το μαγειρεμενο κρεας να καταναλωνεται το πολυ σε 48ωρες(για τα μωρα,για μας οκ).στο λεω γιατι εσυ το μαγειρευεις κ βραδυ, το δινεις κ τη μεθεπομενη μερα ,αφου μεσολαβει αλλο γευμα στα καλοφαγαδικα αγορινια σου..

εγω τα λαχανικα μονο μαγειρευω καθε μερα..το κρεας μερα παρα μερα.βαριεμαι τοσο πολυ το παλιοξαφρισμα..

33E7p2.png

κ επισης glorr ειμαστε οι μονες (απο τις μαμαδες με μωρα σε κοντινη ηλικια)που τα βλασταρια μας ειναι ακομη εντελως φαφουτικα!!

κανενα δοντι κυριες κ κυριοι! κανενα!! καθε μερα τσεκαρω κ τιποτα τιποτα τιποτα!!

33E7p2.png

Πωπω!! κάθομαι και βγάζω τα ματάκια μου στον υπολογιστή πόση ώρα για αλλεργίες, τροφές κλπ και δεν σας πήρα χαμπάρι agorakia και nufi!!

Βρήκα το site με τις συνταγές αβοκάντο και οχι μόνο!!! το παραθέτω http://wholesomebabyfood.com/avocadobabyfoodrecipes.html

Και λέω να πάω να την πέσω και γω σιγά σιγά............

καληνυχτα μικρές πεταλουδίτσες!!:P:p

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσούδια!!!

Τελικά το μαναρακι μου δεν το έκανε επίτηδες! Απλά αρρώστησε το κακομοιρο και είναι Χάλια και εκλαιγε όλη μέρα. Του έδωσα apotel υπόθετο και συνήλθε κάπως.

RKdwp3.png

Γεια σας κοριτσούδια!!!

Τελικά το μαναρακι μου δεν το έκανε επίτηδες! Απλά αρρώστησε το κακομοιρο και είναι Χάλια και εκλαιγε όλη μέρα. Του έδωσα apotel υπόθετο και συνήλθε κάπως.

Τι έπαθε καλέ?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Και τελικά twins, να σε ευχαριστήσω πολυ για τις συμβουλές αλλα τελικά του έφτιαξα αχλαδοκρεμα και ενεργηθηκε κανονικά. Οπότε δεν ήταν εκει το πρόβλημα αλλα στην ίωση.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...