Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γεια σας!ειχα πολλα να πω αλλα ουτε τα μισα δεν θυμαμαι.

σαββατο κι εγω δυσκολευομαι γιατι δουλευω μεχρι το μεσημερι.

nunu για την φρουτοκρεμα που ελεγες αν βαλεις πολυ πορτοκαλι γινεται οντως πολυ νερουλη.εγω πρωτα την ετοιμαζα και μετα προσθετα τοσο πορτοκαλι ωστε να μην ειναι πολυ αραιη.

agorakia ζητω το δωδεκαποντο!!!εγω οταν εβγαινα ως γκαστρομενουλα κυκλοφορουσα ετσι και παθαινε απανωτα εγκεφαλικα η πεθερουλα μου.

age.png

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας δωσω διαστασεις.74 εκ και 8,200 ο μικρος,73εκ και 8,100 η μικρη.

ποτε θα σκασει αυτο το πανω δοντι που εχουμε λυσσαξει στο κλαμα?!

α και ενα κολπακι για οσες δεν το ξερουν ηδη.οταν χτυπησει το παιδι αμεσως βουτυρο και δεν πρηζεται και ξεμελανιαζει τρομακτικα γρηγορα.

age.png

α και ενα κολπακι για οσες δεν το ξερουν ηδη.οταν χτυπησει το παιδι αμεσως βουτυρο και δεν πρηζεται και ξεμελανιαζει τρομακτικα γρηγορα.

Ναι έχεις δίκιο. ΒΙΤΑΜ και αμέσως φεύγει. Το ήξερα κι εγώ αυτό. Μπρα΄βο ψηλώσατεεεεεεεεε................

Εμείς τίποτα από δόντια ακόμη ρε γαμώτο. Και η γκρίνια καλά κρατεί από την μπέμπα ειδικά που τα ουλα της είναι κάτασπρα της κακομοίρας και παιδεύεται. Μήπως σκάσουν όλα μαζί.

Witchaki, πού είσαι, κουκλίτσα μου!

Ναι, ναι ζήτω και πάλι ζήτω το 12ποντο! Για μας (εμένα, δηλαδή) του μετρίου (αναστήματος) είναι αναγκαίο :)

Η πεθερά μου πολύ το γούσταρε, όταν με έβλεπε με την τακούνα μου και τα φουστανάκια μου τα ωραία, σε οικογενειακά πάρτι! Νευρίαζε, όμως (όπως όλες σας, χιχιχιχιχιχιχι), όταν οδηγούσα μέχρι τελευταία στιγμή!

rPPrp3.png

αστα να πανε.απο την αυχενικη σταματησα την οδηγηση.

σας ειπα επισης οτι κατεβασαμε τις κουνιες χαμηλα γιατι ο καλος μου σηκωνεται?χαλια ειναι ετσι.οι παντες δεν φτανουν κατω,η μεση μου τα εχει δει ολα,δεν μπορω να τα φιλησω οταν κοιμουνται.χαλια σας λεω.χρειαζονται αναπροσαρμογες.

age.png

Διαφημίσεις

αστα να πανε.απο την αυχενικη σταματησα την οδηγηση.

σας ειπα επισης οτι κατεβασαμε τις κουνιες χαμηλα γιατι ο καλος μου σηκωνεται?χαλια ειναι ετσι.οι παντες δεν φτανουν κατω,η μεση μου τα εχει δει ολα,δεν μπορω να τα φιλησω οταν κοιμουνται.χαλια σας λεω.χρειαζονται αναπροσαρμογες.

Μα... κατεβαίνουν οι κούνιες; (!!!!) Δεν είναι προτιμότερο (όπως πίστευα ότι συμβαίνει) να ανεβάσουμε τα κάγκελα;

rPPrp3.png

αναλογα την κουνια.στις δικες μου τα καγκελα ειναι σταθερα και κατεβαινει το στρωμα χαμηλα.

Έτσι εξηγείται, αφού οι δικές μας έχουν συρταράκια από κάτω, άρα θα ήταν αδύνατον να κατεβαίνει το στρώμα!

Λύθηκε κι αυτό!

rPPrp3.png

Φτου σας! Μεγαλώσαν τα Witchakia μας! Ψηλόλιγνα, θα τα έλεγα, λυγερόκορμα!

Εγώ έχω πολύ καιρό να τους ζυγίσω (απίστευτο!!!) και από ύψος, θα τους μετρήσει η γιατρός την Παρασκευή, που θα έρθει για εμβόλιο!

rPPrp3.png

Αχ κορίτσια κι εγώ πρέπει να κατεβάσω στρώματα. Η μικρή μου έχει αρχίσει και προσπαθεί να σηκωθεί. Κι εμένα τα στρώματα κατεβαίνουν. Αχ αρχίσαν τα πανυγήρια μου φαίνεται.

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας ρωτήσω. Εσάς κοιμούνται μπρούμυτα. Η μπεμπα εμένα συνέχεια μπρούμυτα την βρίσκω και της αρέσει να κοιμάται έτσι. Κάνει, έτσι? δεν υπάρχει πρόβλημα θέλω να πω.

η μικρη μου δεν παλευεται σημερα.εχει κανα δυο μερες τωρα που πρεπει να ποναει πολυ.γκρινιαζει μερα νυχτα.προχθες τα κρατησε η πεθερα μου και γυρισα πισω απο το μαθημα επειδη εκλαιγε.....οπως ολα τα μωρα........:mad:

α και το νεο μας κολπακι,ξεριζωστε τις βλεφαριδες της μαμας.ελεος!πως τις πηραν χαμπαρι και τωρα μου τις τραβανε?!

age.png

η μικρη μου δεν παλευεται σημερα.εχει κανα δυο μερες τωρα που πρεπει να ποναει πολυ.γκρινιαζει μερα νυχτα.προχθες τα κρατησε η πεθερα μου και γυρισα πισω απο το μαθημα επειδη εκλαιγε.....οπως ολα τα μωρα........:mad:

α και το νεο μας κολπακι,ξεριζωστε τις βλεφαριδες της μαμας.ελεος!πως τις πηραν χαμπαρι και τωρα μου τις τραβανε?!

Τις βλεφαρίδες? χιχιχιχχι. Άλλο και τούτο. Και εμένα η δικιά μου έχει γκρίνια πολύ τις τελευταίες μέρες και υποθέτω ότι είναι από τα δόντια που δεν λενε να σκάσουν με τίποτα όμως. Τι να κάνουμε? υπομονή.

Να μην την γυρισω δηλαδή τώρα που κοιμάται μπρούμυτα? αν την γυρίσω θα ξυπνήσει και θα έχει γκρίνια. Ας την αφήσω καλύτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...